PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث بکارت دختر : سندی منطقی برای اثبات پاکی ؟!

kamel.gholami
24th October 2014, 09:45 AM
سلام ... دیروز یه بحثی ایجاد شده بود تو یکی از فضاهای مجازی که دختر ها باید چه ویژگی هایی داشته باشن ؟ / مثلا نجابت ، زیبایی ، معصومیت ، نازدار یودن و پاکی و... / در حین بحث یک نفر سوال کرد که پاکی در خانم ها چه معنی ای داره ؟ میگفت:

"پاک بودن تو خانم ها مشخصه .از خیل عظیمی از آقایون عصبانی ام که موقع ازدواج به طرز شدیدی اعتقاد پیدا میکنند دختر باید پاک باشه درحالی که قبل از اون توی روابط متعددشون این پاکی براشون محلی از اعراب نداشته! همه این اتفاق دقیقا میشه نگاه غیرانسانی به دخترا. من از این نگاه غیر انسانی حرف میزنم. صریح بگم. در دایره لغات این آقایون نود و نه درصد ویژگی های یه دختر پاک سندیتش برمیگرده به بکارت. عرض کردم سندیتش، حالا دو ساعت برای شما آسمون ریسمون ببافن که نه اینطوری نیست. در نهایت بهشون بگو فلان دختر همه این ویژگی ها رو داره فقط باکره نیست. جواب میدن پس پاک نیست. در نتیجه عمده تعریفشون از پاکی درنهایت برمیگرده به همون بکارت.حالا که اینجابکارت شده قانون، شده ضمانت پاکی. برای آقایون چه ضمانتی هست؟ یا چجوری مشخصه؟ اگه مشخص نیست. پس ضمانتی نیست. با این حال از دختر سند پاکی میخوان. خب این انسانیه؟ "

من سوالم اینه
اصلا داشتن بکارت برای دختر ها سند منطقی و معقولی بر پاک بودنشونه ؟
اگر آره
چرا آقایون یه همچین سندی ندارن ؟
این ناعادلانه نیست ؟

Capitan Totti
24th October 2014, 02:13 PM
درود[golrooz]

موضوعات جنجالی و "تابو" وارانه !!

من شخصا با اینکه ما پسران هم کاش میشد که اینو داشتیم موافقم !!

اما از لحاظ جسمی ، تا جایی که من میدونم خب قابل "سند" نیست !!

و اصولا حالم از پسرایی که این حرفا رو میزنن بهم میخوره

چرا باید با چندین تن رابطه داشته باشه، وموقع ازدواج نباید اون دختر ، حتی با پسری حرف زده باشه !!

البته از لحاظ روحی میشه با شیوه های کارآگاهی[bietena] فهمید که پسر قصه ی ما باکره هست یا نه[cheshmak]

که این مورد هم بیشتر شبیه یه داستانه !!

پس فقط میتونم این اقدامات رو محکوم کنم !![naomidi][shaad]

میترا پوررحیم
24th October 2014, 02:25 PM
شخصی به من یاد داد انسانها ممکن الخطا هستند این انسانها هستند که خودشون رو جای خدا میزارن و به جای خدا ادمها رو محکوم میکنند اگه همه چیز سر جای خودش بود و ادمها یاد میگرفتن درست رفتار کنند این مشکلات پیش نمی امد یادمون باشه اگه فهمیدیم راهمون اشتباه برگردیم اینه که برای خدا ارزش داره وگرنه حرف مردم ارزشی نداره خدا همه بنده هاش رو دوست داره همه رو خدایا دوستت دارم جمله ای ساده اما قشنگ

"مهدی"
24th October 2014, 02:54 PM
ممنونم از دعوت به تاپیک.
موافقم. عادلانه نیست.[golrooz]

meaning
24th October 2014, 04:06 PM
مسئله ای به غایت پیچیده و بغرنجی است؛ نمیشود به آسانی جوابی داد.

optici
24th October 2014, 05:21 PM
ممنون از دعوتتون
کسی جایز هست دم از فرد پاک بزنه که خودش هم پاک باشه (کبوتر با کبوتر وباز با باز)

معمار حانیه
25th October 2014, 12:23 AM
سلام حرفتون درسته، اما به نظر من بکارت چیزی نیست که پاک بودن مشخص کنه.. چون بعضی ها هستند به راحت با خیلی پول میتونن باز درستش کنن..
اما ما دخترا شانسمون همیشه باید خوب باشیم .. خونه پدر خوب باشیم+خونه شوهر خوب باشیم +کلا همیشه باید خوب باشیم
اما به قول شما هیچکس نمیگه پسر خوب باشه.. همیشه چون پسره باید خوب باشه.. همیشه...
اگرم درگیر رابطه بوده. میگن پسره عیب نداره.
کلا بی قانونی داد میزنه

اه

عشق برق
25th October 2014, 07:24 PM
ما ایرانی ها راه دور زدن همه چی رو خوب بلدیم
دختری که در اثر رابطه نامشروع بکارت نداره قطعا ناپاکه (نا سالمه )
و دختری هم که بکارت داره قطعا پاک(سلامت نداره) نیست چه بسا از دختر هایی که بکارت دارند و به روابط ...تن میدهند یا با یه عمل ساده حل میشه
در کل من معتقدم انسان پاکی نداریم جز اولیا .و همه ما خطا کاریم و در ضمن اونی که میدونه پاک کیه خداست ما که خدا نیستیم در مورد پاکی صحبت کنیم .
پاک یعنی بسیار تمیز و خالی از هر الودگی و درست نیست از این لغت اسفاده کنیم
بهتره ما به سلامت یک انسان در رفتار اجتماعیش نگاه کنیم نه به پاک بودن یا پاک نبودن
جمعا سلامتی یک نعمت الهی است که در جسم وروح موجب میشود که انسان در زندگی خود سیر مثبت جهت داری را دنبال کند (در راستای عقایدش که ممکن است هر عقیده ای داشته باشد)ولی انسانی که قلب خود را با امید به خداوند یکتا پر نگاه دارد قطعا به سوی تکامل حرکت میکند و سلامت روحی نیز به یقین دارد

m.g.s.t.r
25th October 2014, 10:28 PM
نه خیر سند نیست!!
چون با پرداخت کمی پول میشه این سند را جعل کرد!![khejalat]

ab.bb
25th October 2014, 10:49 PM
جالبه، قبلا موضوعی در راستای همین بحث ایجاد کردم.
نجابت و بکارت (+18) (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?210034-%D9%86%D8%AC%D8%A7%D8%A8%D8%AA-%D9%88-%D8%A8%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%28-18%29)

kamel.gholami
28th October 2014, 09:23 AM
سلام حرفتون درسته، اما به نظر من بکارت چیزی نیست که پاک بودن مشخص کنه.. چون بعضی ها هستند به راحت با خیلی پول میتونن باز درستش کنن..
اما ما دخترا شانسمون همیشه باید خوب باشیم .. خونه پدر خوب باشیم+خونه شوهر خوب باشیم +کلا همیشه باید خوب باشیم
اما به قول شما هیچکس نمیگه پسر خوب باشه.. همیشه چون پسره باید خوب باشه.. همیشه...
اگرم درگیر رابطه بوده. میگن پسره عیب نداره.
کلا بی قانونی داد میزنه

اه

سلام / من یه جا خوندم که درست کردن بکارت به صورت جعلی به راحتی قابل تشخیصه(از طرف متخصص البته!)
پس نمیشه گفت که با پول درست میشه

+ هیچکس نمیگه اگر پسر درگیر رابطه بوده عیب نداره . اتفاقا حرف من اینه ... اینکه از کجا تشخیصش بدن ؟!

kamel.gholami
28th October 2014, 09:29 AM
ما ایرانی ها راه دور زدن همه چی رو خوب بلدیم
دختری که در اثر رابطه نامشروع بکارت نداره قطعا ناپاکه (نا سالمه )
و دختری هم که بکارت داره قطعا پاک(سلامت نداره) نیست چه بسا از دختر هایی که بکارت دارند و به روابط ...تن میدهند یا با یه عمل ساده حل میشه
در کل من معتقدم انسان پاکی نداریم جز اولیا .و همه ما خطا کاریم و در ضمن اونی که میدونه پاک کیه خداست ما که خدا نیستیم در مورد پاکی صحبت کنیم .
پاک یعنی بسیار تمیز و خالی از هر الودگی و درست نیست از این لغت اسفاده کنیم
بهتره ما به سلامت یک انسان در رفتار اجتماعیش نگاه کنیم نه به پاک بودن یا پاک نبودن
جمعا سلامتی یک نعمت الهی است که در جسم وروح موجب میشود که انسان در زندگی خود سیر مثبت جهت داری را دنبال کند (در راستای عقایدش که ممکن است هر عقیده ای داشته باشد)ولی انسانی که قلب خود را با امید به خداوند یکتا پر نگاه دارد قطعا به سوی تکامل حرکت میکند و سلامت روحی نیز به یقین دارد

سلام
اون قسمت پر رنگ که مشخصه !
ولی به این سوالم جواب بده : دختری که بکارت نداره قطعا ناپاکه؟ (نا سالمه؟ )

اون عمل رو گفتم بالا که میشه تشخیص داد(البته اگه خبرگزاری ها واسه کاهش این روابط دروغ نگفته باشند !!!)
خدا نیستیم ولی میتونیم صحبت کنیم
پاک در مورد روابط نامشروع مورد سوال بود !
اونجوری باشه کل ِ نکات اخلاقی رو کنار بذاریم چون خدا نیستیم !!!

جمله ی آخرت قشنگ بود ولی ربطی به بحث نداشت !
ممنون [golrooz]

kamel.gholami
28th October 2014, 09:30 AM
نه خیر سند نیست!!
چون با پرداخت کمی پول میشه این سند را جعل کرد!![khejalat]

سلام رفیق
کم پیدایی
یا من کم پیدام ![nishkhand]

آقا من شنیدم که عمل کنن میشه تشخیص دادا ... بگو زیاد بهش متکی نباشن[nishkhand]

kamel.gholami
28th October 2014, 09:38 AM
جالبه، قبلا موضوعی در راستای همین بحث ایجاد کردم.
نجابت و بکارت (+18) (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?210034-%D9%86%D8%AC%D8%A7%D8%A8%D8%AA-%D9%88-%D8%A8%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%28-18%29)

ممنون . تاپیک مفیدی بود . روشن شدم کمی :)

معمار حانیه
28th October 2014, 08:30 PM
سلام / من یه جا خوندم که درست کردن بکارت به صورت جعلی به راحتی قابل تشخیصه(از طرف متخصص البته!)
پس نمیشه گفت که با پول درست میشه

+ هیچکس نمیگه اگر پسر درگیر رابطه بوده عیب نداره . اتفاقا حرف من اینه ... اینکه از کجا تشخیصش بدن ؟!

اصلا جای تشخیص نداره

اینم سوال بود افتاد تو ذهن شما؟؟ [nishkhand] الان تموم خانواده ها به هم شک کردن[nishkhand]

m.g.s.t.r
28th October 2014, 10:48 PM
سلام رفیق
کم پیدایی
یا من کم پیدام ![nishkhand]

آقا من شنیدم که عمل کنن میشه تشخیص دادا ... بگو زیاد بهش متکی نباشن[nishkhand]

قربان شما.مشغله کاری یکم وقتمو کم کرده!! البته پزشک میتونه تشخیص بده ولی بنظر شخصی من مراجعه به پزشک برای همچین مواردی کاملا اشتباهه.آدم باید همسرشو از راه معاشرت و اخلاق و رفتار بشناسه نه از طریق بکارتی که ممکنه بعلت بیماری یا اتفاقات دیگه از بین بره! (حالا زیرمیزی گرفتن دکتر را ندید گرفتم[shaad])
منصفانه قضاوت کنید
اگه خانمتون ازتون درخواست گواهی سلامت بکنه حاضرین برین دکتر تا همه جای بدنتون را چک کنه و گواهی بده؟؟؟

kamel.gholami
30th October 2014, 10:22 AM
قربان شما.مشغله کاری یکم وقتمو کم کرده!! البته پزشک میتونه تشخیص بده ولی بنظر شخصی من مراجعه به پزشک برای همچین مواردی کاملا اشتباهه.آدم باید همسرشو از راه معاشرت و اخلاق و رفتار بشناسه نه از طریق بکارتی که ممکنه بعلت بیماری یا اتفاقات دیگه از بین بره! (حالا زیرمیزی گرفتن دکتر را ندید گرفتم[shaad])
منصفانه قضاوت کنید
اگه خانمتون ازتون درخواست گواهی سلامت بکنه حاضرین برین دکتر تا همه جای بدنتون را چک کنه و گواهی بده؟؟؟

مگه قبل از ازدواج آزمایش سلامت بکارت انجام نمیدن ؟!
من نگفتم با بکارت بشناسیم ، میگم کسی که عمل میکنه مشخص میشه

البت اگه اینجوری نباشه(به دکتر مراجعه نکنن) اوضاع خیلی خراب میشه ها ! نه ؟!!

m.g.s.t.r
31st October 2014, 02:47 PM
مگه قبل از ازدواج آزمایش سلامت بکارت انجام نمیدن ؟!
من نگفتم با بکارت بشناسیم ، میگم کسی که عمل میکنه مشخص میشه

البت اگه اینجوری نباشه(به دکتر مراجعه نکنن) اوضاع خیلی خراب میشه ها ! نه ؟!!

احتمالا این آزمایش اختیاریه ولی بنظر من درست نیست!آخه ازدواج که مثل خرید ماشین که نیس که!! هی ببری رنگ خوردگی شو تست کنن یا مطمئن بشن زیرش آفتاب دیده یانه!

عشق برق
31st October 2014, 08:33 PM
جوابیه اقای کامل
سلام خوبید ؟ببخشید بابت تاخیر
داخل متن نوشتم در اثر رابطه نامشروع دقت کنید
بعدش هم چه بسیار افرادای که در نظر ما سالمند ولی در نزد خدا نا پاکند و چه بسیار نا سالم ها که توبه میکنند و راه هزار شبه را یک شب طی میکنند و خدا توبه آنها رو قبول میکنه .
جمله اخر هم بر گرفته از کتاب دین و زندگی دوران دبیرستانه که برای بچه دبیرستانی ها برای تاکید وتکرار نوشتم

farhad_jomand
4th November 2014, 03:11 PM
ازنظر من پرده بکارت خوبه وتو بیشترجاها سند پاکی دختره ولی از نظر من اومد ویک جایی اتفاقی پاره شد این دلیل این نیست دختر باکره است چه بسا حتی سالم تر ازدختر باپرده بکارت باشه از نظر من حالا همه دخترها که نه اما درصد دخترهای سالم ازپسرها بیشتر از لحاظ جنسی ازنظر من دختر وپسرتاسن25خیلی میل جنسی دارند اما از اون که گذشت کم کم افت می کنه ومیل جنسی[etlafevaght] اما ذات یک دختر خوب به ذاتشه به مادرشه به معرفتشه نه به پرده بکارتش از نظر من پرده بکارت نشونه خوبی برای یک دخترباشه اما اینکه پاکه وخیلی خوبه نه[golrooz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد