PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین راه برای نگهداری از رب گوجه



a_gadget
19th October 2014, 02:31 PM
بهترین راه برای نگهداری از رب گوجه
http://rangirangi.com/thumbs/470/292/wp-content/uploads/2014/09/tomato-paste.jpg
چند بار موفق شدید یه کنسرو رب گوجه رو تا ته استفاده کنید؟ اتفاقی که عموما برای همه میفته اینه که چند بار به اندازه ی یکی دو قاشق رب برای غذاهای مختلف مصرف میکنیم و همین. بعد از چند روز میبینم کپک پشمالوی همیشگی روی رب ظاهر میشه، که مجبورمون میکنه بقیه رب یا بخش زیادی از اون رو دور بریزیم. واقعا حیف نیست؟
میخوایم بهتون یه راهکار برای جلوگیری از حروم شدن رب گوجه یاد بدیم که باهاش میتونید تا مدت زیادی رب رو قابل استفاده نگه دارید. یه راهکار همیشگی اینه که کنسرو رو همونطور که هست توی فریزر بذارید. دمای فریزر رب گوجه رو تا ماه ها براتون سالم نگه میداره، اما این کار استفاده از اون رو سخت میکنه، چون باید صبر کنید همه اش آب بشه تا بتونید یکی دو قاشق ازش استفاده کنید.
ایده ی بهتر برای نگهداری رب گوجه اینه که اون ها رو در مقدارهای کوچک فریز کنید. برای این کار، یک سینی بردارید و روش کاغذ شیرینی پهن کنید. رب گوجه رو به مقدار یک قاشق غذاخوری روی تمام نقاط سینی بریزید. حالا سینی رو توی فریزر گذاشته و یه شب تا صبح صبر کنید تا یخ بزنه. وقتی همه ی تکه ها سفت شدن، اونها رو جمع کنید و توی یه کیسه پلاستیکی زیپ دار بریزید. اینطوری، هر وقت که بخواید میتونید به اندازه یکی دو قاشق رب برای غذاتون استفاده کنید.
خوبی این روش اینه که اگه رب رو به اندازه های یک قاشق غذاخوری فریز کنید، خیلی راحت میتونید مقدار لازم برای درست کردن غذاتون رو از کیسه در بیارین، نه بیشتر و نه کمتر!
http://rangirangi.com/wp-content/uploads/2014/09/5231f03f697ab01865000038._w.540_s.fit_.jpg
منبع (http://rangirangi.com/store-tomato-paste/)

banooye irani
24th October 2014, 12:03 PM
بهترین راه برای نگهداری از رب گوجه

سلام فرا رسیدن ایام محرم را به تمام دوستداران حسین تسلیت میگویم.
من این کار شما رو قبلا انجام میدادم و خیلی هم راضی بودم ولی حالا دیگه اینکارو نمیکنم فقط سعی میکنم قاشق کثیف توی رب فرو نکنم .اگر خیس هم هست سعی میکنم خشکش کنم و مطمئن باشید رب را تا اخر استفاده میکنید.اگر فکر میکنید موقع استفاده فراموش میکنید میتونید روی درب پلاستیکی اون تذکر های لازم رو با ماژیک بنویسید تا بقیه هم این موارد رو رعایت کنن.هر وقت دخترم سراغ رب میره مثل عقاب بالای سرش حاضر میشم که قاشقی که قبلا داخل غذایی شده در رب فرو نره .این کارو بکنید بهتر از فریزر کردنه.

نو آور
24th October 2014, 02:30 PM
یک راه ساده تر هم این است که درب قوطی فلزی رب را تا آخر باز نکنیم و هر بار، درب آنرا به جای اول برگردانده و یک کیسه فریزر را از سر روی آن بکشیم و هوای آن را خارج کرده و از زیر کیسه را ببندیم و در یخچال قرار دهیم. این کار سبب می شود هاگها کمتر بتوانند به داخل قوطی نفوذ کنند و سرعت رشد آنها هم کاهش یابد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد