PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر توجه توجه"اسامي چندين قلم از كالاهاي خوراكي و بهداشتي غيرمجاز اعلام شد "

Mina_Mehr
19th August 2009, 04:53 PM
اسامي چندين قلم از كالاهاي خوراكي و بهداشتي غيرمجاز اعلام شد

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بهداشت و درمان - خانواده

اداره کل نظارت بر مواد غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي معاونت غذا و داروي وزارت بهداشت، طي بخشنامه‌هاي متعدد، توليد و توزيع و مصرف چندين قلم از كالاهاي خوراكي و بهداشتي را غيرمجازاعلام کرد.
به گزارش سرويس "بهداشت و درمان" خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مصرف چيپس، صابون لباسشويي و صابون دستشويي و حمام با نام تجاري مراقب توليد بنگاه تعاون و حرفه آموزي صنايع زندانيان كشور به علت ابطال پروانه ساخت غيرمجاز است.
همچنين نمك با نام تجاري گل نمك فاقد هرگونه مجوزهاي بهداشتي است و فرآورده يخي با نام تجاري تقلبي و جعلي تيسار نوش به علت جعل شماره پروانه ساخت جعلي 01/18398غيربهداشتي است.
برپايه اين گزارش، انواع آبنبات و پاستيل وارداتي با نام تجاري «Candy Jellopy» فاقد مجوز واردات، زغال اخته با نام تجاري آبي ترش فاقد هرگونه مجوزهاي بهداشتي و شماره پروانه ساخت نمك تصفيه شده مخصوص خانواده با نام تجاري صحت ( سوء استفاده از نام تجاري صحت) جعلي است.

Admin
19th August 2009, 09:09 PM
انواع آبنبات و پاستيل وارداتي با نام تجاري «candy jellopy» فاقد مجوز واردات

خیلی جالبه ... این مارک رو من دیدم داخل داروخانه هم می فروشن ..!

از این شکلات های نعنایی که برای مجاری تنفس رو هم می گن باز می کنه ... :-?

Mina_Mehr
19th August 2009, 09:48 PM
خیلی جالبه ... این مارک رو من دیدم داخل داروخانه هم می فروشن ..!

از این شکلات های نعنایی که برای مجاری تنفس رو هم می گن باز می کنه ... :-?
بله همين طوره ، من خودم چندين بار پاستيلش رو گرفتم و خوردم{worried}

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد