PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث گفتمان

وحید 0319
10th October 2014, 12:50 AM
سلام به همه عزیزان و دوستان

یک بخش از معماری برمیگرده به کمبود یا فقدان کاربری خاصی در یک شهر با روستا

از همه دوستان میخوام که در شهری که زندگی می کنن چند ساختمانی که در اونجا وجود نداره رو بگن

این یک پرسشنامه ست و امیدوارم همگی با جدیت بهش نگاه کنن

میترا پوررحیم
10th October 2014, 07:31 AM

از همه دوستان میخوام که در شهری که زندگی می کنن چند ساختمانی که در اونجا وجود نداره رو بگن

این یک پرسشنامه ست و امیدوارم همگی با جدیت بهش نگاه کنن سلام من از دید خودم میگم که دارم درس میخونم دانشگاهی که شکل ظاهریش با رشته ای که میخونی مطابقت داشته باشه مثلا هوافضا ساختمانی شبیه یه شاتل و کامپیوتر شبیه مثلا مانیتور و هر رشته ای متناسب با رشتش.

✿elnaz✿
10th October 2014, 10:57 AM

این یک پرسشنامه ست و امیدوارم همگی با جدیت بهش نگاه کنن

سلام داداش
پس از لحاظ کاربری باید در نظر بگیریم؟
زیر ارشد صحبت کنید [nishkhand]

مثلا تو همین شهر خودمون :)
متوجه نشدم ینی چی چند ساختمانی که در اونجا وجود نداره رو بگیم[soal]
اینایی که میگم وجود داره اما کم هست

به عنوان ساختمانی با کاربری سینما
(مثلن ساویز، حداقل همین فضای سینما رو ی فکری میکردن، سالن سه اش که اندازه ی اتاقه)
فرهنگسرا
حوزه هنری
کتابخونه
یا یک فضایی برای تئاتر

معمار حانیه
13th October 2014, 01:12 AM
سلام دوست عزیز منظور همکارم اینه که مثلا در شهر ما فضایی ورزشی بانوان وجود نداره+دانشگاه دولتی وجود نداره+دانشگاه فنی خواهران وجود نداره

سینما وجود نداره و.. چون شهر ما زیر خط فقر دیگه حتی با وجود اینکه زمان جنگ بیشتر آسیب دید زیاد بهش توجه نکردن.

یا مثلا در روستای پدری من اصلا هیچ ساختمان اداری یا ورزشی یا..وحتی پست بانک کوچیک وجود نداره..

امیدوارم متوجه شده باشید

my dream
27th October 2014, 08:28 PM
باید سوال میشد که چی داره :| روستاهارو که دیگه هیچی ندارن
بعضی چیزا هست ولی ساختمانی که توش مثلا کتابخونست از اول برای یه کتابخونه طراحی نشده ،تغییر کاربری داده شده
فرهنگسرا ، فضاهای تفریحی اختصاصا برای بانوان ، کمپ برای گردشگران که خیلی ضروریه اینجا و هتل خوب و ...

وحید 0319
5th November 2015, 01:22 PM
در کلان شهر کرج و شهرهای اطراف بیمارستان خوب کمه

و خدای نکرده اگه کسی مریض بدحال باشه امکان اینکه برسه بیمارستان هم تقریبا صفره

چه برسه به اینکه بخاد معالجه بشه

عمده مسایل کشور بنظرم بیمارستان و تخت کم هست

زهره 0319
5th November 2015, 01:25 PM
در کلان شهر کرج و شهرهای اطراف بیمارستان خوب کمه

و خدای نکرده اگه کسی مریض بدحال باشه امکان اینکه برسه بیمارستان هم تقریبا صفره

چه برسه به اینکه بخاد معالجه بشه

عمده مسایل کشور بنظرم بیمارستان و تخت کم هست

خب وحید جان باید ببینی ریشه از کجاست

چرا باید یک بیمار تب دار که وضعیتش چندان هم بحرانی نیست

بخاطر مسافت زیاد و نرسوندن سریع به بیمارستان بره تو کما؟؟؟؟

بله تقریبا اینکه زود برسه صفره

مگر اینکه ببرن درمانگاه ها که اونهم خب خدمات زیادی نداره

امیدوارم دوستان هم بیان و بحث کنن

اول هم بیمارستان

آمار کل بیمارستان

آمار کل تخت ها

وحید 0319
5th November 2015, 01:29 PM
در حال حاضر در کشور بیش از 900 بیمارستان فعال و 110 هزار و 846 تخت فعال و تعداد 250 هزار نفر پرستار در کشور وجود دارد.

زهره 0319
5th November 2015, 01:31 PM
در حال حاضر در کشور بیش از 900 بیمارستان فعال و 110 هزار و 846 تخت فعال و تعداد 250 هزار نفر پرستار در کشور وجود دارد.

خب این آمار اگه جدید باشه خیلی پایینه

اصلا نمیشه رو این حساب کرد

همین باعث کم شدن خدمات میشه

میتونم بگم مرز فاجعه ست

وحید 0319
5th November 2015, 08:46 PM
خب این آمار اگه جدید باشه خیلی پایینه

اصلا نمیشه رو این حساب کرد

همین باعث کم شدن خدمات میشه

میتونم بگم مرز فاجعه ست

بله دقیقا

آمار داده شده و آمار بیمارستان ها که هرسال چقدر مصدوم و فوتی و مرخصی و کمایی سی سی یویی و ..... دارن واقعا

در حد فاجعه است

هیچ کس نمیتونه بگه که جمعیتی که هرسال داره بهش اضافه میشه..... انقدر بی خیال ازش بگذریم

باید بیمارستان مجهز زیاد بشه ..... که در دورترین نقطه ایران هم کسی بخاطر درمان پانشه بیاد تهران

نه میتونه همراهش اقامت بگیره جایی مجبوره تو پیاده رو اسکان کنه

معمار حانیه
6th November 2015, 02:21 AM
بله دقیقا

آمار داده شده و آمار بیمارستان ها که هرسال چقدر مصدوم و فوتی و مرخصی و کمایی سی سی یویی و ..... دارن واقعا

در حد فاجعه است

هیچ کس نمیتونه بگه که جمعیتی که هرسال داره بهش اضافه میشه..... انقدر بی خیال ازش بگذریم

باید بیمارستان مجهز زیاد بشه ..... که در دورترین نقطه ایران هم کسی بخاطر درمان پانشه بیاد تهران

موافقم من برادر زاده خودم در بیمارستان امام خمینی اسلام اباد غرب به خاطر یک بی دقتی مسولین از دست دادم

پسر عموم به خاطر نبود بیمارستان وجراح مناسب در سرپل ذهاب که مجبور شدن به کرمانشاه برسونن از دست دادم که حدود ساعت رسیدن 4 ساعت تاخیر که باعث مرگش شد

وخیلیای دیگه ... اینا همش نبود امکانات در شهر ها به خصوص مناطق غرب وجنگ زده هست...

در جواب این حرف

بله من برادرم به خاطر دخترش مجبور شد تو ماشین بمونه. نزاشتن جایی بمونه. حالا فک کنید این شرایط در زمستان باشه چه شود[negaran]

نمیدونم مشکل کجاس وباید چیکار کرد[sootzadan]

draz
6th November 2015, 05:34 AM
سلام به دوستان
کمبود امکانات در هر شهر ودیاری دلیلهای مختلفی داره یا در طرح جامع در نظر نگرفته شده یا کمبود امکانات هست یا کمبود بودجه داریم ویا های دیگه اینا یک طرف از طرف دیگه رحم انصاف هم کم شده شایدم باتوجه به شرایط بد اقتصادی جامعه دیگه مردم به فکرخودشون هستند که تنها بتونن شکم زن وبچه شونو سیر کنن دیگه وقتی برا کمک به دیگران یا بیشتر ندارن اگه بخوایم این موضوعی که باز کنیم خودش یه کتابه میشه صرف گفت چه مکانی یاساختمانی توشهرتون کمه بلکه باید بگیم چرانیست وعلتهاشو حلاجی کرد ما اگه بتونیم از یک نقطه چه شهر چه روستا شروع کنیم خیلی هنر کردیمببخشید حرفمو سریع میزنم قصد توهین به کسی رو ندارم دوس داشتم تو این بحث از رشته های دیگه هم بودن ونظر میدادن مثل شهر سازی عمران علوم تربیتی اجتماعی اقتصادی و....

وحید 0319
6th November 2015, 01:26 PM
موافقم من برادر زاده خودم در بیمارستان امام خمینی اسلام اباد غرب به خاطر یک بی دقتی مسولین از دست دادم

پسر عموم به خاطر نبود بیمارستان وجراح مناسب در سرپل ذهاب که مجبور شدن به کرمانشاه برسونن از دست دادم که حدود ساعت رسیدن 4 ساعت تاخیر که باعث مرگش شد

وخیلیای دیگه ... اینا همش نبود امکانات در شهر ها به خصوص مناطق غرب وجنگ زده هست...

در جواب این حرف

بله من برادرم به خاطر دخترش مجبور شد تو ماشین بمونه. نزاشتن جایی بمونه. حالا فک کنید این شرایط در زمستان باشه چه شود[negaran]

نمیدونم مشکل کجاس وباید چیکار کرد[sootzadan]

سلام آبجی خانم

بخاطر این چند موضوع که اشاره کردین

متاسفم و خدا رحمتشون کنه

مشکل زیربنایی هست

باید هر سال سرانه منطقه ای باشه

و مسولین به شهرها رصد بیشتری کنن

دکترها آماده خدمت باشن در جاهای دورافتاده

و......

وحید 0319
6th November 2015, 01:33 PM
سلام به دوستان
کمبود امکانات در هر شهر ودیاری دلیلهای مختلفی داره یا در طرح جامع در نظر نگرفته شده یا کمبود امکانات هست یا کمبود بودجه داریم ویا های دیگه اینا یک طرف از طرف دیگه رحم انصاف هم کم شده شایدم باتوجه به شرایط بد اقتصادی جامعه دیگه مردم به فکرخودشون هستند که تنها بتونن شکم زن وبچه شونو سیر کنن دیگه وقتی برا کمک به دیگران یا بیشتر ندارن اگه بخوایم این موضوعی که باز کنیم خودش یه کتابه میشه صرف گفت چه مکانی یاساختمانی توشهرتون کمه بلکه باید بگیم چرانیست وعلتهاشو حلاجی کرد ما اگه بتونیم از یک نقطه چه شهر چه روستا شروع کنیم خیلی هنر کردیمببخشید حرفمو سریع میزنم قصد توهین به کسی رو ندارم دوس داشتم تو این بحث از رشته های دیگه هم بودن ونظر میدادن مثل شهر سازی عمران علوم تربیتی اجتماعی اقتصادی و....

سلام به شما

ماهم قصد همین رو داریم

درابتدا که این تایپیک رو راه اندازی کردم

خیلی جدی بهش نگاه کردم

حتی دوست داشتم همونطور که شما گفتی از همه رشته ها بیان و بحث کنن

چون خیلی مهمه

این از ابتدا برام یه مساله ضروری بود

حالا این که چقدر دوستان بهش میپردازن نشانه ی توجه اون عزیزانه

من هیچ موقع به شخصه نگفتم که چه مسایلی رو باید گفت چون بحث ازاده

حتی شاید یک نفر از کوچکترین مسایل بیاد اینجا و توضیح بده چون به زعم خودش براش مساله مهمی بوده

این که بگیم چه فضایی نیست یا هست خب این از ابتدا مساله بود

چیز جدیدی نیست که الان توضیح بدم

بله دقیقا اشکال نداره کتاب بشه این موضوع ...... مشکلی ندارم

چون یکی از بزرگترین معضلات کشوره

همینجا از همه دوستان هم رشته ای و غیر رشته ای درخواست دارم

بیان و با آگاهی کامل نسبت به این موضوع که اولیش بیمارستان هست بحث کنیم

هیچ جای نگرانی نیست

دوست عزیز توهین و حرف بد جایی در این سایت نداره

از شماهم بخاطر این حرف تشکر میکنم که صریح میگین حرف میزنم...بله باید در این راه صریح بود

وگرنه هیچ کاری جلو نمیره...... شما دوست داری از رشته های دیگه هم بیان

بله همه دوست داریم

ولی .......خب این وضع امروزه ماست

draz
6th November 2015, 07:01 PM
سلام به دوستنات
وقتی می خوان یه شهرک طراحی کنن بیمارستان درلایه سوم طراحی می کنن ومی سازن که طراحی شهرک خودش کلی حرف داره که اینجا جاش نیست که بحث کنم اما اکثر بیمارستان شهرهای ما تاریخش به گذشته بر می گرده که اگه از نظر بنابحث کنیم اکثرا" فرسوده هستن از نظر برخود هم کم بیش اخلاق پزشکان و پرستاران جالب نیست چرا که در بیرون از بیمارستان دکان باز کردن از نظر نظافت هم بایستی بگم یادمه یه روز برا تحقیق رفتم بیمارستان یه روز از بوی بیمارستان من سالم مریض شدم چه برسه به ادم بیمار یه قسمت کار هم برمی گرده به اقتصاد وقتی وضعیت اقتصاد مردم خراب باشه پس هیچ انتظاری از نظافت بیمارستان نداشته باشیم یا اخلاق خوش از پرستاری که حقوقشو نگرفته وبچش می خواد بره مدرسه پول توجیبی نداره به بچش بده یا اینکه اجاره خونش عقب افتاده وصاحب خونه میخواد بندازه بیرون خیلی چیزای دیگه که اینجا جاش نیسست که بگم
این نظر شخصی منه

زهره 0319
7th November 2015, 01:19 PM
سلام به دوستنات
وقتی می خوان یه شهرک طراحی کنن بیمارستان درلایه سوم طراحی می کنن ومی سازن که طراحی شهرک خودش کلی حرف داره که اینجا جاش نیست که بحث کنم اما اکثر بیمارستان شهرهای ما تاریخش به گذشته بر می گرده که اگه از نظر بنابحث کنیم اکثرا" فرسوده هستن از نظر برخود هم کم بیش اخلاق پزشکان و پرستاران جالب نیست چرا که در بیرون از بیمارستان دکان باز کردن از نظر نظافت هم بایستی بگم یادمه یه روز برا تحقیق رفتم بیمارستان یه روز از بوی بیمارستان من سالم مریض شدم چه برسه به ادم بیمار یه قسمت کار هم برمی گرده به اقتصاد وقتی وضعیت اقتصاد مردم خراب باشه پس هیچ انتظاری از نظافت بیمارستان نداشته باشیم یا اخلاق خوش از پرستاری که حقوقشو نگرفته وبچش می خواد بره مدرسه پول توجیبی نداره به بچش بده یا اینکه اجاره خونش عقب افتاده وصاحب خونه میخواد بندازه بیرون خیلی چیزای دیگه که اینجا جاش نیسست که بگم
این نظر شخصی منه

سلام به شما

ببخشید یه چیزی بگم همینجا

همه ی مردم در شهرک ها زندگی نمیکنن اما همه مردم بیمارستان میخان

امیدوارم که این مطلب رو به خوبی درک کنین

درسته طراحی شهرک کلی بحث داره

ولی بحث بیمارستان لازمش شهرک ساختن نیست

ببینیند ما بیمارستان صحرایی هم داریم .... ولی اونجا شهرکی نیست

خواستم که حواس همگی جمع باشه ممنون

draz
7th November 2015, 08:40 PM
سلام به شما

ببخشید یه چیزی بگم همینجا

همه ی مردم در شهرک ها زندگی نمیکنن اما همه مردم بیمارستان میخان

امیدوارم که این مطلب رو به خوبی درک کنین

درسته طراحی شهرک کلی بحث داره

ولی بحث بیمارستان لازمش شهرک ساختن نیست

ببینیند ما بیمارستان صحرایی هم داریم .... ولی اونجا شهرکی نیست

خواستم که حواس همگی جمع باشه ممنون
سلام دوست عزیز

قصد من از شهرک گفتن بحث طراحی شهری بود نه چیز دیگه طرز تفکرتو درک می کنم چون اگه منم بودم همین فکرو می کردم ولی توصیه می کنم کمی هم طراحی شهری بخونی طرز تفکرت کمی تغییر می کنه
یه سوال دارم اینه که حالا ما تموم زیر وبم مشکلاتو دراوردیم حالا از دست ما چی بر می یاد مثلا ما دونستیم تو شهر ما بنا فرسودس جوابش میشه احتیاج به بودجه هست من نمی خوام موضوع حذف بشه بلکه به چالش کشیدن موضعه

وحید 0319
8th November 2015, 09:15 PM
از همه دوستان تقاضا دارم

که این گفتمان رو اول درک کنن و بعد تایپ کنن

اینجا قرار نیست که جنگ و دعوا کنیم

قراره مشکلات رو بررسی کنیم چه معماری چه شهرسازی

هرکس در سطح خودش

یکباره دیگه ببینم به غیر از بحث اصلی بحث میشه

به مدیر محترم میگم که ببنده این تایپیک و

ببخشید اول ذهنتونو خالی کنین بعد تشریف بیارین اینجا

مرسی

motmaen.n
8th November 2015, 10:54 PM
در شهر ما از نظر امکانات واقعا در مضیقه هستیم نه دانشگاه دولتی نه ورزشگاه مناسب نه خیابانهای درست نه بیمارستان ونه پزشکان متخصص و... داریم وبا اینکه یکی از شهرهایی است که ذخایر سرمایه ای چون نفت وگاز در آن وجود دارد ولی متاسفانه از همه چیز محروم هستیم.این شهر امیدیه خوزستان میباشد.

draz
9th November 2015, 02:03 PM
از همه دوستان تقاضا دارم

که این گفتمان رو اول درک کنن و بعد تایپ کنن

اینجا قرار نیست که جنگ و دعوا کنیم

قراره مشکلات رو بررسی کنیم چه معماری چه شهرسازی

هرکس در سطح خودش

یکباره دیگه ببینم به غیر از بحث اصلی بحث میشه

به مدیر محترم میگم که ببنده این تایپیک و

ببخشید اول ذهنتونو خالی کنین بعد تشریف بیارین اینجا

مرسی
ببخشید از دوستان
قصدتوهین یا تخریب ندارم اینجا هم کسی با کسی دعوا نداره ونمی خوام ارزش مطلبو کم کنم اخه دوست عزیز من به نظر من به جای اینکه بیام بگیم چه محدودیتی درهر شهری هست چه تاثیری داره بهتر نیست که راه حل بگیم وکمک کنیم با حلو حلو گفتن دهن شیرین نمیشه اخه رفیق من دورت بگردم چرا بهت برر میخوره اگه ما بتونیم سنگی از جلوی پای کسی برداریم باید افتخار کنیم نه اینکه همه داد بزنیم یه سنگی وجد دارد اگه بازم میدونید حرفام باعث اذیت شماست بگید دیگه توی این بحث شرکت نمی کنم موفق باشید

وحید 0319
9th November 2015, 02:21 PM
ببخشید از دوستان
قصدتوهین یا تخریب ندارم اینجا هم کسی با کسی دعوا نداره ونمی خوام ارزش مطلبو کم کنم اخه دوست عزیز من به نظر من به جای اینکه بیام بگیم چه محدودیتی درهر شهری هست چه تاثیری داره بهتر نیست که راه حل بگیم وکمک کنیم با حلو حلو گفتن دهن شیرین نمیشه اخه رفیق من دورت بگردم چرا بهت برر میخوره اگه ما بتونیم سنگی از جلوی پای کسی برداریم باید افتخار کنیم نه اینکه همه داد بزنیم یه سنگی وجد دارد اگه بازم میدونید حرفام باعث اذیت شماست بگید دیگه توی این بحث شرکت نمی کنم موفق باشید

سلام به شما

بنده در این که شما قصد توهین نداشتی شک ندارم

و ارزش مطلب وقتی پایین میاد که کیفیت کار بیاد پایین

این تایپیک و هیچ کسی نگاه نکنه اصلا.....ولی 3 نفر 4 نفر نمیدونم بیان اینجا بحث سازنده کنن مطمین باش تاثیر داره

دوست عزیز نمیدونم شما چقدر آشنایی دارین اول باید محدودیت ها و چالش ها و کمبود ها و ..... شناسایی بشه تا براش اقدام بشه.... ما درباره ی چه چیزی راهکار بدیم که شناسایی نشده؟

الان مشخص شده که کمبود بیمارستان داریم...... خب از اول شما نگاه کنی بنده سعی کردم که به یک موضوع اشاره بشه..... اونم بیمارستانه

شما خودت تایپیکاتو نگاه کن ببین چی نوشتی دوست عزیز.....

الان این دوست عزیز تو تایپیک بالا گفتن که امیدیه خوزستان امکانات نداره ..... ولی صرف اینکه یه مطلب بزارن و برن معلومه که کار ناقص میمونه مشخصه

ما همین رو هم در نبود اشخاص بحث میکنیم

مهم نیست باشن یا نباشن..... بله دقیقا باید افتخار کنیم نه اینکه بگیم این چه فایده ای داره

بنده اصلا بهم برنخورده عزیز نمیدونم چقدر آشنایی با من صب خیلی زیادی دارم ولی نه به شما دوست عزیز بلکه در هر تایپیکی که ایجاد میشه اگر ببینم در بحث ها چه در متن چه در حاشیه

داره اینجوری بحث میشه جلوش و میگیرم

ما نه داد میزنیم و نه کارمون رو به رخ کسی میکشیم ...... نمیخام تعریف بشه چون اینجا همه مسولن ...... و از تعریف زیاد هم بدم میاد ..... بنده حقیر 11هزارو خورده ای ارسال داشتم

ولی هیچ یک ازینها باعث نشده که مقررات سایت و فراموش کنم

دوست عزیز نمیدونم چه فکری کردین ...... کسی نه به شما گفت که دیگه نیای و نه قصد توهین داشت .... همه ی اینها در راستای هدف سایت هست

اگر شما ناراحت شدی از قول خودم عذر میخام..... اینکه شما باشی یا نباشی کسی تعیین نمیکنه جز خودتون...... اگر شما میینی که در این تایپیک موثر هستی کسی نیست که بگه نیاین

ولی اگر میبینین که با اومدن و نوشتن نظر ناراحتی پیش میاد خب صلاح در شماست.....

بنده شخصا اصلا دوست ندارم حتی کار در بحثی بالا بگیره چون جنجال میشه

این و تجربه ی 4 ساله در سایت میگه که دارم

سپاس از شما

draz
9th November 2015, 07:36 PM
سلام دوست عزیز
پس بیا ی بیمارستان رو معرفی کنیم ومشکلشو بگیم راه حلشو بگیم بعد حلش کنیم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد