علي پارسا
26th October 2014, 05:57 AM
در يک انجمني عضو بودم، مشکلاتم را مطرح مي کردم، مطلب مي نوشتم و ......
يک کاربري بود که نام کاربري اش را گذاشته بود "کمال مطلق"
اول پيش خودم گفتم يارو عجب پر مدعا بوده! ولي ... خوب اشکالي ندارد، فضاي مجازي است ديگر ...
بعد فکر کردم بنده خدا ممکن است اسم و فاميل اصلي اش اين باشد!
بعد که بيشتر با هم آشنا شديم هميشه من را راهنمايي مي کرد، اشکالاتم را مي گرفت، وقتي غمگين بودم بهم اميد مي داد، هميشه حرفهايش درست بود، کوچکترين اشکالي در کارش نبود.
خيلي دوستش داشتم، خيلي مطالب ازش ياد گرفتم
از قضا اون انجمن را به يکي از دوستان معرفي کرده بودم و اون هم عضو شده بود.
يک روز به دوستم که آمده بود ديدنم گفتم: اين کاربر "کمال مطلق" عجب فرد نازنيني است ها! نه؟
گفت: کاربري به نام "کمال مطلق" در انجمن نداريم!
کامپيوترم را روشن کردم و وارد انجمن شدم تا نشانش دهم
اما .... اما با کمال تعجب ديدم همه پستهاي اون کاربر پاک شده، هيچ نشاني ازش نبود!
وقتي دوستم رفت دوباره وارد انجمن شدم، همه پستهاي کاربر "کمال مطلق" دوباره ديده مي شد و سر جايش بود.
يک تاپيک جديد هم ايجاد کرده بود، نوشته بود:
خداوند هر که را که بخواهد هدايت خواهد کرد، ديدگان او را درک نخواهد کرد ولي .... ولي ممکن است او در قالب کاربري در يک انجمن با شما سخن بگويد! (يک شکلک لبخند هم آخرش اضافه کرده بود) اينجوري: [shaad]
بلافاصله زير نوشته اش با ترس و لرز و دستپاچگي يک پست اضافه کردم: آيا شما خداوند هستيد؟
در پاسخم نوشت: تو چي فکر مي کني عزيزم؟ [golrooz]
يک کاربري بود که نام کاربري اش را گذاشته بود "کمال مطلق"
اول پيش خودم گفتم يارو عجب پر مدعا بوده! ولي ... خوب اشکالي ندارد، فضاي مجازي است ديگر ...
بعد فکر کردم بنده خدا ممکن است اسم و فاميل اصلي اش اين باشد!
بعد که بيشتر با هم آشنا شديم هميشه من را راهنمايي مي کرد، اشکالاتم را مي گرفت، وقتي غمگين بودم بهم اميد مي داد، هميشه حرفهايش درست بود، کوچکترين اشکالي در کارش نبود.
خيلي دوستش داشتم، خيلي مطالب ازش ياد گرفتم
از قضا اون انجمن را به يکي از دوستان معرفي کرده بودم و اون هم عضو شده بود.
يک روز به دوستم که آمده بود ديدنم گفتم: اين کاربر "کمال مطلق" عجب فرد نازنيني است ها! نه؟
گفت: کاربري به نام "کمال مطلق" در انجمن نداريم!
کامپيوترم را روشن کردم و وارد انجمن شدم تا نشانش دهم
اما .... اما با کمال تعجب ديدم همه پستهاي اون کاربر پاک شده، هيچ نشاني ازش نبود!
وقتي دوستم رفت دوباره وارد انجمن شدم، همه پستهاي کاربر "کمال مطلق" دوباره ديده مي شد و سر جايش بود.
يک تاپيک جديد هم ايجاد کرده بود، نوشته بود:
خداوند هر که را که بخواهد هدايت خواهد کرد، ديدگان او را درک نخواهد کرد ولي .... ولي ممکن است او در قالب کاربري در يک انجمن با شما سخن بگويد! (يک شکلک لبخند هم آخرش اضافه کرده بود) اينجوري: [shaad]
بلافاصله زير نوشته اش با ترس و لرز و دستپاچگي يک پست اضافه کردم: آيا شما خداوند هستيد؟
در پاسخم نوشت: تو چي فکر مي کني عزيزم؟ [golrooz]