توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فووووري
vaniya604
13th November 2014, 09:43 PM
سلام خسته نباشيد يه سوال دارم تازگيا وقتي ياهو رو سرچ ميكنم بعد اومدن ليست ياهوها وقتي ياهو ميل رو ميزنم باز نميكنه و ميگه Error message: uses an invalid security certificate. The certificate is not trusted because the issuer certificate is unknown.? كسي ميدونه بايد چيكار كنم وارد شم؟
kamanabroo
13th November 2014, 10:10 PM
سلام خسته نباشيد يه سوال دارم تازگيا وقتي ياهو رو سرچ ميكنم بعد اومدن ليست ياهوها وقتي ياهو ميل رو ميزنم باز نميكنه و ميگه Error message: uses an invalid security certificate. The certificate is not trusted because the issuer certificate is unknown.? كسي ميدونه بايد چيكار كنم وارد شم؟
شما برای اینکه وارد اکانت یاهو بشید این عبارت رو آدرس بار تایپ یا کپی کنید:
www.yahoomail.com
صفحه لاگین یاهو باز میشه.
ab.bb
13th November 2014, 10:13 PM
اگر میتونید،از اون قسمتی که این پیام رو میده یه عکس بگیرید اینجا بذارید؛ بهتر میشه پاسخ داد.
vaniya604
13th November 2014, 10:24 PM
شما برای اینکه وارد اکانت یاهو بشید این عبارت رو آدرس بار تایپ یا کپی کنید:
www.yahoomail.com (http://www.yahoomail.com)
صفحه لاگین یاهو باز میشه.انواع مدلاشو امتحان كردم تا وارد شم از همه طريق وارد ميشم
اما نمياد
kamanabroo
13th November 2014, 10:42 PM
انواع مدلاشو امتحان كردم تا وارد شم از همه طريق وارد ميشم
اما نمياد
این پیامی که شما گذاشتید :
Error message: uses an invalid security certificate. The certificate is not trusted because the issuer certificate is unknown.?
ظاهرا معناش اینه:
پیغام خطا : استفاده از گواهی امنیتی نامعتبر است. گواهی قابل اعتماد نیست ، زیرا صادرکننده گواهی ناشناخته است.
من الان دوباره آدرسی که گذاشتم رو تست کردم مشکلی نداشت
ببینید وی پی ان یا نرم افزار مشابه فعال نیست؟
اگر نیست با براوزر دیگری تست کنید
[tafakor]
vaniya604
14th November 2014, 01:56 PM
سلام باز يه مدل ديگه پيام ميده نگا=
Secure Connection Failed
An error occurred during a connection to www.yahoo.com. The OCSP response contains out-of-date information. (Error code: sec_error_ocsp_old_response)
The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
Please contact the website owners to inform them of this problem.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.