توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث به نظر شما علت افت تحصیلی بعضی دانشجوها چیه؟؟؟
امید عباسی
18th August 2009, 06:36 PM
سلام .... مطالب رو به این پست منتقل کردم که ادامه بحث رو اینجا ادامه بدیم
ببخشید فک نمی کنید انجام پروژه های دانشجویی چقدر می تونه به دانشجو آسیب بزنه؟!
دانشجویی که کارهاش رو به دانشجوی بهتر میده و بیسواد میاد بیرون مقصرش کیه؟آیا ما کمکش نکردیم از چاله در بیاد بیفته تو چاه؟
احتمالا شما می خواستید بگید کمک به پروژه های دانشجویی. . . !
سلام
دوست من مطمئنا همون کمک به پروژه های دانشجوئیه ..!
چرا که گاها برخی ها نیاز به کمک دارن که پروژه ی سنگینشون رو بعد از مطالعه و تحقیق بخشی از اون رو به دلایل مشکلاتشون به فرد دیگری واگذار کنن.
خب ببین دوست من ، وقتی یه استادی از دانشجوش میخواد که پروژش رو با یه نرم افزار انجام بده که یادگیری و تسلط روش یک سال طول میکشه ، مطمئنا انجام اون پروژه توسط شخص دیگه خیلی بهتر از اینه که اون شخص اون واحد رو پاس نکنه...اگه اینطور فکر کنیم بسیاری از مغازه های کامپیوتری که آگهی دادن انجام تحقیق و ... اونها هم خیانکارن.اینطور نیست؟
سلام
عزیز دل توجیه گناه بد تر از گناه ؟ این که مغازه های کامپیوتری این امکانات را گذاشتند آیا شک دارید که ضرر به دانشجو نمی رساند استاد که تحقیق می دهد می خواهد توان علمی دانشجو با جستجو در سایت ها خواندن مقاله ها و کتاب ها و. . . بالا برود ؟
و اینکه فرمودید استاد پروژه ای را می دهد که فرا گرفتن نرم افزارش یکسال طول می کشد این از کوتاهی دانشجو نسبت به فرا گیری آن نرم افزار است نه استاد که می خواهد دانشجو دو کلمه بیشتر یاد بگیرد حال حق است که دانشجو آن واحد را پاس کند؟! چون واحد ها را تنها برای پاس کردن نگذاشتن برای افزایش علم و کارایی گذاشته اند.
خب ببین دوست گلم ، بزار خوب واست توضیح بدم ، من همراه هر پروژه ای که انجام میدم در کنار فایلهای خود نرم افزار و نقشه های اجرایی سازه یه دفترچه محاسبات میدم که متوسط بین 60 تا 100 صفحه میشه و تمام نکات رو توی اون توضیح میدم بطوریکه دانشجو بدون اینکه بخواد 1 میلیون خرج کنه و بره کلاس و این نرم افزار رو اونم بصورت دست و پا شکسته یاد بگیره، با مطالعه این دفترچه خیلی از این نکته ها رو متوجه میشه و تقریبا میفهمه چی به چیه .... آخرین پروژه ای که تحویل دادم دفترچه محاسباتش تقریبا 60 صفحه بود که بعد از تماسی که اون دوست عزیز با من گرفت و ازش در مورد پروژه سوال کردم ، ازم تشکر کرد و گفت که توضیحات کامل هست ....
امیدوارم تونسته باشم منظورمو بگم@};-
امید عباسی
18th August 2009, 06:38 PM
درست متوجه نشدم یعنی پروژه را کامل انجام می دهید بعد برای آموزش هم دفتر محاسبات قرار می دید؟
به نظر من این مبحث را می توان از چند دیدگاه بررسی کرد.به نظر من بعضی ها فقط مدرک می خوان بزارن رو تاقچه و بگن ما مهندسم و برن سراغ شغل دیگه یا باباشون پول داره کارو درس نمی خوان و به فکر بابا هستند که اکثرا در این گروه اند پس تحقیقات ، پایان نامه ، پروژه و .......... بیرون می دن انجام میدن تا نمره بگیرن و ...... .
حالت دیگه آخر ترم استاد میگه هر کی پروژه بیاره نمره داره دانشجو هم چون نمی تونه مجبوره
بعضی ها هم واقعا خودشون همه کاراشون رو می کنن چه بلد باشن چه نباشن این رو هم بگم فقط این دسته می تونن موفق بشن.
حالا ما اینجا بحث کنیم که خوبه گناه داره و ...... فایده نداره شما انجام ندین یکی دیگه ولی با وجود تمام اینا اگر استاد کمی تیز باشه می فهمه این کار دانشجو نیست مثل رو نویسی از حل تمرینای یکی دیگه.
مرسی از hossien عزیز
لازمه این نکته را یاد آور بشم که به دسته ی اولی که نام بردید میگن مهندس به شما هم میگن مهندس! کسی که بخواد بره تو کار باباش اصلا میل و رقبتی برای درس خوندن نداره که بخواد تحقیق کنه اما این دلیل نمی شه که من نوعی بهش کمک کنم تا بتونه واحد هاش رو پاس کنه چون 1.باعث میشم مدرک دانشگاه های کشور بره زیر سوال 2. یک بی سواد به جمع بی سواد های مملکت اضافه بشه3 . مدرک خود من هم که از اون دانشگاه گرفتم بره زیر سوال.
سوالی داشتم اومدیم که استاد آخر ترم پروژه اش را بگه-که البته تو دانشگاه من که استاد اول ترم با دانشجو طی می کنه ازش چی میخواد!!!!-پس چرا دانشجو نمی تونه ؟مهندس شدن سخته!
و این که فرمودید :حالا ما اینجا بحث کنیم که خوبه گناه داره و ...... فایده نداره شما انجام ندین یکی دیگه این حرف با احترامی که براتون قائل هستم اصلا منطقی نیست چون هرکس مسول کار های خودشه و اگر هرکسی بگه اگه من نکنم کسی دیگه انجام میده 1. سنگ رو سنگ بند نمی شه 2. مگه ما خودمون شخصیت نداریم؟!
و این که لازمه این بحث ها بشه تا دیگران هم که نا آگاهانه دست به همچین کارهایی می زنند به خودشون بیان.
و این که متاسفانه اساتید ما با این که می فهمند کار خود دانشجو نیست با این حال نمره داده می شود حداقل در حد پاس کردن!!!!
ام بازم ممنون که تو بحث شرکت کردین اگه نکته ی خاصی به ذهنتون می رسه بیان کنید خوشحال می شم پاسخ گو باشم.@};-
دوستان دیگر هم تو بحث شرکت کنند چون واقعا بررسی یک مشکل بزرگ در جامعه است!
اینا که فرمودید همش برمی گرده به نظام آموزشی کشور باید از پایه درست بشه که این قبیل کارا را نبینیم و کشور هم پیشرفت قابل توجهی می کنه و در عرض چند سال به مقام علمی والا در سایر کشورهای جهان می رسیم.من که با این نظر شما موافقم اما مدیران ارشد ........................
@};-
امید عباسی
18th August 2009, 06:42 PM
خب ادامه بدیم
Memar Bashy
18th August 2009, 07:25 PM
پس بقیه اش؟؟؟
Memar Bashy
18th August 2009, 09:58 PM
لطف کنید بقیه ی بحث را هم منتقل کنید مگر نه این است که جای بحث رو عوض کردید پس دیگه انحرافی دیده نمی شه{thumbs down}
Admin
18th August 2009, 10:00 PM
واقعیتش نمیدونم چرا این بحث اینقدر ادامه پیدا داره می کنه ... چون این موضوع یک مسئله ی کاملا حل شده در همه جا هست..!
به عنوان مثال سایت های معتبر علمی در دنیا هم الان دارن مقالات علمی رو به فروش می رسونن.
حالا استفاده ی این مقاله توسط خریدار به خود اون فرد برمیگرده.
ممکنه باعث رشد تحصیلی فرد بشه و ممکنه باعث افت تحصیلی..!
چرا که نحوه ی استفاده از هر ابزار توسط همون فرد مهمه و مشخص کننده ی خوبی و بدی اون ابزار نیست .!
چرا که ممکنه ابزاری در ظاهر بد باشه و توسط اون فرد خوب استفاده بشه و همچنین نقطه ی مقابل این موضوع.
به طور کل به نظر من خرید و فروش و همچنین انجام پروژه های دانشجویی مسئله ای جا افتاده در تمامی جوامع هست و میشه بهش خوب نگریست و یا بد..!
ما نیز در این سایت در کنار انجام پروژه های دانشجویی قصد داریم که بانک پروژه های تخصصی کلیه ی رشته ها رو هم جمع آوری کنیم که فکر نمی کنم بد باشه.
البته نکاتی که دوستمون s_adegh (http://njavan.com/forum/member.php?u=13937) بهش اشاره کردن هم تا حدودی درسته ...
ولی خوشبینانه به این قضیه نگاه کنیم فکر میکنم بهتر باشه {happy}
Memar Bashy
20th August 2009, 03:35 AM
واقعیتش نمیدونم چرا این بحث اینقدر ادامه پیدا داره می کنه ... چون این موضوع یک مسئله ی کاملا حل شده در همه جا هست..!
به عنوان مثال سایت های معتبر علمی در دنیا هم الان دارن مقالات علمی رو به فروش می رسونن.
حالا استفاده ی این مقاله توسط خریدار به خود اون فرد برمیگرده.
ممکنه باعث رشد تحصیلی فرد بشه و ممکنه باعث افت تحصیلی..!
چرا که نحوه ی استفاده از هر ابزار توسط همون فرد مهمه و مشخص کننده ی خوبی و بدی اون ابزار نیست .!
چرا که ممکنه ابزاری در ظاهر بد باشه و توسط اون فرد خوب استفاده بشه و همچنین نقطه ی مقابل این موضوع.
به طور کل به نظر من خرید و فروش و همچنین انجام پروژه های دانشجویی مسئله ای جا افتاده در تمامی جوامع هست و میشه بهش خوب نگریست و یا بد..!
ما نیز در این سایت در کنار انجام پروژه های دانشجویی قصد داریم که بانک پروژه های تخصصی کلیه ی رشته ها رو هم جمع آوری کنیم که فکر نمی کنم بد باشه.
البته نکاتی که دوستمون s_adegh (http://njavan.com/forum/member.php?u=13937) بهش اشاره کردن هم تا حدودی درسته ...
ولی خوشبینانه به این قضیه نگاه کنیم فکر میکنم بهتر باشه {happy}
مرسی مصطفی جان بالاخره شما هم با نظر خوبتون بحث ما رو گرم کردین امیدوارم نظراتون ادامه داشته باشه تا بحث گرم تر و گرم تر بشه{big hug}{big hug}
خب البته من قصد داشتم تا امید عزیز ادامه بحث رو نذارن ادامه ندم!!!!!!!!!!اما دیگه شما نظر دادین نمیشه کاریش کرد.;;);;)
{loser}اینکه تو تمام دنیا مقالات علمی رو به فروش می رسونن.درسته اما ایا ان کسی که مقاله را نوشته می خواسته کسی رشد تحصیلی پیدا کنه یا افت؟خاصته علم پیشرفت کنه نه افت! خب حرف شما کاملا درسته که یک دانشجو میتونه پول بده مقاله رو بخره بعد بخونه یا نخونده بره مثلا تحویل بده.
اما من میگم که اگر این کار به صورت اختصاصی برای دانشجویی انجام بشه اشتباه است چرا چون اون پروژه مثلا تو رشته ی خودم ماکت سازی که باید طرحشو من بدم بسازم اگه الان که دانشجو هستم انجام ندم و دست به سیاه و سفیذ نزنم پس فردا که اومدم تو عرصه ی کار هیچی بلد نبودم! که انوقت عمرانی ها بیان بگن چی این که معمار فقط این رو می دونه که باید آشپز خونه نزدیک در ورودی باشه کی به من خیانت کرده ؟؟؟؟هم خودم هم اون کسی که کار های دانشجوییم رو انجام داده و یه پولی هم گرفته که شک در حلال بودن اون پول هم هست چرا که پول برای تقلب گرفته شده اگه استاد می خواست می گفت بچه ها ماکتاتون رو بدید فلان شرکت هم طرح میده هم میسازه بعد روز ژوژمان هم برید بگیرید تحویل بدید!نمی دونم مفهوم تقلب چیه ؟جز اینه که دور از چشم استاد از روی بغل دستیمون نگاه کنیم که حالا اینجا دور از چشم استادمون بدیم کارامون رو به یکی دیگه؟تقلب یعنی چی ؟ البته مصطفی هم درست میگه خیلی ها این کار رو میکنن مسئله ی جا افتاده ای است!!!!!!!!!!اما چرا؟؟!! حتی خود استاد ها هم این رو می دونن اما نمی تون کاری بکنن؟چرااااا!چون بیان به طرف بگه تو کارتو دادی بیرون کوش مدرکش؟ نمیشه به مردم همین طوری گفت که؟!؟؟!!! البته دروغ هم جا افتاده غیبت، تهمت و ... . شاید اولین چیزی که به ذهنتون میرسه بگید که این عینک بد بینی رو بر دار در حالی که بد بینانه نیست واقعبینانه است چرا که همه می دانیم تقلب یک امر نا درست است ولی با این حال انجام می دهیم واقعا فکردیم چرا؟ این را می خوام بگم که اگه همه می کنن چرا من هم بکنم؟ این دلیله واقعا قانع کننده ایست؟ و به جرئت می تونم بگم که این مسئله بیخود جا افتاده به خاطر سهل انگاری من و امسال بنده است که کارای دیگران رو به خاطر پول انجام می دیم و پشت سرمون هم نگاه نمی کنیم که چه گذشته؟!!!!!!!!
که اگه من انجام ندم و دو نفر دیگر هم آگاه از موضوع بکنم کم کم میشیم ما... بعد دیگه کسی به همین راحتی ها نمی تونه از زیر کار دانشجوییش در بره.تازه اگه ما هم نشدیم همین بس که من نکردم و به مملکت، خودم، دانشجو خیانت نکردم.
اتفاقا من هم موافقم که بانک پروژه ها رو تو سایت بزنیم حداقل دانشجو میاد میگرده دو کلمه چیز یاد میگره اما به امید عزیز گفتم شما که جهت ارتقا سطح دانشجو ها دفترچه ی محاسبات میدید همون بسه چرا که اگر کسی دنبال یاد گیری باشه با جزوه ی کامل شما یاد میگره –در صورتی که من معتقدم استاد ازش کار بکشی کمکت میکنه-دیگه خودش پروژه اش رو انجام بده دیگه نیازی به زحمت شما نیست!!!!!
نمی دونم دوستای دیگه نظری ندارن........
Admin
20th August 2009, 07:25 AM
این حرف شما رو قبول دارم که کارهای عملی باید به عهده ی دانشجو باشه.
اما فکر نمی کنم ما در سایت پروژه های عملی قبول کنیم ... چون زمینه اش نیست ...! ;)
من با اینکه جنبه های بد ماجرا رو هم می دونم ولی عادت دارم به جنبه ی خوبش دقت کنم ...
شما هم سعی کنید کمی خوشبین تر باشید .. با اینکه خیلی جاها خوشبینی خوب نیست.{happy}
موفق باشید
Memar Bashy
20th August 2009, 01:25 PM
من منظورم این صحبت شما بود البته قسمت اولش نه
بازم ممنون که قبول کردید و تونستم مطلب رو برسونم{happy}
yasaminn66
20th August 2009, 10:37 PM
سلام به شيميدانان عزيز اگه اطلاعاتي در مورد فرمول ساخت انواع ضد عفوني كننده ها دارين لطفا منو راهنمايي كنين.ممنون
امید عباسی
21st August 2009, 01:45 AM
خب ببین صادق جان ... شما میگی اگه کسی بخواد با اون دفترچه و یا کلاس توجیهی یاد بگیره قبلا یاد میگرفت قبلا یاد میگرفت و میرفت دنبالش و پروژشو نمیداد بیرون.... کمی منطقی باشی میبینی 4 ماه زمان کمی هست و محض اطلاعت بگم من یکی از مهمترین پروژه هامو دادم بیرون چون وقتشو نداشتم ولی خودم وقتی سرم خلوت شد رفتم دنبالش و یاد گرفتمش و به حدی رسیدم که خودم الان پروژه میگیرم....
Memar Bashy
21st August 2009, 02:39 AM
^#(^نه عزیز دل ...داداش خوب گوش ندادی...من گفتم شما که می خوای محبت کنی به ارتقا درجه ی علمی دانشجوها که اگر کاستی تو دانشگاه دانشتن جزوه ی کامل تون رو در اختیارشون قرار بدین تا کم و کاستی هاشون رو جبران کنند عزیزم اگه پروزه ی نهایی رو میگی که حدود دو ترم مهلت داری چیه 4ماه4ماه میکنی{big green}در ضمن باید بگم دانشجو نباید کاری جز درس خوندن داشته باشه.اگه کاری هم داره که خیلی واجب باشه می تونه مرخصی بگیره .
امید عباسی
21st August 2009, 02:57 AM
نخیر ... ما هرچی میگیم شما بازم حرف خودتو میزنی .... اگه پروژه رو ترم بهار بگیری که وسطای اسفند شروع میشه و تا خرداد هم باید پروژه رو تحویل بدی ، مهندس ! حساب کن ببینم چند ماه میشه ؟ وقتی میگم معمار حساب بلد نیستن فقط جبهه گیری میکنی .... یکم منطقی باش... بعدشم از کجا میدونی در کنار پروژه بهشون جزوه نمیدم...جزوه خانه عمران رو بهشون میدم که کلاسش یک میلیون تومنه .... شما یکم منطقی بحث کنی بهتر میشه ... شما میگی دانشجو فقط کارش درس خوندنه ، مثل اینکه صدات از جای گرم میاد و تا حالا مجبور نبودی واسه شهریه دانشگاهت کار کنی... تا وقتی منطقی و بدور از تعصب به موضوع نگاه نکنی وضعیت همینه...
Memar Bashy
21st August 2009, 06:20 PM
نخیر داداشی شما نمی خوای حقیقت رو بپذیری چرا چون با هر عقل و نقلی همه قبول می کنن که اگه دانشجویی کاراش رو بده به کسه دیگه بی سواد بار میاد. و اینکه گفتید معمارها حساب کتابشون درست نیست لازمه که بگم شماعزیز دل تمام جزئیات رو نگاه نکردی اینکه اگه دانشجویی ترم بهار برداره،اگر هم دانشگاه از اسفند شروع بشه خوب هفته آخر اسفند کلاس ها تعطیله خوب میشه چقدر میشه 13+7 روز تعطیلی که می تونی اگه برات مهمه صبح تا شبت مال خودته می تونی خیلی رو پروژه ات وقت بزاری بعدشم که دانشگاه از روز 13 به بعد که درسا شروع نمی شه فوقش تا 20تم کلاسا تق و لقه ...خب شد چند روز 13+7+7خب می مونه اردیبهشت وخرداد،دانشگاه بنده که تیر پروژه ازمون می خوان خب تو اردیبهشت و خرداد می تونی وقت معمولی مثلا 3یا4 ساعت در روز رو به پروژه ات اختصاص بدی تا به کار های دیگرت هم آسیبی وارد نشه.دو هفته ی پایانی خرداد هم که تعطیلیه،13+7+7+14=41روز شما فقط تعطیلی می خوای ساعتاشم بنویسم.......... می تونی ادامه پروژه رو هم بگیری تا دوترم رو پروژه ات کار کنی تا خلی بهتر بشه الته اگه نیاز باشه با این همه وقت که داریییی.!
در ضمن مثل اینکه منظورم رو اشتباه متوجه شدید من گفتم شما فرمودید در کنار انجام پروژه دانشجویی جزوه در اختیار دانشجو قرار میدید تا مطالب رو به خوبی یاد بگیره من این رو خدمتتون عرض کردم که اگر دانشجویی که به قول شما تو دانشگاه نتونسته درس رو کامل یاد بگیره بیاد جزوه ی شما رو مطالعه کنه می تونه تا حدودی مسلط بشه پس بزارین خودش عرق بریزه شب بیداری بکشه و پروژه اش را انجام بده.نه اینکه شما خودتون پروژه رو کامل انجام بدید و در کنارش جزوه بدین.
در ضمن من میگم دانشجو باید تمام فکرش درس باشه و درس اگر مشکل مالی هم داشت باید بیشتر تلاش کنه که مجبور نشه یک واحد رو دوباره برداره ...
در ضمن مشکل مالی دیگه این حرفا قدیمی شده برم کار کنم خرج دانشگاهم در بیاد اگه درس خون باشی می تونی برنامت رو تنظیم کنی تا مشکلت بر طرف شه یا میتونی وام بلند مدت بگیری یا می تونی شهریت رو قصد بندی کنی تا فشار به خونواده نیاد یا میتونی...ببین خودم دانشجوام با خیلی ها هم سر و کله زدم البته اونها مشکل مالی زیادی نداشتن یکی از دوستمام که کمی مشکل داشت شهریه اش رو قصد بندی کرد بقیه قریب به اکثریت یا حال انجام پروژه رو نداشتن یا کار های جانبی زیادی برا خودشون ایجاد کرده بودند یا در طول ترم کار نمی کردند که پایان ترم بتونن کار خوب تحویل بدند شما هم اگه یه کم منطقی باشین می بینین که کار کردن برای این قشر از دانشجونما ها بی خوده چرا که بی سواد بار میان!دو ترم که بیفته می فهمه که باید خودش کار کنه و پروژه اش رو انجام بده یا انصراف بده و بره سراغ کار باباش...
لطف کن بگو کجاش برای شما خارج از منطقه تا بیشتر توضیح بدم.
Memar Bashy
21st August 2009, 08:56 PM
امید عزیز دیگه من هر چی در مورد این موضوع می تونستم گفتم خواه پند گیر خواه نگیر{happy}
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.