PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سختي بلاي مؤمن

علي پارسا
6th November 2014, 11:50 PM
امام صادق فرمود:

بر مؤمن چهل شب نگذرد جز آنکه مايه غمي براي او فراهم شود تا ياد آوري او باشد.

اصول کافي - باب سختي بلاي مؤمن

علي پارسا
6th November 2014, 11:52 PM
امام صادق فرمود:

همانا مؤمن چون کفّه ترازو است، هر آنچه بر ايمانش افزوده گردد، بر بلايش افزوده گردد.

علي پارسا
6th November 2014, 11:55 PM
امام صادق فرمود:

راستي مزد بزرگ با بلاي بزرگ است، و خدا مردمي را دوست ندارد جز اينکه آنها را گرفتار کند .

علي پارسا
6th November 2014, 11:57 PM
امام باقر فرمود:

سخت بلاترين مردم پيغمبرانند، سپس اوصياءاند، سپس هر که به آنها مانند تر است به ترتيب.

علي پارسا
7th November 2014, 12:00 AM
امام باقر فرمود:

به راستي خداوند تبارک و تعالي هرگاه بنده اش به درگاه او دعا کند، فرمايد: لبيک اي بنده من، اگر آنچه خواهي با شتاب به تو دهم مي توانم، و اگر آن را براي تو پس انداز کنم پس هرچه براي تو پس انداز کنم همان براي تو بهتر است.

علي پارسا
7th November 2014, 12:04 AM
امام صادق به نقل از رسول خدا فرموده است:

به راستي که بلاي بزرگ اجر بزرگ دارد، و هرگاه خدا بنده اي را دوست دارد، بلاي بزرگ به او مي دهد، هر که خشنود باشد، خداوند از او خشنود است و هر که از بلا خشم گيرد، خدا بر او خشم گيرد.

علي پارسا
7th November 2014, 12:07 AM
امام صادق فرمود:

به راستي در بهشت مقامي است که هيچ بنده اي به آن نرسد جز بوسيله بلائي که به تن او برسد.

علي پارسا
7th November 2014, 12:09 AM
امام صادق فرمود:

راستي که اهل حق هميشه در سختي بودند تا بودند، هلا که اين سختي را مدتي اندک است و دنبال آن عافيتي طولاني.

علي پارسا
7th November 2014, 12:12 AM
امام صادق فرمود:

خدا مؤمن را از لرزشهاي دنيا در امان قرار نداده، ولي او را از گمراهي و بدبختي آخرت در امان خود قرار داده.

علي پارسا
7th November 2014, 12:14 AM
امام صادق به نقل از علي ابن الحسين (ع) فرمود:

به راستي بد دارم براي مرد که در دنيا به عافيت گذراند و هيچ مصيبت نبيند.

علي پارسا
7th November 2014, 12:20 AM
امام صادق فرمود:

به راستي که بنده مقامي نزد خدا دارد و بدان نرسد مگر به يکي از دو خصلت: رفتن مالش يا بلايي در تنش.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد