PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تصویر بدون شرح ...!

Sookoot
17th October 2014, 10:15 PM
http://uc-njavan.ir/images/5d2oh9ewhl5etf8e8.jpg

1=1+1
18th October 2014, 01:17 AM
زیادی شورش کرده
ما تلاش و توکل باهم داریم .توکل ارامش میاره

دلیل پیشرفت کمتر ما از ژاپنی ها. ربطی به مذهبی بودنمون نداره . مشکل از جای دیگس

علي پارسا
18th October 2014, 02:06 AM
زیادی شورش کرده
ما تلاش و توکل باهم داریم .توکل ارامش میاره

دلیل پیشرفت کمتر ما از ژاپنی ها. ربطی به مذهبی بودنمون نداره . مشکل از جای دیگس

البته خيلي از اين جور عکس العمل ها (مثل عکس فوق) که در جامعه وجود دارد به واسطه اين بوجود آمده که عده اي مراسم مذهبي را زيادي شورش کرده اند (که البته ربطي به توکل ما ندارد).
ضمن اينکه پيشرفت مادي صرف، بدون آرامش و ايمان قلبي همچين پيشرفتي هم حساب نمي شود!
دليل صحت ادعاي بنده نيز وجود بالاترين آمار خودکشي در دنيا در ژاپن است. يعني مردم از اينکه مانند آدم آهني کار کنند کلافه شده اند!
زيادي شورش کرده را قبول دارم، افراطي گري افرادي که به ظاهر! خيلي مذهبي هستند را هم قبول دارم.
پيشرفت مادي ژاپن را قبول دارم، پيشرفت معنوي ژاپن را قبول ندارم.

1=1+1
18th October 2014, 02:30 AM
البته خيلي از اين جور عکس العمل ها (مثل عکس فوق) که در جامعه وجود دارد به واسطه اين بوجود آمده که عده اي مراسم مذهبي را زيادي شورش کرده اند (که البته ربطي به توکل ما ندارد).
ضمن اينکه پيشرفت مادي صرف، بدون آرامش و ايمان قلبي همچين پيشرفتي هم حساب نمي شود!
دليل صحت ادعاي بنده نيز وجود بالاترين آمار خودکشي در دنيا در ژاپن است. يعني مردم از اينکه مانند آدم آهني کار کنند کلافه شده اند!
زيادي شورش کرده را قبول دارم، افراطي گري افرادي که به ظاهر! خيلي مذهبي هستند را هم قبول دارم.
پيشرفت مادي ژاپن را قبول دارم، پيشرفت معنوي ژاپن را قبول ندارم.

امام علی چاه میکندن و سخت کار میکردن و تفکر شاهکار مذهبی داشتن .
معیار و ملاک ما برا سنجش خوب بودن کسی مث ایشونه
تعادل کار و توکل خیلی عالی داشتن
نه افراد افراطی مذهبی و ن ژاپنی هایی ک مث تراکتور کار میکنن

نو آور
18th October 2014, 02:19 PM
گاهی روی آوردن افراطی به مذهب، دعا، ثنا، توسلات و ...، تنها یک مکانیسم دفاعی روانی است برای سرپوش گذاشتن بر نقاط ضعف، سستی و کاهلی در انجام وظایف و نقصان در شخصیت و اراده که البته مطلبی است که پیش از هر چیز، زمینه روانشناختی دارد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد