PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث مشکــلات در دنیـــای مجـــــــــــازی

نارون1
20th October 2014, 12:20 AM
موضوع بحث :

دنیـــــای مجــازی sh_omomi103

با پیشرفت تکنولوژی و تنوع وسایل ارتباطات جمعی ، استفاده از ابزارهای اینترنتی ، مقوله ای انکارناپذیر است ولی برای همگامی با این تکنولوژی کسب مهارت ،لازم و اساسی می باشد .

ارتباطات در دنیای مجازی با ارتباطات عادی که در دنیای واقعی با افراد برخورد می کنیم تفاوت بسیاری دارد .

در ارتباطات بیش از 70 درصد پیام از طریق زبان بدن منتقل می شود و 30 درصد باقی مانده گفتار و بیانات می باشد . ما در دنیای مجازی این 70 درصد را ازدست داده ایم ، بنابراین برای

ارتباط در این محیط به ابزارهای دقیق و رفتارهای محتاطانه نیاز داریم . در دنیای مجازی با آدمهایی با رفتارها و عقاید متفاوتی روبرو هستیم ، چه بسا با افرادی

سرشار از عقده ها ، سرخوردگی ها و نیازهایی که نتوانسته اند در دنیای واقعی ارضا شوند ، روبرو می شویم . بنابراین ، باید در ارتباطات دنیای مجازی با مهارت گام برداریم .

درواقع در کنار اینکه فوایدی وجود دارد ( کسب آگاهی ، استفاده از منابع به روز ، آشنایی با افراد اهل علم و ... )، مضرات و آسیب های بسیاری در کمین است که بعضا جبران ناپذیر خواهند بود .

به مواردی باید توجه داشته باشید :

- با دیدی محتاطانه و منتقدانه به ارتباطات وارد شوید .

- اطلاعات شخصی و خصوصی در اختیار دیگران نگذارید .

- برای خود محدوده و خط قرمزهایی مشخص کنید .

- برخی افراد مبتلا به بیماری های روانی هستند ، مراقب این افراد باشید .

- خیلی سریع به افراد اعتماد نکنید . درواقع اکثر افراد در محیط مجازی با خود واقعیشان و آنچه در واقعیت هستند تفاوت بسیاری دارند .

و ....

*یکی از بیماران روانی ، افرادی هستند که مبتلا به تنوع طلبی و انحرافات جنسی هستند و برای ارضای این حس ، از فضای مجازی اینترنت استفاده می کنند که ممکن است

به هرطریق برای دستیابی به هدف خود اقدام کنند ، که به صورت مختصر در بالا شرح داده شد .

با مقدمه ای که ذکر شد ، از شما دوست عزیز ، به عنوان یکی از افرادی که از فضای مجازی و اینترنت استفاده می کنید خواهشمندیم نظر خود را در این رابطه بیان کنید .

باتشکــــــر از همراهی شما [golrooz]

تووت فرنگی
20th October 2014, 01:04 AM
با سلام خدمت خانوم نارون شاداب... واقعا آنقدر سوء استفاده و آزار و اذيت در محيط مجازى شايع شده است که به هيچکس نمى شود اعتماد کرد؛ چه بسا طرف مقابل عارى از هر گونه نکات ذکر شده باشد... به نظر من در محيط مجازى بانوان بايد خيلى بيشتر مراقب خود باشند، بخصوص که حال بعضى از افراد هر گونه عکسى را در شبکه هاى اجتماعى متفاوت قرار مى دهند... خود من آنقدر خبر اخاذى از افراد را از طريق عکس و ... شنيدم که ترسيده شده ام .. خيلى از افراد گول سادگى طرف مقابل را مى خورند و فريب حرف هاى قشنگ قشنگ مى شوند.. بايد محتاط بود و هوشيار... سپاس از شما.

Capitan Totti
20th October 2014, 01:26 AM
یه استادی میگه

جدیدنا باید برخی ها رو تهدید کرد که عکس های خصوصیتو ، لایک نمیکنما !![bietena]

اندر فیس کوب !! و سایرین ، بسیار بسیار زیاده این موارد

مورد های اخاذی شده هم طبق گفته یکی از دوستان "پلیس" دیگه واقعا "خیلی" خصوصی بوده

Client
20th October 2014, 01:31 AM
موضوع بحث :

دنیـــــای مجــازی sh_omomi103

با مقدمه ای که ذکر شد ، از شما دوست عزیز ، به عنوان یکی از افرادی که از فضای مجازی و اینترنت استفاده می کنید خواهشمندیم نظر خود را در این رابطه بیان کنید .

[golrooz]

امروز خبری را مرتبط با موضوع ایجادی مطالعه می کردم.

در آن خبر آمده بود،تحقیقات نشان داده اند، افرادی که در دنیای واقعی در زمینه برقراری ارتباطات اجتماعی با دقت و تیزبینی و احتیاط بیشتری پیش می روند در دنیای مجازی هم چنین عملکردی خواهند داشت.

به نظر من، اگر فردی در دنیای واقعی دنبال برقراری ارتباطات سالم به جهت افزایش روابط خود برای نیل به اهداف مثبتش باشد،( اهدافی که اثرات ونتایج دستیابی به آن ها ، برای خود فرد و افرادی که در ارتباط بااو هستن مفید می باشد)، در دنیای مجازی هم اینگونه خواهد بود.

در دنیای مجازی اگر هر فردی مراقب این باشد که چگونه رفتاری را دارد،اصلا جای نگرانی و... وجود نخواهد داشت.این ما هستیم که با رفتارمان ،شرایط و موقعیت پذیرش و یا عدم پذیرش وقایع در محیط مجازی را ایجاد می کنیم.

یعنی در بسیاری موارد اینگونه هست و البته باید توجه داشت که استثنا هم وجود دارد.یعنی با وجود تمام مراقبت ها ودر نظر گرفتن تدابیر امنیتی و ... بازهم افرادی سواستفاده گر در چنین محیط هایی وجود دارن همانگونه که در محیط واقعی وجود دارن.

تصور من این هست که جداکردن این محیط ها به این شکل اشتباه هست و این جدایی باعث ایجاد چنین مسایلی شده.

برخی معتقد هستن، در این محیط ها(مجازی) می توانند حیا را کنار گذاشته و حرمت ها را بشکنند و همین امر موجب بی پروایی در عملکردشان میشه و به دنبالش مشکلات متعددی به وجود می آید.

اگر همانگونه که در محیط واقعی یک فرد شخصیت مبادی آدابی دارد در چنین محیط هایی همین گونه باشد و خود را مسیول بداند و ... از بسیاری از مشکلات کاسته خواهد شد.

سپاس بابت مطلب خوب شما.

علي پارسا
20th October 2014, 02:09 AM
باسلام و عرض تشکر از سرکار خانم نارون بابت اين موضوع
من چند نکته به ذهنم مي رسد که بيان مي کنم: (البته رويکرد نگاهم بيشتر فضاي forum ها و انجمن ها و صفحات اجتماعي است)

نکته اولي که به نظرم جزو بديهيات است ولي متاسفانه خيلي ها رعايت نمي کنند اين است:
اطلاعات شخصي شما به هيچ عنوان نبايد به گونه اي باشد که در معرض سرقت قرار گيرد. بايد فرض کنيد هر اطلاعاتي که در اينترنت در قالب پيام خصوصي يا هر چيز ديگري رد و بدل مي کنيد در معرض ديد همگان است! بايد بدون خواست شما کسي امکان دسترسي به شما را نداشته باشد. حتي المقدور وقتي از فضاي مجازي خارج مي شويد کسي امکان ردگيري شما يا هر چيزي که مربوط به شما است را در فضاي حقيقي نبايد داشته باشد.

دوم اينکه يک نفر که در فضاي مجازي با وي آشنا شده ايد اگر خواست خارج از فضاي مجازي با شما ارتباط برقرار کند، بايد سريعا" آن را يک خطر بسيار جدي محسوب کنيد. شايد خيلي از موارد اينچنيني خطر نداشته باشند ولي شما بايد صد در صد آنها را خطر بسيار جدي فرض کنيد. ممکن است به تباه شدن زندگيتان بيانجامد! شوخي نگيريد!
در خاطر داشته باشيد که يک فرد که قصد سوء (کلاهبرداري، دزدي يا هر چي ...) دارد قطعا" خود را به عنوان يک فرد با شخصيت و محبوب شما در فضاي مجازي جا خواهد زد! حتي ممکن است اين جلب اعتماد چند سال هم طول بکشد!!

اگر دو شرط فوق را رعايت کنيد تا حد زيادي از خطرات بسيار وحشتناک در امان هستيد.
حالا وقت آن است که مراقب سلامت رواني خود در فضاي مجازي باشيد.
در نظر داشته باشيد که کسي که در فضاي مجازي وارد شده و شما با او تعامل و گفتگو داريد در يک گستره عظيم تعريف شده است، ممکن است يک هموطن در غربت در يک شهر دور افتاده سرد کانادا، يک جانباز قطع نخاعي در يک آسايشگاه، يک نوجوان 10-11 ساله، يک ماهيگير در بندر چابهار، يک دکتر متخصص، يک رواني، يک بازنشسته، يک معتاد، يک خانم خانه دار، يا ..... باشد.
پس يک مقدار ديد وسيع به ماجرا داشته باشيم،
البته در ابتدا يک کم براي انسان نامانوس است و با خودش مي گويد در فضاي حقيقي حداقل مي بينيم که طرف زن است يا مرد و چند سالش است و وضع ظاهرش چگونه است و خود اينها به آدم در طريقه مواجهه با وي کمک مي کند و تأثير گذار است. ولي اينجا احساس مي کني ممکن است همه چي دروغ باشد!
ولي بعدا" انسان ياد مي گيرد که فضاي مجازي معيار هاي مخصوص خودش را دارد که زياد هم بد نيست.
اينجا افکار و نوشتار اهميت خود را پيدا مي کند، لزومي ندارد بدانيم جنسيت طرف چيست، شما هميشه فرض کنيد جنسيت و سن طرف مقابل صرفا" يک چيز فرضي است. اين برداشت را نداشته باشيد که طرف ممکن است مرد باشد و خود را زن جا زده يا برعکس، و اين برداشت را هم نداشته باشيد که اگر چنين کاري کرده باشد يک دروغگو است. اصلا" استنباط دروغ و راست از آن نکنيد، زيرا اينجا اين چيزها اهميتي ندارد، اينجا شخصيتي که فرد از خود بروز مي دهد مهم است.
اگر باهوش باشيد خود به خود خواهيد فهميد که سن طرف يا خيلي خصوصيات ديگر (حتي خصوصيات ظاهري) طرف هم چطور ممکن است باشد.
اينجا يک خوبي فضاي مجازي هم معلوم مي گردد، فرضا" يک نوجوان کم سن و سال مي تواند ابراز عقيده کرده و گفته وي دقيقا" مانند يک دانشمند فرهيخته شنيده مي شود. در صورتي که در فضاي حقيقي بر حسب ظاهر افراد ممکن است صحبتها را سبک و سنگين کرده و به خيلي از موارد توجه نکنيم.

جالب است که بعد از يک مدت افراد غالبا" آن خود حقيقي خود را بروز داده و شما مي فهميد فلاني چکاره است (به قول جوانترها: مي فهميد فاز طرف چيه)

لذا اگر مطالبي که افراد دنبال يا ايجاد مي کنند را يک مدت پي گيري کنيد مي توانيد به نتيجه گيري برسيد که طرف ارزش تعامل را دارد يا نه، و کلا" ضعف ها و نقاط قوتش چيست.

يک مثال جالب بزنم: چند سال پيش خبري را شنيدم که شخصي تحقيق کرده بود و ديده بود که جنين دختر چند برابر بيشتر از جنين پسر دهانش را تکان مي دهد!
با خودم گفتم: اين طرف که اين تحقيق را کرده مشکل داشته! مگر آدم ديوانه است که ابتدا به ساکن برود همچين تحقيقي بکند!
فکر کنم اين حتما" با زنش دعوايش شده! زنش پر حرف بوده و اين هم کلافه شده و به زنش گفته چرا اينقدر پر حرفي؟! اصلا" همه زنها وراج هستند! و بعد براي اينکه اين را ثابت کند رفته اين تحقيق را کرده که از لحاظ علمي هم دست بالا را در مجادلات بين خود و همسرش داشته باشد! (معلوم هم نيست تحقيقش درست باشد چون قصد قبلي داشته که حتي المقدور به نتيجه اي خاص برسد)
البته فکر فوق کمي طنز گونه است، ولي غرضم اين است که واقعا" از نوع مطالبي که افراد با آنها مانوس هستند مي توان به خيلي از نکات رواني آنها پي برد و در تعامل با آنها طريق معقول را در پي گرفت.
بعضي از موضوعات در اصل يک خبر ، يک مقاله يا يک بحث صرف يا ..... نيست، بيان چيزي از نيازهاي خوب يا بد فرد است.
پس با هوشياري مي توان از بسياري از خطرات جلوگيري کرد.

zoh_reh
20th October 2014, 08:10 AM
سلام
با تشکر از نارون عزیز بابت ایجاد این بحث ،[golrooz]

دنیای مجازی دنیایی شده است که گاهی نمیتوانیم بر آن نام خانه چندم را گذاشت؟

در گذشته مدرسه خانه دوم بود یعنی اصلا صحبت بر خانه اول نبود چون آنقدر شناخته شده و واضح بود که همه میدانستیم خانه اول کجاست!!

ولی امروز واقعا این دنیای مجازی کدام رتبه را به خود اختصاص میدهد؟

از اینکه این دنیا با اینهمه امکانات جورواجور یکی از ابزار سودمند میباشد شکی نیست ولی چرا مخاطبان را به دنبال خود می کشاند و جاذبه ای تقریبا بی رقیب ایجاد کرده که سودمندی اش گاها زیر سوال میره!!!

از انجائیکه بحث رو مشکلات این فضا طرح شده :

مشکلات عمده این دنیا (مجازی) یکی اعتیاد آور بودنشه

دوستیهای مجازی که گاها هر نوع رفتاری را مُجاز میکند بدون اینکه شخص در دنیای واقعی هرگز همچین رفتاری را از خود بروز دهد.(رفتار و عملکرد منفی)

بستگی با نوع عملکرد در این فضا از دست دادن وقت که هر جا باشیم و در هر دهه باشیم طلاست را نیز تحت الشعاع قرار میده.

هر چند فرض را بر استفاده صحیح در این دنیا(مجازی) بگذاریم ، ایجاد فاصله در خانواده در هر جایگاهی ( فرزند، همسر،والد) که باشیم از عوارض بسیار مهم این فضاست.

vahid5835
20th October 2014, 02:27 PM
سلام
ممنون از بحث خوبتون
نظر شخصی :
موضوع شما کلی هست بهتره که بخش بندی کنیم
فضای مجازی محلی برای :
استفاده از موضوعات علمی تاریخی و هر اطلاعی که مربوط به تحقیقات میشه
پیدا کردن دوستان مجازی که کار راه انداز در اکثر موضوعات و نیازهای ما هست
هک و بهم زدن امنیت ملی و شخصی : میتونه فضایی برای جاسوسی در زندگی دیگران و یا تخریب سیستم های دولتی یا شخصی و نظامی باشه و یا امنیت یه کشور رو به خطر بیندازه
فضای اجتماعی: این بدترین استفاده دنیای مجازیه که به نظر من 10 درصد مفید و 90درصد مضر هست
و ...

یه جورایی مثل زندگی حقیقی میمونه میتونی استفاده سالم داشته باشی و یا در زمینه های انحرافی استفاده کنی
ممکنه تو زندگی حقیقی شما توانایی یه سری کارها رو نداشته باشی اما در فضای مجازی یه آدمه دیگه ای هستی
مثلا تو فضای مجازی همه بچه پولدار هستن
ولی متاسفانه افرادی شخصیت خودشون رو تو فضای مجازی خیلی زود لو میدن که باعث زندگیه خودشون میشن
در واقع همه قربانی برنامه های مجازی میشن شاید پسری از دختری خاستگاری کرده با دیدنه چندتا عکس در فیس بوک و لاین و ... نه تنها قید اون دختر رو زده و بلکه نسبت به بقیه هم بدبین میشه

جلوی این برنامه ها رو با فیلتر کردن نمیشه گرفت باید فرهنگ سازی صورت بگیره
تو هر خانواده ای به هر حال بزرگتری داریم که نظارت کامل رو بچه هاش داشته باشه
همون جور که جلوی اعتیاد یا خلاف کاری های دیگه رو نمیشه گرفت جلوی این برنامه ها رو نیز نمیتوان بطور کلی گرفت اما می توان کنترل کرد :
اول با رساندن آگاهی کامل شخص از این برنامه های اجتماعی (دانستن ضررهای روانی و اجتماعی)
دوم نظارت خانواده
----------

یسری هم به این لینک بزنید:
http://www.njavan.com/forum/showthread.php?218354-6-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AD%D9%81%D8%B8-%D9%81%D8%B1%D8%B2%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86%E2%80%8 C%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D8%A7%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C

BaAaroOoN
20th October 2014, 03:22 PM
سلام بر نارون همیشه عزیز
با صحبتای دوستان موافقم
معمولا دنیای مجازی برای تبادل نظر باید باشه ولا غیر
حالا چه علمی چه مذهبی و کلا در مواردی که باعث افزایش اطلاعات عمومی بشه
تجربه برای بنده ثابت کرده اینطوری آرامش فکری هم بیشتر هستش
هرگونه شوخی بی مورد و صمیمیت های غیر ضروری مفسده داره
برای برخی هم باعث سوء تفاهماتی میشه
برای حفظ امنیت روانی و اجتماعی بهتر هستش جلوی هرگونه موارد نفوذ احتمالی گرفته بشه
ممنون از دعوتت دوست عزیزم
در پناه حق
[golrooz]

kamel.gholami
20th October 2014, 03:31 PM
سلام

جاتون خالی همین 2روز پیش تو یکی از همین فضاها (بلاگفا) دعوا شد

این عکس اونو گذاشت تو وبلاگش / اون شماره اینو گذاشت تو وبلاگش !
خلاصه وضعیتی بود [nishkhand]

کلا نمیشه اعتماد کرد
زیاد هم به جنسیت ربط نداره

چون بهم خوردن زندگی شخصی واسه مرد یا زن یه معنی میده : بهم خوردن زندگی شخصی !

farhad_jomand
20th October 2014, 04:43 PM
همه جا خوب وبد هست دنبال بهانه برای فیلتریگ شبکه های اجتماعی نباشیم دنبال ایجاد فرهنگ باشیم وایجاد کار وزندگی مستقل برای جوانان بیکار...........................بنظر من معضل بیکاری بزرگترین معضل حال حاضر است وتورم بی سابقه درکشور مون باعث پدید اوردن فحشا وجرایم متعددی که امروزه شاهد ان هستیم از دزدی تا اعتیاد جوانان به مواد مخدر وناامن شدن خیابان ها درساعات خلوت شب شده وچه دربعضی کلان شهر ها درهمان اولیل شب در کوچه خیابان فرعی وچه اصلی خصوصازورگیری ها......وفقر مساوی است بابسیاری از معضلات اجتماعی وخانوادگی!!ازدواج وبرنامه اسان وراه روشن زندگی خواه ناخواه همه این هارو در جامعه به مرور زمان حل می کنه تا وقتی بیکاری است وافزایش تورم و افزایش سن ازدواج منتظر بیمارهای ائم از افسردگی بگیر تا بیماری کشنده اچ ای وی باشیم وحتی بدتر ومعضلات بیشتر اجتماعی وازبین رفتن اعتماد وافزایش زنان ومردان بزهکار ورواج طلاق وکاهش ازدواج همراه با حلاوت زندگی شیرین ازبین خواهد رفت یعنی زندگی بجایی خواهد رسید که نابسامانی دراون فوران کنه تا ارامش[golrooz][sar dard]واینکه کاهش خدمت سربازی برای متاهلین ودادن وام های ناچیز باعث رواج ازدواج و افزایش تعدادفرزند نمی شود بلکه کاهش تورم کاهش هزینه سلامت و خصوصا اشتغال جوانان خصوصا پسرها چاره رهایی از رکود است و مسائل مجازی هم به مرور زمان حل میشود بله امروز علم پیشترفت کرده وسرقت اطلاعات شخصی بیشتر شده وباید مواظب بود[golrooz]

حسین متقی
20th October 2014, 05:56 PM
مشکلات در فضای مجازی

بنده 5 سالی میشه که در فضای مجازی خیلی فعال شدم
بعضی وقت ها روزی 1 ساعت بوده و چند ماه بابت تحقیقات مختلف تا روزی 8 ساعت کار با اینترنت (میشه با اعتیاد به اینترنت مقایسش کرد)
از اینترنت استفاده های مختلفی کردم -- روابط اجتماعی و دوستی - تحقیق - مطالعه - سرگرمی و بازی - کار و تجارت و......
نمیشه گفت خیلی با تجربه هستم اما تجربیاتم قابل بیان هستند

مشکلات در فضای مجازی از اولین قدم ورود به فضای مجازی شروع میشه
قصد و هدف از ورود به این فضا
اگر هدف از ورود به فضای مجازی رو بدونیم با کمی اموزش و رعایت مسائل امنیتیکنترل کنیم هیچ مشکلی برامون پیش نمیاد

هدف از ورود به فضای مجازی ساده شدن کارهایی هست که در فضای زندگی واقعی انجام میدیم
ارتباط - مطالعه - سرگرمی-فعالیت های اقتصادی و مالی جایگزین سفرها در زندگی واقعی و...

تمام این فعالیتها هر روی مثبت دارند و هم روی منفی

ارتباطات اجتماعی هم میتونن مثبت باشند و هم منفی
مطالعه میتونه برای افزایش اطلاعات عمومی باشه یا برای ساخت یک بمب!!
سرگرمی میتونه برای خندوندن خود و دیگران باشه یا برای مسخره کردن یک نفر - یک قوم یا یک ملت
فعالیت های اقتصادی میتونه تجارت و ارتباط اقتصادی حلال و مثبت باشه - یا دزدی و کلاهبرداری و.....
و
همونطور که در دنیای واقعی اطلاعات خصوصی به اشتراک گذاشته نمیشوند - در دنیای مجازی هم همینطور نباید این اتفاق بیفته

در هر موضوعی که در فضای عمومی و واقعی رعایت میشه باید در فضای مجازی هم رعایت بشه!!!

نو آور
20th October 2014, 07:11 PM
به نظر من اولا در فضای وب بیشتر باید بد بین بود، هم به مطالبی که می خوانیم (علمی، شبه علمی، مذهبی، سیاسی، اجتماعی، اخبار محلی و ...) و هم به درخواستهای مشکوک کاربران مجازی
دوم در این مدتی که در اینترنت فعال شده ام، دو موضوع را متوجه شده ام ؛ یکی اینکه درصد انسانهای دچار انواع اختلالات روانی، خیلی بیشتر از آن چیری بوده که قبلا فکر می کرده ام و یکی هم اینکه در میان عوام جامعه(عوام تحصیلکرده !)؛ سایتها و تالارهای زرد ویژه وقت کشی تنهایان، خیلی بیشتر از سایتهای آگاهی دهنده و فاخر علمی، فنی و ... طرفدار دارد.
سوم اینکه با ارزش ترین نعمتی که هر انسانی دارد، وقت اوست و اینترنت می تواند یا به بهترین شیوه آن را پر کند و یا به بدترین صورت، نقد جوانی شما را نابود کند. انتخاب با شماست.

تووت فرنگی
20th October 2014, 07:16 PM
به نظر من اولا در فضای وب بیشتر باید بد بین بود، هم به مطالبی که می خوانیم (علمی، شبه علمی، مذهبی، سیاسی، اجتماعی، اخبار محلی و ...) و هم به درخواستهای مشکوک کاربران مجازی
دوم در این مدتی که در اینترنت فعال شده ام، دو موضوع را متوجه شده ام ؛ یکی اینکه درصد انسانهای دچار انواع اختلالات روانی، خیلی بیشتر از آن چیری بوده که قبلا فکر می کرده ام و یکی هم اینکه در میان عوام جامعه(عوام تحصیلکرده !)؛ سایتها و تالارهای زرد ویژه وقت کشی تنهایان، خیلی بیشتر از سایتهای آگاهی دهنده و فاخر علمی، فنی و ... طرفدار دارد.
سوم اینکه با ارزش ترین نعمتی که هر انسانی دارد، وقت اوست و اینترنت می تواند یا به بهترین شیوه آن را پر کند و یا به بدترین صورت، نقد جوانی شما را نابود کند. انتخاب با شماست.

بسیار عالی گفتید جناب نو آور .. [shaad]
انسان هایی بی منطق و روان پریش در محیط مجازی فراوان است ...
اوایل خود من نیز بد بین نبودم ولی حال بسیار بسیار بدبین هستم ..

میترا پوررحیم
20th October 2014, 07:32 PM
من از خانم نارون به دلیل ایجاد بحث ممنونم.به هیچ عنوان به کسی در فضای مجازی اعتماد نکنید شما قصدی نداری ولی دیگران از درون شما خبر ندارند نمیدانند چه میگذرد این فضاها بسیار مخربند البته بعضی از افراد مضرش کردن اینگونه افراد برای جامعه نیز مضرند حواسمان باشد به کسی اعتماد نکنیم.ولی نمیدانم چرا انسانهایی باید پیدا شوند که حتی در حد بسیار کم هم شعور اجتماعی و انسانی ندارن برایشان متاسفم

نو آور
20th October 2014, 07:34 PM
بسیار عالی گفتید جناب نو آور .. [shaad]
انسان هایی بی منطق و روان پریش در محیط مجازی فراوان است ...
اوایل خود من نیز بد بین نبودم ولی حال بسیار بسیار بدبین هستم ..

[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]

نارون1
20th October 2014, 07:48 PM
با سلام خدمت خانوم نارون شاداب... واقعا آنقدر سوء استفاده و آزار و اذيت در محيط مجازى شايع شده است که به هيچکس نمى شود اعتماد کرد؛ چه بسا طرف مقابل عارى از هر گونه نکات ذکر شده باشد... به نظر من در محيط مجازى بانوان بايد خيلى بيشتر مراقب خود باشند، بخصوص که حال بعضى از افراد هر گونه عکسى را در شبکه هاى اجتماعى متفاوت قرار مى دهند... خود من آنقدر خبر اخاذى از افراد را از طريق عکس و ... شنيدم که ترسيده شده ام .. خيلى از افراد گول سادگى طرف مقابل را مى خورند و فريب حرف هاى قشنگ قشنگ مى شوند.. بايد محتاط بود و هوشيار... سپاس از شما.

سلام ..... باتشکر از شما[golrooz]

مخصوصا در شبکه های اجتماعی و سایت های مختلف با این مورد روبرو هستیم که افراد تصاویر شخصی خود را به اشکال گوناگون در معرض دید دیگران قرار می دهند .

برخی افراد در دنیای واقعی دچار خودکم بینی ، اعتماد به نفس پایین ، اختلال بدشکلی بدن ( که از ظاهر خود رضایت ندارند ) ، خودشیفتگی و ... ، هستند . وقتی این افراد تصاویر خود را به اشتراک

می گذارند ، درواقع در پی تایید طلبی می باشند و از اینکه به نوعی مورد توجه دیگران قرار می گیرد احساس رضایت می کند ، چیزی که در دنیای واقعی ممکن است دست پیدا نکرده باشد .

در مقابل برخی افراد هستند که همانطور که شما به خوبی اشاره کردید نهایت سواستفاده را می کنند .

نارون1
20th October 2014, 08:18 PM
امروز خبری را مرتبط با موضوع ایجادی مطالعه می کردم.

در آن خبر آمده بود،تحقیقات نشان داده اند، افرادی که در دنیای واقعی در زمینه برقراری ارتباطات اجتماعی با دقت و تیزبینی و احتیاط بیشتری پیش می روند در دنیای مجازی هم چنین عملکردی خواهند داشت.

به نظر من، اگر فردی در دنیای واقعی دنبال برقراری ارتباطات سالم به جهت افزایش روابط خود برای نیل به اهداف مثبتش باشد،( اهدافی که اثرات ونتایج دستیابی به آن ها ، برای خود فرد و افرادی که در ارتباط بااو هستن مفید می باشد)، در دنیای مجازی هم اینگونه خواهد بود.

در دنیای مجازی اگر هر فردی مراقب این باشد که چگونه رفتاری را دارد،اصلا جای نگرانی و... وجود نخواهد داشت.این ما هستیم که با رفتارمان ،شرایط و موقعیت پذیرش و یا عدم پذیرش وقایع در محیط مجازی را ایجاد می کنیم.

یعنی در بسیاری موارد اینگونه هست و البته باید توجه داشت که استثنا هم وجود دارد.یعنی با وجود تمام مراقبت ها ودر نظر گرفتن تدابیر امنیتی و ... بازهم افرادی سواستفاده گر در چنین محیط هایی وجود دارن همانگونه که در محیط واقعی وجود دارن.

تصور من این هست که جداکردن این محیط ها به این شکل اشتباه هست و این جدایی باعث ایجاد چنین مسایلی شده.

برخی معتقد هستن، در این محیط ها(مجازی) می توانند حیا را کنار گذاشته و حرمت ها را بشکنند و همین امر موجب بی پروایی در عملکردشان میشه و به دنبالش مشکلات متعددی به وجود می آید.

اگر همانگونه که در محیط واقعی یک فرد شخصیت مبادی آدابی دارد در چنین محیط هایی همین گونه باشد و خود را مسیول بداند و ... از بسیاری از مشکلات کاسته خواهد شد.

سپاس بابت مطلب خوب شما.

باتشکر از شما[golrooz]

با توجه به اینکه انسان موجودی اجتماعی است و نیاز به ارتباط و تعامل با دیگران یک نیاز طبیعی در افراد هست .

جامعه چه مجازی و چه واقعی را من و شمای نوعی می سازیم و مدیریت می کنیم ، درواقع با مدیریت صحیح می توان هدایت محیط را به دست گرفت .

براساس نظر شما ، این جدایی محیط واقعی و مجازی ، نباید اتفاق بیفتد ، حرف شما را قبول دارم ولی

به طور مثال ، من نمیتونم بین دنیای واقعی و مجازی ، تفاوتی قائل بشم ، همونطوری که در دنیای واقعی هستم در دنیای مجازی هم رفتار میکنم ولی در مقابل می بینم که طرف مقابل من

اینطور نیست و ممکن است برای من مشکلی ایجاد بشود ، به نظر شما در اینجا چه راهکاری پاسخگو خواهد بود ؟

نظرات مفید و روشنی ارائه کردید ، درواقع در محیط واقعی هم با چنین افراد روبرو هستیم .

* مسئولیت پذیری یک وظیفه فردی هست که هر فرد باید رعایت کند ، مسئولیت رفتار خودش و واکنشی که در طرف مقابل ایجاد می کند ، را برعهده بگیرد .

عشق برق
20th October 2014, 09:31 PM
همه این مطالب چرت و پرته

نارون1
20th October 2014, 09:34 PM
همه این مطالب چرت و پرته

سلام

ممنون که در بحث شرکت کردین و نظر دادین[golrooz]

اگر امکان دارد به طور موردی نام ببرین کدام یک از موارد نامناسب و به قول شما چرت و پرت هست ؟

مهندس نوجوان
20th October 2014, 10:13 PM
هیچ گاه نمیشود گفت مکان ها و شرایط جدید تاثیری بر شخص ندلرند ... تاثیر فضاهای مختلف برشخص بستگی به جنبه و ... کم یا زیاد است ولی هست ...
این وسط کم نیستند انسان های بیمار و ...
و کم نیستند انسان های ساده ک به همه اعتماد بیش از حد دارند
و این وسط بسیارند کسانی که آبرو می ریزند ....
و کسانی ک آبرویشان برده می شود .....
بهترین راه انتخاب بهترین و سالم ترین فضا برای تفریح ,تبادل نظر ,بحث و .... است ...
و ندادن هیچ گونه اطلاعاتی ...
به شخصه دیده ام در رابطه با یکی از دوستان ک فردی تقلا می کرد تا شماره بگیرد در حالی که خود را دبیر فیزیک معرفی کرده بود و ب اصطلاح می خواست برای وبلاگ علمی اش معما بفرستد ولی قصد سوء داشت .....
اعتماد در فضای مجازی به هیچ وجه نباید باشد .... به هیچ وجه ... مگر آن که عکسش ثابت شود ....[golrooz]

علي پارسا
21st October 2014, 03:34 PM
دوستان خيلي بيشتر از آن چيزي که فکر مي کردم به وجود افراد مضر و روان پريش در فضاي مجازي اشاره کرده اند!
البته از يک نظر اين امر نشانه بسيار خوبي است!
اين نشان مي دهد که اغلب افرادي که گله مي کنند اشخاصي با روحيات خوب و روان سالم و قابل اعتماد هستند و با خلوص نيت در اينترنت شروع به فعاليت کرده اند که همين جا به همه ايشان درود مي فرستم[golrooz]
ولي متاسفانه با افراد مغرض در اين فضا مواجه شده اند.

البته افراد مغرض به آن معنا زياد نيستند، بلکه بيشتر ناآگاهي کاربران است که بعضي مواقع ميدان را براي آنها باز مي کند.
که خوشبختانه آگاهي عمومي در اين خصوص روز به روز دارد زيادتر مي شود.

اتفاقا" فضاي مجازي مکان خوبي است براي اينکه تمرين کنيد و کاستي هاي رواني و فکري خود را ترميم، و اصلاح فرماييد.
اينجا تمرين کرده و کاستي ها را اصلاح و در تعاملات حقيقي خود با افراد نتيجه آن را به کار بنديد.

مثلا" کسي که به شما انتقاد مي کند، حتي اگر بي ربط هم بگويد، تمرين کنيد و خيلي با احترام به او پاسخ دهيد. ناراحت نشويد ..... تمرين است .... او بد و بيراه مي گويد .... شما خيلي هم با احترام با او سخن بگوييد، اصلا" طرف او را بگيريد، بگوييد: شايد هم تو راست بگويي و من اشتباه مي کردم!
اين بدان معني نيست که او حرفش درست است يا شما حرفش را قبول کرده ايد يا ..... حتي به اين معني نيست که شما داريد به او دروغ مي گوييد و به نوعي بازي اش داده ايد.
شما داريد تمرين مي کنيد که عصباني نشده و هميشه مودب صحبت کنيد و انتقاد پذير باشيد و .....
فکر مي کنيد طرف چه عکس العملي نشان مي دهد؟ من امتحان کرده ام، باور نکردني است، طرف خيلي دوستانه به تعامل با شما خواهد پرداخت (يا عکس العملي در همين راستا).
امتحانش مجاني است! اگر نتيجه اي را که گفتم نگرفتيد ديگر به آن عمل نکنيد!

خيلي تمرينهاي ديگري مي توانيد انجام دهيد که در فضاي واقعي امکانش نيست .....

فرضا" در يک انجمني شما يک شخصيتي از خود بروز مي دهيد و به مرور پيش مي رويد و مي بينيد که خيلي بدي هايي داشته ايد و رفتار و کردارتان خوب نبوده! و همه نيز شما را با آن شخصيت بد مي شناسند. بلافاصله مي توانيد ديگر آن اکانت خود را استفاده نکرده و اکانت جديد ايجاد و با شخصيتي کاملتر که نتيجه تجربيات گذشته است به فعاليت بپردازيد.

در صورتي که در فضاي حقيقي نمي توانيد به همين راحتي اصلاحات را در خود اعمال کنيد! همه به مرور برداشتي از شخصيت شما دارند و سخت است که به آنها بفهمانيد که من امروز بهتر از ديروز شده ام (به عبارتي بگوييد: خواهش مي کنم رفتار بد ديروز من را فراموش کنيد!)

اتفاقا" جاي آن است که اين مطلب را هم اينجا مطرح کنم:
چه خوب است هر روز که پا مي شويم HARD مغز خود را از افکاري که درباره ديگران داريم پاک کنيم! شايد بنده خدا امروز قصد دارد بهتر باشد! ولي شما به نوعي با ذهنيتي که از او ساخته ايد و القاي اين ذهنيت به وي اجازه بهتر شدن را از او مي گيريد.

مي شود خوش بين بود، مي شود شاد بود، مي شود لذت برد، مي توانيم به هم کمک کنيم!
اگر دست به دست هم دهيم مي توانيم فضايي مجازي ايجاد کنيم که آن بندگان خدايي که مشکلات رواني دارند هم به مرور بتوانند افکار خود را سامان بخشيده و بر عقده هاي رواني خود غلبه يابند![golrooz]

البته صحبتهاي من بيشتر در حيطه تعاملات بين افراد در اينترنت بود ولي به طور جامع تر اگر بخواهيم صحبت کنيم، اين فضاي مجازي به اندازه دنيا وسعت دارد، من يک بار پيش يک آدم معمولي نشستم و او شروع کرد در اينترنت گشت و گزار کردن و من هم نظاره گر بودم، آخرش که بلند شدم احساس خستگي و ناراحتي مي کردم، ولي يک بار پيش يک آدم حسابي نشستم و او مرا برد به دنياي اينترنت و آنقدر جاهاي خوب رفت که وقتي از پاي کامپيوتر بلند شدم احساس کردم که مرا برده بود بهشت!

شهلا گ
26th October 2014, 01:14 AM
با سلام خدمت همه دوستان
نظر به اینکه من پست های قبلی رو نخوندم امیدوارم مطلب تکراری ننویسم

به نظر من افرادی که وارد فضای مجازی میشن چند دسته هستند

دسته اول افرادی که صرفا به دلیل نیاز علمی و شاید در حیطه کاریشان نیاز به اینترنت دارند و بیشتر اوقات در فضای مجازی خود واقعیشان هستند به جز مواردی که بخواهند از انتشار اطلاعات شخصیشان جلوگیری کنند

دسته دوم افرادی که از اینترنت استفاده مثبت می کنند اما در کنار آن بعضی مواقع به عنوان سرگرمی هم به آن نگاه می کنند که اینگونه افراد شاید به دلیل شیطنت و سرگرمی خود را جور دیگری جلوه دهند

دسته سوم هم افرادی هستند بیکار و یا معتاد به اینترنت که حتی از مهمترین مسئولیتهایشان شانه خالی میکنند تا وقت بیشتری برای استفاده از اینترنت داشته باشند برای اینگونه افراد به ازای هر سایتی که در آن حضور

پیدا میکنند هویت و شخصیت جداگانه وجود دارد بسیاری از این افراد عقده های جنسی و روانی خود را در این فضا حل می کنند البته اگر حل شدنی باشد بنابراین در فضای مجازی باید محتاطانه تر بود و به هر کسی صرف

ارتباط اینترنی اعتماد نکرد

zoh_reh
26th October 2014, 09:21 AM
به نام دوست که هستی از اوست

خلاصه ای از نظرات کاربران در مورد بحث مطرح شده

با توجه به اجتماعی بودن انسان ، نیاز به ارتباط و تعامل با دیگران بصورت طبیعی در وی وجود دارد،

مسئولیت پذیری یک وظیفه فردی است که هر فردی باید آن را رعایت کند، مسئولیت رفتار خود و مسئولیت واکنش ایجاد شده در طرف مقابل را بپذیرد،

هرچند برخورد افراد با موضوعات مختلف بی ارتباط با شخصیت خود در دنیای واقعی نمی باشد ، ولی آنچه باید لحاظ گردد طرف مقابل است که نمی دانیم با چه هدف و قصدی وارد شده است ، و چه واکنشی خواهد داشت!

چرا که افرادی که با خودکم بینی و ، اعتماد بنفس پایین ، اختلال بدشکلی بدن ، خودشیفتگی و... مواجه اند با به اشتراک گذاری تصاویر و اطلاعات شخصی خود در پی جلب تایید دیگران بوده و از اینطریق احساس رضایت می کنند ، چیزی که در دنیای واقعی از آن بی بهره اند ، نه تنها از اینطریق می توانند سوء استفاده کنند بلکه مورد سوء استفاده سودجویان نیز قرار می گیرند،

بنابراین موقعیت پذیرش نقاط مثبت و منفی فضای مجازی با خود شخص است و با توجه به عدم آشنایی با انواع تیپها و شخصیتهای حاضر در فضای مجازی باید با زاویه دید وسیعتری به این فضا قدم گذاشت و حرکت کرد ،

بی پروایی و نداشتن حیا در زمینه های گوناگون میتواند زمینه ساز بوجود آمدن مشکلات دنیای مجازی باشد و نکات مثبتش را کمرنگ نماید،

مشکلات در فضای مجازی در بدو ورود شکل خواهد گرفت ، همانطوریکه در دنیای واقعی اطلاعات خصوصی خود را با دیگران به اشتراک نمی گذاریم ، در فضای مجازی این قضیه باید با حساسیت بیشتری رعایت گردد،

بدون توجه به جنسیت افراد میتوان با ایجاد رابطه از طریق افکار و نوشته ها تا حدودی به شخصیت پنهان پی برد،

فضای مجازی همچنین میتواند محلی برای تمرین کاستی ها ی روانی ، فکری و اخلاقیمان باشد ، با صبر و حوصله و نشان دادن ملایمات در مقابل برخورد تند افراد میتوان این بخش از خصوصیت شخصی مان را تقویت نموده و در تعاملات اجتماعی واقیعی مان بکار بندیم.

با توجه به ویژگیهای متفاوت افراد هدف ورود به دنیای مجازی نیز متفاوت است :

* تبادل مسائل علمی

* بیکاری و سرگرمی

* فرار از تنهایی و مشکلات شخصی

* دوست یابی

* و....

در هر صورت هدفمان از ورود به این دنیا (مجازی) ساده کردن کارهایی است که در فضای واقعی زندگی انجام میدهیم ، اگر هدف با رعایت مسائل امنیت و کنترل همراه باشد هرگز مشکلی پیش نخواهد آمد،

با دست یافتن به اطلاعات علمی و تحقیقاتی هم می شود به سهولت بر دانش خود افزود و هم می توان به هک کردن به هم زدن امنیت ملی و شخصی – تجسس در زندگی دیگران- تخریب سیستمهای دولتی و خصوصی -..... پرداخت،

از مشکلات عمده ای که این فضا ایجاد می کند :

* اعتیاد آور بودن آن

* وقت کشی

* ایجاد فاصله در خانواده

* عدم شناخت کافی از افراد

* اعتماد به دوستیها و درخواست ارتباط در فضای خارج از آن

* به اشتراک گذاری مسائل خصوصی و شخصی

منبع

پست های ارسالی کاربران

تهیه و تنظیم : سایت علمی نخبگان

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد