PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شیمیست های عزیز سوالمو زودی جواب بدین لطفا!

k.ahmadi
17th November 2014, 11:32 AM
سلام

اگه من یه پودری داشته باشم و بخوام در یک حلالی مثل استون حل کنم
برای این کار از کجا بدونم چقد از پودر و چقد از حلال بردارم؟
و اینکه در مقدارهای مختلف بخوام این کارو انجام بدم از کجا تشخیص بدم کدوم مقدار حلالیت مناسبی داشه؟؟؟

مقدارها رو در حد میلی گرم و میلی لیتر باید بردارم.

نو آور
17th November 2014, 06:46 PM
سلام

اگه من یه پودری داشته باشم و بخوام در یک حلالی مثل استون حل کنم
برای این کار از کجا بدونم چقد از پودر و چقد از حلال بردارم؟
و اینکه در مقدارهای مختلف بخوام این کارو انجام بدم از کجا تشخیص بدم کدوم مقدار حلالیت مناسبی داشه؟؟؟

مقدارها رو در حد میلی گرم و میلی لیتر باید بردارم.

انتخاب میزان حلال به خیلی از مسائل مربوط می شود. مثلا نوع کاربردی که مستلزم فرآیند حل کردن است، غلظت مورد نظر محلول، حلالیت پذیری پودر در حلال مورد نظر، قیمت حلال، سمیت حلال، دمای هوا، ویسکوزیته مطلوب، فراریت حلال، ماندگاری محلول، باز یا بسته بودن ظرف نگهدارنده محلول و ... . بنابراین نمی شود فرمول یکسانی ارائه داد. اگر حساسیت خاصی برای انجام کار کمی دقیق وجود ندارد، می توانید مقدار بیشتر از نیازی استون استفاده کنید و بعد با تبخیر خود به خودی حلال، غلظت مورد نظر به دست می آید.

k.ahmadi
17th November 2014, 11:51 PM
انتخاب میزان حلال به خیلی از مسائل مربوط می شود. مثلا نوع کاربردی که مستلزم فرآیند حل کردن است، غلظت مورد نظر محلول، حلالیت پذیری پودر در حلال مورد نظر، قیمت حلال، سمیت حلال، دمای هوا، ویسکوزیته مطلوب، فراریت حلال، ماندگاری محلول، باز یا بسته بودن ظرف نگهدارنده محلول و ... . بنابراین نمی شود فرمول یکسانی ارائه داد. اگر حساسیت خاصی برای انجام کار کمی دقیق وجود ندارد، می توانید مقدار بیشتر از نیازی استون استفاده کنید و بعد با تبخیر خود به خودی حلال، غلظت مورد نظر به دست می آید.

lممنونم جواب دادین[golrooz]
الان مشکل حلال رفع شد و در پروتکل کار قرار هست ک بعد از حل کرد ترکیبات استون رو با حرارت حذف کنیم
حالا یه سوال دیگه اینکه قراره دو پودر رو با نسبت هایی به استون اضافه کنیم و چون برای اولین بار هس باز نمیدونم از چ نسبت و مقداری شروع کنم ؟؟
و یکی هم اینکه حالا اینهارو با نسبت های مختلف حل کردیم از چ روشی بدونم هرکدام چقد حل شده و غلظتشون چقده؟؟؟

نو آور
18th November 2014, 01:48 AM
lممنونم جواب دادین[golrooz]
الان مشکل حلال رفع شد و در پروتکل کار قرار هست ک بعد از حل کرد ترکیبات استون رو با حرارت حذف کنیم
حالا یه سوال دیگه اینکه قراره دو پودر رو با نسبت هایی به استون اضافه کنیم و چون برای اولین بار هس باز نمیدونم از چ نسبت و مقداری شروع کنم ؟؟
و یکی هم اینکه حالا اینهارو با نسبت های مختلف حل کردیم از چ روشی بدونم هرکدام چقد حل شده و غلظتشون چقده؟؟؟

خوب خیلی راحت، گرم در لیتر مد نظر هر کدوم رو جداگانه حساب کنید. بعد به طور مجزا پودرها را به مقدار به دست آمده با ترازوی دقیق وزن کرده و حل کنید و بعد دو محلول با حلال یکسان رو مخلوط کنید. حالا گرم در لیتر را برای هر کدام مجددا حساب کنید. (البته وقتی حلال تبخیر شد، دیگه نه محلولی دارید و نه غلظتی)

A..E
25th November 2014, 12:02 AM
با سلام
در جواب به اون سوالی که در مورد نحوه درست کردن یک محلول پرسیده بودین که از کجا بدونیم چقدر از کدوم ماده برداریم تا آزمایش مون درست باشه.می تونم این رو خدمت شما عرض کنم بعد از موارد مختلفی که در جاهای مختلف مطالعه کردم دریافتم که اگر شما دو ماده که یکی پودر و دیگری مایع باشد و برای مثال نیترات نقره و NaCl رو در نظر بگیرید و آنرا به شیوه ای که دو طرف معادله (واکنش دهنده ها و فراورده ها) بصورت موازنه باشد سپس اگر با جرم مولی عناصر آشنایی داشته باشید و آنها را بدانید می توانید جرم هر کدام از مواد در طرف واکنش دهنده ها را بدست آورید
*حتما توجه داشته باشید که دو طرف معادله موازنه باشد.
*اگر من نتوانستم به خوبی توضیحات لازم را بدهم و یا اگر اشکالاتی را داشتم لطفا اطلاع دهید تا در صدد رفع آنها تلاش کنم.

[golrooz]موفق و موید باشید[golrooz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد