PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث دلایل عدم پیشرفت ایران در رشته ی کامپیوتر .

محمد حسین بابایی فرد
1st November 2014, 05:26 PM
ب نـامـت

من یه دانشجوی کامپیوتر هستم اگر بخوام از مشکلات یه دانشجویه این رشته بنویسم هزار تا هم پست بخوام تایپ کنم بازم کمه رشته کامپیوتر رو بهش میگن علم آینده چون لحظه به لحظه در حال تغییر و بهبود و تکامل هست اما تو ایران انگار ویندوز xp هنوز چن روزیه که معرفی شده! منظورم از ایران شهرونداش یا کاربران خانگیش نیستا منظورم دانشگاهاش و اداراتشه بستر سازی درستی انجام نگرفته چن وقت پیش داشتم موضوعی رو تحت عنوان مراسم تجلیل و معرفی نخبگان جوان آمریکا میخوندم. حالا طرف چیکار کرده بود اومده بود آی دی فیسبوک مامانش رو هک کرده بود [tafakor] آمریکا براش و برای امثالش یه مراسم تجلیل برگذار کرده بود . من یه دوست دارم که موفق شده بود 5 گردش آخر حسابهای یه بانک رو هک کنه به نظر شما باهاش چیکار کنن خوبه ؟ یه تعهد سفت و سخت گرفتن که چی دیگه از این غلطا نکنی! اگر بخوایم وارد سیستم آموزشیش بشیم که غوغاست طرف ترم یک IT هست داره مبانی کامپیوتر میخونه ینی میخونه که موس چیه کیبرد چیه به قول امروزیا که خودمون باشیم کامپیوتر دم به دیقه داره پیشرفت میکنه اونوقت ما باید آفیس 2007 رو کار کنیم و محتوای درسی 10 سال پیش. تاسف بر انگیزه .شاید تو پست های بعدی هم از بدبختیامون بهتون گفتم البته باز خوبه ها طرف یه ویندوز عوض میکنه 30 تومن میگیره و هر کی هم که بلده کامپیوتر رو روشن کنه یه کافینت زده و خدمت میکنه به خلق خدا به نظر شما چیکار باید کرده ؟ نظر خودم اینه که مث بچه آدم بشین درستو بخون کاری هم با سیاست و کیاست و ریاست و اینا نداشته باش.

نو آور
1st November 2014, 06:37 PM
اول اینکه به طور تاریخی، علم و فن آوری در ایران، یک کالای وارداتی بوده تا تولیدی، یعنی ما به جای تولید کننده، مصرف کننده بوده ایم. اگر توهین تلقی نشود، نشخوار کننده علوم توسعه یافته در کشورهای پیشرو صنعتی بوده ایم. دانشگاههای ما هم که ذاتی آموزشی دارند و عملا صنعت نداریم! (یک صنعت وابسته به مواد اولیه وارداتی و مونتاژ گر تجهیزات نسل قدیم یا حداکثر صنعت بالادستی در استخراج و فرآوری مواد خام)
اما شما هم این را بدانید که درس خواندن در دانشگاه، تنها آموزش یک مقدمات سخت افزاری و نرم افزاری است. به جز تئوری، این خود شما هستید که باید مهارت عملی و تجربه کسب کنید و به طور خود آموخته و خود انگیخته، «به روز» بمانید، چون همانطور که خودتان هم اشاره کردید، در شاخه ای پا گذاشته اید که کاملا به روز است و در واقع در رودخانه ای قرار گرفته اید که با شتاب زیاد رو به پیش دارد. قطعا لازم است تا فراتر از چند کتاب آموزشی در دانشگاه، از این قافله عقب نمانید، حرکتی دائمی.

محمد حسین بابایی فرد
1st November 2014, 09:38 PM
فرمایش شما کاملا متین هست من اولش متن رو جور دیگه ای تایپ کرده بودم و در اون دقیقا نوشته بودم که اگر میخواید چیزی یاد بگیرید باید خودتون تلاش کنید و این رو هم قبول دارم که از نظر علمی وارد کننده هستیم و یا به بیان بهتر مصرف کننده ی صفر من بیشتر مشکلاتی رو مطرح کردم که باعث میشد آدم زیاد دید مثبتی به قضیه نداشته باشه در هر حال ممنون از نظرتون .

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد