توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : داستان مرگ و باغبان
م.محسن
19th October 2014, 01:54 PM
باغبان جوانی به شاهزاده اش گفت:" به دادم برسید حضرت والا! امروز صبح عزرائیل را توی باغ دیدم که نگاه تهدید آمیزی به من انداخت. دلم می خواهد امشب معجزه ای بشود و بتوانم از این جا دور شوم و به اصفهان بروم."
شاهزاده راهوارترین اسب خود را در اختیار او گذاشت. عصر آن روز شاهزاده در باغ قدم می زد که با مرگ رو به رو شد و از او پرسید: چرا امروز صبح به باغبان من چپ چپ نگاه کردی و او را ترساندی؟
مرگ جواب داد: نگاه تهدید آمیز نکردم. تعجب کرده بودم. آخر خیلی از اصفهان فاصله داشت و من می دانستم که قرار است امشب، در اصفهان جانش را بگیرم...!
(مرگ و باغبان / ژان کوکتو / برگردان اسداله امرایی)
نارون1
19th October 2014, 08:29 PM
وَ لِكُلِّ أُمَّةٍ أَجَلٌ فَإِذَا جَآءَ أَجَلُهُمْ لَا يَسْتَأْخِرُونَ سَاعَةً وَ لَايَسْتَقْدِمُونَ.( آيۀ 34، از سورۀ 7: الاعراف )
«براي هر گروه و جمعيّتي يك زماني است، چون زمان آنها برسد و اجل آنانرا دريابد، نميتوانند آن اجل و مدّت را به عقب ببرند يا به جلو بياورند و بالنّتيجه يا خود زودتر از اجل بميرند يا پس از اجل مرگ را دريابند.»
مَا تَسْبِقُ مِنْ أُمَّةٍ أَجَلَهَا وَ مَا يَسْتَئـْخِرُونَ( آيۀ 5، از سورۀ 15: الحِجر )
«هيچ امّت و گروهي نميتوانند از اجل خود پيشي گيرند و نميتوانند اجل خود را به تأخير اندازند.»
علي پارسا
19th October 2014, 10:08 PM
چنين داستاني در مثنوي هم هست که سرکار خانم FATIMA در تاپيک زير :
مثنوي معنوي (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?150452-%D9%85%D8%AB%D9%86%D9%88%DB%8C-%D9%85%D8%B9%D9%86%D9%88%DB%8C)
در پست پنجم از آن ياد کرده اند.
zoh_reh
20th October 2014, 09:54 AM
آیا استرس موجب مرگ میشود؟
در خبری جدید اعلام شده بود که استرس خطر مرگ را پنج برابر افزایش میدهد.با با بالا رفتن سطح هورمون کورتیزول این مورد افزایش پیدا میکنه ، و استرس عوامل و علل مختلفی داره ....
ولی آیا مرگ استرس آور است ؟
با اینکه بارها و بارها شاهد مرگ اطرافیان و عزیزانمان بودیم و میدانیم که هیچ راه فراری نیست ،یکی از مواردی که موجب استرس در زندگی میشود مرگ است، چرا ؟
بعضی از علل استرس یا ترس از مرگ عوامل زیره :
نمیدونیم کی میمیریم.
پدیده ای ناشناخته است و تجربه ای کاملا انفرادیست.
مرگ باعث جدایی انسان از متعلقاتش میشه.
و...
شناخت واقعی مرگ :
انسان از نیستی و فنا میترسد ، از مرده میترسد چون دیگر روح او نیست... از بیماری می ترسد چون دیگر سلامتی نیست...
انسان زمانی از مرگ میترسد که حیاتی بعد از آن نباشد.و زمانی از آن نمی هراسد که بعد از مرگ عدم و نیستی نباشد...
پس با وجود تفاوت انسانها و نوع نگرشها عوامل ترس از مرگ هم متفاوته.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.