PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر فوری Iran, Department of environment (DOE) : Stop killing the horses of smugglers in Kurdistan

BaAaroOoN
5th October 2014, 10:06 PM
سلام دوستان عزیزم!!
یک لطف بزرگه که بیاید و چند دقیقه ای وقت بذارید و امضا کنید!! حتی اگه براتون خیلی اهمیتی نداره خواهش میکنم اینکارو بکنید چون مطمئنا برای این طفلکیها که کشته میشوند اهمیت یک زندگی رو داره!!!!!
http://upload7.ir/imgs/2014-10/35542671786384028284.jpg

"کولبرها در اقلیم کردستان با قاچاق مقدار کمی پارچه عطر و لباس مقدار کمی پول به دست می آورند و معمولا کالا را یا خودشان حمل می کنند و یا با استفاده از اسبها این کار را انجام می دهند موقع مقابله با آنها از طرف مرزبانی و یا افراد شرور اسبها با بدترین حالت کشته میشوند تا دوباره از آنها نتوانند استفاده کنند . ما از سازمان حفاظت از محیط زیست می خواهیم تا در این مورد دخالت کند و جلوی کشته شدن اسبها را بگیرد ودر صورت گرفتن آنها را به جای دیگری منتقل کنند .. خلافکار محاکمه میشود ولی اسب ها در این میان گناهی ندارند ."
************************************************** ************************************************** *************************
خلاصه مطلب اینه که یک استراتژی اتخاذ شده که میگه: اسب را بکشیم که نتواند بارهای ممنوعه جابجا کند!! :||||
خوب الان این اسبه یعنی خودش میدونسته داره مرتکب کار خلاف میشه؟؟
بعد خوب اگه میفهمیده چه کاری پس!! بیارن بندازنش زندان شاید اصلاح شه؟؟!!! یا اصن ترتیب بدهند در ملاء عام این حیوانات خاطی رو اعدام کنن که درس عبرتی هم بشه برای دیگر اسبها و الاغها و قاطرها که خدایی ناکرده سم در راه کج نگذارند و...
خداوند خودش شخصا به درک و فهم و منطق این مجریان عدالت بیافزاید... :|||||
با مقادیر زیادی تشکر و قدر دانی به پاس وقتی که گذاشتید
خواهشا برید توی این لینک زیر و شما هم امضا کنید!!!!
لینک (http://www.avaaz.org/en/petition/Iran_Department_of_environment_DOE_Stop_killing_th e_horses_of_smugglers_in_Kurdistan/?kiNdnfb)

BaAaroOoN
5th October 2014, 10:15 PM
دوستانی که میرن و برای نجات جون این حیوون های بی گناه امضا میکنن لطفا بیان اینجا و پیام بذارن تا تبلیغی بشه و هم مطلب از روی اسکرول پایین نیاد
ممنون[golrooz]

میترا پوررحیم
5th October 2014, 10:25 PM
این واقعا درسته؟من باورم نمیشه.اگه راسته باید کجا امضا کنیم باید چیکار کنیم؟من واقعا متاسفم

BaAaroOoN
5th October 2014, 10:34 PM
این واقعا درسته؟من باورم نمیشه.اگه راسته باید کجا امضا کنیم باید چیکار کنیم؟من واقعا متاسفم
بله عزیزم
متاسفانه درسته[nadidan]
توی لینکی که گذاشتم برید
با ثبت امضا و کد پستی تون اسمتون اونجا ثبت میشه
اگر تعداد امضا کننده ها بالا بره شاید بشه جلوی این کار رو گرفت!

Capitan Totti
5th October 2014, 10:37 PM
[taajob] x-(

کدوم دیوانه ای ، این اسب ها رو x-( x-( x-(

میترا پوررحیم
5th October 2014, 10:38 PM
ببخشید لینکی که میگید کجاست؟

BaAaroOoN
5th October 2014, 10:43 PM
ببخشید لینکی که میگید کجاست؟

لینک (http://www.avaaz.org/en/petition/Iran_Department_of_environment_DOE_Stop_killing_th e_horses_of_smugglers_in_Kurdistan/?kiNdnfb)

"VICTOR"
6th October 2014, 01:40 AM
!!!

[bitavajohi]

1=1+1
6th October 2014, 02:01 PM
کد پستی بدیم !!!

حیفشون

کاساندان
7th October 2014, 07:43 PM
باورم نمیشود!!!!!!!!!!
بیچاره ها!!!!!!!!!!!!!!

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد