کاساندان
15th October 2014, 10:45 PM
http://kaghaz-rangi.com/static/files/normal/1162_honey_lemon_for_flu.jpg
با نزدیک شدن به فصل سرما میزان سرماخوردگی ها و گلودرد ها و مریضی های این چنینی بالا میره ..
از قدیم میگفتن عسل و آبلیمو برای سرماخوردگی و گلودرد خیلی خوبه ..
مطلب امروز در رابطه با همین عسل و آبلیمو هست ..
شما میتونید یه معجون عالی درست کنید و در یه شیشه در بسته اون رو داخل یخچال به مدت دو سه ماه نگهداری کنید .
برای درست کردن این معجون یه شیشه مربایی انتخاب کنید .
http://kaghaz-rangi.com/static/uploads/oct2014/%D8%B9%D8%B3%D9%84%20%D9%88%20%D9%84%DB%8C%D9%85%D 9%88%20%DA%AF%D9%84%D9%88%20%D8%AF%D8%B1%D8%AF/1.jpg
زنجبیل رو بشورید و همراه با پوست رنده کنید یا اون رو مطابق شکل برش بزنید .
میزان لیمو تقریبا دو برابر زنجبیل باشه .. لیمو رو هم برش زده و هسته هاش رو خارج کنید .
http://kaghaz-rangi.com/static/uploads/oct2014/%D8%B9%D8%B3%D9%84%20%D9%88%20%D9%84%DB%8C%D9%85%D 9%88%20%DA%AF%D9%84%D9%88%20%D8%AF%D8%B1%D8%AF/2.jpg
لیمو و زنجبیل برش زده رو مخلوط کرده و داخل شیشه بریزید و به آرومی عسل رو به شیشه اضافه کنید تا همه فضای باقیمونده با عسل پر بشه ..
درب بطری رو ببندید و اون رو داخل یخچال قرار بدید .
میتونید تا مدت سه ماه این شیشه رو داخل یخچال نگه دارید .
http://kaghaz-rangi.com/static/uploads/oct2014/%D8%B9%D8%B3%D9%84%20%D9%88%20%D9%84%DB%8C%D9%85%D 9%88%20%DA%AF%D9%84%D9%88%20%D8%AF%D8%B1%D8%AF/3.jpg
حالا روش مصرف :
وقتی برای اولین بار در شیشه رو باز کردید کمی اون رو هم بزنید ..
دو الی سه قاشق مرباخوری از اون رو داخل لیوان بریزید و چای یا آب گرم رو داخل اون بریزید ..
مخلوط کنید و نوش جان کنید .
این نکته رو هم بگم که وقتی معجون رو میخورید از داخل احساس گرما و حرارت میکنید که کاملا طبیعیه و به خاطر وجود زنجبیله .
منبع:کاغذ رنگی
با نزدیک شدن به فصل سرما میزان سرماخوردگی ها و گلودرد ها و مریضی های این چنینی بالا میره ..
از قدیم میگفتن عسل و آبلیمو برای سرماخوردگی و گلودرد خیلی خوبه ..
مطلب امروز در رابطه با همین عسل و آبلیمو هست ..
شما میتونید یه معجون عالی درست کنید و در یه شیشه در بسته اون رو داخل یخچال به مدت دو سه ماه نگهداری کنید .
برای درست کردن این معجون یه شیشه مربایی انتخاب کنید .
http://kaghaz-rangi.com/static/uploads/oct2014/%D8%B9%D8%B3%D9%84%20%D9%88%20%D9%84%DB%8C%D9%85%D 9%88%20%DA%AF%D9%84%D9%88%20%D8%AF%D8%B1%D8%AF/1.jpg
زنجبیل رو بشورید و همراه با پوست رنده کنید یا اون رو مطابق شکل برش بزنید .
میزان لیمو تقریبا دو برابر زنجبیل باشه .. لیمو رو هم برش زده و هسته هاش رو خارج کنید .
http://kaghaz-rangi.com/static/uploads/oct2014/%D8%B9%D8%B3%D9%84%20%D9%88%20%D9%84%DB%8C%D9%85%D 9%88%20%DA%AF%D9%84%D9%88%20%D8%AF%D8%B1%D8%AF/2.jpg
لیمو و زنجبیل برش زده رو مخلوط کرده و داخل شیشه بریزید و به آرومی عسل رو به شیشه اضافه کنید تا همه فضای باقیمونده با عسل پر بشه ..
درب بطری رو ببندید و اون رو داخل یخچال قرار بدید .
میتونید تا مدت سه ماه این شیشه رو داخل یخچال نگه دارید .
http://kaghaz-rangi.com/static/uploads/oct2014/%D8%B9%D8%B3%D9%84%20%D9%88%20%D9%84%DB%8C%D9%85%D 9%88%20%DA%AF%D9%84%D9%88%20%D8%AF%D8%B1%D8%AF/3.jpg
حالا روش مصرف :
وقتی برای اولین بار در شیشه رو باز کردید کمی اون رو هم بزنید ..
دو الی سه قاشق مرباخوری از اون رو داخل لیوان بریزید و چای یا آب گرم رو داخل اون بریزید ..
مخلوط کنید و نوش جان کنید .
این نکته رو هم بگم که وقتی معجون رو میخورید از داخل احساس گرما و حرارت میکنید که کاملا طبیعیه و به خاطر وجود زنجبیله .
منبع:کاغذ رنگی