PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درباره مصاحبه علمی رایگان

نو آور
3rd October 2014, 07:30 PM
با سلام خدمت مدیران گرامی روابط عمومی سایت؛

در تاپیک بسته شده: نحوه درخواست مصاحبه علمی رایگان؛ توضیح بیشتری ارائه نشده که اصولا این مصاحبه چیست و روند آن چگونه است؟ با چه هدفی انجام می شود؟ چه دستاوردی قرار است برای کاربران داشته باشد؟ [golrooz]

Admin
7th October 2014, 10:57 AM
سلام
دوست عزیز امتحانش رایگان هست.

شما ثبت نام کنید و تشریف ببرین دانشگاه تهران تا ببینین چه خبره ... [cheshmak]

اوای بارون
30th June 2015, 05:51 PM
به نظر من در مورد این مصاحبه یه تو ضیحی بدید بد نیست. خیلی ممنون میشم. چون من خودمم باید این کارو انجام بدم و متاسفانه هیچ چیزی نمیدونم که اونجا بیام به چه شکل هست. سپاسگذارم

Admin
4th July 2015, 09:16 AM
به نظر من در مورد این مصاحبه یه تو ضیحی بدید بد نیست. خیلی ممنون میشم. چون من خودمم باید این کارو انجام بدم و متاسفانه هیچ چیزی نمیدونم که اونجا بیام به چه شکل هست. سپاسگذارم

سلام
همانطور که در صفحه ی اصلی سایت شاهد آن هستین اطلاعاتی در مورد امکانات سایت زده شده است.

برای استفاده از این امکانات همه ی افراد باید بیان در ساختمان مرکزی رسانه بر خط نخبگان جوان مصاحبه ی علمی رایگان رو بگذرونن و در صورتی که پرونده ی این عزیزان مورد تایید اعضای هیئت علمی دانشگاه تهران قرار بگیره عضو رسمی سایت شده و از این خدمات بهره مند میشن.

موفق باشید

bahman afaghi
18th September 2015, 09:22 PM
باسلام
اگر عضوی بنا به دلایلی بعد از تماس کارشناسان نتونه برای مصاحبه بیاد آیا فرصت دیگه نیز داده خواهد شد؟
دلایل چون تکمیل پروژه
یعنی میتونه با تکمیل رزومه خودش از فرصت مصاحبه استفاده کنه؟

اوای بارون
19th September 2015, 12:08 PM
سلام من برای مصاحبه اومدم به دفتر کارتون. اما متاسفانه هدف شما جذب افراد نخبه ست اما در تماس تلفنی به من گفته شد هیچ ایرادی نداره اگه رزومه خاصی نداشته باشی ما نخبه پروری میکنیم و از اونجایی که بنده به شخصه علاقه به کار علمی دارم اما تا به حال کاری نکردم زحمت راه زیاد رو تقبل کردم و به اونجا اومدم واسه مصاحبه و عضویت یکساله بنده پذیرفته شد در صورتی که یک مقاله بدم حالا سوال من اینه ایا کسی که کار پژوهشی تا به حال نداشته و نیاز به کمک داره رو میشه ازش یه مقاله خواست بدون پشتیبانی اگر انجمن شما وظیفه نخبه پروری داره پس حمایتش چی میشه مخصوصا ماها که شهرستانیم کاش همون روز اول میگفتین که ما برای تشکیل پرونده نمیومدیم چون ظاهرا کمکی نمیشه متاسفانه

مدیر منابع انسانی
19th September 2015, 12:37 PM
سلام من برای مصاحبه اومدم به دفتر کارتون. اما متاسفانه هدف شما جذب افراد نخبه ست اما در تماس تلفنی به من گفته شد هیچ ایرادی نداره اگه رزومه خاصی نداشته باشی ما نخبه پروری میکنیم و از اونجایی که بنده به شخصه علاقه به کار علمی دارم اما تا به حال کاری نکردم زحمت راه زیاد رو تقبل کردم و به اونجا اومدم واسه مصاحبه و عضویت یکساله بنده پذیرفته شد در صورتی که یک مقاله بدم حالا سوال من اینه ایا کسی که کار پژوهشی تا به حال نداشته و نیاز به کمک داره رو میشه ازش یه مقاله خواست بدون پشتیبانی اگر انجمن شما وظیفه نخبه پروری داره پس حمایتش چی میشه مخصوصا ماها که شهرستانیم کاش همون روز اول میگفتین که ما برای تشکیل پرونده نمیومدیم چون ظاهرا کمکی نمیشه متاسفانه

سلام دوست عزیز

کار علمی کردن اینطور که شما مد نظرتون هست نیازمند موارد پایه ای بسیار و تلاش فراوان هست...
مدیر سابق کل انجمنها جناب آقای مهابادی زاده یسری کارگروه و تیم هایی رو پایه گذاری کردن... که از صفر شروع میکنن .. اگر مایل هستین و وقتش رو دارین در این تاپیک اعلام امادگی کنین...به امید خدا از نیمه مهر ماه گروه ها اعلام میشن و کارشون رو شروع میکنن... و مثل دفتر مرکزی نیست...هر کسی از هر نقطه ای که هست شروع میکنه و کم کم بالا میاد تا در نهایت نتیجش ارائه یک کار علمی باشه ...البته صبر و تلاش بسیار میطلبه ...[golrooz]

http://www.njavan.com/forum/showthread.php?225965-%D8%AA%D8%B4%DA%A9%DB%8C%D9%84-%D8%AA%DB%8C%D9%85%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D8%AD%D9%82%DB%8C%D9%82%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%86%D8%AE%D8%A8%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86&p=639012#post639012

اوای بارون
21st September 2015, 06:59 PM
ممنون از پاسختون. اما من الان میخوام مقاله بدم باور بفرمایید سد موضوعش موندم رشته من میکروبیولوژیه و دسترسی به ازمایشگاه وتجهیزات هم ندارم ضمن اینکه تا کنون اکثر کارهای ما تئوری بوده و من به عنوان دانشجوی ترم دو ارشد هنوز نتونستم ازمایشگاه دانشگاهمو ببینم اینا مشکلاتیه که هست. حالا به دنبال موضوع مقاله ای هستم وه تئوری باشه به اساتید خودم میگم انگار نه انگار متاسفانه من نیاز دارم که برای کار اول برای شروع راهنمایی بشم مسلما همه کسانی که نخبه هستن از روز اول مهارت صددرصد نداشتن . حالا سوالن اینه این تیم های تحقیقاتی که فرمودید به چه شکله یعنیاساتیدی هستن که بنده رو راهنمایی کنن یا باید خودم همچنان سردرگم باشم

مدیر منابع انسانی
22nd September 2015, 11:18 AM
ممنون از پاسختون. اما من الان میخوام مقاله بدم باور بفرمایید سد موضوعش موندم رشته من میکروبیولوژیه و دسترسی به ازمایشگاه وتجهیزات هم ندارم ضمن اینکه تا کنون اکثر کارهای ما تئوری بوده و من به عنوان دانشجوی ترم دو ارشد هنوز نتونستم ازمایشگاه دانشگاهمو ببینم اینا مشکلاتیه که هست. حالا به دنبال موضوع مقاله ای هستم وه تئوری باشه به اساتید خودم میگم انگار نه انگار متاسفانه من نیاز دارم که برای کار اول برای شروع راهنمایی بشم مسلما همه کسانی که نخبه هستن از روز اول مهارت صددرصد نداشتن . حالا سوالن اینه این تیم های تحقیقاتی که فرمودید به چه شکله یعنیاساتیدی هستن که بنده رو راهنمایی کنن یا باید خودم همچنان سردرگم باشم

سلام
بله کاملا متوجهم ...
یکی از دلایل آقای مهابادی زاده و من هم برای تشکیل و پیگیری این تیم ها همین بوده ...تا عزیزانی که داخل سایت هستن و کارای تحقیقاتی انجام ندادن تا بحال، بتونن در کنار هم از صفر تا صد رو طی کنن... و بقیه دوستانی که سابقه لازم رو داشتن هم در لیست هستن تا بتونن به این عزیزان کمک کنن ..البته در چهارچوب تیم و کارگروه

ما شیوه و اصول کار تحقیقاتی رو ارائه میدیم ...که نیازمند تلاش بسیار از طرف شماست...چون تلاش بسیار، لازمه ی محقق شدن هست...[cheshmak]
این تاپیک عنوانش مشخص هست.. و من بیشتر ازین نمیتونم غیر مرتبط اینجا صحبت کنم...فقط اینکه بدونین بله همراهیتون میکنیم تا ازین بقول خودتون سردرگمی در بیاین.. و بدونین که باید چیکار کنین... و موارد و مراحلش رو و همچنین در خصوص شیوه مون با خودتون صحبت میکنم اگر رضایتبخش بود براتون، بعد در تاپیک مربوطه اعلام حضور کنین

http://www.njavan.com/forum/showthre...012#post639012 (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?225965-%D8%AA%D8%B4%DA%A9%DB%8C%D9%84-%D8%AA%DB%8C%D9%85%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D8%AD%D9%82%DB%8C%D9%82%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%86%D8%AE%D8%A8%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86&p=639012#post639012)

[golrooz]

Admin
25th September 2015, 04:22 PM
باسلام
اگر عضوی بنا به دلایلی بعد از تماس کارشناسان نتونه برای مصاحبه بیاد آیا فرصت دیگه نیز داده خواهد شد؟
دلایل چون تکمیل پروژه
یعنی میتونه با تکمیل رزومه خودش از فرصت مصاحبه استفاده کنه؟

سلام
با تماس با واحد معاونت ارزیابی می توانید مجددا درخواست مصاحبه کنید.

موفق باشید

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد