توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک پرسش بسیار بسیار ساده
نو آور
23rd October 2014, 04:55 PM
سلام [golrooz]؛
امروز اینترنت من به مدت طولانی بازی در آورده بود و یک لحظه قطع می شد و لحظه دیگر وصل می شد. یک سایت بارگذاری می شد و یک سایت دیگر نمی شد.
داشتم فکر می کردم (با چرخشهای فکری متعدد هرمنوتیکی نوع پریودیکال) اگر همه امور دست خداست؛ آیا این اوست که تصمیم گرفته با من بازی کند؟!
yas-90
23rd October 2014, 10:59 PM
سلا
منم همین مشکل رو چندروزی هست دارم.....بنده خداست که شوخیش گرفته و اعصاب ما هم الان در معرض امتحان قرار داره[sootzadan]
جوان ایرانی
23rd October 2014, 11:03 PM
از شوخیش که بگذریم!
دارن مقدمات برای پهنای باند خیر سرشون آماده میکنند
آی اس پی ایی که ما ازش سرویس میگیریم هر یه ماه یه بار یه متن عذرخواهی میفرسته بنا بر اینکه تقصیر ما نیست و مخابرات داره ال میکنه و بل میکنه!
نو آور
28th October 2014, 01:31 PM
ممنون از نظرات دوستان؛ البته منظور من از طرح چنین سوالی، آنهم در تالار مذهبی، طرح یک پرسش عمیق در قالبی ساده، در مباحث خداشناسی بود نه صرفا بیان یک مشکل معمولی شبکه.
جوان ایرانی
28th October 2014, 03:15 PM
ممنون از نظرات دوستان؛ البته منظور من از طرح چنین سوالی، آنهم در تالار مذهبی، طرح یک پرسش عمیق در قالبی ساده، در مباحث خداشناسی بود نه صرفا بیان یک مشکل معمولی شبکه.
اصلا به تالارش دقت نکردم[tafakor]
خب من در حد توانم سوال شما رو جواب میدم
بسم الله ...
ببینید این که میگن تمام امور دست پروردگار هست یک امر و قضیه غیر قابل انکار
اما سرنوشت برای تمام موجودات متفاوته
رسالت حیوانات بر اساس غریزه آن ها پیش میره و یک زندگی تعیین شده دارند
اما انسان ها همهی آنها سرنوشتی دارند و خداوند از آن سرنوشت آگاه است اما با شروط
به فرض مثال
من جوان ایرانی خداوند مقرر فرموده تا سن 40 سالگی زنده باشم به شرطی که این بنده مثلا غذای مضر نخوره ، یا کسی به جانش تجاوز نکنه، یا خودکشی نکنه ....
من جوان ایرانی ممکن است با شرایطی که در راهم وجود داره انتخاب درست و آگاهانه بکنم بشم یه دانشمند یا یک مادر نمونه و یا .... ولی ممکن در این مسیر هایی که وجود داره من راه های دیگه رو انتخاب کنم و از مسیر خودم باز بمونم
هر انسانی در زندگیش یه مقصد نهایی و غایتی وجود داره حالا با توجه به راه های پیش روش و شروط زندگیش به اون دور میشه یا نزدیک
پس همونطور که خداوند فرمودند اهدنا الصراط المستقیم یعنی اگر راه درست و منطقی و اصلی خودمون رو پیدا کنیم در زندگی به اون مقصد و هدف اصلی آفرینش نزدیک خواهیم شد
پس خداوند بی اطلاع از سرنوشت انسان ها نیست بلکه راه های متفاوت و نکته اصلی تمایز ما با دیگر موجودات یعنی قوه عقل و انتخاب ما باعث رسیدن ما به هدف آفرینش و مقصد و هدف خودمان می شود.
نو آور
28th October 2014, 03:34 PM
اصلا به تالارش دقت نکردم[tafakor]
خب من در حد توانم سوال شما رو جواب میدم
بسم الله ...
ببینید این که میگن تمام امور دست پروردگار هست یک امر و قضیه غیر قابل انکار
اما سرنوشت برای تمام موجودات متفاوته
رسالت حیوانات بر اساس غریزه آن ها پیش میره و یک زندگی تعیین شده دارند
اما انسان ها همهی آنها سرنوشتی دارند و خداوند از آن سرنوشت آگاه است اما با شروط
به فرض مثال
من جوان ایرانی خداوند مقرر فرموده تا سن 40 سالگی زنده باشم به شرطی که این بنده مثلا غذای مضر نخوره ، یا کسی به جانش تجاوز نکنه، یا خودکشی نکنه ....
من جوان ایرانی ممکن است با شرایطی که در راهم وجود داره انتخاب درست و آگاهانه بکنم بشم یه دانشمند یا یک مادر نمونه و یا .... ولی ممکن در این مسیر هایی که وجود داره من راه های دیگه رو انتخاب کنم و از مسیر خودم باز بمونم
هر انسانی در زندگیش یه مقصد نهایی و غایتی وجود داره حالا با توجه به راه های پیش روش و شروط زندگیش به اون دور میشه یا نزدیک
پس همونطور که خداوند فرمودند اهدنا الصراط المستقیم یعنی اگر راه درست و منطقی و اصلی خودمون رو پیدا کنیم در زندگی به اون مقصد و هدف اصلی آفرینش نزدیک خواهیم شد
پس خداوند بی اطلاع از سرنوشت انسان ها نیست بلکه راه های متفاوت و نکته اصلی تمایز ما با دیگر موجودات یعنی قوه عقل و انتخاب ما باعث رسیدن ما به هدف آفرینش و مقصد و هدف خودمان می شود.
ممنون. مسائل کلان بشر و تفاوتهای ما با دیگر موجودات زنده و جمادات قبول، اما همچنان نفهمیدم در این مورد خاص، چرا خدا سبب می شود اینترنت من چند ساعت قطع و وصل و بعد هم همه چیز درست بشود؟!
پدرام++
28th October 2014, 06:24 PM
با سلام از موضوعتون خوشم اومد چقدر خوب که انقدر خدا رو توی همه ی کارهاتون میبینید. احسنت به ذهن بیدارتون
خداوند هر چیزی رو بنا به قوانینی افریده . و چون همه ی اشیا و انسانها و روابط از این قوانین تبعیت میکنن و داخل این قوانین هستند پس میگیم همه چیز کار خداس و خدا همه جا حضور داره. مثلا تا کلید لامپ رو روشن نکنید روشنایی به وجود نمیاد. و خیلی طبیعیه چون از قوانین خاص خودش تبعیت میکنه پس نمیشه به خدا بگیم چرا لامپ روشن نشد یا اگر شد بگیم معجزس. حالا اراده ی ما یعنی استفاده از قوانین پس همه چیز دست خدا نیست به اون معنای جبر .از طرفی اگر خدا دستی به من نمیداد قوه ی تفکر و درک نمیداد و .. من نمیتونستم لامپو روشن کنم. درسته من قدرت دارم ولی همش تا وقتیه که به منبع انرژی بالاتر یعنی خدا وصل باشم. امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم.
ماری مریم
28th October 2014, 06:39 PM
ممنون. مسائل کلان بشر و تفاوتهای ما با دیگر موجودات زنده و جمادات قبول، اما همچنان نفهمیدم در این مورد خاص، چرا خدا سبب می شود اینترنت من چند ساعت قطع و وصل و بعد هم همه چیز درست بشود؟!
سلام
ممنونم از ایجاد این بحث
خدا انسان را افریده وسرنوشتش رو هم مقدر کرده
ولی در عین حال به انسان اختیار داده وانسان به اختیار خودش میتونه این مقدررات رو چه خوب چه بد تغییر بده
نو آور
28th October 2014, 07:15 PM
ممنون از دوستان [golrooz]
پس ظاهرا می شود این طور گفت که سیستم هستی از همان آغاز، بر مبنای یک سری قوانین اسباب و عللی بنا شده که خداوند بعد از آن، کمتر تمایل دارد روند آنها را با دخل و تصرفهای پی در پی، بر هم بزند و انسان هم کاملا مختار است و نه مجبور؛ درسته؟
جوان ایرانی
28th October 2014, 08:16 PM
ببینید درست است که همه چیز دست خداوند است ولی ما انسان ها با کارهای خودمون علل مختلفی در زندگی دیگران تشکیل میدیم
یعنی چی
یعنی من وقتی اینترنتم قطع میشه که آی اس پی من سرویس نده وقتی آی اس پی سرویس نمیده که روتر های کار نمیکنه یا به عبارتی با مخابرات خوب تعامل نداره مخابرات زمانی خوب کار نمیکنه که کارکنانش یا درست کار نمیکنن یا به مشکلی بر میخورن یا در حال کار هستند
حالا سوالی که اینجا مطرح میشه آیا خداوند خواسته اون مهندس تنبلی کنه یا به مشکل خورده نتونه حل کنه یا مثلا با این قطعی به سرویس بهتر دسترسی داشته باشه؟
اینجا باز برمیگردیم به شرایط انتخاب و قوه ی عقل و اختیار
از بالا شروع میشه
تصمیم گرفته میشه برنامه ای برای افزایش پهنای بانده ،مهندس با تصمیماتش درحال کاره ،تصمیم برای پیشرفت اینه یه قطعی موقت و....
همین روال ادامه داره
صحیح است؟
جوان ایرانی
28th October 2014, 08:25 PM
ممنون از دوستان [golrooz]
پس ظاهرا می شود این طور گفت که سیستم هستی از همان آغاز، بر مبنای یک سری قوانین اسباب و عللی بنا شده که خداوند بعد از آن، کمتر تمایل دارد روند آنها را با دخل و تصرفهای پی در پی، بر هم بزند و انسان هم کاملا مختار است و نه مجبور؛ درسته؟
این که خداوند با برنامه همه چیز در این عالم را آفریده شکی در آن نیست
اما این که بگیم خدا آفرید دیگه الان نعوذ بالله نشسته یه گوشه قوانین هست دیگه خودمون کارا رو طبق قوانین انجام میدیم !
خیر اینگونه نیست
خداوند در همه ابعاد تک تک مجودیت ها ناظر و شاهد هست
این که این تصور پدید میاد اینکه خدا رو هم موجودیت میبینیم و فکر محدود انسان اینگونه تصور میکنه که امکان نداره بر 7 میلیارد انسان در جز ترین لحظات وجود داشته باشه
اما خداوند موجودیت نیست که امکان ناپذیر باشه
الله نور السماوات والارض
یعنی اگر بخوایم مثال بزنیم نور الهی مانند تابش خورشید که بر سطح زمین میخوره به همانگونه احاطه داره و با قدرتی بیشتر
انسان مختار کامل نیست انسان انتخاب کننده سرنوشت خود و ملتی هست که در آن زندگی میکند
قوانین الهی موجود است ولی آیا همه ی ما انسان ها طبق قوانین الهی و قوانین بشری پیش میریم؟
باز هم برمیگرده به نقطه تمایزمون با سایرین
حالا در این تصمیمات انسان هایی که توکل دارند خداوند به طرز کاملا جالبی آنها را به مسیر خود هدایت میکند ، و بعضی ها از کارهای خود از آنچه که در مسیر هستند دورتر میشوند
پدرام++
29th October 2014, 07:37 PM
دو نکته عرض کنم. 1- اینکه قواین ثابت هستند خودش یه حسنه و البته لطف . اگر قرار بود تغییر کنند ما به شناخت پیرامون دست پیدا نمیکردیم میشد یه امر تصادفی. 2- این جهان و تمامی هستی و موجودات همه از یک منبع انرژی هستند. اینم میشه تفسیر همون ( خداوند همه جا حضور داره و هر چی داریم از اونه)
"مهدی"
29th October 2014, 08:34 PM
در یک تاپیک دیگر نیز بیان کردم که دو فرضیه وجود دارد:
1- اینکه ما در جبر خداوند زندگی می کنیم که عادلانه نیست و عدالتی در کار نیست.
2- اینکه ما در اختیار خودمون زندگی میکنیم پس خدا نقشی نداره.
3- هیچ حد وسطی وجود نداره.
"مهدی"
29th October 2014, 08:35 PM
دو نکته عرض کنم. 1- اینکه قواین ثابت هستند خودش یه حسنه و البته لطف . اگر قرار بود تغییر کنند ما به شناخت پیرامون دست پیدا نمیکردیم میشد یه امر تصادفی. 2- این جهان و تمامی هستی و موجودات همه از یک منبع انرژی هستند. اینم میشه تفسیر همون ( خداوند همه جا حضور داره و هر چی داریم از اونه)
شما برای من اثبات کن خداوند اون منبع انرژیه.
اثبات خداوند از نظر علم غیرممکنه.
"VICTOR"
24th January 2015, 04:26 PM
شما برای من اثبات کن خداوند اون منبع انرژیه.
اثبات خداوند از نظر علم غیرممکنه.
http://www.njavan.com/forum/showthread.php?222143-%D8%A7%D8%AB%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF-%D8%AE%D8%AF%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D8%B9%D9%84%D9%85
سروه74
24th January 2015, 05:42 PM
سلام [golrooz]؛
امروز اینترنت من به مدت طولانی بازی در آورده بود و یک لحظه قطع می شد و لحظه دیگر وصل می شد. یک سایت بارگذاری می شد و یک سایت دیگر نمی شد.
داشتم فکر می کردم (با چرخشهای فکری متعدد هرمنوتیکی نوع پریودیکال) اگر همه امور دست خداست؛ آیا این اوست که تصمیم گرفته با من بازی کند؟!سلام اتفاقاخواهرمم ازدیشب تاحالا داره یه برنامه نیمباز ونصب میکنه ولی هرباریه اتفاق می افته که نمیشه اونم امروزهمین سوال وازمن پرسید من دقیقا همین جواب وبهش دادم اخه من واقعا تاحالا چندین باراینجور اتفاقا برام افتاده وهربارچندروزبعدش حکمت این کارو دیدم بهتون قول میدم که حتما حکمتی توش هست که نمیشه
اخه دست خدا لمس کردنی نیس حس کردنیه
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.