setayesh shb
12th October 2014, 03:28 PM
http://www.rouzegareno.ir/files/fa/news/1391/1/22/4878_318.jpg
در كشور يونان، دلمه برگ مو را به عنوان پيش غذا استفاده ميكنند.
مواد لازم براي 8 نفر:
آب: 4 پيمانه
برنج قهوهاي: يك پيمانه
نمك: نصف قاشق چايخوري
روغن گياهي: 2 قاشق چايخوري
پيازچه :يك پيمانه، ريز خرد شود.
سير: يك حبه، كاملا ريز شود.
جعفري خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوري
تخمميوه كاج: 2 قاشق غذاخوري
كشمش بيدانه: 2 قاشق غذاخوري
شويد خرد شده تازه: يك قاشق غذاخوري
آب ليموي تازه: يك قاشق غذاخوري
پوست رنده شده ليمو: نصف قاشق چايخوري
فلفل سياه: نصف قاشق چايخوري
سس كچاپ: 450 گرم
برگ مو: 24 عدد، بزرگ
نمك: يك هشتم قاشق چايخوري
روش تهيه:
• درون قابلمه بزرگي، آب را جوش آورده، برنج و نصف قاشق چايخوري نمك را درون آن بريزيد.
• درب ظرف را بگذاريد و آن را به مدت 40 دقيقه يا تا زماني كه آب آن جذب شود، با حرارت كم بجوشانيد.
• سپس ظرف را از روي حرارت برداشته و در دماي اتاق بگذاريد تا خنك شود.
• روغن را درون تابهاي، روي حرارت متوسط قرار داده و گرم كنيد، سپس پيازچه را درون آن ريخته و به مدت 10 دقيقه يا تا زماني كه نرم شود حرارت دهيد. سپس سير را به ظرف اضافه كرده و يك دقيقه آن را تفت دهيد.
• يك چهارم از مخلوط پيازچه و سير را نگهداريد و مابقي را به برنج قهوهاي اضافه كنيد.
• سپس جعفري و 7 تركيب ديگر را به مخلوط برنج اضافه كنيد.
• يك چهارم مخلوط سير و پيازچه را كه از قبل كنار گذاشته بوديد با سس گوجه فرنگي و يك هشتم قاشق چايخوري فلفل، درون تابهاي ريخته و به مدت 10 دقيقه آن را بجوشانيد.
• برگهاي مو را خوب شسته و خشك كنيد.
• به اندازه يك قاشق غذاخوري از مخلوط برنج را در وسط برگ بريزيد و ادامه برگ را روي آن (در قسمت مركز) تا كنيد.
• دلمهها را درون مخلوط سس قرار دهيد.
• درب ظرف را گذاشته و به مدت 20 دقيقه آنها را روي حرارت كم بجوشانيد.
منبع (http://www.rouzegareno.ir/fa/news/3968/%D8%AF%D9%84%D9%85%D9%87-%D8%A8%D8%B1%DA%AF-%D9%85%D9%88-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%A8%D9%83-%D9%8A%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%86%D9%8A)
در كشور يونان، دلمه برگ مو را به عنوان پيش غذا استفاده ميكنند.
مواد لازم براي 8 نفر:
آب: 4 پيمانه
برنج قهوهاي: يك پيمانه
نمك: نصف قاشق چايخوري
روغن گياهي: 2 قاشق چايخوري
پيازچه :يك پيمانه، ريز خرد شود.
سير: يك حبه، كاملا ريز شود.
جعفري خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوري
تخمميوه كاج: 2 قاشق غذاخوري
كشمش بيدانه: 2 قاشق غذاخوري
شويد خرد شده تازه: يك قاشق غذاخوري
آب ليموي تازه: يك قاشق غذاخوري
پوست رنده شده ليمو: نصف قاشق چايخوري
فلفل سياه: نصف قاشق چايخوري
سس كچاپ: 450 گرم
برگ مو: 24 عدد، بزرگ
نمك: يك هشتم قاشق چايخوري
روش تهيه:
• درون قابلمه بزرگي، آب را جوش آورده، برنج و نصف قاشق چايخوري نمك را درون آن بريزيد.
• درب ظرف را بگذاريد و آن را به مدت 40 دقيقه يا تا زماني كه آب آن جذب شود، با حرارت كم بجوشانيد.
• سپس ظرف را از روي حرارت برداشته و در دماي اتاق بگذاريد تا خنك شود.
• روغن را درون تابهاي، روي حرارت متوسط قرار داده و گرم كنيد، سپس پيازچه را درون آن ريخته و به مدت 10 دقيقه يا تا زماني كه نرم شود حرارت دهيد. سپس سير را به ظرف اضافه كرده و يك دقيقه آن را تفت دهيد.
• يك چهارم از مخلوط پيازچه و سير را نگهداريد و مابقي را به برنج قهوهاي اضافه كنيد.
• سپس جعفري و 7 تركيب ديگر را به مخلوط برنج اضافه كنيد.
• يك چهارم مخلوط سير و پيازچه را كه از قبل كنار گذاشته بوديد با سس گوجه فرنگي و يك هشتم قاشق چايخوري فلفل، درون تابهاي ريخته و به مدت 10 دقيقه آن را بجوشانيد.
• برگهاي مو را خوب شسته و خشك كنيد.
• به اندازه يك قاشق غذاخوري از مخلوط برنج را در وسط برگ بريزيد و ادامه برگ را روي آن (در قسمت مركز) تا كنيد.
• دلمهها را درون مخلوط سس قرار دهيد.
• درب ظرف را گذاشته و به مدت 20 دقيقه آنها را روي حرارت كم بجوشانيد.
منبع (http://www.rouzegareno.ir/fa/news/3968/%D8%AF%D9%84%D9%85%D9%87-%D8%A8%D8%B1%DA%AF-%D9%85%D9%88-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%A8%D9%83-%D9%8A%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%86%D9%8A)