PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر پايان تحقيقات دوساله درباره قتل در ترمينال جنوب

Bl@ck*roz
14th August 2009, 08:52 PM
با گذشت بيش از دو سال از به قتل رسيدن يک دختر در حوالي ترمينال جنوب، براي متهم به جنايت کيفرخواستي مبني بر تقاضاي قصاص صادر شد و اين جوان در آستانه محاکمه قرار گرفت.
عصر روز 18 فروردين سال 86 ماموران کلانتري ترمينال جنوب حسين اصغرزاده بازپرس کشيک قتل تهران را در جريان کشف جسد دختر مجهول الهويه يي حدوداً 23 ساله در کنار ترمينال قرار دادند.
بازپرس با حضور در صحنه مشاهده کرد مقتول لباس بيرون به تن داشته و با وارد آمدن ضربات متعدد چاقو به ناحيه گردن و گلو از پاي درآمده است.
همچنين با توجه به انگشت نگاري هاي صورت گرفته مشخص شد مقتول فاقد سابقه کيفري است. از سوي ديگر تلاش عوامل تشخيص هويت در بررسي صحنه جرم به کشف کپي شناسنامه فردي به نام مظاهر در کنار جسد انجاميد که همين سرنخ موجب شد «مظاهر» که ساکن يکي از روستاهاي شمال کشور بود، با دستور بازپرس شعبه دوم بازپرسي دادسراي جنايي تهران تحت تعقيب قرار بگيرد. با آغاز تحقيقات براي بازداشت مظاهر، بستگان و هم ولايتي هاي وي ادعا کردند مظاهر مدت زيادي است به روستا نرفته و به خاطر کلاهبرداري از چند نفر متواري است. در اين ميان دختري در همدان شناسايي شد که تحقيقات پليس نشان مي داد مظاهر با او در ارتباط بوده و به وي وعده ازدواج داده است.
با انجام تحقيقات متمرکزتر، ماموران آگاهي نهايتاً متهم را اواسط مهرماه سال گذشته در زندان مرکزي گرگان شناسايي کردند و معلوم شد او به اتهام اخاذي با جعل عنوان مامور دوران محکوميت خود را سپري مي کند.
با دستور بازپرس اصغرزاده اين فرد به تهران منتقل شد و صبح روز 16 مهرماه به سوالات بازپرس پاسخ داد. بازپرس جنايي خطاب به مظاهر گفت؛ بنا بر گزارش پليس آگاهي، کشف اسناد هويتي در کنار جسد، سوابق کيفري متعدد، متواري بودن بيش از سه سال از محل زندگي، ايجاد روابط با دختران جوان با وعده ازدواج و تناقض گويي هاي متعدد در بازجويي اوليه، متهم به ارتکاب يک فقره قتل عمدي زن ناشناس در ترمينال جنوب تهران هستي. چه دفاعي داري؟
مظاهر در پاسخ به بازپرس با رد اتهام قتل گفت؛ مدتي قبل از همسرم جدا شدم و چون مي ترسيدم همسرم مرا در تهران پيدا و طلب نفقه کند، متواري بودم. اين مظنون در پاسخ به ساير سوالات فقط گفت تاکنون به ترمينال جنوب نرفته و مقتول را هيچ گاه نديده است.
با توجه به تناقض گويي هاي متعدد مظاهر، دستور قضايي لازم براي تکميل تحقيقات صادر شد و با صدور بازداشت موقت براي مظنون به قتل، پرونده در اختيار ماموران آگاهي قرار گرفت. پس از انجام بازجويي هاي فني- پليسي نهايتاً اين متهم آشنايي با مقتول را گردن گرفت و به بيان اظهارات تازه يي در مورد وي پرداخت.
مظاهر در آخرين دفاعيات خود قتل زن ناشناس را پذيرفت و اظهار کرد؛ وقتي از شمال به تهران آمدم، به پارکي در حوالي ميدان راه آهن رفتم تا مدتي استراحت کنم. روي يکي از نيمکت ها نشسته بودم که همين دختر به من نزديک شد و خودش را سهيلا معرفي کرد. بعد از من خواست براي خوردن ناهار با او همراه شوم. من هم تقاضايش را قبول کردم و به يک ساندويچي در همان نزديکي رفتيم.
وي ادامه داد؛ پس از خوردن غذا به او گفتم بيا با هم به مشهد برويم تا در آنجا عقد کنيم و تو دست از کارهاي گذشته خود برداري. اول قبول کرد اما بعد گفت نمي آيد. من متوجه شدم مبلغي پول همراه اوست.
آن زمان به پول احتياج داشتم به همين خاطر او را در حوالي ترمينال به قتل رساندم و 50 هزار تومان سرقت کردم.
پس از اعترافات مظاهر و صدور قرار مجرميت براي وي، صبح ديروز کيفرخواستي از سوي قاضي قريشي زاده داديار- نماينده دادستان تهران-براي اين متهم صادر شد و پرونده براي رسيدگي در اختيار قضات دادگاه کيفري استان تهران قرار گرفت.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد