PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی راهنمایی در مورد برنامه نویسی دستگاه cnc تراش و فرز

mohsenteimoury
31st October 2014, 06:07 PM
با سلام و احترام خدمت مدیر عزیز سایت و تمامی دوستان گلم ؛

لطفا منو در مورد سوالاتم راهنمایی کنید .

من فارغ التحصیل رشته مهندسی طراحی و نقشه کشی صنعتی هستم و در حال حاضر در کنار طراحی می خواهم در قسمتی از تولید هم فعالیت کنم و در حقیقت در جستجوی منابعی برای آموختن برنامه نویسی دستگاه CNC تراش و فرز هستم و از شما دوستان عزیز تقاضا دارم که اگر هرگونه رفرنسی در این مورد ( کتاب ، جزوه ، PDF ، کتالوگ و ... ) دارند به من معرفی کنند یا اگر براتون مقدور هست اگر به صورت فایل نمایشی ( PDF ، Word ) هست برای من ایمیل کنید .
منابعی که من در پی آنها هستم :
1- آموزش زبان برنامه نویسی CNC تراش و فرز ( G-code ها ، M-Code ها و ... ) به طور جامع.
2- آموزش برنامه نویسی دستگاه CNC تراش ، به روش خطی به صورت کاملا حرفه ای و جامع .
3- آموزش برنامه نویسی دستگاه CNC تراش ، به روش سایکلی به صورت کاملا حرفه ای و جامع و برای تمامی کنترلر ها و یا کنترلر های که بیشتر در ایران مورد استفاده قرار می گیرند ( زیمنس ، فانوک ، فیلیپس ، هایدین هاین ) .
4- آموزش اپراتوری دستگاه های CNC تراش و فرز با کنترلر های ( زیمنس ، فانوک ، فیلیپس ، هایدین هاین ) .
5- آموزش ابزار شناسی تراش و فرز .
6- PDF کاتالوگ کنترلر های تراش و فرز ( زیمنس ، فانوک ، فیلیپس ، هایدین هاین ) از کجا می تونم تهیه کنم و یا از کدام سایت می تونم دانلود کنم .

ایمیل من : mohsenteimoury@gmail.com

با تشکر

ali reza seyyedi
3rd March 2016, 12:27 PM
سام دوست من در این باره کتاب تراش و فرز cncلطفیان میتونه کمکت کنه برای برانامه نویسی g codو سیکل خیلی کمک میکنه ولی امروزه با یادگیری برنامه هایی مانندnxوسالیدورک باورمیل خیلی برکاربرد تر و برنامه نویسی راراحت تر کرده با خرید کتاب های اونا به راحتی میتونی یاد بگیری

فتحعلی معروفخانی
28th May 2016, 12:53 PM
من .معروفخانی هستم ایمیل چک کن برات میفرستم

فتحعلی معروفخانی
28th May 2016, 01:04 PM
فرستادم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد