توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال چطور مي تونم وارد بازار كار بشم؟
shiny7
2nd December 2014, 11:23 AM
سلام به همه مهندسان معمار عزيز.
بنده رشته تحصيليم برقه اما اصلا علاقه اي بهش ندارم و دوستدارم وارد بازار كار طراحي و دكوراسيون داخلي منازل بشم.
مي خواستم ببينم تو بازار كار ايران چطور مي تونم وارد بشم؟
به چه حداقل هايي نياز دارم؟
اصلا بدون مدرك معماري مي تونم شغلي كه بهش علاقه دارمو پيدا كنم؟؟؟
مي دونم قطعا نمي شه از همون اول تو يه شركت يا محيط كاري درست و درمون و بزرگ كار گير بيارم.مهم نيست فقط مي خوام وارد اين حرفه بشم.
ممنون مي شم كمكم كنيد.
tavous34
3rd December 2014, 04:28 PM
با سلام اگه به نرم افزارهای معماری مخصوصا 3DsMAX &CADتسلط داشته باشید و چند نمونه کار خوب داشته باشید شرکتهای معماری از همکاری باهاتون استقبال می کنند البته با درامد های کم
shiny7
3rd December 2014, 07:32 PM
با سلام اگه به نرم افزارهای معماری مخصوصا 3DsMAX &CADتسلط داشته باشید و چند نمونه کار خوب داشته باشید شرکتهای معماری از همکاری باهاتون استقبال می کنند البته با درامد های کم
سلام.
ممنون از راهنماییتون!
خب چند تا سوال دیگه برام پیش اومد:
درآمد کم مثلا چه مقدار؟
چند نمونه کار باید داشته باشم؟
این نمونه کارا باید با نرم افزار باشه یا واقعا اجرا شده باشه تو محیط خونه ای؟
کلاس های آموزشی واسه این دو تا برنامه حدودا چقدر هزینه اش میشه؟
و در آخر اینکه چند درصد تضمین هست که حتما بدون مدرک و فقط با داشتن تسلط تو همین دو نرم افزار استخدامم می کنن؟؟
tavous34
3rd December 2014, 09:08 PM
خواهش میکنم من خودم هم رشته ام معماری نیست فقط به خاطر علاقه ام کلاس 3DMAX& VRAYبه صورت آزاد شرکت کردم که دو سال پیش هزینش 650 شد وبرای نمونه کار هم نیازی نیست اجرا شده باشهCADهم هزینش الان حدود 350-400 من خودمم به دنبال کار نرفتم یعنی فرصت نکردم اما وقتی کلاس میرفتم استادم یکی دو نفر که کارشون خیلی خوب بود رو به یه دفتر معماری معرفی کرد فکر نمیکنم مدرک بخوان چون براشون کار مهمه [golrooz]
محمد حسین بابایی فرد
5th December 2014, 12:32 PM
من یکی از دوستام دقیقا حالت تو رو داره با استادشون که حرف زده بود گفته بود اگر میخوای وارد بازار کار بشی باید از همین الان اقدام کنی ولی من اینطور فکر نمیکنم ببین گرفتن مدرک کلا از هر جهت خوبه تو در کنارش اگر بتونی مهارت پیدا کنی که فوق العادس ، مهارت داشته باشی همه چی حله از من میشنوی هم کار کن هم تحصیلو نگو که نمیشه تو اراده کن مطمئن باش میشه.
؛ شادی ؛
5th December 2014, 01:24 PM
بنده رشته تحصيليم برقه اما اصلا علاقه اي بهش ندارم و دوستدارم وارد بازار كار طراحي و دكوراسيون داخلي منازل بشم.
مي دونم قطعا نمي شه از همون اول تو يه شركت يا محيط كاري درست و درمون و بزرگ كار گير بيارم.مهم نيست فقط مي خوام وارد اين حرفه بشم.
ممنون مي شم كمكم كنيد.
سلام
اگه سرمایه برای این کار دارید نیاز به وارد شدن تو شرکت های بزرگ نیست که عنوان کنند 28 درصد شما و 72 درصد مابقی ( یعنی خودش )و به تناسب کیفیت رضایت مشتری حداکثر 6 درصد مبلغ قرارداد به عنوان یارانه بهتون تعلق میگیره
خودتون تو مناطق پر درخواست یه دفتر بزنید و یه منشی با روابط عمومی بالا و فن بیان خوب جهت مجاب کردن مشتری برای واگذاری کار جهت ثبت درخواست ها بذارید و تمام
معمار حانیه
6th December 2014, 12:44 AM
ممنون مي شم كمكم كنيد.
سلام. چند روز پیش کلی جواب نوشتم به خیال خودم الان بیام هستش[nishkhand] اصلا نا پدید شده
بله دوستم طبق گفته دوستان شما اول برید مدرک 3dmax و اتوکد خوب یاد بگیرید .ومدرکش داشته باشید. چون مدرک مهمه.
اگر بتونید در این رشته دانشگااه ادامه بدید تا قویتر بشید خوبه. اگر نمیتونید وحوصله ندارید بهتره که از همون مراکز که زیر نظر فنی وحرفه ای هستن
مدرکتون بگیرید وخیلی خوب طراحی کنید. اگر علاقه داشته باشید به هرچیزی که بخواید میرسید مطمین باشید. فقط باید اول علاقه ودوم تلاش داشته باشید
وازهمه مهم تر صبر... چون معماری ونرم افزار هاش به علاقه وصبر احتیاج داره
موفق باشید
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.