PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ترویج پوشش نامرسوم دو زن در تلویزیون (+عکس)

Capitan Totti
26th September 2014, 02:06 PM
ترویج پوشش نامرسوم دو زن در تلویزیون (+عکس) ..

http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1393/7/3/388264_942.jpg

پخش زنده مصاحبه با دو زن یک خانواده که به خاطر پوشش نامرسوم آنها که حتی چشم هایشان به خاطر حجاب سخت آنها دیده نمی شد، به سرعت در شبکه های اجتماعی جلب توجه کرد.

به گزارش انصاف نیوز، در برنامه این هفته «زنده باد زندگی» با اجرای محمدجعفر خسروی که هدف این قسمت آن «ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی» عنوان شده بود، خانواده یک روحانی به نام محمد صادقی 43 ساله، شامل همسر، دختر و دامادش و نیز دو پسر کودک و یک نوه اش حضور داشتند.

http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1393/7/3/388265_237.jpg

http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1393/7/3/388266_176.jpg

زهرا، یکی از دختر خانواده در 12 سالگی عقد کرده و در 14 سالگی ازدواج کرده و 16 سالگی صاحب فرزند شده است. داماد خانواده نیز طلبه است و در بخشی از این برنامه شرکت کرد.

پوشش کامل سیاه رنگ همسر آقای صادقی و دخترش زهرا در این برنامه زنده تلویزیونی، بسیار جلب توجه کرد؛ حجاب مادر به گونه ای بود که چشم ها به سختی دیده می شد و نوک انگشت ها نیز پیدا بود. اما دختر او که دستکش سیاه در دست داشت، حتی چشمانش هم دیده نمیشد.

یکی از پرسش های مجری از صادقی، درباره تماشای تلویزیون در خانه بود که صادقی گفت تلویزیون نمی بینند، اما به جای آن از اینترنت استفاده می کنند.

سه تصویری که از این برنامه مشاهده می شود نشان می دهد این برنامه به صورت سیاه و سفید پخش شد؛ این در حالی است که برنامه های قبل و بعد از آن به صورت رنگی از شبکه ی دو پخش شده است.

مشخص نیست که آیا صداوسیما در برنامه ای برای ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی، ترویج چنین نوع رفتار و پوششی را دنبال می کند؟ آیا صداوسیما بازخوردی از تاثیر پخش چنین برنامه های ترویجی می گیرد و بر مبنای آن عمل می کند؟

منبع (http://www.asriran.com/fa/news/357402/%D8%AA%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AC-%D9%BE%D9%88%D8%B4%D8%B4-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%B3%D9%88%D9%85-%D8%AF%D9%88-%D8%B2%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%B9%DA%A9%D8%B3)

Capitan Totti
26th September 2014, 02:08 PM
این صدا و سیما هم...!

m.g.s.t.r
26th September 2014, 03:16 PM
یکی از پرسش های مجری از صادقی، درباره تماشای تلویزیون در خانه بود که صادقی گفت تلویزیون نمی بینند

یعنی خودشان نمیتونستن جواب بدن؟؟؟[tafakor]
ضمنا چطور وقتی تلویزیون تماشا نمکنن اومدن دربرنامه تلویزیونی شرکت کردن؟؟؟

Capitan Totti
26th September 2014, 03:20 PM
یعنی خودشان نمیتونستن جواب بدن؟؟؟[tafakor]

این مورد دوم هم برای من سوال است !!

نکته ی جالب تاثیر گذاری این برنامه بوده

یکی از فامیلامون میخواست برا دخترش ازین چادرا بگیره !![delkhoori]

زدم تو ذوقش و از نطفه خفش کردم[movafaghiyat][delkhoori]

نو آور
26th September 2014, 03:55 PM
اولا به عقایدشان احترام می گذارم اما این را هم می گویم که تعصب کور و برداشتهای شخصی از حدود و ثغور دین یک بیماری مسری است. اگر مملکت را رها کنید؛ افراد زیادی هستند که همچون داعشیان، با کمال میل حاضرند تمدن دیرپای کشورمان را قرنها به عقب کشانده و جامعه را سریعا به قهقرا ببرند.

farhad_jomand
26th September 2014, 04:37 PM
چقدر زشت اخه این چه جورشه!!
افراطی اند دیگه![khande][khande][khande][khande][khande][khande][nadidan][nadanestan]

BaAaroOoN
26th September 2014, 09:41 PM
والا حضرت فاطمه (س) و حضرت زینب که بجای خودشون سخنرانی های با شکوه داشتن و از حرف زدن ابایی نداشتن
حالا ینی این دو تا خانوم از اون دو تا بزرگوار که اسوه ی دینن بهتر میفهمن؟؟؟؟(نعوذ بالله)
که بجای اینکه خودشون جواب بدن یکی دیگه بجاشون جواب میده
در ثانی، مثلا رنگی پخش میکردن برنامه رو، چه اتفاقی پیش می اومده؟؟؟؟؟عایا ما دچار گناه میشدیم؟؟؟؟
واقعا نمیدونم چی بگم از این تعصب های افراطی
به گمانم اگه کسی هم بخاد مسلمون بشه با دیدن این برنامه نظرش عوض بشه و کسی هم که مسلمونه دچار تردید در مذهبش بشه[khabalood]

✿elnaz✿
26th September 2014, 09:57 PM
ترویج پوشش نامرسوم دو زن در تلویزیون (+عکس) ..

http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1393/7/3/388264_942.jpg

پخش زنده مصاحبه با دو زن یک خانواده که به خاطر پوشش نامرسوم آنها که حتی چشم هایشان به خاطر حجاب سخت آنها دیده نمی شد، به سرعت در شبکه های اجتماعی جلب توجه کرد.

به گزارش انصاف نیوز، در برنامه این هفته «زنده باد زندگی» با اجرای محمدجعفر خسروی که هدف این قسمت آن «ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی» عنوان شده بود، خانواده یک روحانی به نام محمد صادقی 43 ساله، شامل همسر، دختر و دامادش و نیز دو پسر کودک و یک نوه اش حضور داشتند.

http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1393/7/3/388265_237.jpg

http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1393/7/3/388266_176.jpg

زهرا، یکی از دختر خانواده در 12 سالگی عقد کرده و در 14 سالگی ازدواج کرده و 16 سالگی صاحب فرزند شده است. داماد خانواده نیز طلبه است و در بخشی از این برنامه شرکت کرد.

پوشش کامل سیاه رنگ همسر آقای صادقی و دخترش زهرا در این برنامه زنده تلویزیونی، بسیار جلب توجه کرد؛ حجاب مادر به گونه ای بود که چشم ها به سختی دیده می شد و نوک انگشت ها نیز پیدا بود. اما دختر او که دستکش سیاه در دست داشت، حتی چشمانش هم دیده نمیشد.

یکی از پرسش های مجری از صادقی، درباره تماشای تلویزیون در خانه بود که صادقی گفت تلویزیون نمی بینند، اما به جای آن از اینترنت استفاده می کنند.

سه تصویری که از این برنامه مشاهده می شود نشان می دهد این برنامه به صورت سیاه و سفید پخش شد؛ این در حالی است که برنامه های قبل و بعد از آن به صورت رنگی از شبکه ی دو پخش شده است.

مشخص نیست که آیا صداوسیما در برنامه ای برای ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی، ترویج چنین نوع رفتار و پوششی را دنبال می کند؟ آیا صداوسیما بازخوردی از تاثیر پخش چنین برنامه های ترویجی می گیرد و بر مبنای آن عمل می کند؟

منبع (http://www.asriran.com/fa/news/357402/%D8%AA%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AC-%D9%BE%D9%88%D8%B4%D8%B4-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%B3%D9%88%D9%85-%D8%AF%D9%88-%D8%B2%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%B9%DA%A9%D8%B3)

سلام
احترام به عقاید رو در نظر داشته باشید
تو این همه سال یک مورد به این شکل پخش شده
فک نمیکنم این همه حمله لازم باشه
انواع پوشش ها و آرایش ها از صداو سیما پخش شده چرا خب اون ها رو زیر سوال و ذره بین نمی برید؟! فقط همین موردو میبینید
من نمیگم این کار درست یا غلطه
ولی این همه جبهه گیری نباید باشه.

عبدالله91
26th September 2014, 10:15 PM
به گمانم اگه کسی هم بخاد مسلمون بشه با دیدن این برنامه نظرش عوض بشه و کسی هم که مسلمونه دچار تردید در مذهبش بشه

[tafakor]

والا حضرت فاطمه (س) و حضرت زینب که بجای خودشون سخنرانی های با شکوه داشتن و از حرف زدن ابایی نداشتن
حالا ینی این دو تا خانوم از اون دو تا بزرگوار که اسوه ی دینن بهتر میفهمن؟؟؟؟(نعوذ بالله)
سخنرانی برای دفاع از حق در جای خود نه در برنامه تلویزیونی که بیماردلان هم تشریف بسیاری دارند.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
از گلشیفته دفاع میشود برا عقاید یه خونواده احترام قائل نمی شود.چه مردمان آزاد محوری داریم.روشن فکری درحد لالیگا.(خطابم با همه خورده گیران هست)

بنده نه عکس این برنامه رو دیدم و نه خوده برنامه رو.اما میدونم هر فردی اجازه دارد طبق عقاید خودش بدون مزاحمت به دیگران زندگی کند.

آرایش غلیظ و باز بودن دهن تا بناگوش و گپ زدن با مجری و... تشویق دارد چون دمده نیستن.

لزوما آدما با عقاید شماها زندگی نمیکنن.یاد بگیرین به مردمی که آزارشون به مورچه هم نمی رسد احترام بذارین.

Capitan Totti
26th September 2014, 11:47 PM
سلام
احترام به عقاید رو در نظر داشته باشید
تو این همه سال یک مورد به این شکل پخش شده
فک نمیکنم این همه حمله لازم باشه
انواع پوشش ها و آرایش ها از صداو سیما پخش شده چرا خب اون ها رو زیر سوال و ذره بین نمی برید؟! فقط همین موردو میبینید
من نمیگم این کار درست یا غلطه
ولی این همه جبهه گیری نباید باشه.

✿elnaz✿
27th September 2014, 12:19 AM

من نماینده رئیس صداوسیما نیستم :)
این افراد جزئی از جامعه هستن نباید انقد انگشت اتهام روشون باشه ازشون دعوت شده اون ها هم اومدن
من خودم برنامشو ندیدم نمیتونم از عمق تاثیرش صحبت کنم و قضاوتش کنم ولی این رو توجه داشته باشید که با یک بار پخش برنامه ای که کمتر از یک ساعته و اون هم نصفه شب اجرا میشه مطمئن باشید چندان تاثیر گذار نمیتونه باشه

*FATIMA*
27th September 2014, 12:32 AM
به نظر من به جاى پيش پيش قضاوت كردن ، لينك برنامه گذاشته ميشد حرفاشون رو ميشنيديم اقلاً

هركسى يه عقايدى داره و ما موظفيم بهشون احترام بذاريم نه اينكه جبهه بگيريم[tafakor]

BaAaroOoN
27th September 2014, 12:45 AM
[tafakor]

سخنرانی برای دفاع از حق در جای خود نه در برنامه تلویزیونی که بیماردلان هم تشریف بسیاری دارند.

از گلشیفته دفاع میشود برا عقاید یه خونواده احترام قائل نمی شود.چه مردمان آزاد محوری داریم.روشن فکری درحد لالیگا.(خطابم با همه خورده گیران هست)

بنده نه عکس این برنامه رو دیدم و نه خوده برنامه رو.اما میدونم هر فردی اجازه دارد طبق عقاید خودش بدون مزاحمت به دیگران زندگی کند.

آرایش غلیظ و باز بودن دهن تا بناگوش و گپ زدن با مجری و... تشویق دارد چون دمده نیستن.

لزوما آدما با عقاید شماها زندگی نمیکنن.یاد بگیرین به مردمی که آزارشون به مورچه هم نمی رسد احترام بذارین.

فکر نمیکنین دیگه دارین شعار میدین جناب عبدالله عزیز؟؟؟
اینجا جامعه س نه بیابان دوست عزیز!!!!
نمیشود که هرکس هرطور خواست بپوشد و بخورد و برخیزد و بگوید چهار دیواری اختیاری....داریم با هم زندگی میکنیم و باید چهرچوب رو درست رعایت کنیم
این حرف شما وقتی صحت داره که برید تنها توی کره ی ماه زندگی کنید و بگید هرطور دوس دارم میپوشم و کسی هم نمیبیند و به کسی ارتباطی ندارد
اگر به ما ارتباط ندارد پس چطور گشت ارشاد روزانه کرور کرور زن و مرد رو سوار میکنه و میبره آن هم به اتهام بد حجابی؟؟؟؟
اگر این به بقیه ربط ندارد پس آن هم به بقیه ارتباطی نداردددددد
آیا این بد حجابی نیست؟؟؟؟؟
اینکه کم بپوشی که فقط نمیشه بد حجابی.....اینکه اینطوری اسلامو سیاه جلوه بدی هم بدحجابیست
امام علی علیه السلام هم دل خوشی از فرقه ی علی اللهی ها نداشت.....آنان هم افراط میکردند......آیا این نوع پوشش افراط نیست؟؟؟؟؟؟در مثل مناقشه نیست و منم امام علی علیه السلام رو مثال زدمو....کاری که این ها میکنن معادل فرقه ی علی اللهی هاست....مگر اون موقع این افراد نمیتوانستند با آزاد اندیشی زندگی کنند؟؟؟؟؟
چرا فقط به فکر این هستین که سریع نقل قول بزنین و به خودتون بگید آفرین دارم از یه کاربر دون پایه غلط املائی میگیرم!!!!
یکم فکر کنید خواهشا
تلویزیون یک رسانه ی جمعی هستش که تقریبا بی بضاعت ترین افراد هم بهش دسترسی دارن.....امیدوارم یکم فکر کنین و با خودتون به این نتیجه برسین که برنامه های تلویزیون که عامه ی مردم هر شب پاش میشینن 99 درصد جنبه ی فرهنگ سازی داره
اگر به ما ربطی نداره اگر نظر ما از نظر جناب عبدالله دخالت محسوب میشه منم میخام بگم که اگه این افراد دوست ندارن مورد قضاوت قرار بگیرن خواهشا نیان توی تلویزیون که یه رسانه ی همگانیه
چطور کاری که یه بازیگر کرده و تفریط محسوب میشه بده.....ولی یه کار افراطی خوبه؟؟؟؟؟
وقتی تفاوت اینو نمیخواین در نظر بگیرین.....جناب عبدالله......متاسفانه من دیگه حرفی ندارم
خواهشا نقل قول هم نزنین
یا حق

my dream
27th September 2014, 01:01 AM
این اسلامیه که اینا درآوردن...اسلام واقعی مخالف افراط و تفریط،یه دینی متعادل هستش، حدود همه چی هم توش مشخص شده احتیاجی به این زیاده روی ها نیست... نه به اونایی که خودشون و ول کردن انگار نه انگار
نه به اینا که خودشون اینجوری گرفتن

بلدرچین
27th September 2014, 02:22 AM
من دیدم برنامه رو کامل.
راستش یه جوری شدم.حجاب دیگه اینقدر هم جالب نیست...تازه وقتی مجری پرسید چرا دخترتان رو زود شوهر دادید و این مسئله ممکنه توی بلوغ تاثیر بزاره جواب روشنی نداد این روحانی...واقعا حای تاسف داره...
و مسائلی که نباید در تلویزیون مطرح میشد توسط این روحانی مطرح شد.چیزهایی که دور از شان تلویزیون است...

Capitan Totti
27th September 2014, 03:20 AM
من نماینده رئیس صداوسیما نیستم :)
این افراد جزئی از جامعه هستن نباید انقد انگشت اتهام روشون باشه ازشون دعوت شده اون ها هم اومدن
من خودم برنامشو ندیدم نمیتونم از عمق تاثیرش صحبت کنم و قضاوتش کنم ولی این رو توجه داشته باشید که با یک بار پخش برنامه ای که کمتر از یک ساعته و اون هم نصفه شب اجرا میشه مطمئن باشید چندان تاثیر گذار نمیتونه باشه

جامعه ی اصیل ایرانی و شیعی واقعی ، چنین افرادی رو نداره ![sootzadan][movafaghiyat]

plarak12
27th September 2014, 03:27 PM
به نام خدا
و با سلام خدمت همه دوستانی که این تاپیک رو دنبال میکنند
من تغریبا بصورت اتفاقی بیشتر این برنامه رو دیدم و خیلی برام جالب بود به حدی که ضبطش کردم
اول پیش خودم گفتم اخه تو این دوره با این وضع و نوع پوشش مرسوم دیگه کیه مثل صده های گذشته پوشه بذاره
و اخه درسته تو برنامه تلویزیونی این جور مسائل اونم این مدلی ذکر شه و ملت همه از دین زده میشن و ...
و بدتر از اینها یک آن تو ذهنم گذشت اینا چقدر شبیه این زنهای عرب و داعشی اند و احتمالا شبیه این ادمای افزاطی اند که از دین فقط ظواهرشو میدونند ....[nadidan] (چون این جور افراد رو هم دیدم و البته خیلی هارو هم که ظواهر و باتنش رو کامل با هم دارند)
اما وقتی برنامه و صحبت هاشونو دیدم از این پندار خودم شرمنده شدم :( ، واقعا میگم خیلی از خودم بدم اومد که از رو ظاهر قضاوت کردم بدون این که ذره ای با این خانواده اشنایی یا برخورد داشته باشم و ایده اولوژی اونها رو بدونم
مخصوصا وقتی به نوع رابطه بین اعضای این خانوده تو صحبت هاشون پی بردم ، رابطه بی نهایت صمیمی و مملو از احترام، شاید رابطه ای که بیشتر تو رمان ها و داستان ها هست، کم کم نظرم به جنبه های دیگه این موضوع جلب شد و یجور کلا مبهوت شدم [taajob] (پدر خانواده تو اکثر جواب های مجری میگفت ، نگم بهتره چون باور نمیکنید ،

قبلا ها در باره پوشش مردان وزنان مطالعه داشتم و مخصوصا مقالات روانشناسان غربی و اکثر اونها تاکیدشون بیشتر بر حفظ رابطه بین اعضا خانواده و بوده اونها تاکید داشته اما درکش برام سخت بوده ولی وقتی صحبت های این خانواده رو شنیدم به حقارت روابط تو زندگی خودمون بیشتر پی بردم
مجری از پدر خانواده پرسید ، بدتر ین حرفی که به خانموت تو بدترین شرایط خواهی زد چیه (مضمون حرفش این بود ،عین جملش یادم نیس) جواب داد ، دوست ندارم و تا حالا چنین چیزی بهش نگفتم [taajob] و یسری مسائل دیگه که من کلا این شکلی بودم [taajob] باورش سخته ، اما گویا واقعیت داره ،
تو خاطرات امام خمینی ره و همچنین دکتر حسابی و چنین شخصیت هایی چنین مزامینی رو دیده بودم و گمانم که این مدل زندگی فقط تو داستان ها وجود خاطرات هست و نه زندگی امروز ما (که همه میدونیم چجور شده ... )

از دختر خانواده پرسید چرا با یک روحانی ازدواج کردی ، ایا اصرار پدر و مادر و ... جواب داد ، از بس به پدرم و و اخلاق و رفتار فوق العادش علاقه دارم دلم میخواست همسرم هم همچون پدرم باشه و چون تو اقوام ما رو حانی هایی که هستن همشون فوق العاده خوش اخلاق و ... هستن به این نتیجه رسیدم که روحانی واقعی منو خوشبخت میکنه . و یکی از شروط ازدواجم روحانی بودن فرد بود [taajob]

از داماد پرسیدن ، سن همسرت و اختلاف سنی خیلی عجیب و ... : جواب داد بلوغ فکری و .... و همه این ها برمیگرده به خانوداه و تربیت و ... زیاد نذاشت توضیح بده اما خوب ، چون قبلا در این باره مطالعه داشتم ، این موضوع برام هضم شده بود ، ولی خوب دیدن یه نمونه خیلی برام جالب بود [taajob]
داماد خانواده در باره چرایی نداشتن تلویزیون و استفاده از نت توضیح داد :البته بازم ناقص اما تاثیرش تو روابط بین اونها واضح بود چیزی که جامع شناسا و روانشناسا مدام تاکید میکنند
نمیخوام درباره واقعیت نوع پوشش و چادر و پوشه و اینکه این نوع جاب جزء فرهنگ ایرانی بوده و اینکه پوشش در بین اهل بیت چجور بوده و علل علمی و ... چیزی بگم ، که در جای خودش بحث و اثبات شده هست
اما نمیدونم چرا از این همه مسائل و خصوصیات خاص و خوب حرفی به میون نیومده و تنها نوع پوششی که هیچ مغایرتی با فرهنگ ما نداره و حتی عین فرهنگ ما هست بسان یک خطای نابخشودنی تیتر و عنوان زده میشه ، این برنامه هم اصلا جنبه ترویج چیزی رو نداشت و صرفا واکاوی یسری سبک های زندگی بوده که تا حالا بهش پرداخته نشده بود
البته این نکته هم جا نمونه که این گونه پرداختن به مسائل پر حاشیه از سوی صدا وسیما اونم در این شرایط جامعه و منطقه و ... عجیب و شاید درست نباشه ....[tafakor]

این موضوع رو مجری چند بار گفت : با این که خانواده اقای صادقی خودشون تلویزیون ندارند ، اما بخاطر احترام به مردم و ما تو این برنامه حاضر شدند

چقدر زشت اخه این چه جورشه!!
افراطی اند دیگه!
قضاوت از ظاهر [hoshdar]

اولا به عقایدشان احترام می گذارم اما این را هم می گویم که تعصب کور و برداشتهای شخصی از حدود و ثغور دین یک بیماری مسری است. اگر مملکت را رها کنید؛ افراد زیادی هستند که همچون داعشیان، با کمال میل حاضرند تمدن دیرپای کشورمان را قرنها به عقب کشانده و جامعه را سریعا به قهقرا ببرند.
بله ، اما خوب افرادی هم هستند که هم باطن و هم ظواهر دین رو دارند . اساسا نمود عمل واقعی به باتن ، در ظاهر مخشص میشه (از کوزه همان برون تراود که دراوست ، البته بعضی کوزه ها رنگ زدن اند که با چندتا محک ساده مشخص میشه )

plarak12
27th September 2014, 03:35 PM
به نظر من به جاى پيش پيش قضاوت كردن ، لينك برنامه گذاشته ميشد حرفاشون رو ميشنيديم اقلاً

هركسى يه عقايدى داره و ما موظفيم بهشون احترام بذاريم نه اينكه جبهه بگيريم
دقیقا همینطوره ، و حداقل برا نقد و ... نسبت به اون موضوع اشراف حداقلی رو داشته باشیم ...

اینم لینکش http://eirib.ir/uploads/files/2014-09/1411757421_zende-bad2.flv
فقط کم حجمشو هنوز پیدا نکردم

masoume.a.92
27th September 2014, 04:03 PM
به نام خدا
من تغریبا بصورت اتفاقی بیشتر این برنامه رو دیدم و خیلی برام جالب بود به حدی که ظبطش کردم
اول پیش خودم گفتم اخه تو این دوره با این وضع و نوع پوشش مرسوم دیگه کیه مثل صده های گذشته پوشه بذاره
و اخه درسته تو برنامه تلویزیونی این جور مسائل اونم این مدلی ذکر شه و ملت همه از دین زده میشن و ...
و بدتر از اینها یک آن تو ذهنم گذشت اینا چقدر شبیه این زنهای عرب و داعشی اند و احتمالا شبیه این ادمای افزاطی اند که از دین فقط ظواهرشو میدونند ....[nadidan] (چون این جور افراد رو هم دیدم و البته خیلی هارو هم که ظواهر و باتنش رو کامل با هم دارند)
اما وقتی برنامه و صحبت هاشونو دیدم از این پندار خودم شرمنده شدم :( ، واقعا میگم خیلی از خودم بدم اومد که از رو ظاهر قضاوت کردم بدون این که ذره ای با این خانواده اشنایی یا برخورد داشته باشم و ایده اولوژی اونها رو بدونم
مخصوصا وقتی به نوع رابطه بین اعضای این خانوده تو صحبت هاشون پی بردم ، رابطه بی نهایت صمیمی و مملو از احترام، شاید رابطه ای که بیشتر تو رمان ها و داستان ها هست، کم کم نظرم به جنبه های دیگه این موضوع جلب شد و یجور کلا مبهوت شدم [taajob] (پدر خانواده تو اکثر جواب های مجری میگفت ، نگم بهتره چون باور نمیکنید ،

قبلا ها در باره پوشش مردان وزنان مطالعه داشتم و مخصوصا مقالات روانشناسان غربی و اکثر اونها تاکیدشون بیشتر بر حفظ رابطه بین اعضا خانواده و بوده اونها تاکید داشته اما درکش برام سخت بوده ولی وقتی صحبت های این خانواده رو شنیدم به حقارت روابط تو زندگی خودمون بیشتر پی بردم
مجری از پدر خانواده پرسید ، بدتر ین حرفی که به خانموت تو بدترین شرایط خواهی زد چیه (مضمون حرفش این بود ،عین جملش یادم نیس) جواب داد ، دوست ندارم و تا حالا چنین چیزی بهش نگفتم [taajob] و یسری مسائل دیگه که من کلا این شکلی بودم [taajob] باورش سخته ، اما گویا واقعیت داره ،
تو خاطرات امام خمینی ره و همچنین دکتر حسابی و چنین شخصیت هایی چنین مزامینی رو دیده بودم و گمانم که این مدل زندگی فقط تو داستان ها وجود خاطرات هست و نه زندگی امروز ما (که همه میدونیم چجور شده ... )

از دختر خانواده پرسید چرا با یک روحانی ازدواج کردی ، ایا اصرار پدر و مادر و ... جواب داد ، از بس به پدرم و و اخلاق و رفتار فوق العادش علاقه دارم دلم میخواست همسرم هم همچون پدرم باشه و چون تو اقوام ما رو حانی هایی که هستن همشون فوق العاده خوش اخلاق و ... هستن به این نتیجه رسیدم که روحانی واقعی منو خوشبخت میکنه . و یکی از شروط ازدواجم روحانی بودن فرد بود [taajob]

از داماد پرسیدن ، سن همسرت و اختلاف سنی خیلی عجیب و ... : جواب داد بلوغ فکری و .... و همه این ها برمیگرده به خانوداه و تربیت و ... زیاد نذاشت توضیح بده اما خوب ، چون قبلا در این باره مطالعه داشتم ، این موضوع برام هضم شده بود ، ولی خوب دیدن یه نمونه خیلی برام جالب بود [taajob]
داماد خانواده در باره چرایی نداشتن تلویزیون و استفاده از نت توضیح داد :البته بازم ناقص اما تاثیرش تو روابط بین اونها واضح بود چیزی که جامع شناسا و روانشناسا مدام تاکید میکنند
نمیخوام درباره واقعیت نوع پوشش و چادر و پوشه و اینکه این نوع جاب جزء فرهنگ ایرانی بوده و اینکه پوشش در بین اهل بیت چجور بوده و علل علمی و ... چیزی بگم ، که در جای خودش بحث و اثبات شده هست
اما نمیدونم چرا از این همه مسائل و خصوصیات خاص و خوب حرفی به میون نیومده و تنها نوع پوششی که هیچ مغایرتی با فرهنگ ما نداره و حتی عین فرهنگ ما هست بسان یک خطای نابخشودنی تیتر و عنوان زده میشه ، این برنامه هم اصلا جنبه ترویج چیزی رو نداشت و صرفا واکاوی یسری سبک های زندگی بوده که تا حالا بهش پرداخته نشده بود
البته این نکته هم جا نمونه که این گونه پرداختن به مسائل پر حاشیه از سوی صدا وسیما اونم در این شرایط جامعه و منطقه و ... عجیب و شاید درست نباشه ....[tafakor]

این موضوع رو مجری چند بار گفت : با این که خانواده اقای صادقی خودشون تلویزیون ندارند ، اما بخاطر احترام به مردم و ما تو این برنامه حاضر شدند

قضاوت از ظاهر [hoshdar]

بله ، اما خوب افرادی هم هستند که هم باطن و هم ظواهر دین رو دارند . اساسا نمود عمل واقعی به باتن ، در ظاهر مخشص میشه (از کوزه همان برون تراود که دراوست ، البته بعضی کوزه ها رنگ زدن اند که با چندتا محک ساده مشخص میشه )

جالبیش اینه که یکی میگ اینجا جامعه ست نه بیابان! اگه به بدحجابی ایراد میگیرن که برای جامعه مضره چرا این بد نیس؟
من نمیگم این پوشش درست است یا غلط.
من میگم که نه تنها به کسی آسیب نمیرسونه بلکه اگه همه زن ها حجاب رو حداقل در حد واجبات حفظ کنن من و خیلی خانم ها نگران این نیستیم که خدای ناکرده نگاه مردان زندگی ام مثل همسر و پدر و برادر و... به فلان زن بی موالاتی نیفتد که به طرز فجیعی جلوی مردان این جامعه رژه میروند!

حوصله بحث هم ندارم. کسی برای زیر سوال بردن حرفام نقل قول نذاره!

farhad_jomand
27th September 2014, 05:21 PM
به نام خدا
من تغریبا بصورت اتفاقی بیشتر این برنامه رو دیدم و خیلی برام جالب بود به حدی که ضبطش کردم

قضاوت از ظاهر [hoshdar]

من یکی که قبول ندارم این طور ظاهری رو[naomidi]

عبدالله91
27th September 2014, 06:37 PM
فکر نمیکنین دیگه دارین شعار میدین جناب عبدالله عزیز؟؟؟

سلام

بنده نقل قولی برا حرفاتون نمیزنم فقط خواستم یه چیزرو براتون روشن کنم.

یه مزیتی که دنیای مجازی داره اینه که میشه توش حرف رو زد چون کسی نمیشناسه و ان شاالله هم نخواهد شناخت.این مزیتی هست که دنیای حقیقی ندارد البته از این مزیت بد هم میشه استفاده کرد. بستگی به فرد داره.

نه خواهر من شعار نمیدم. شعار چیزیه که فرد عمل نمی کند و فقط به زبان می آورد.

بنده در دنیای حقیقی از انواع افراد با طرز فکرهای گوناگون برا برخی چیزا دفاع کرده ام و ان شاالله باز هم میکنم. مثلا چندین مرد روشن فکر که مستقیم باهاشون در ارتباط هستم پشت سر چندین دختر خانم که برخی از آنها باهامون در ارتباط هستند حرفایی رو میزنن و بنده از اینا که خودشون حضور ندارن دفاع میکنم طوری که بدترین چیزهارو میشنوم.برخی میگن این شکلی نباشن منم این کاررو نکنم. یا حرفهای دیگه. ما هم میگیم باناموس مردم هر جور که هستن حق چنین برخوردی ررو ندارین هرچند که خودشون حضور ندارند...

ما اینجا نیومدیم که گروه بازی کنیم و افراد رو از هم جدا بکنیم و هرکدوم توی یه دسته قرار بگیریم. اگر اینجا از عقاید یه خونواده تا این حد چادری دفاع میکنیم در دنیای حقیقی از دختران با پوششها و تیپ های گوناگون دفاع میکنیم در حالی که خوده این افراد حضور ندارند.از افراد حاضر هم بدترین حرفهارو میشنویم. حتی با همکارها دعوامون میشه چرا؟چون از ناموس مردم با انواع پوشش ها و تیپ ها دفاع میکنیم.
جالب اینجاست که این دخترها که پشت سرشون انواع و اقسام حرفها و حرکات زشت هست همون مردهای روشن فکر رو افرادی متشخص می دانند و چنان برخورد میکنند که انگار حامی آنان هستند.کاش یه لحظه حقیقت و طرز تفکر افراد نسبت به هم برا همدیگه لحظه ای معلوم بشه تا همین ها بدانند که کدام افراد دید و تفکر باز و آزادی نسبت به زنان دارند.اما این دنیا با قوانینی ایجاد شده که این کار نشدنیه.

فقط مردها این اخلاقیات رو ندارن برخی دخترها و زنها هم چنین هستن.

بنده اون قسمت رو که مربوط به نقل قول شما بود رو از بقیه جملات جدا کرده بودم تا شما بقیه حرفارو به خودتون نگیرین.

ناراحت کردن شما برا بنده نه تنها هیچ سودی ندارد بلکه از اینکه یه فردی ناراحت شده خودمون ناراحت میشیم.

اما بدانید که این خونواده طبق عقاید خود زندگی میکنن آزارشون به کسی نمی رسد.

بله شماها حق دارین نسبت به صدا سیما انتقاد بکنین اما نسبت به عقاید این خونواده هیچ فردی حق ندارد نه توهین کند و نه به آنها بتوپد و حمله کند.

تمامی انمتقادهارو فقط افراد میتونن به صداسیما داشته باشن که چرا چنین خانواده ای رو دعوت کرده اند.ما این شکلی را قبول نداریم و... این انتقاد پذیرفتنی و قابل هضم هست. اما حمله به عقاید یه خونواده ای که سرشون به کار خودشون هست به هیچ عنوان صحیح نمی باشد.
اینان علی اللهی نیستن که برا خود مکتب و مذهب درست کنن.حجاب یه حداقل دارد و یه حداکثر. یکی نمیخواد حتی صورتش دیده بشه. اینو هیچ فردی نمی تواند بهش خورده بگیرد. نه قانون جامعه رو نقض کرده و نه قانون مکتب و مذهبش را.

تمامی انتقادهارو میتونین نسبت به صداسیما داشته باشین. اما نسبت به خانواده ای که نه نقض قانون کرده و نه نقض فرهنگ و نه نقض شرع کسی چنین حقی ندارد. اکه کسی به این خونواده حمله بکند و بتوپد نشان دهندۀ بی انصافی و بی عدالتی و تفکرات بستۀ اوست.تمامی انتقادها به صداسیما می تواند ربط داشته باشد.

بنده ازتون عذر میخوام اگه با نقل قول قبلی ناراحتتون کرده باشم.

موفق باشین

یامولاعلی(ع)

عبدالله91
27th September 2014, 06:45 PM

سلام

ان شاالله که حوصله بحث دارین.اگه ندارین ان شاالله ایجادش میکنین[nishkhand]

اگه به بدحجابی ایراد میگیرن که برای جامعه مضره چرا این بد نیس؟

این سوال رو متوجه نشدم میشه توضیح بدین؟

تازه بدونین چه طعمی داره یه مرد ببینه خانمش فقط برا اون آرایش میکنه و...

چنین مردی هیچوقت اهل خیانت نمیشه و چنین زنی همیشه از عشق بی نهایت همسرش لذت میبره.

ان شاالله زندگی شما هم مملو از عشق و وفاداری باشه.

مهندس نوجوان
27th September 2014, 07:00 PM
من دیدم برنامه رو کامل.
راستش یه جوری شدم.حجاب دیگه اینقدر هم جالب نیست...تازه وقتی مجری پرسید چرا دخترتان رو زود شوهر دادید و این مسئله ممکنه توی بلوغ تاثیر بزاره جواب روشنی نداد این روحانی...واقعا حای تاسف داره...
و مسائلی که نباید در تلویزیون مطرح میشد توسط این روحانی مطرح شد.چیزهایی که دور از شان تلویزیون است...

سلام جناب بلدرچین
حجاب بسیار زیباست و بسیار جالب است (حداقل برای حقیر)... بنده برنامه ر ندیده ام ... ولی دلیلی هم نمی بینم که یک خانواده را به خاطر این که حجاب را در این حد رعایت می کنند زیر سوال ببریم ...
جناب بلدرچین گرامی جوانان باید زود ازدواج کنند ... حال اگر این مسئله در جامعه ما فراموش شده نباید آن را متاسف کننده مطرح کرد
امروزه مثلا آقا 30 ساله و خانم 26 ساله هستند ... دیگر هر کدام روی پای خود ایستادن را تجربه کرده و طعم روزگار چشیده شده اند ... حالا فقط به خاطر عرف جامعه با هم ازدواج می کنند ... دیگر آن حس همبستگی در زندگی فراموش می شود ... خانم می گوید من که تا 26 سالگی روی پای خودم بوده ام ... خانه ی پدرم بوده ام پس بعد از آن هم می توانم ... و ... نمی گویم برای همه چنین است و ... ولی زود ازدواج کردن فوایدی هم دارد ... کم کمش این است که فساد کم تر می شود ... تا جوانان می خواهند مزه عشق را بفهمند راه درست و واقعی عشق را جلوی پایشان می گذارند ... دیگر کمتر کسی به خلاف می رود ... دیگر کمتر کسی در خود احساس خلا می کند ... لطفا زود ازدواج کردن و نوع پوشش این خانم ها را زیر سوال نبرید ... [golrooz]
متشکرم

مهندس نوجوان
27th September 2014, 07:06 PM
جامعه ی اصیل ایرانی و شیعی واقعی ، چنین افرادی رو نداره ![sootzadan][movafaghiyat]

تیمسار ارتشبد دادبین گرامی این جا محل بحث و گفت و گو است
خوش حال می شوم جامعه اصیل ایرانی و شیعه واقعی را به ما نشان دهید ... [golrooz]
با کمال تشکر و احترام ... [golrooz]

saamaaneh
27th September 2014, 07:54 PM
با سلام خدمت دوستان خوبم[golrooz]

برای من یه سوال ایجاد شده؛ اول اینکه با این نوع حجاب فک نمیکنم خانوم های این برنامه بتونن تو جامعه فعالیت داشته و به سرکار برن !!
دوم اینکه وقتی از تلویزیون و اینترنت استفاده نمیکنند؛ پس حتما از تکنولوژی و زندگی روزمره هم عقب هستند و این مشکلی براشون پیش نمیاره؛ مخصوصا اگر فرزند محصل و یا دانشجو هم داشته باشند!!
به نظرم این گونه زندگی کردن باعث کم شدن روابط اجتماعی هم میشه!!

خب این جوری خللی در زندگیشون ایجاد نمیشه؟؟؟؟[nadanestan]

زهرا قربانی
27th September 2014, 08:00 PM
من توی مسیری که میرم میام همیشه یک خانم هست که مثل این خانوم هایی که توی تلویزیون دیدین لباس میپوشه یعنی رو بند و دتسکش سیاه بعد من خیلی دوست دارم یک بار ازش بپرسم چرا چیزی که خدا حلال کرده رو به خودش حروم میکنه؟(منظور گردی صورت و دست ها تا مچ)

yas-90
27th September 2014, 08:53 PM
من توی مسیری که میرم میام همیشه یک خانم هست که مثل این خانوم هایی که توی تلویزیون دیدین لباس میپوشه یعنی رو بند و دتسکش سیاه بعد من خیلی دوست دارم یک بار ازش بپرسم چرا چیزی که خدا حلال کرده رو به خودش حروم میکنه؟(منظور گردی صورت و دست ها تا مچ)

سلام

پاسخش سخت نیست زهرا جان به همون دلیلی که بعضی افراد حرام خدا رو حلال میکنن [sootzadan]

elinaaa
27th September 2014, 08:55 PM
با سلام
من کلا به مهمونای این برنامه کاری ندارم چون هر کس در جایگاه خودش محترمه وبرنامه رو ندیدم اصن و البته به این نتیجه هم رسیدم ک هرجا صحبت از پوشش و حجاب میشه معمولا ادم یا به بیحجابی متهم میشه یا برعکس به شعار دادن پس ترجیح میدم در این خصوص حرفی نزنم اما روی حرف من با صدا سیماست،نظر شخصی من اینه که این جور برنامه ها هیچ فکری پشتش نیس و تنها برای جذب مخاطب و پربیننده شدن برنامست حتی اگه چارنفر بیحجابم میاوردن تو این برنامه بازم خاص میشد و شاید خبرش همه جا بود...بنظرم این برنامه ها حداقل برای من نوعی هیچ سودی نداره چون سبک زندگی هرکسی مختص خودشه و من به هیچ وجه نمیتونم از این افراد الگوبرداری کنم و تازه اگرم بحث الگو برداری باشه مسلما انسانهای شایسته تری درطول تاریخ وجود داشتن...متاسفانه دربرنامه های تی وی و البته ماهواره فقط ی سری مسائلو به خورد مردم میدن ک مسلما با واقعیت تفاوت داره همین سریالای خودمونو ببینید متوجه میشید و البته تضاد،ما تو تی وی خودمونو میکشیم ک بگیم حجاب خوبه اونوقت تو سینما جور دیگه ای عمل میکنیم حالا مردمم موندن ک اصن چی درسته چی غلطه دراخر باید بگم ما میتونیم برنامه هایی بسازیم که هم پربیننده باشه و هم فایده ای ب حال مخاطب داشته باشه نه اینکه با نشون دادن این افراد ک جز اندک افراد جامعه ما هستند بخوایم چیزیو ثابت کنیم...

تووت فرنگی
27th September 2014, 08:56 PM
ترویج پوشش نامرسوم دو زن در تلویزیون (+عکس)

اسلام دين تعادل است، نه دين افراط و تفريط.. اسلام مى گويد لباس جلب توجه به تن نکنيد... درست است که حجاب اين خانم ها ضررى براى کسى ندارد اما به قدر زيادى جلب توجه مى کند که بارها شنيده ام از زبان خانم ها و آقايان که دوست داريم پوشيه اين خانم کنار برود که ببينيم چهره شان چه شکلى است.. باور کنيد همين افراطى گرى هاست که انسان را به انزوا مى کشاند، يک خانم هم مى تواند با مانتوى بلند و موهايى پوشيده و چهره اى بدون زينت گفته خدارا اجرا کند... و در کل صدا سيماى ايران نماد نفاق است، در انتخابات زنان بد حجاب را نشان مى دهند، و از اين طرف خانوم هايى بسيار پوشيده. خدا آخر عاقبت ما را بخير کند!! اما در کل به خودشان مربوط است ...

✿elnaz✿
27th September 2014, 08:58 PM
جایی خوندم:
در انجام کاری را که در آن رضای خدای مهربان است، تردید نکن و رضایت بندگان خدا را محاسبه و ارزیابی نکن و در نظر نگیر؛ والله یعصمک من الناس (و خدا تو را از گزند مردم نگاه می‌دارد.)

این ها هم همین کار رو انجام دادن
کاری که ظرفیتش رو خیلی از ماها نداریم

A M S E T I S
27th September 2014, 09:01 PM
اسلام دين تعادل است، نه دين افراط و تفريط.. اسلام مى گويد لباس جلب توجه به تن نکنيد... درست است که حجاب اين خانم ها ضررى براى کسى ندارد اما به قدر زيادى جلب توجه مى کند که بارها شنيده ام از زبان خانم ها و آقايان که دوست داريم پوشيه اين خانم کنار برود که ببينيم چهره شان چه شکلى است.. باور کنيد همين افراطى گرى هاست که انسان را به انزوا مى کشاند، يک خانم هم مى تواند با مانتوى بلند و موهايى پوشيده و چهره اى بدون زينت گفته خدارا اجرا کند... و در کل صدا سيماى ايران نماد نفاق است، در انتخابات زنان بى حجاب را نشان مى دهند، و از اين طرف خانوم هايى بسيار پوشيده. خدا آخر عاقبت ما را بخير کند!!

لایکککککککککککککککککککککک کککککککککککککککککک
نه اینجوری
نه اونجوری
در ضمن دوستان یا نظر نذارن یا اگه میذارن تحمل شنیدن پاسخ و نظر دیگران رو داشته باشن
میشه در صلح و دوستی تبادل نظر کرد
همه مسلمان و هموطن هستیم
این رفتارها باعث ایجاد چند دستگی در جامعه میشه

plarak12
27th September 2014, 10:49 PM
امروزه مثلا آقا 30 ساله و خانم 26 ساله هستند ... دیگر هر کدام روی پای خود ایستادن را تجربه کرده و طعم روزگار چشیده شده اند ... حالا فقط به خاطر عرف جامعه با هم ازدواج می کنند ... دیگر آن حس همبستگی در زندگی فراموش می شود ... خانم می گوید من که تا 26 سالگی روی پای خودم بوده ام ... خانه ی پدرم بوده ام پس بعد از آن هم می توانم ... و ... نمی گویم برای همه چنین است و ... ولی زود ازدواج کردن فوایدی هم ندارد ... کم کمش این است که فساد کم تر می شود ... تا جوانان می خواهند مزه عشق را بفهمند راه درست و واقعی عشق را جلوی پایشان می گذارند ... دیگر کمتر کسی به خلاف می رود ... دیگر کمتر کسی در خود احساس خلا می کند ... لطفا زود ازدواج کردن و نوع پوشش این خانم ها را زیر سوال نبرید ...
با نگاشته های شما یاد جمله ای زیبا افتادم که در تفسیر ازدواج بموقع بود :
زن ومرد جوان مثل گل ورز اومده کوزه گری اند که تا خشک نشدن و قابل شکل گیری اند باید در هم تنیده و مخلوط شن تا نتقش زندگی شکل بگیره و اگه این اتفاق به تاخیر بیفته ، این خمیر یا گل ورز اومده و قابل انعطاف ، خشک و سیمانی میشه و شکل ثابتی میگیره و دیگه قابلیت در هم تنیدن رو از دست میده

با سلام خدمت دوستان خوبم
برای من یه سوال ایجاد شده؛ اول اینکه با این نوع حجاب فک نمیکنم خانوم های این برنامه بتونن تو جامعه فعالیت داشته و به سرکار برن !!
[tafakor] آخه چنین خانم هایی بیرون از منزل کار میکنند !!!! والا من که مرد هستم ترجیح میدم تو خونه کار کنم و کنار خانواده باشم ، این خانم ها که جای خود دارند ...
دوم اینکه وقتی از تلویزیون و اینترنت استفاده نمیکنند؛ پس حتما از تکنولوژی و زندگی روزمره هم عقب هستند و این مشکلی براشون پیش نمیاره؛ مخصوصا اگر فرزند محصل و یا دانشجو هم داشته باشند!!
گویا پست قبلیمو نخوندید ، تلویزیون ندارند و بجاش از اینترنت و رادیو استفاده میکنند ، قبول دارید که برنامه های نت رو خودمون انتخاب میکنیم (البته تغریبا ) و در مقابل تلویزیون قابلیت انتخاب برای ما نداره حتی 1000 شبکه باشه ....
به نظرم این گونه زندگی کردن باعث کم شدن روابط اجتماعی هم میشه!!
خب این جوری خللی در زندگیشون ایجاد نمیشه؟؟؟؟
و بنظرم روابط اجتماعی برای هر فرهنگ و عقیده ای تعریف متفاوتی داره ، و در عمل این افراد خیلی هم اجتماعی اند ، مادر این خانواده بعنوان معلم تو مدارس فعالیت میکنه و تو برنامه گفت بخاطر اینکه به زندگیم و ارامش خانواده و ... صدمه ای نخوره ، تنها هفته ای یک بار اونم فقط بخاطر وظیفه ی شرعی خودم میرم به مدارس ...

این که شما فرمودید خدا حلال کرده ، حد اقل حجاب هست
و بعضی ها دوست دارن بخاطر خدا که درحقیقت برای خودشون و زندگیشون هست حد اکثر هارو رعایت کنند ...
اونها از حلال اونم حداکثرش در جای خودش استفاده میکنند و لذت این حجاب که هم زن و مرد داره رو تو زندگی خودشون میبینند (اون دنیا جای خودش)
فکر میکنید چرا در بین فرهنگ هایی که پایبندی به مسائل اخلاقی و حجاب و.. ندارن افراط در لذت گرایی و نتیجتا مکاتبی چون سادیسم و .... ایجاد میشه ؟؟؟

s.r.sahar
27th September 2014, 11:01 PM
منم این برنامه رو ندیدم اما با توضیحات وتصاویری که اینجا دیدم فکر نمیکنم این خانواده به کسی ضرری رسونده باشن. با یه برنامه یک ساعته هم کسی فورا الگوبرداری نمیکنه که حتما این پوشش رو انتخاب کنه یا نه.
درسته گردی صورت ودست های خانمها دیده بشه اشکال نداره ولی نگفتن اگرهم دیده نشه حلال خدا رو حرام کردن شاید کسی دلش نخواد همون محدوده هم حتی یک لحظه نامحرم چشم ناپاک ببینه که حتی کمان ابروت رو بایه نظر میدونن چجوریه. درمورد روابط اجتماعی هم فکرنمیکنم همه ی خانمهای جامعه ی ما شاغل باشن که اتفاقا اگر خانمی به خانه وزندگیش برسه و وظیفه زن بودن خودش رو به نحواحسن انجام بده خیلی خوب وزیباست واز نظر اسلام هم سفارش شده و فکرنمیکنم درمورد صله رحم هم چنین خانواده های معتقدی با هرنوع پوشش مشکلی داشته باشن این پوشش هم مانع درس خوندن کسی نمیشه.
کسی هم بخواد مسلمون بشه نمیاد از روی برنامه های تلویزیون از دین خودش دست بکشه و اسلام بیاره من همیشه به اونایی که مسلمون میشن غبطه میخورم چون اونا با تحقیق وشناخت وچشم باز این دین رو انتخاب کردن.
اگر چنین برنامه هایی هم ساخته میشه نمیگن که شما بیا عین این خانواده رفتار کن یا دقیقا این صحیح ترین کار برای شماست بلکه میخوان ما یه نکته هایی رو از حرفاشون و رفتارشون یاد بگیریم که میدونیم درسته وما یادمون رفته. هدف اصلیه این برنامه هم رفتاروبرخورد خانواده هست نه فقط پوشش خانمها.

m.g.s.t.r
27th September 2014, 11:09 PM

با اینکه این لباس یه جورایی لباس شهرت هست که استفاده ازش درست نیست ولی بنظرم تلویزیون قصد تبلیغ این پوشش را نداشته و فقط قصد معرفی داشت که ماها بدونیم همچین پوششهایی هم در کشور ما اسفاده میشه
البته من خودم یکی دوبار تو تبریز خانم با این حجاب دیدم که یکم شوکه شدم(یعنی جاخوردم)

نو آور
28th September 2014, 12:53 PM
چند نکته:

_ نمی دونم چرا ما ایرانیها؛ اینقدر عادت کرده ایم به رسانه ها، برای بارز کردن واقعیات جاری در جامعه حمله کنیم در حالیکه اگر معضلی هست، از قضا این وظیفه رسانه هاست تا آن را (به نحو مطلوب و با انضمام بسته های تفسیر کارشناسانه موضوع) به مردم (جهت اصلاح فرهنگ عمومی) و مسئولین (جهت تدبیر راهکارهای لازم) اطلاع رسانی کنند.

_ این نوع فرهنگهای تنگ نظرانه و قالبی، پیش از آنکه ربطی به شعائر و مذهب داشته باشند، ناشی از این ذهنیت و باور سنتی غلط هستند که «مسئول تحریک تمایلات جنسی مردانه، زنان هستند» و لذا لازم است زن را هر چه بیشتر محدود کرد و چه بسا مانند این خانواده در برنامه شبکه دو، زنها را کاملا بقچه پیچ کرد و زبانشان را هم غلاف کرد تا یک مرد به جایش سخن بگوید.(این تفکر را مقایسه کنید با خطبه های آتشین حضرت زینب در حضور سران کفر و ظلم و یا حضور زنان در همه عرصه های کار و زندگی در جوامع پیشرفته)

http://uc-njavan.ir/images/z140no6xnwxys1v757b6.jpg

_ شوربختانه در طول تاریخ؛ نوعی نگرش و تصور غلط در میان مردان و حتی بخش سنتی زنان جامعه ما نهادینه شده که مرد را مسلط و مالک روح، ذهن، عرصه، اعیان، روان و جسم وجود مقدس زن می داند و با این نوع نگاه؛ مرد (پدر، برادر، همسر، پلیس و ...) حق دارد برای زن، تنها به حکم زن بودن؛ تعیین کند کجا برود، چه بخورد، چه بپوشد، چه حرف بزند، با که حرف بزند، تحصیل بکند یا نکند و ....
در حالیکه یک زن عاقل و بالغ؛ در درجه اول یک انسان عاقل و آزاد است و حق دارد تصمیمهای زندگی خود را مستقلا بگیرد. مرد تنها اجازه دارد نقش آگاهی دهنده و هدایتگری داشته باشد نه اینکه به جای او فکر کند و به جای او تصمیم بگیرد.

http://uc-njavan.ir/images/b3tpjkho2y36ik3hszw7.jpg

_ با پنهان سازی وجود زن از دیدرس همگان، ضمن اینکه امکان حضور موثر نیمی از جامعه در رشد و پیشرفت سلب می شود؛ بنا به تجربه جهانی، عطش جنسی مرد را هم می افزاید و اتفاقا در جوامع سنتی است که وحشیانه ترین نوع تجاوزات جنسی و قتلها رخ می دهد (حتی گاهی از جانب بستگان و نزدیکان زن ! ). وقت آن است تا جامعه ما، با مقوله های انسانی و شیوه تدوین قوانین، به صورت علمی برخورد کند و در همه حال، آخرین یافته های پژوهشهای دانش بنیان را به کار ببندد.[golrooz]

1=1+1
28th September 2014, 01:35 PM
تو صفحه ی اول اپارات فیلمش هس
رنگیه
انومام خودشون خیلی قشنگ صحبت میکنن و عقایدشونو میگن
اینقدر بد قضاوت نکنین
این نویسنده زیادی جو داده هااااا

مهندس نوجوان
28th September 2014, 03:08 PM
چند نکته:

_ نمی دونم چرا ما ایرانیها؛ اینقدر عادت کرده ایم به رسانه ها، برای بارز کردن واقعیات جاری در جامعه حمله کنیم در حالیکه اگر معضلی هست، از قضا این وظیفه رسانه هاست تا آن را (به نحو مطلوب و با انضمام بسته های تفسیر کارشناسانه موضوع) به مردم (جهت اصلاح فرهنگ عمومی) و مسئولین (جهت تدبیر راهکارهای لازم) اطلاع رسانی کنند.

_ این نوع فرهنگهای تنگ نظرانه و قالبی، پیش از آنکه ربطی به شعائر و مذهب داشته باشند، ناشی از این ذهنیت و باور سنتی غلط هستند که «مسئول تحریک تمایلات جنسی مردانه، زنان هستند» و لذا لازم است زن را هر چه بیشتر محدود کرد و چه بسا مانند این خانواده در برنامه شبکه دو، زنها را کاملا بقچه پیچ کرد و زبانشان را هم غلاف کرد تا یک مرد به جایش سخن بگوید.(این تفکر را مقایسه کنید با خطبه های آتشین حضرت زینب در حضور سران کفر و ظلم و یا حضور زنان در همه عرصه های کار و زندگی در جوامع پیشرفته)

_ شوربختانه در طول تاریخ؛ نوعی نگرش و تصور غلط در میان مردان و حتی بخش سنتی زنان جامعه ما نهادینه شده که مرد را مسلط و مالک روح، ذهن، عرصه، اعیان، روان و جسم وجود مقدس زن می داند و با این نوع نگاه؛ مرد (پدر، برادر، همسر، پلیس و ...) حق دارد برای زن، تنها به حکم زن بودن؛ تعیین کند کجا برود، چه بخورد، چه بپوشد، چه حرف بزند، با که حرف بزند، تحصیل بکند یا نکند و ....
در حالیکه یک زن عاقل و بالغ؛ در درجه اول یک انسان عاقل و آزاد است و حق دارد تصمیمهای زندگی خود را مستقلا بگیرد. مرد تنها اجازه دارد نقش آگاهی دهنده و هدایتگری داشته باشد نه اینکه به جای او فکر کند و به جای او تصمیم بگیرد.

_ با پنهان سازی وجود زن از دیدرس همگان، ضمن اینکه امکان حضور موثر نیمی از جامعه در رشد و پیشرفت سلب می شود؛ بنا به تجربه جهانی، عطش جنسی مرد را هم می افزاید و اتفاقا در جوامع سنتی است که وحشیانه ترین نوع تجاوزات جنسی و قتلها رخ می دهد (حتی گاهی از جانب بستگان و نزدیکان زن ! ). وقت آن است تا جامعه ما، با مقوله های انسانی و شیوه تدوین قوانین، به صورت علمی برخورد کند و در همه حال، آخرین یافته های پژوهشهای دانش بنیان را به کار ببندد.[golrooz]

پاسخ به چند نکته :

این فرهنگ تنگ نظرانه و قالبی نیست برادر گرامی .... فقط چون در جامعه کمتر دیده شده شاید برای بعضی عجیب باشد ولی دلیلی برای توهین و چسباندن سخنان ناروا به آن نمی شود ...

برادر گرامی توهین به مقدسات کاملا ناپسند و نشانه شخصیت پایین فرد خواهد بود ... خانم های جامعه ما خود را بقچه پیچ نمی کنند ... بلکه از خود و حریم خود حفاظت می کنند آن هم با چادر مشکی و پر از عظمت خودشان ...

خطبه های آتشین حضرت زینب مخصوص موقعی بود که هیچ مردی در آن کاروان برای دفاع از مظلومیت و رشادت های امام حسین و یارانشان نبود بجز امام زین العابدین که ایشان هم در بستر بیماری بودند بطوری که حتی قدرت تکلم و راه رفتن نداشته و دائم به حالت کما می رفتند که اگر جز این بود امام سجاد حتما ندای هل من ناصر ینصرنی پدرشان را پاسخ گفته و در جنگ شهید می شدند ... برادر نوآور گرامی آن زمان یک شرایط خاص بود ... یک زن وقتی برادران و بستگان خود را می بیند که به بدترین وجه شهید می شوند و بدترین صحنه های عمرش را به چشم می بیند و هیچ مردی نیست که وی دفاع کند مجبور به این کار میشود ... باید از خود دفاع کند و کار نیمه تمام برادر را به اتمام برساند ...

برادر گرامی زنان محجبه هنوز هم در عرصه کارزار و زندگی هستند : مگر بانو مجتهده امین را نمی شناسید و هزار بانو افتخار آفرین چادری و ...

http://www.navideshahed.com/attachment/1389/05/263953.jpg

http://sobherabor.ir/wp-content/uploads/2013/07/woman.jpg
بنده با افتخار می گویم خود کسی هستم که به قول شما خود را بقچه پیچ می کنم و در مقابل نامحرم حتی شاید فقط بینی و یک چشمم بیرون باشد ولی آن قدر به لطف خداوند در جامعه موفق هستم که هزار مانتویی و ... هم به گرد پایم نمی رسند (صحبت از غرور و ... نیست می خواهم بگویم ما پای دفاع از این بانوان ایستاده ایم و کم نمی آوریم و سخنان ناروا را شدت پس می زنیم) این ها فرهنگ های تنگ نظرانه و قالبی نیست ... ما در جامعه خودمان حضور داریم

بله پدر خانواده و یا همسر (و در صورت لزوم برادر و ...) حق دارند به ما بگویند کجا برویم و چی بپوشیم که البته اگر خود زن حد و مرز ها را بداند دیگر نیازی به تذکر سایرین نیست ... پس همسر و پدر به چه درد می خورند اگر قرار است مراقب ما نباشند و از حریممان دفاع نکنند و سایه ای بر بالای سر ما نباشند ؟ پس در جامعه بغیر از این ها چه کسی می خواهد پشت ما باشد ؟ ... شما دارید این قضیه را بزرگ می کنید ...
بله اگر کسی الکل و ... بخورد پدرش یا ... به او تذکر می دهند چه باید بخورد و چه را نباید
بله اگر کسی در خانواده مذهبی بود و می دانست اعضای خانواده به حجاب اهمیت می دهند و حتی محض رضای آن ها با حجاب بیرون نیامد و بد حجاب و حتی در بعضی مواقع بی حجاب با نامحرم برخورد کرد پدرش یا ... حق دارند به او تذکر دهند که چگونه باید بپوشد
بله اگر کسی رفت و از خانه یک غریبه سر درآورد ، از پارتی های شبانه سر درآورد پدرش یا ... حق دارند به او یادآوری کنند که کجا برود و کجا ها نه ...
بله اگر کسی هر کجا رفت با سخنان بیهوده آبروی خود و اطرافیان را برد پدر یا ... حق دارند به او بگویند چه باید بگوید و چه چیز را ...
دیگر تحصیل کند یا نکند را ... در جامعه امروزی این مسئله معضل نیست ... البته شاید استثنا هم وجود داشته باشد ...
در ضمن نوآور گرامی پدر و ... تنها به حکم زن بودن به خانم ها دستور نمی دهند بلکه این صحبت ها همه از روی خیر خواهی است ... آن ها به دلیل آن که خانم ها و دخترانشان را گرامی می دارند و بیش از همه آن ها دوست می دارند با آن ها این گونه برخورد می کنند ...

شما می گویید یک زن عاقل و بالغ ... درست است ولی اگر دختر خانم سر لج افتاد دیگر حکم عاقل و بالغی ندارد ... چون می خواهد حرفش را هرچند ناصحیح به کرسی بنشاند ... خود دختر می تواند برای خود تصمیم بگیرد آری ولی وقتی پدر می داند تصمیم دختر اشتباه است آیا باید دست روی دست بگذارد و لبخند بزند که دخترم دارد خودش برای خودش تصمیم می گیرد ؟ در این دنیا هزار راه نرفته وجود دارد ... آیا اگر کسی می دانست راهی اشتباه است نباید میوه زندگی اش را ، همه وجودش را ، بود و نبودش را ، دخترش را از آن راه بازگرداند ؟

چه کسی گفته است که چادر پوشیدن پنهان شدن از دید همه است ؟ جواب شما در پاسخ نارنجی رنگ داده شده لطفا مطالعه نمایید ...

بنا به تجربه جهانی ؟ حرف های شما اگر سند دارد خواهیم دید و بعد در رابطه با آن نظر می دهیم ... جامعه جهانی افغانستان و پاکستان و ... هم دارد که عکس مورد نظر گویی از همان ایلات آمده باشد ...

موافقم ... ولی از دید خویش [golrooz]

vaniya604
28th September 2014, 03:21 PM
ممنون واقعا حرفاتون منطقي بود.

vaniya604
28th September 2014, 03:23 PM
تشكرم از خانم سحر كه نرم افزار كامپيوتر هستن بود!!!

BaAaroOoN
28th September 2014, 04:15 PM
سلام

بنده نقل قولی برا حرفاتون نمیزنم فقط خواستم یه چیزرو براتون روشن کنم.

یه مزیتی که دنیای مجازی داره اینه که میشه توش حرف رو زد چون کسی نمیشناسه و ان شاالله هم نخواهد شناخت.این مزیتی هست که دنیای حقیقی ندارد البته از این مزیت بد هم میشه استفاده کرد. بستگی به فرد داره.

نه خواهر من شعار نمیدم. شعار چیزیه که فرد عمل نمی کند و فقط به زبان می آورد.

بنده در دنیای حقیقی از انواع افراد با طرز فکرهای گوناگون برا برخی چیزا دفاع کرده ام و ان شاالله باز هم میکنم. مثلا چندین مرد روشن فکر که مستقیم باهاشون در ارتباط هستم پشت سر چندین دختر خانم که برخی از آنها باهامون در ارتباط هستند حرفایی رو میزنن و بنده از اینا که خودشون حضور ندارن دفاع میکنم طوری که بدترین چیزهارو میشنوم.برخی میگن این شکلی نباشن منم این کاررو نکنم. یا حرفهای دیگه. ما هم میگیم باناموس مردم هر جور که هستن حق چنین برخوردی ررو ندارین هرچند که خودشون حضور ندارند...

ما اینجا نیومدیم که گروه بازی کنیم و افراد رو از هم جدا بکنیم و هرکدوم توی یه دسته قرار بگیریم. اگر اینجا از عقاید یه خونواده تا این حد چادری دفاع میکنیم در دنیای حقیقی از دختران با پوششها و تیپ های گوناگون دفاع میکنیم در حالی که خوده این افراد حضور ندارند.از افراد حاضر هم بدترین حرفهارو میشنویم. حتی با همکارها دعوامون میشه چرا؟چون از ناموس مردم با انواع پوشش ها و تیپ ها دفاع میکنیم.
جالب اینجاست که این دخترها که پشت سرشون انواع و اقسام حرفها و حرکات زشت هست همون مردهای روشن فکر رو افرادی متشخص می دانند و چنان برخورد میکنند که انگار حامی آنان هستند.کاش یه لحظه حقیقت و طرز تفکر افراد نسبت به هم برا همدیگه لحظه ای معلوم بشه تا همین ها بدانند که کدام افراد دید و تفکر باز و آزادی نسبت به زنان دارند.اما این دنیا با قوانینی ایجاد شده که این کار نشدنیه.

فقط مردها این اخلاقیات رو ندارن برخی دخترها و زنها هم چنین هستن.

بنده اون قسمت رو که مربوط به نقل قول شما بود رو از بقیه جملات جدا کرده بودم تا شما بقیه حرفارو به خودتون نگیرین.

ناراحت کردن شما برا بنده نه تنها هیچ سودی ندارد بلکه از اینکه یه فردی ناراحت شده خودمون ناراحت میشیم.

اما بدانید که این خونواده طبق عقاید خود زندگی میکنن آزارشون به کسی نمی رسد.

بله شماها حق دارین نسبت به صدا سیما انتقاد بکنین اما نسبت به عقاید این خونواده هیچ فردی حق ندارد نه توهین کند و نه به آنها بتوپد و حمله کند.

تمامی انمتقادهارو فقط افراد میتونن به صداسیما داشته باشن که چرا چنین خانواده ای رو دعوت کرده اند.ما این شکلی را قبول نداریم و... این انتقاد پذیرفتنی و قابل هضم هست. اما حمله به عقاید یه خونواده ای که سرشون به کار خودشون هست به هیچ عنوان صحیح نمی باشد.
اینان علی اللهی نیستن که برا خود مکتب و مذهب درست کنن.حجاب یه حداقل دارد و یه حداکثر. یکی نمیخواد حتی صورتش دیده بشه. اینو هیچ فردی نمی تواند بهش خورده بگیرد. نه قانون جامعه رو نقض کرده و نه قانون مکتب و مذهبش را.

تمامی انتقادهارو میتونین نسبت به صداسیما داشته باشین. اما نسبت به خانواده ای که نه نقض قانون کرده و نه نقض فرهنگ و نه نقض شرع کسی چنین حقی ندارد. اکه کسی به این خونواده حمله بکند و بتوپد نشان دهندۀ بی انصافی و بی عدالتی و تفکرات بستۀ اوست.تمامی انتقادها به صداسیما می تواند ربط داشته باشد.

بنده ازتون عذر میخوام اگه با نقل قول قبلی ناراحتتون کرده باشم.

موفق باشین

یامولاعلی(ع)

سلام
کاملا مجاب شدم
ممنون که بیشتر توضیح دادین[golrooz]
ابدا ناراحت نشدم....ناراحتی من از شخص شما نیست که از دو رویی صدا و سیماست که برای مقاصد شخصی از حربه ی قشنگی استفاده نمیکنه.

kamanabroo
28th September 2014, 05:14 PM
سلام

این مسئله اونقدرها که شروع کننده تاپیک بزرگش کرده، بزرگ نیست!
نمیخواستم شرکت کنم اما بخاطر اینکه بعضی افراد بی انصافانه صحبت کردند نشد که هیچی نگم:

اول اینکه برنامه رنگی بود! (نمیدونم چرا الکی قضیه رو به سمت فاجعه پیش برده نویسنده اول!!)

و بعد اینکه تا وقتی شما همه حرفهای مجری و مهمانان رو نشنیدید نمی تونید قضاوت منصفانه داشته باشید! (اینجا جا داره از دوست عزیزp (http://www.njavan.com/forum/member.php?284055-plarak12)larak12 (http://www.njavan.com/forum/member.php?284055-plarak12) تشکر
کنم بابت روشنگری شون و همه دوستانی که سعی کردند قضاوت درست رو به ما یاد آوری کنند.)
(http://www.njavan.com/forum/member.php?284055-plarak12)
- فرق است بین اینکه ما بخاطر تعصب و کوتاه نظری تلویزیون نبینیم و یا نداشته باشیم و اینکه با دلیل منطقی تلویزیون نبینیم و اینکه اونقدر مشغول امور مفید هستیم که فرصت دیدن تلویزیون رو نداریم!

- همانطور که دوست عزیزی گفتند مجری محترم این تذکر رو هم دادند که صدا و سیما از این خانواده دعوت کرده!! و خودش با شرایط این خانواده این مهمانی رو پذیرفته! چطور می تونید یک سری از حرفها رو بزنید و این خانواده رو متهم به حرفهایی کنید که اصلا ربطی به اینها نداره.

- تلویزیون ندیدن معناش امّل بودن و عقب مانده بودن نیست! بنده اساتید زیادی رو می شناسم که از 24 ساعت صدا و سیما نیم ساعت هم فرصت تی وی دیدن ندارند. خیلی هم به روز هستند هم از اساتید دانشگاه هم از اساتید حوزه.

- بنده حاج آقای صادقی رو می شناسم. دارای روابط عمومی بالا کاملا خوش رفتار و منطقی! جوونی رو ندیدم که با ایشون بشینه حرف بزنه و مجذوب اخلاقشون نشه! و قابل توجه اینکه؛ اطلاعات و آگاهایی ایشون از امور روز خیلی خیلی بیشتر از ماهاست. رسانه فقط تی وی نیست رسانه های جامع تر و بازتر زیادی هستند که می تونند به ما اطلاعات بدهند.. یکی اش کتاب هست و مقالات. چطور اینجا حرفی برای گفتن نداریم!!! ندانسته قضاوت نکنیم .

- اگر همین آقای روحانی دختر و همسرش با لباس باحجاب اما به طور بازتری می اومدند خیلی بیشتر از اینکه اعتراض کنند چرا با پوشیه اومدن، اعتراض می کردند که از شمای روحانی بعید بود این پوشش اونهم در تی وی! این رو گفتم تا بدونید باید در نظر دادنمون نسبت های اجتماعی رو هم در نظر بگیریم.

بله دین اسلام حد و حدود حجاب رو کاملا واضح بیان کرده. و همانطور که دوستان گفتند معناش این نیست که از اون بیشتر رو کسی رعایت نکنه. و اگر رعایت کرد کار حرامی انجام داده. مگر این بنده خداها به کسی زور گفتند! یا به کسی کاری داشتند! فقط سعی کردند تقید خودشون رو بیشتر کنند.
چطور وقتی به خانمی که حجاب نامناسب داره اعتراض میشه، یک سری دایه ی عزیز تر از مادر میشن برای اون خانم! و کسی نیست بگه که دین اسلام حد و حدود حجاب رو چه جوری بیان کرده و اینجا مسئله شخصی میشه!!! اما حالا که این بنده خداها کار اشتباهی هم نکردند اما چند نفر میان طوری حرف می زنند که انگار دین اسلام رو تحریف کردن! نخیر . دین اسلام با این رفتار و پوشش زیر سوال نمیره. دین اسلام وقتی تحریف میشه که همین اشخاص بیان اعلام کنند این همون چیزی هست که دین اسلام بیان کرده. در صورتی که همچنین حرفی نزده اند! و بنده که آقای صادقی رو از نزدیک می شناسم اصلا همچین اعتقادی ندارند. اما خانواده ی ایشون دوست دارند که حد بالای حجاب رو رعایت کنند و هیچ تحکمی نه به خودشون و نه به دیگران هم نداشتند!

دین اسلام وقتی تحریف میشه (در موضوع پوشش) که یک عده ادعای مسلمانی داشته باشند اما حاضر نباشند حداقل پوششی رو که دین اسلام گفته رعایت کنند. حالا این بنده خداها که بر خودشون فقط سخت گرفته اند نه بر دیگران.

برخی از ما احترام گذاشتن به عقاید رو هنوز در دایره تعلقات خودمون می خواهیم داشته باشیم. همه اون کسانی که ابراز ناراحتی و ترس یا .. می کنند از اینکه این نوع حضور موجب تاثیر منفی در مردم میشه, کجا هستند ببینند حجم زیادی از برنامه های همین رسانه ملی رو که نه تنها عقاید رو تحت تاثیر منفی می گذاره بلکه توهین ضمنی هم به برخی اعتقادات می کنه... اونجا برخی از ما ساکتیم.. چون هیچ دغدغه ای نداریم چون احساس روشنفکری داریم اما اینجا فکر می کنیم که وای اسلام تحریف شد.. دین تحریف شد . شیعه همچین چیزی نداره!! الحمد لله زنان در جامعه ایرانی اونقدر آزاد هستند که هم بتونن کار مناسب انتخاب کنند هم به علاقه مندی هاشون بصورت صحیح رسیدگی کنند. حالا من موندم بین این همه آدم این دو نفر جای چه کسانی رو تنگ کردن.

این رو هم بگم. بله دین اسلام دین تعادل هست و دینی هست که بر طبق عقل و منطق پیش میره. و بنده هم در صدد نیستم که بگم این نوع پوشش (با نقاب و پوشیه) همون نقطه تعادل دین اسلام است. نه. خیلی از برنامه های دینی که صداوسیما پخش می کنه و کارشناس خانم حضور پیدا می کنند می بیینید چقدر با وقار با چادر و پوشش معتدل میان و حرفاشون رو می زنن و میرن.

حالا یک نفر دوست داره حد بالای اون چیزی رو دین معرفی می کنه بپذیره . یکی دوست داره حد متوسطش رو بپذیره و یکی هم دوست داره حداقل رو بپذیره. (حداقل منظور بی حجابی و بد حجابی نیست. بلکه حجاب کامل اما حداقلی مثلا مانتو و روسری مناسب بدون اینکه ذره ای بدحجاب باشه) و هر سه گروه هم دارن کار درستی انجام می دهند.

----------------
همه اینها رو گفتم که نظرات و دیدگاهمون رو با این مطالب کمی سبک و سنگین کنیم و بی انصافانه نظر ندیم.

اما بنده نظر خاصی نسبت به این نوع حضور در تی وی رو ندارم و شاید اگر بنده باشم اینجور حضور رو نپسندم ولی معناش این نیست که این نوع حضور بد هست و با دین منافات داره.

نو آور
28th September 2014, 05:46 PM
پاسخ به چند نکته :

این فرهنگ تنگ نظرانه و قالبی نیست برادر گرامی .... فقط چون در جامعه کمتر دیده شده شاید برای بعضی عجیب باشد ولی دلیلی برای توهین و چسباندن سخنان ناروا به آن نمی شود ...

برادر گرامی توهین به مقدسات کاملا ناپسند و نشانه شخصیت پایین فرد خواهد بود ... خانم های جامعه ما خود را بقچه پیچ نمی کنند ... بلکه از خود و حریم خود حفاظت می کنند آن هم با چادر مشکی و پر از عظمت خودشان ...

بنده با افتخار می گویم خود کسی هستم که به قول شما خود را بقچه پیچ می کنم و ... این ها فرهنگ های تنگ نظرانه و قالبی نیست ... ما در جامعه خودمان حضور داریم

بله پدر خانواده و یا همسر (و در صورت لزوم برادر و ...) حق دارند به ما بگویند کجا برویم و چی بپوشیم.
در جامعه [/SIZE]امروزی این مسئله معضل نیست ... البته شاید استثنا هم وجود داشته باشد ...
در ضمن نوآور گرامی؛ پدر و ... تنها به حکم زن بودن به خانم ها دستور نمی دهند بلکه این صحبت ها همه از روی خیر خواهی است ... آن ها به دلیل آن که خانم ها و دخترانشان را گرامی می دارند و بیش از همه آن ها دوست می دارند با آن ها این گونه برخورد می کنند ...

شما می گویید یک زن عاقل و بالغ ... درست است ولی اگر دختر خانم سر لج افتاد دیگر حکم عاقل و بالغی ندارد

چه کسی گفته است که چادر پوشیدن پنهان شدن از دید همه است ؟ جواب شما در پاسخ نارنجی رنگ داده شده لطفا مطالعه نمایید ...

بنا به تجربه جهانی ؟ حرف های شما اگر سند دارد خواهیم دید و بعد در رابطه با آن نظر می دهیم ... جامعه جهانی افغانستان و پاکستان و ... هم دارد که عکس مورد نظر گویی از همان ایلات آمده باشد ...

موافقم ... ولی از دید خویش [golrooz]

خانم مهندس نوجوان گرامی؛

ممنون که وقت گذاشتید و نظر دادید. می فرمائید توهین به مقدسات ناپسند است. آری بر منکرش لعنت. من خودم طرفدار آزادی و تنوع افکار و احترام به عقاید هستم. وقتی می گویم «برداشت تنگ نظرانه و قالبی»، این یک انتقاد است و نه سخنی موهن. دقت کنید کنید که در اینجا دو مسئله وجود دارد؛ اول اینکه انتقاد با توهین فرق دارد و دوم هم این مسئله که آیا برداشت شخصی هر فرد و گروهی از مذهب (چه افراطی، چه تفریطی و چه معتدل)، در حکم مقدسات و لذا انتقاد ناپذیر است؟ یعنی آیا هر کسی مجاز است برداشت شخصی برآمده از ذهن خود را، رنگ و لعاب دینی داده و با چسب دوقلو به مذهب بچسباند و در پی آن، بلادرنگ حصاری از تقدس هاله گون به دور آن ترسیم نماید و هر منتقدی را توهین گر،کافر، ملحد و یا رافضی بداند؟ با این حساب؛ ما باید به برداشتهای شخصی ملا محمد عمر، ابوبکر البغدادی، علمای مدرسه حقانی، انجمن حجتیه و ... انتقادی نکنیم و فقط احترام بگذاریم؟

به نظر من، تحمیل این گونه پوشش به نیمی از جامعه، آشکارا محدود نمودن و عقیم گذاردن توانائیهای آنان است. یک زن به عنوان پرستار، خلبان، جراح، بازیگر، معمار، استاد دانشگاه، راننده، مجری و ... چگونه می تواند - به گفته شما - با یک دماغ و یک چشم، به انجام بهینه وظایف خود در اجتماع بپردازد؟ برای هر دستور دینی، حدی برای زیاده روی و آستانه ای برای قصور تعریف می شود. واقعا چرا ما باید از تندروانه ترین قرائت شخصی از دین، عقلا دفاع کنیم؟ از دیدگاه دینی هم؛ شنیده ام مطابق حکم بعض علما، اگر در حین طواف خانه خدا، زنی عمدا قرص صورتش را بپوشاند، باید قربانی کند تا حجش قبول شود. نمی شود ما به خدا بگوئیم حکم شما به اندازه کافی سختگیرانه نیست و من تشخیص می دهم باید این گونه و یا آن گونه باشد چون محیط خانوادگی و یا شهر من، این تایپ از حجاب را می پسندند.

اما فرموده اید یک زن عاقل و بالغ اگر سر لج افتاد...
می گویم چرا از آن طرف نگاه نمی کنید؟ اگر مردان جامعه سر لج افتادند، آنوقت این زنان جامعه هستند که باید افسار هدایت آنان را در دست بگیرند و راهشان را اصلاح کنند. چرا فقط زن را مظهر هبوط شیطان و ترویج گناه قلمداد می کنید؟ در حالیکه در اکثر فجایع و تجاوزات، زن هیچ گناهی ندارد. در نگر من؛ اینکه شما ذهناً خود را مملوک و شهروند ضعیف زیر دست بستگان نرینه خود می پندارید، حاصل سالیان دراز اشاعه تفکر غالب مردسالارانه بر جامعه زنان ماست به ویژه که شستشوی مغزی زنان ما، از سنین کودکی آغاز می شود و ذهن ناپخته یک کودک، هر آنچه از محیط می گیرد، به صورت دگماتیک می پذیرد. در خلال سالهای بعد هم؛ اگر پختگی ذهنی و آگاهی دیر تر فرا رسد، به همین سطح فکری می رسیم که یک زن؛ با زبان خود می گوید که من، تحت سلطه مردان هستم چون ممکن است لج کنم و در نتیجه، دیگر عاقل و بالغ نباشم! (مبارزه با این رسوبات باستانی ذهنی و سنتها و باورهای قدیمه، سخت ترین نوع کارزار است، مثلا چند درصد احتمال می دهید بتوانید با موعظه، منطق و روشنگری علمی، رهبر بوکوحرام را از عقاید واپسگرایانه ذهنی اش رها کنید؟! )
دقت کنید که من به هیچ وجه یله و رها بودن دختران (و پسران) جوان و یا دادن اجازه اشاعه هرزگی و اباحه گری را قبول ندارم اما، از منظر مقام انسانیت، نمی توانم انسانها را به دو نوع درجه 1 و 2 و یا مالک و مملوک و یا فرادست و فرودست تقسیم بندی کنم.

در مورد تجربه جهانی و سندیت آن هم؛ آمارها به خوبی گویا هستند. البته ما در ایران، آمار معتبر و بدون خدشه ای از نرخ وقوع تجاوزات جنسی را نداریم اما به هر روی، تنها کافیست جستجوی ساده ای در آرشیو اخبار مرتبط با کشورهای سنتی انجام دهید. مثلا:

http://fararu.com/fa/news/149997/%D9%85%D8%B1%DA%AF-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%E2%80%8C-%D9%87%D9%86%D8%AF%DB%8C%E2%80%8C-%D9%BE%D8%B3%E2%80%8C-%D8%A7%D8%B2%E2%80%8C-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D9%88%D8%B2%E2%80%8C%E2%80%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

http://fararu.com/fa/news/188390/%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D9%88%D8%B2-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D8%B2%D9%86-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%8A%D9%86

http://www.islamtimes.org/vdcf01d0ew6dtma.igiw.html

http://www.momtaznews.com/%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D9%88%D8%B2-%D9%88%D8%AD%D8%B4%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%85%D8%B1%D8%AF-%D8%AD%D9%88%D8%B3%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86/

http://www.parsnaz.ir/news_detail_21074.html

[golrooz]

"golbarg"
28th September 2014, 07:07 PM
سلام خوبید؟؟؟

شاید میخواستن اون خانوما کاملا دیده نشن[khande]

اما بی شوخی اینا اصلا به اسلام ربطی نداره افراطی بازیه .ما خیلی زرنگیم همون که تو قران گفته بپوشونیم بقیش پیش کش

مث عربا زناشون که زناشون مث این خانومان بعد بیشترین تجاوز ها تو کشورای عربی .[sootzadan]

صدا سیماهم خواسته شمارو به عهد قاجار ببره بگه اینا مال اون زمانن[cheshmak]

مهندس نوجوان
28th September 2014, 08:55 PM
خانم مهندس نوجوان گرامی؛

ممنون که وقت گذاشتید و نظر دادید. می فرمائید توهین به مقدسات ناپسند است. آری بر منکرش لعنت. من خودم طرفدار آزادی و تنوع افکار و احترام به عقاید هستم. وقتی می گویم «برداشت تنگ نظرانه و قالبی»، این یک انتقاد است و نه سخنی موهن. دقت کنید کنید که در اینجا دو مسئله وجود دارد؛ اول اینکه انتقاد با توهین فرق دارد و دوم هم این مسئله که آیا برداشت شخصی هر فرد و گروهی از مذهب (چه افراطی، چه تفریطی و چه معتدل)، در حکم مقدسات و لذا انتقاد ناپذیر است؟ یعنی آیا هر کسی مجاز است برداشت شخصی برآمده از ذهن خود را، رنگ و لعاب دینی داده و با چسب دوقلو به مذهب بچسباند و در پی آن، بلادرنگ حصاری از تقدس هاله گون به دور آن ترسیم نماید و هر منتقدی را توهین گر،کافر، ملحد و یا رافضی بداند؟ با این حساب؛ ما باید به برداشتهای شخصی ملا محمد عمر، ابوبکر البغدادی، علمای مدرسه حقانی، انجمن حجتیه و ... انتقادی نکنیم و فقط احترام بگذاریم؟

به نظر من، تحمیل این گونه پوشش به نیمی از جامعه، آشکارا محدود نمودن و عقیم گذاردن توانائیهای آنان است. یک زن به عنوان پرستار، خلبان، جراح، بازیگر، معمار، استاد دانشگاه، راننده، مجری و ... چگونه می تواند - به گفته شما - با یک دماغ و یک چشم، به انجام بهینه وظایف خود در اجتماع بپردازد؟ برای هر دستور دینی، حدی برای زیاده روی و آستانه ای برای قصور تعریف می شود. واقعا چرا ما باید از تندروانه ترین قرائت شخصی از دین، عقلا دفاع کنیم؟ از دیدگاه دینی هم؛ شنیده ام مطابق حکم بعض علما، اگر در حین طواف خانه خدا، زنی عمدا قرص صورتش را بپوشاند، باید قربانی کند تا حجش قبول شود. نمی شود ما به خدا بگوئیم حکم شما به اندازه کافی سختگیرانه نیست و من تشخیص می دهم باید این گونه و یا آن گونه باشد چون محیط خانوادگی و یا شهر من، این تایپ از حجاب را می پسندند.

اما فرموده اید یک زن عاقل و بالغ اگر سر لج افتاد...
می گویم چرا از آن طرف نگاه نمی کنید؟ اگر مردان جامعه سر لج افتادند، آنوقت این زنان جامعه هستند که باید افسار هدایت آنان را در دست بگیرند و راهشان را اصلاح کنند. چرا فقط زن را مظهر هبوط شیطان و ترویج گناه قلمداد می کنید؟ در حالیکه در اکثر فجایع و تجاوزات، زن هیچ گناهی ندارد. در نگر من؛ اینکه شما ذهناً خود را مملوک و شهروند ضعیف زیر دست بستگان نرینه خود می پندارید، حاصل سالیان دراز اشاعه تفکر غالب مردسالارانه بر جامعه زنان ماست به ویژه که شستشوی مغزی زنان ما، از سنین کودکی آغاز می شود و ذهن ناپخته یک کودک، هر آنچه از محیط می گیرد، به صورت دگماتیک می پذیرد. در خلال سالهای بعد هم؛ اگر پختگی ذهنی و آگاهی دیر تر فرا رسد، به همین سطح فکری می رسیم که یک زن؛ با زبان خود می گوید که من، تحت سلطه مردان هستم چون ممکن است لج کنم و در نتیجه، دیگر عاقل و بالغ نباشم! (مبارزه با این رسوبات باستانی ذهنی و سنتها و باورهای قدیمه، سخت ترین نوع کارزار است، مثلا چند درصد احتمال می دهید بتوانید با موعظه، منطق و روشنگری علمی، رهبر بوکوحرام را از عقاید واپسگرایانه ذهنی اش رها کنید؟! )
دقت کنید که من به هیچ وجه یله و رها بودن دختران (و پسران) جوان و یا دادن اجازه اشاعه هرزگی و اباحه گری را قبول ندارم اما، از منظر مقام انسانیت، نمی توانم انسانها را به دو نوع درجه 1 و 2 و یا مالک و مملوک و یا فرادست و فرودست تقسیم بندی کنم.

در مورد تجربه جهانی و سندیت آن هم؛ آمارها به خوبی گویا هستند. البته ما در ایران، آمار معتبر و بدون خدشه ای از نرخ وقوع تجاوزات جنسی را نداریم اما به هر روی، تنها کافیست جستجوی ساده ای در آرشیو اخبار مرتبط با کشورهای سنتی انجام دهید. مثلا:

http://fararu.com/fa/news/149997/%D9%85%D8%B1%DA%AF-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%E2%80%8C-%D9%87%D9%86%D8%AF%DB%8C%E2%80%8C-%D9%BE%D8%B3%E2%80%8C-%D8%A7%D8%B2%E2%80%8C-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D9%88%D8%B2%E2%80%8C%E2%80%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

http://fararu.com/fa/news/188390/%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D9%88%D8%B2-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D8%B2%D9%86-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%8A%D9%86

http://www.islamtimes.org/vdcf01d0ew6dtma.igiw.html

http://www.momtaznews.com/%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D9%88%D8%B2-%D9%88%D8%AD%D8%B4%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%85%D8%B1%D8%AF-%D8%AD%D9%88%D8%B3%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86/

http://www.parsnaz.ir/news_detail_21074.html

[golrooz]

سلام
ممنون بابت این که وقت گذاشتید و نظرات حقیر را خواندید

ببخشید ولی من از این سخن شما که گفتید "خانم های حاضر در برنامه بقچه پیچ شده و زبانشان غلاف شده" آزرده شدم که بنده این را توهین می دانم نه انتقاد . راستش منظور این پاراگرافتان را به خوبی متوجه نشدم ...

بهتر است این بحث را کنار بگذاریم چون تعداد این افراد با این پوشش انگشت شمار می باشد و نیمی از جامعه را تشکیل نمی دهد ...
درست است ...

برادر گرامی بنده کی چنین حرفی زدم ؟ شما گفتید یک زن خود باید برای خود تصمیم بگیرد و من گفتم در همه موارد این درست نیست ... حقیر کی زن را مظهر هبوط شیطان و ... قلم داد کردم ؟؟؟؟؟؟؟ ناسلامتی خود خانم هستم ....

بنده خود را مملوک و شهروند ضعیف زیر دستان نرینه خود می پندارم ؟ (ببخشید ها ولی کل این جمله آدم را به خنده وا می دارد )
شما از کجا چنین مطلبی را متوجه شدید ؟ که اگر صحیح بود مگر خود شما مذکر نیستید ؟ باید لابد ساکت می شدم و سر تعظیم فرود می آوردم که صحیح است ، صحیح است ...

شستشوی مغز زنان مملکت ما ؟ و لابد بنده هم یکی از آن ها هستم ؟ برادر گرامی نمی شود همینطور پشت سر هم و از روی هوا تهمت زد ... کار ناپسندی است و گرنه ماهم بلدیم بگوییم شما شستشوی مغزی ماهواره ها و ضد دین ها و ... هستید ... ولی نمی گوییم ...
دیگر وارد زندگی خصوصی مردم نشوید

خوش حال میباشم
من هم همینطور

چه کس می گوید مرد برتر از زنی است که شش سال از لحاظ سنی هم از وی بزرگ تر است ؟ مگر قرآن نگفته است که زن و مرد برترند مگر از لحاظ تقوی ؟ حقیر نمی دانم کجای صحبت های بنده را شما اشتباه برداشت کرده اید که این گونه صحبت می کنید ؟

شما از بحث اولیه دور شدید ...
حقیر دیگر حاضر به پاسخ دادن به شما نیستم ...
هرچه می خواهم جانب ادب را رعایت کنم ... نمی شود ... آدم خیلی خوبی هم که باشی ظرفیت یک جا تمام می شود ... دیگر طاقت تهمت ندارم :

شما بدون هیچ دلیل و سندی بنده را متهم به شستشوی مغزی کردید و هزار چیز دیگر ؟ شرم نمی کنید ؟
باشد
صبر می کنیم ببینیم آن دنیا چطور از خود دفاع کرده و جواب تهمت هایی را که به بنده زدید می دهید

حالا این که در کشور های مختلف اسلامی آمار تجاوز بالاست (که البته در ایران خیلی هم بالا نیست) بخاطر این است که در کشور های غیر اسلامی زن به اجبار به این سمت نمی رود و آن اسم دیگری دارد ... محض اطلاع

پ ن : بنده جواب همه نوشته هایتان را دادم ولی چون طاقت تهمت ندارم دیگر وارد این تاپیک نمی شوم ... شما هم اگر ادعای روشن فکری دارید حداقل تهمت نزنید ...

mahnaz174
28th September 2014, 08:56 PM
حضرت زهرا(س) فرمودند: «بهترين زن كسي است كه مردي او را نبيند و نه او مردي را ببيند». (http://www.porseman.org/q/show.aspx?id=38183#)

حالا هر کي هر چي دلش خواست ميتونه بگه!!

اگر از فاطمه زهرا ( س ) نقل شده ويژگى زن مسلمان اين است كه نه مرد نامحرم اورا ببيند و نه او مرد نامحرم را ببيند هرگز به معناى انزوا و گوشه‌نشينى زن مسلمان نيست بلكه يا منظور اين است كه در فعاليت‌هاى اجتماعى بايد آنچنان مقررات اسلامى را رعايت كند كه موجب نگاه حرام نامحرمان نشود وبالعكس و يا به آن معناست كه در مديريت امور بانوان خود زنان بايد عهده‌دار باشند تا نيازى به تماس با مرد نامحرم نباشد .

اگر كمى دقيق‌تر بينديشيم اين سخن حضرت زهرا ( س ) بهترين الگو براى دنياى امروز است و چند كاركرد اساسي دارد :

1 - تأمين سلامت و بهداشت معنوى جامعه .
2 - رشد و استقلال و خودكفايى جامعه زنان .

زيرا اگر قرار باشد زن را مردان نامحرم نبينند ، لازمه‌اش اين است كه آنان داراى خودكفايى علمى در امور لازم خود مانند پزشكى و . . . باشند و اين بهترين عامل رشد جامعه زنان است . پس دوربودن از نامحرم به معناى گوشه‌نشينى نيست ، بلكه فعاليت و تلاش علمى و عملى و رسيدن به خودكفايياست .

براى آگاهى بيشتر . ك :

1 - مسأله حجاب شهيد مرتضى مطهرى

2 - فلسفه حقوق قدرت اللّه خسروشاهى - مصطفى دانش‌پژوه

3 - فاطمه بانوى نمونه اسلام ابراهيم امينى

4 - زندگانى حضرت فاطمه سيد هاشم رسولى محلاتى

af.programer
28th September 2014, 09:03 PM
والله چی بگم

meaning
28th September 2014, 09:06 PM
چقدر طولانی کی حوصله دارد 5 برگه بخواند خیلی ها هم تکراری[negaran] من این پوشش را می پسندم؛ اما بستگی به افکاری دارد که پشت این پوشیه و برقع پنهان است. یکبار یکی (مرد/زن) نقاب می زند به نیت اینکه شناخته نشود و با یک حرکت انتحاری جان صدها نفر را بگیرد؛ یکی هم با این کار احساس آرامش بیشتری دارد؛ برقع برای مردان همان محاسن( ریش و سیبیل) است و برای زنان تیکه ای پارچه. درود بر شما.[labkhand][golrooz]

میترا پوررحیم
29th September 2014, 03:59 PM
من میخوام یه چیزی بگم از تجربم البته نمیدونم درسته یا نه بچه که بودم مسجد میرفتم همیشه صدای ما تو مسجد بود شلوغ بازیا وسط نماز دعوا کردنای بعدش که خانمای مسن دعوامون میکردن اذیتا خیلی قشنگ بود دلم برا اون روزا تنگه خلاصه بزرگتر شدم دیدم اونقدرم که فکر میکردم اادم خوب اونجا نیست ادمایی که فقط برای قشر خودشون احترام قایل بودن ببینید من کل رو نمیگم تو اون مسجد تو اون زمان چیزایی که برای دیگران بد بود خودشون انجام میدادن کسانی که جانماز اب میکشن ولی به نظر من از منم بدترن من میگم احترام بزاریم من میگم کسی رو منع نکنیم من میگم خدا ماله همست خلاصه بزرگتر که شدم دیگه نرفنتم خیلی وقته نرفتم نمیگم کارم درسته از اون طرفا حتی رد هم نمیشدم تا 1 سال پیش با شخصی اشنا شدم که بسیجی بود تو ذهنم نمیرفت بسیجی اینطوری باشه اخه اصلا عضوشم نبودم و دوستم نداشتم عضو بشم وقتی اون اقا رو دیدم و باهاشون اشنا شدم دیدم مثل منند در مورد بسیج گفت اینکه نباید بگی چون یکی اینطوریه بقیم اینطورین حرفش رو قبول نکردم ولی رفتارهاش واقعا درست بود من نمیتونستم ایرادی از اون بگیرم نظرم عوض شد دیدم همه جا در هر لباس در هر سمت و در هر مکان هم ادم خوب هست هم ادم بد چرا فقط بگیم تو ایران از چند نفر شنیدید که نمیشه به ایرانی های خارج از ایران اطمینان کرد از چند نفر؟ولی میگم اونایی که من میشناسم از دوستای خوبم تا ...اونا هم اونجا هستند اونا هم خوبن پس همه بد نیستن من هنوز عضو بسیج نشدم چون بسیجی مخلص پاکی میخواد که من هنوز در وجودم نیست ولی فهمیدم همه بد نیستن فهمیدم چه چادر داشته باشی چه نداشته باشی چه مسلمان باشی چه نباشی مهم اینه که ادم باشی مهم اینه که به بنده های خدا کاری نداشته باشی اونا اینطوری راحتن اینا ایطوری خدا رو پیدا کردن ولی اونا هم نباید توقع داشته باشن همه مثل اونا رفتار کنند چون همه مثل هم نیستن همه در خانواده مذهبی به دنیا نمیان من میگم به اون خانواده با کمال احترام و ادب احترام میزارم و امیدوارم خوش باشن و موفق و به کسانی که اینگونه پوشش دارن میگم به کسانی که حجابی مثل شما ندارن احترام بزارید دنیا خدا داره چرا ما ادما همدیگر رو قضاوت میکنیم چرا احترام نمیزاریم ؟چرا؟[shaad]

farhad_jomand
29th September 2014, 04:04 PM
سلام خوبید؟؟؟

شاید میخواستن اون خانوما کاملا دیده نشن[khande]

اما بی شوخی اینا اصلا به اسلام ربطی نداره افراطی بازیه .ما خیلی زرنگیم همون که تو قران گفته بپوشونیم بقیش پیش کش

مث عربا زناشون که زناشون مث این خانومان بعد بیشترین تجاوز ها تو کشورای عربی .[sootzadan]

صدا سیماهم خواسته شمارو به عهد قاجار ببره بگه اینا مال اون زمانن[cheshmak]

بله دیگه خانم گلبرگ اینها می خواستند از غافله جانموند موافقم باهاتو!![tashvigh][cheshmak]همون غافله سالار[nadanestan]

farhad_jomand
29th September 2014, 04:14 PM
من میخوام یه چیزی بگم از تجربم البته نمیدونم درسته یا نه بچه که بودم مسجد میرفتم همیشه صدای ما تو مسجد بود شلوغ بازیا وسط نماز دعوا کردنای بعدش که خانمای مسن دعوامون میکردن اذیتا خیلی قشنگ بود دلم برا اون روزا تنگه خلاصه بزرگتر شدم دیدم اونقدرم که فکر میکردم اادم خوب اونجا نیست ادمایی که فقط برای قشر خودشون احترام قایل بودن ببینید من کل رو نمیگم تو اون مسجد تو اون زمان چیزایی که برای دیگران بد بود خودشون انجام میدادن کسانی که جانماز اب میکشن ولی به نظر من از منم بدترن من میگم احترام بزاریم من میگم کسی رو منع نکنیم من میگم خدا ماله همست خلاصه بزرگتر که شدم دیگه نرفنتم خیلی وقته نرفتم نمیگم کارم درسته از اون طرفا حتی رد هم نمیشدم تا 1 سال پیش با شخصی اشنا شدم که بسیجی بود تو ذهنم نمیرفت بسیجی اینطوری باشه اخه اصلا عضوشم نبودم و دوستم نداشتم عضو بشم وقتی اون اقا رو دیدم و باهاشون اشنا شدم دیدم مثل منند در مورد بسیج گفت اینکه نباید بگی چون یکی اینطوریه بقیم اینطورین حرفش رو قبول نکردم ولی رفتارهاش واقعا درست بود من نمیتونستم ایرادی از اون بگیرم نظرم عوض شد دیدم همه جا در هر لباس در هر سمت و در هر مکان هم ادم خوب هست هم ادم بد چرا فقط بگیم تو ایران از چند نفر شنیدید که نمیشه به ایرانی های خارج از ایران اطمینان کرد از چند نفر؟ولی میگم اونایی که من میشناسم از دوستای خوبم تا ...اونا هم اونجا هستند اونا هم خوبن پس همه بد نیستن من هنوز عضو بسیج نشدم چون بسیجی مخلص پاکی میخواد که من هنوز در وجودم نیست ولی فهمیدم همه بد نیستن فهمیدم چه چادر داشته باشی چه نداشته باشی چه مسلمان باشی چه نباشی مهم اینه که ادم باشی مهم اینه که به بنده های خدا کاری نداشته باشی اونا اینطوری راحتن اینا ایطوری خدا رو پیدا کردن ولی اونا هم نباید توقع داشته باشن همه مثل اونا رفتار کنند چون همه مثل هم نیستن همه در خانواده مذهبی به دنیا نمیان من میگم به اون خانواده با کمال احترام و ادب احترام میزارم و امیدوارم خوش باشن و موفق و به کسانی که اینگونه پوشش دارن میگم به کسانی که حجابی مثل شما ندارن احترام بزارید دنیا خدا داره چرا ما ادما همدیگر رو قضاوت میکنیم چرا احترام نمیزاریم ؟چرا؟[shaad]

تمام چیزهایی که گفتی من باگوشت وپوست خودم درک کردم می فهمم چی می گی!!مهم اینکه مثل این کلمه بی نقطه باشیم((ادم))برای من فرقی نداره دختر بی حجاب باحجاب مانتویی وعیره مهم اینکه خداوند از روحش درما دمیده وهرکدوم از این دخترا نعمت های خداوند اند وپسرها نیکی خداوند پس قدر هم دیگر روبدونیم به اعقاید وتفکرات احترام بگذاریم من ادمی رو می پسندم که ادم باشه از ادم این طوری که بدذات باشه بدم میاد واین طور تفکر چادر وپوشش رو قبول ندارم [naomidi]تعادل>>>>> انسانگریت >>>>>>>معرفت و اعتقاد به خدا همینو بس..............................................

تووت فرنگی
29th September 2014, 09:25 PM
شايد اصلا اين گفته هاى من کامل به بحث مرتبط نباشد اما خب با اجازه دوستان بايد بگويم که، ببينيد اول از همه دين اجبار نيست،يعنى اگر دينى به زور و جبر به کسى خورانده شود نتيجه اش مى شود زمانى که فرد به آزادى دست بيابد دينش را کنار مى گذارد.. بنده به شخصه مدافع بى حجابى و ضد دين و ... نيستم اما بعضى از افراد بر اساس تقدير و يا قسمت و يا هر چيز ديگر در خانواده اى مذهبى متولد شدند و بعضى ديگر در خانواده اى آزادتر و با عقايدى متفاوت.. پس نبايد فردى که چادر مى گذارد، نماز مى خواند به کسى که چنين اعمالى انجام نمى دهد خرده بگيرد، چه بسا که اگر ما در ايران عزيز متولد نمى شديم و در يک کشور اروپايى بوديم دينمان مى شد مسيحى.... درست است خيلى ها تحقيق مى کنند مسلمان مى شوند اما خب دسته اى ديگر هستند که در زمينه ى تحقيق براى دينى کامل تر وارد نمى شود.... پس دين امرى اختيارى ست، چه فايده اى دارد کسى حجاب بگذارد، نماز بخواند وليکن اندکى اعتقاد و حضور قلبى نداشته باشد؟ مگر هر انسانى آزاد نيست در انتخاب روش زندگى، در انتخاب دين؟؟ مستندى مى ديدم که خانومى که رتبه برتر کنکور بود بخاطر جو ايران براى ادامه تحصيل به کشور ى ديگر رفته بود، چرا چون که مردان و زنان ايرانى بخاطر حجاب آزادترش در مکان هاى مختلف در حقش کوتاهى مى کردند.. در کشور ما همه چى به حجاب ختم مى شود، اما کسى از حق مردم، اخلاق، بحثى به ميان نمى آورد... خيلى از دوستان گفته بودند به خودشان مربوط است، اگر است پس کسانى که حجابشان راحت تر است هم بخودشان مربوط است؟! .. بله حجاب و رفتار اين خانواده بخودشان مربوط است، زيرا که اعتقاد دارند، زيرا که محترم هستند، زيرا که مستقل هستند در اعتقادات... و من سوالى دارم، اگر حجاب و دين اجبار است و اين امرى نيک؛ پس چگونه پسرا ايرانى که براى تحصيل به کشور ديگر مى روند، قريب به اتفاقشان از خانه هاى فساد سر در مى آورند؟ و يا دختران سريع بى حجاب؟؟ از کسى که رفته بود پرسيدم گفت، کشور هاى مالزى و افغانستان در ارتباط هايشان و حجاب شان دقيقند چرا که بى اجبار و با قلبشان انتخاب کرده اند...

تووت فرنگی
29th September 2014, 09:39 PM
در کل حرف من اين است، اگر کسى با اعتقاد کامل و بدون ترس از عذاب دنيايى ديگر و با تحقيق و شناخت دين را پذيرفته است و حجاب کاملى دارد و اخلاقيات را کاملا رعايت مى کند، واقعا بايد به حالش غبطه خورد، اما اگر کسى برخلاف اعتقادات ما عمل کرد بجاى توهين و عصبانى شدن ببينم چرا اينگونه شده است، در بد حجابى افراد از خانواده تا جامعه موثر است... جامعه اى که فقر دارد از آن طرفش ايمان افرادش کاسته مى شود.. کاش بجاى رفتارهاى "من خوبم، تو بدى" با رفتار، کارى مى کرديم که افراد عاشق دين شوند، به دنبال تحقيق بروند... نه اينکه من در مدرسه از دبير دين و زندگى م سوال هايم را مى پرسيدم بگويد کلاس وقت ندارد و بهانه بياورد و در ذهن من هزار سوال بماند و با خواندن تفسير قرآن کريم و چند کتاب معرفى شده از دوستان و آشنايان اندکى از سوال هايم رفع شود... مدرسه و دانشگاه جاى سوال هاى ماست نه خواندن دروسى که چند روز بعدش يادمان مى رود... و بقول يکى از دوستان اقواممان که روحانى هستند: من دين اسلام را در لبنان ديدم، کى خواهرى حجاب داشت و ديگرى نه..

vaniya604
30th September 2014, 12:14 AM
اختيار زندگي هر كس دست خودشه
كشور ما كشوريه كه همه افراد با عقايد مختلف با مذهب هاي مختلف با نظر هاي مختلف در اون هستن اونا اينطور راحتن با اينطور پوششي! و بايد به عقايد هم احترام بذاريم!نه اينكه همو بكوبونيم!
بهتره تو زندگي مردم دخالت نكنيم!وااالا!
شما خودتون خوشتون مياد اينقد زندگيتون زير ذره بين باشه؟
يا هركي درمورد زندگيتون نظر بده يا تو مسايل خانوادگيتون دخالت كنه؟؟؟؟بگن زندگيتون بايد اينطور كه ما ميگيم باشه يا اينطور لباس نپوشيد يا اينطور حرف نزنيد!؟معلومه كه هيچكس اينو نميخواد هم وطن!

علي پارسا
30th September 2014, 01:07 AM
سلام دوستان،
اجازه بدهيد اول لينک برنامه را بدهم، چون غير از جناب plarak12 که يک لينک داده اند (که من نتونستم بازش کنم) گويا بقيه فقط اظهار نظر کرده اند و کسي دنبال ديدن برنامه و بعد قضاوت آن نبوده!
البته جناب بلدرچين هم گويا برنامه را زنده ديده بودند. اين هم لينک:
http://www.telewebion.com/fa/episode/info/1200381
اين برنامه در تاريخ دوم مهر در شب وفات امام جواد (ع) و به صورت سياه و سفيد پخش شده و اين موضوع در زير نويس برنامه هم به اطلاع مردم رسيده، (حدود دقيقه 18 زيرنويس را نگاه کنيد).
من اين احتمال را مي دهم که با توجه به حساسيت مهمانان برنامه، خود مهمانان از صدا و سيما درخواست نموده اند که پخش به صورت سياه و سفيد باشد (اين نظر بنده است که البته فکر نکنم غير معقول هم باشد).
در مورد جزئيات من اظهار نظر نمي کنم فقط توجه دوستان را جلب مي کنم به موضوعي فوق مطلب مورد مناقشه در تاپيک
و اون اينکه يک مقدار از نگاه بالاتري اگر به موضوع نگاه کنيد و اگر درگير بحث هاي دم دستي نشويد شايد متوجه مطلب مهمتري شويد!
.
.
يک مقدار خط فکري شروع کننده مطلب را دنبال کنيد ..... موضوعاتي که جديدا" ايجاد نموده اند را دنبال کنيد (البته فکر کنم چندي پيش اخراج شده بودند! و جديدا" بخشوده شده اند)
خوب ...... بيشتر از اين توضيح نمي دهم ..... به قول حافظ: آنکس است اهل بشارت که اشارت داند!

s.r.sahar
1st October 2014, 11:04 AM
يه چيز خوبي كه تو اين پست وجود داشت اين بود كه همه چه موافق چه مخالف نظرشون اين بود كه به نظرات واعتقادات همديگه احترام بزاريم
حالا بعضي بچه ها هم گفتن افراطه ولي هيچ كس هم دعاي الكي براي كسي نكرد. هميشه مواظب حرف زدنمون باشيم و متوجه باشيم كه داريم نفرين چه كسي مي كنيم و چه نفريني مي كنيم.

vaniya604
1st October 2014, 11:58 AM
تو كشور ما كسي به خاطر عقايدش نفرين نميشه وگرنه همه هفتادوپنج ميليون جمعيت ايران تا حالا نابود بودن! چون ايران كشوري هس با عقايد مختلف پس همه بايد به عقايد هم احترام بذاريم! از شما بعيده اين طور عكس العملي مهندس!!!!!!!

مهشاد ولی
1st October 2014, 06:01 PM
اینکه باید به عقاید احترام گذاشت درست
اینکه روبنده انداخته شده یه نظر شخصیه و هر کس میتونه اونطور که تمایل داره باشه
اما...
باید توجه داشت سیاه و سفید کردن برنامه دیگه افراطه اینکه اجازه ی حرف زدن و ازادی عمل از خانوما گرفته بشه چون تعصب بیجاوجود داره و این کاملا یک جاهلیت مدرن است پیامبر امدن تا به ما بفهمونن نباید افراط و تفریط کنیم ولی ظاهرا برخی رعایت این مسائل رو نمیکنن در اینده اگر مشکلی ایجاد بشه مسئولش خانوادن این کار باعث ایجاد عقده شده و شاید در اینده با نتایج فاسدی همراه باشه...

vaniya604
1st October 2014, 06:38 PM
شما مطمينيد كه سياه سفيد كردن برنامه به خاطر مهمونا بوده؟؟؟ اينكه گفتيد در اینده اگر مشکلی ایجاد بشه مسئولش خانوادن این کار باعث ایجاد عقده شده و شاید در اینده با نتایج فاسدی همراه باشه...!!!!!منظورت واس پوشششون بود يا واس سياه سفيد كردن برنامه؟ اگه سياه سفيد كردن برنامه بود كه با نظرت موافقم اما اگه به خاطر پوشش بود بايد بگم يه جمله هس كه ميگه از كوزه همان برون تراود كه در اوست! مهم درون ادماس چه چادر داشته باشن چه نه /فساد جامعه ربطي به اين نداره كه طرف چادر يا پوشش داشته باشه معلوم نيس چيكااارا ميكنه چرا كه خودتم حتما ميدوني كه درصد فساد بين افراد بي حجاب/ توجه كن نميگم مانتويي چراكه خيلي از مانتويي ها حجاب كامل دارن/ خيلي بيشتره .منم قبول دارم كه تو اين برنامه افراط شده ولي بااين مخالفم كه نتيجه ي پوشش كامل فساد جامعه تلقي بشه!!!

vaniya604
1st October 2014, 06:45 PM
اين موضوع مثل گروه هاي هرميه وبحثاي ديگه رو وسط ميكشه به خاطر همين ترجيح ميدم در اين موضوع ديگه نظر نذارم چون پاي مسايل زيادي به ميون مياد /موفق باشيد

عبدالله91
1st October 2014, 06:47 PM
ممنون عالی بود خدا لعنت کنه افراطیون رو

سلام

عزیز چه افراطی توی این مردم شما میبینین؟پوشیدن لباس طبق عقیدۀ خود و پوشاندن چهره افراط هست؟

درثانی عزیز من اینا سیعه و مومن هستن. شما حق ندارین کمترین اهانتی به چنین خونوادۀ محترمی داشته باشین.

عزیز چرا لعن میکنی؟

میدونی اگه لعنی که میکنی حق نباشه...

اگه بگین افراط کردن به نظرتون احترام میذارم اما اصلا قبولش نمیکنم. اما لعن شما به هیچ عنوان قابل هضم نیست.

vaniya604
1st October 2014, 06:52 PM
البته بگم نه وزير صداسيمايم نه طرف مهموناي تلويزيونو گرفتم چون دينم اسلامه دين تعادله با افراط وتفريط مخالفم اما به همه ي عقايد افراد كشورم احترام ميذارم

عبدالله91
1st October 2014, 06:59 PM
البته بگم نه وزير صداسيمايم نه طرف مهموناي تلويزيونو گرفتم چون دينم اسلامه دين تعادله با افراط وتفريط مخالفم اما به همه ي عقايد افراد كشورم احترام ميذارم

در برنامه افراط دیدین؟

بنده شنیدم که رنگی بوده. دیگه خودم خبر ندارم.

البته این نقل قول رو برا پست قبلیتون نوشتم دیگه به صلفحۀ قبل برنگشتم از همین پستتون نقل قول کردم.

مهمونای این برنامه به نظر بنده طبق عقاید خودشون و طبق اسلام حقیقی زندگی میکنن و اگه خانمی حرف نمیزد نشونۀ اجازه ندادن به ایشون نبوده بلکه خوده خانم این اجازه رو به مرد داده(با اینکه گفته میشه خوده خانمها جواب میدادن)

Ronia
1st October 2014, 07:01 PM
به نظرم این افراد خودشونا از خدا بالاتر میدونن
اگه الگوی زندگیشون قران و حدیث و... که نباید به این شکل باشن
چون محدوده حجابی که خود حاج اقا ها بالای منبر از حدیث و قران ذکر میکنند این نیست،بعدشم اینگونه افراد مبلغ دین هستند و با اینگونه نحوه زندگی کسی جذب این دین نمیشه و فقط یه طرز فکر منفی تو اذهان به جا میذارن
و متاسفم که رسانه ملی ما با چنین طرز فکری موافقه و به عنوان الگو به مردم معرفی میکنه....

vaniya604
1st October 2014, 07:05 PM
دليل اينكه گفتم افراط طبق گفته ي بقيه افراد سايت بود كه گفته بودن فيلم به خاطرشون سياه سفيد بوده! شما ديدين فيلمو؟

vaniya604
1st October 2014, 07:10 PM
خودشونو خدا نميدونن فقط ميخوان پيش خدا عزيزتر بشن بعدم جاي كسيرو كه تنگ نكردن كه اينقد مخالفت ميشه با پوشششون!بابا ولشون كنيد ديگه!هر كس اختيار خودشو داره!

kamel.gholami
1st October 2014, 07:17 PM
سلام
اصلا نمیدونم چه حرفایی گفته شد تو این تاپیک (ببخشید خیلی زیاد بود مطالب! )
ولی مطمئن باشید همونجوری که صداوسیما نتونسته حجاب رو در میون مردم جا بندازه
به همون اندازه هم این برنامه تاثیری روی مردم نخواهد داشت ...

kamel.gholami
1st October 2014, 07:20 PM
سلام

عزیز چه افراطی توی این مردم شما میبینین؟پوشیدن لباس طبق عقیدۀ خود و پوشاندن چهره افراط هست؟

درثانی عزیز من اینا سیعه و مومن هستن. شما حق ندارین کمترین اهانتی به چنین خونوادۀ محترمی داشته باشین.

عزیز چرا لعن میکنی؟

میدونی اگه لعنی که میکنی حق نباشه...

اگه بگین افراط کردن به نظرتون احترام میذارم اما اصلا قبولش نمیکنم. اما لعن شما به هیچ عنوان قابل هضم نیست.

سلام داداش
خوبی ؟

شما که میگی اینها افراط نکردن پس چرا از 1alah نقل قول گرفتی ؟

ایشون گفتن افراطیون

عبدالله91
1st October 2014, 07:30 PM
سلام داداش
خوبی ؟

شما که میگی اینها افراط نکردن پس چرا از 1alah نقل قول گرفتی ؟

ایشون گفتن افراطیون
علیک السلام عزیز

منتظر بودم کسی همین سوال رو بکنه.اونقد با انواع عقاید در دنیای مجازی و حقیقی بحث کرده ایم که حدس زدن این سوال خیلی راحت بود.البته از لوازم مدیریت هم هست.

بحث اینجا روی اون خونواده هست. یک عده میگن افراط هست و یک عده میگن افراط نیست.

گزینۀ دیگه ای اینجا وجود ندارد.

مغلطه که نمیکنیم.وقتی جمله ای به تاپیک یا پستی میگه ممنون عالی بود یعنی تایید تاپیک بعد بلافاصله میگه خدا لعنت کنه افراطیون رو اشاره به همین پست و تاپیک داره.

فکر نکنم پی بردن بهش خیلی سخت باشه.[golrooz]

kamel.gholami
1st October 2014, 07:37 PM
علیک السلام عزیز

منتظر بودم کسی همین سوال رو بکنه.اونقد با انواع عقاید در دنیای مجازی و حقیقی بحث کرده ایم که حدس زدن این سوال خیلی راحت بود.البته از لوازم مدیریت هم هست.

بحث اینجا روی اون خونواده هست. یک عده میگن افراط هست و یک عده میگن افراط نیست.

گزینۀ دیگه ای اینجا وجود ندارد.

مغلطه که نمیکنیم.وقتی جمله ای به تاپیک یا پستی میگه ممنون عالی بود یعنی تایید تاپیک بعد بلافاصله میگه خدا لعنت کنه افراطیون رو اشاره به همین پست و تاپیک داره.

فکر نکنم پی بردن بهش خیلی سخت باشه.[golrooz]

شما حرف خودت رو بزن

افراط کردن یا نکردن

مغلطه نمیکنیم :)

صحبت از افراط شد کسی گفت لعنت بر افراطیون
میتونه هیچ ربطی به تاپیک نداشته باشه

من میگم افراطه
حوصله بحثم ندارم

امیدوارم با این رفتارها مردم از اسلام و مسلمونا زده نشن !

موفق باشی رفیق [golrooz]

عبدالله91
1st October 2014, 07:47 PM
شما حرف خودت رو بزن

افراط کردن یا نکردن

مغلطه نمیکنیم :)

صحبت از افراط شد کسی گفت لعنت بر افراطیون
میتونه هیچ ربطی به تاپیک نداشته باشه

من میگم افراطه
حوصله بحثم ندارم

امیدوارم با این رفتارها مردم از اسلام و مسلمونا زده نشن !

موفق باشی رفیق [golrooz]
عزیز بنده که با شما بحثی نداشتم.
بنده از یه نفر دیگه نقل قول کردم.مجبور هم نبودین بحث کنین اگه حوصله نداشتین.
ممنونم[shaad]
ان شاالله موفق باشین.[golrooz]

kamel.gholami
1st October 2014, 07:49 PM
عزیز بنده که با شما بحثی نداشتم.
بنده از یه نفر دیگه نقل قول کردم.مجبور هم نبودین بحث کنین اگه حوصله نداشتین.
ممنونم[shaad]
ان شاالله موفق باشین.[golrooz]

بله / درست میگی

من عذر میخام !

[golrooz]

vaniya604
1st October 2014, 07:53 PM
اره به نظر من اين پوشش پشتش يه سياستيه!قضيه داره مشكوك ميشه!!![esteress]
بابا اين قصه سر درااااااااااااز دارد.[gooshnakardan]

vaniya604
1st October 2014, 07:56 PM
يه پارازيت من بخام يه متنو از يه متن ديگه بيارم توي متنم بايد چيكار كنم دورش ابي بشه و مستطيل بشه؟؟؟؟[nishkhand]اخه هي كپي ميكنم نه قشنگه ن كسي ميفهمه از كس ديگس!![khande]

عبدالله91
1st October 2014, 07:57 PM
اره به نظر من اين پوشش پشتش يه سياستيه!قضيه داره مشكوك ميشه!!![esteress]
بابا اين قصه سر درااااااااااااز دارد.[gooshnakardan]
یه خونواده با عقاید خودش پوشش داشته.

سیاست کجا بوده؟

تو کاخ سفید چند سال پیش یه اردک سفید میره تو. سیاستمداران میترسن میگن حتما چیزی هست.
اینور اونور میکنن آخرش متوجه میشن که بابا این اردک بیچاره راهشو گم کرده اومده تو.

عبدالله91
1st October 2014, 07:59 PM
يه پارازيت من بخام يه متنو از يه متن ديگه بيارم توي متنم بايد چيكار كنم دورش ابي بشه و مستطيل بشه؟؟؟؟[nishkhand]اخه هي كپي ميكنم نه قشنگه ن كسي ميفهمه از كس ديگس!![khande]
کپی نکن.

پایین هر پستی نوشه نقل قول. روش کلیک کن بعد خودبخود اون مستطیل نقل قول تو صفحۀ جواب دادن میفته. البته بعده ارسال کردنتون مستطیل دیده میشه. موقع جواب دادن فقط عبارات و جملات اون پستی که میخواین نقل قول کنین میفته

vaniya604
1st October 2014, 08:06 PM
کپی نکن.

پایین هر پستی نوشه نقل قول. روش کلیک کن بعد خودبخود اون مستطیل نقل قول تو صفحۀ جواب دادن میفته. البته بعده ارسال کردنتون مستطیل دیده میشه. موقع جواب دادن فقط عبارات و جملات اون پستی که میخواین نقل قول کنین میفتهاهااااا

- - - به روز رسانی شده - - -

کپی نکن.

پایین هر پستی نوشه نقل قول. روش کلیک کن بعد خودبخود اون مستطیل نقل قول تو صفحۀ جواب دادن میفته. البته بعده ارسال کردنتون مستطیل دیده میشه. موقع جواب دادن فقط عبارات و جملات اون پستی که میخواین نقل قول کنین میفتهاااااااااا چه جالب!!!!!!!!!!!!!!!![nishkhand]

kamel.gholami
1st October 2014, 10:24 PM
اشخاص ، ادیان نیستند

دین را با امثال من نبین !

اشتباه نکن ...

میترا پوررحیم
1st October 2014, 11:06 PM
اشخاص ، ادیان نیستند

دین را با امثال من نبین !

اشتباه نکن ...
اقای کامل جملتون فوق العاده زیبا بود زیبا من معنی جملتون رو کاملا حس میکنم دین جدا از اشخاص است زیبا نوشتید زیبا[tashvigh]

"مهدی"
1st October 2014, 11:09 PM
عقاید هر شخصی برای خودش محترم هست.
ولی باید توجه داشت اگر از ما انتظار دارین که به این اشخاص بی احترامی نکنیم لازمه اش اینه که اگر همون گلشیفته هم میره لخت میشه بهش خرده نگیریم.
چون اون هم نه جای کسی رو تنگ کرده و نه به کار کسی کاری داشته. جان من فقط کمی منطق وارد بحث کنین. با این فرضیاتی که شما در تاپیک های مذهبی برای لاپوشونی و ماله کشی استفاده میکنین هر کسی میتونه هر چیزی رو اثبات کنه.

vaniya604
1st October 2014, 11:12 PM
اقاي كامل ميشه جملتونو توضيح بدين؟

vaniya604
1st October 2014, 11:13 PM
اقاي مهدي شما گلشيفته رو با اينا مقايسه ميكنيد؟

"مهدی"
1st October 2014, 11:32 PM
جالبیش اینه که یکی میگ اینجا جامعه ست نه بیابان! اگه به بدحجابی ایراد میگیرن که برای جامعه مضره چرا این بد نیس؟
من نمیگم این پوشش درست است یا غلط.
من میگم که نه تنها به کسی آسیب نمیرسونه بلکه اگه همه زن ها حجاب رو حداقل در حد واجبات حفظ کنن من و خیلی خانم ها نگران این نیستیم که خدای ناکرده نگاه مردان زندگی ام مثل همسر و پدر و برادر و... به فلان زن بی موالاتی نیفتد که به طرز فجیعی جلوی مردان این جامعه رژه میروند!

این کار غیر منطقی است که شما در بحثی شرکت کنین و آن را نیمه کاره رها کنین و حوصله بحث نداشته باشین! حالا من به صورت منطقی گفته های شما را بررسی میکنم نه برای خودتان برای کسانی که حوصله بحث دارند.
اگر مردی بخواهد با هر پوشش نامناسبی به خطا بیوفتد که ایمانش به درد خودش میخورد. در ضمن آیا این درست است که زن محدود شود که مبادا مردی بوالهوسی مبادا به گناه افتد؟ آخرته منطقه یعنی این گفته شما.[cheshmak]

به نام خدا

قضاوت از ظاهر [hoshdar]

یعنی شما میفرمائین ظاهر و باطن این دین همین است که در این برنامه بوده؟

"مهدی"
1st October 2014, 11:36 PM
جایی خوندم:
در انجام کاری را که در آن رضای خدای مهربان است، تردید نکن و رضایت بندگان خدا را محاسبه و ارزیابی نکن و در نظر نگیر؛ والله یعصمک من الناس (و خدا تو را از گزند مردم نگاه می‌دارد.)

این ها هم همین کار رو انجام دادن
کاری که ظرفیتش رو خیلی از ماها نداریم
یعنی خدا راضیه که زن ها اینگونه پوششی داشته باشند؟

"مهدی"
1st October 2014, 11:41 PM
سلام

این مسئله اونقدرها که شروع کننده تاپیک بزرگش کرده، بزرگ نیست!
نمیخواستم شرکت کنم اما بخاطر اینکه بعضی افراد بی انصافانه صحبت کردند نشد که هیچی نگم:

اول اینکه برنامه رنگی بود! (نمیدونم چرا الکی قضیه رو به سمت فاجعه پیش برده نویسنده اول!!)

و بعد اینکه تا وقتی شما همه حرفهای مجری و مهمانان رو نشنیدید نمی تونید قضاوت منصفانه داشته باشید! (اینجا جا داره از دوست عزیزp (http://www.njavan.com/forum/member.php?284055-plarak12)larak12 (http://www.njavan.com/forum/member.php?284055-plarak12) تشکر
کنم بابت روشنگری شون و همه دوستانی که سعی کردند قضاوت درست رو به ما یاد آوری کنند.)

(http://www.njavan.com/forum/member.php?284055-plarak12)
- فرق است بین اینکه ما بخاطر تعصب و کوتاه نظری تلویزیون نبینیم و یا نداشته باشیم و اینکه با دلیل منطقی تلویزیون نبینیم و اینکه اونقدر مشغول امور مفید هستیم که فرصت دیدن تلویزیون رو نداریم!

- همانطور که دوست عزیزی گفتند مجری محترم این تذکر رو هم دادند که صدا و سیما از این خانواده دعوت کرده!! و خودش با شرایط این خانواده این مهمانی رو پذیرفته! چطور می تونید یک سری از حرفها رو بزنید و این خانواده رو متهم به حرفهایی کنید که اصلا ربطی به اینها نداره.

- تلویزیون ندیدن معناش امّل بودن و عقب مانده بودن نیست! بنده اساتید زیادی رو می شناسم که از 24 ساعت صدا و سیما نیم ساعت هم فرصت تی وی دیدن ندارند. خیلی هم به روز هستند هم از اساتید دانشگاه هم از اساتید حوزه.

- بنده حاج آقای صادقی رو می شناسم. دارای روابط عمومی بالا کاملا خوش رفتار و منطقی! جوونی رو ندیدم که با ایشون بشینه حرف بزنه و مجذوب اخلاقشون نشه! و قابل توجه اینکه؛ اطلاعات و آگاهایی ایشون از امور روز خیلی خیلی بیشتر از ماهاست. رسانه فقط تی وی نیست رسانه های جامع تر و بازتر زیادی هستند که می تونند به ما اطلاعات بدهند.. یکی اش کتاب هست و مقالات. چطور اینجا حرفی برای گفتن نداریم!!! ندانسته قضاوت نکنیم .

- اگر همین آقای روحانی دختر و همسرش با لباس باحجاب اما به طور بازتری می اومدند خیلی بیشتر از اینکه اعتراض کنند چرا با پوشیه اومدن، اعتراض می کردند که از شمای روحانی بعید بود این پوشش اونهم در تی وی! این رو گفتم تا بدونید باید در نظر دادنمون نسبت های اجتماعی رو هم در نظر بگیریم.

بله دین اسلام حد و حدود حجاب رو کاملا واضح بیان کرده. و همانطور که دوستان گفتند معناش این نیست که از اون بیشتر رو کسی رعایت نکنه. و اگر رعایت کرد کار حرامی انجام داده. مگر این بنده خداها به کسی زور گفتند! یا به کسی کاری داشتند! فقط سعی کردند تقید خودشون رو بیشتر کنند.
چطور وقتی به خانمی که حجاب نامناسب داره اعتراض میشه، یک سری دایه ی عزیز تر از مادر میشن برای اون خانم! و کسی نیست بگه که دین اسلام حد و حدود حجاب رو چه جوری بیان کرده و اینجا مسئله شخصی میشه!!! اما حالا که این بنده خداها کار اشتباهی هم نکردند اما چند نفر میان طوری حرف می زنند که انگار دین اسلام رو تحریف کردن! نخیر . دین اسلام با این رفتار و پوشش زیر سوال نمیره. دین اسلام وقتی تحریف میشه که همین اشخاص بیان اعلام کنند این همون چیزی هست که دین اسلام بیان کرده. در صورتی که همچنین حرفی نزده اند! و بنده که آقای صادقی رو از نزدیک می شناسم اصلا همچین اعتقادی ندارند. اما خانواده ی ایشون دوست دارند که حد بالای حجاب رو رعایت کنند و هیچ تحکمی نه به خودشون و نه به دیگران هم نداشتند!

دین اسلام وقتی تحریف میشه (در موضوع پوشش) که یک عده ادعای مسلمانی داشته باشند اما حاضر نباشند حداقل پوششی رو که دین اسلام گفته رعایت کنند. حالا این بنده خداها که بر خودشون فقط سخت گرفته اند نه بر دیگران.

برخی از ما احترام گذاشتن به عقاید رو هنوز در دایره تعلقات خودمون می خواهیم داشته باشیم. همه اون کسانی که ابراز ناراحتی و ترس یا .. می کنند از اینکه این نوع حضور موجب تاثیر منفی در مردم میشه, کجا هستند ببینند حجم زیادی از برنامه های همین رسانه ملی رو که نه تنها عقاید رو تحت تاثیر منفی می گذاره بلکه توهین ضمنی هم به برخی اعتقادات می کنه... اونجا برخی از ما ساکتیم.. چون هیچ دغدغه ای نداریم چون احساس روشنفکری داریم اما اینجا فکر می کنیم که وای اسلام تحریف شد.. دین تحریف شد . شیعه همچین چیزی نداره!! الحمد لله زنان در جامعه ایرانی اونقدر آزاد هستند که هم بتونن کار مناسب انتخاب کنند هم به علاقه مندی هاشون بصورت صحیح رسیدگی کنند. حالا من موندم بین این همه آدم این دو نفر جای چه کسانی رو تنگ کردن.

این رو هم بگم. بله دین اسلام دین تعادل هست و دینی هست که بر طبق عقل و منطق پیش میره. و بنده هم در صدد نیستم که بگم این نوع پوشش (با نقاب و پوشیه) همون نقطه تعادل دین اسلام است. نه. خیلی از برنامه های دینی که صداوسیما پخش می کنه و کارشناس خانم حضور پیدا می کنند می بیینید چقدر با وقار با چادر و پوشش معتدل میان و حرفاشون رو می زنن و میرن.

حالا یک نفر دوست داره حد بالای اون چیزی رو دین معرفی می کنه بپذیره . یکی دوست داره حد متوسطش رو بپذیره و یکی هم دوست داره حداقل رو بپذیره. (حداقل منظور بی حجابی و بد حجابی نیست. بلکه حجاب کامل اما حداقلی مثلا مانتو و روسری مناسب بدون اینکه ذره ای بدحجاب باشه) و هر سه گروه هم دارن کار درستی انجام می دهند.

----------------
همه اینها رو گفتم که نظرات و دیدگاهمون رو با این مطالب کمی سبک و سنگین کنیم و بی انصافانه نظر ندیم.

اما بنده نظر خاصی نسبت به این نوع حضور در تی وی رو ندارم و شاید اگر بنده باشم اینجور حضور رو نپسندم ولی معناش این نیست که این نوع حضور بد هست و با دین منافات داره.

حالا من به گفته های دیگر شما کاری ندارم هر چند که آنها هم جای بحث بسیار دارند جناب ولی آیا جدا دین اسلام دین تعادل است؟
اگر حتی فرض بگیریم در حجاب هم تعادل رعایت شده باشد آیا این همه قتل و خونریزی برای اسلام اجباری در همان زمان صدر اسلام و حتی امروزه دین تعادل است؟
دینی که به زور چادر سر مردم میکند با گشت ارشاد تعادل است؟

اونوقت تعریف شما از تعادل چیه دقیقا؟[nishkhand]

عبدالله91
1st October 2014, 11:43 PM
در ضمن آیا این درست است که زن محدود شود که مبادا مردی بوالهوسی مبادا به گناه افتد؟ آخرته منطقه یعنی این گفته شما.

کی گفته حجاب محدودیت هست؟حجاب مصونیت هست.

در طبیعت هم این وجود داره.

اون چیزایی که با ارزش هستن در یه حفاظی قرار میگیرن. این محدودیت نیست بلکه حفاظ مصونیت هست.

چرا فکر میکنی زنانی که این حجاب رو انتخاب کردن بهشون تحمیل میشه؟ این نظر شماست. این زنان خودشون حجابشون رو با منطق خودشون انتخاب میکنن.

هر چیزی که با ذهن ما سازگار نباشه دلیل بر درستی و حق بودن حرف ما نیس.

یه نمونه:
خانم مهندس نوجوان لباس و پوشش رو خودشون انتخاب کردن و میفرماین طوری چادر میپوشم که فقط چشمام بیرون میمونن. اینو که نمیشه بگین تحمیل هست. خودشون میفرماین خودشون انتخاب کردن.

"مهدی"
1st October 2014, 11:46 PM
کی گفته حجاب محدودیت هست؟حجاب مصونیت هست.

در طبیعت هم این وجود داره.

اون چیزایی که با ارزش هستن در یه حفاظی قرار میگیرن. این محدودیت نیست بلکه حفاظ مصونیت هست.

چرا فکر میکنی زنانی که این حجاب رو انتخاب کردن بهشون تحمیل میشه؟ این نظر شماست. این زنان خودشون حجابشون رو با منطق خودشون انتخاب میکنن.

هر چیزی که با ذهن ما سازگار نباشه دلیل بر درستی و حق بودن حرف ما نیس.

یه نمونه:
خانم مهندس نوجوان لباس و پوشش رو خودشون انتخاب کردن و میفرماین طوری چادر میپوشم که فقط چشمام بیرون میمونن. اینو که نمیشه بگین تحمیل هست. خودشون میفرماین خودشون انتخاب کردن.

اونوقت چگونه است که در کشورهای غربی و حتی نزدیک تر شرقی (نظیر چین و...) بدون این پوشش همه راحت زندگیشون رو میکنن؟
من نمیخوام خدایی نکرده به عقاید کسی توهین کنم. و همونطور که گفتم هر کسی عقیده ای دارد که هیچکس حق بی احترامی ندارد.
اگر پست های جلوتر من در همین تاپیک را مطالعه کنین من منظورم بر اون دسته بود که حجاب بهشون تحمیل میشه . اگر انتخابی بود که مشکلی نبود.

✿elnaz✿
1st October 2014, 11:48 PM
یعنی خدا راضیه که زن ها اینگونه پوششی داشته باشند؟

پوشش نمره و درجه داره
نمره کمش همون گردی صورت و مچ دست و همون احکامی که همه آشنایی دارند
من روایتی یا مطلبی نخوندم که نقیض رضایت خدا در باب این پوشش باشه

درسته خیرالامور اوسطها اما ...

عبدالله91
1st October 2014, 11:50 PM
اقاي كامل ميشه جملتونو توضيح بدين؟
فیلم رسوایی آقای دهنمکی رو دیدین؟

ینی همون.آقای اکبر عبدی در این فیلم نقش یه آخوندرو داره . به شاگردی بهش اعتماد کرده و دینش رو طبق گفته خودش از ایشون گرفته بعد با دیدن یه صحنه ای بهش شک میکنه اما آخوند بهش میگه دین را با من نشناس.دین حقیقی رو بشناس.(یه همچین عباراتی)

بعد به مرور آبروی آخوند رو میریزن.....از مسجد بیرون میکنن(هیش کی پشت سرش نماز نمیخونه)... بعد آخر میفهمن که بهش تهمت زده اند...دوباره می یان پشت سرش نماز میخونن.
به مردم اعتماد نکن. اینا گاهی میبرن اوج و گاهی میکوبن زمین. اما نتیجه از آن تقوا پیشگان هست.

عبدالله91
1st October 2014, 11:53 PM
اونوقت چگونه است که در کشورهای غربی و حتی نزدیک تر شرقی (نظیر چین و...) بدون این پوشش همه راحت زندگیشون رو میکنن؟

چون با فرهنگشون اون سبک سازگاره.

بایدها و نبایدهای هر فردی رو مکتبش تعیین میکنه. فرد بدون مکتب ینی نیستی.بایدها و نبایدهای زندگیمون رو از یه مکتبی باید بگیریم.همۀ انسانها این شکلی هستند.

vaniya604
1st October 2014, 11:54 PM
باااابااااااا منطق!!!!!!![khande]
معلومه كه اسلام دين تعادله شك داري؟
بعدم به من ربطي نداره كه گلشيفته چيكار كرده اينا چيكار كردن پس من بايدچيكار كنم!قاضي كه نيستم!!!

عبدالله91
2nd October 2014, 12:05 AM

دین به زور چادر سر مردم نمیکند.

یه شرع داریم، یه عرف داریم، یه قانون کشوری داریم، یه قانون جهانی داریم.

همه چیز رو به دین ربط ندین. درضمن گشت ارشاد هم چادر سر مردم نمیکنه. حالا چه کاری میکنن بنده دقیق خبر ندارم اما میدونم هیچ نهادی چادر سر مردم نمیکنه. و همه کارهای نهادها همشون دستور دین نیس. توش قانون و عرف و خیلی چیزا دخیل هست

نو آور
2nd October 2014, 12:15 AM

همه چیز رو به دین ربط ندین. درضمن گشت ارشاد هم چادر سر مردم نمیکنه. حالا چه کاری میکنن بنده دقیق خبر ندارم اما میدونم هیچ نهادی چادر سر مردم نمیکنه. و همه کارهای نهادها همشون دستور دین نیس. توش قانون و عرف و خیلی چیزا دخیل هست

اگر به من اجازه دهید، با شما در این مورد موافق نباشم. قانون ما، گشت ارشاد ما، گشت انصار ما و ...، حجاب اجباری را، دارند «به نام دین» به مردم تحمیل می کنند. از سوی دیگر؛ آنچه برای زنان تبلیغ و تشویق می شود، چادر است که البته اختراعی ایرانی است و در صدر اسلام، چنین پوششی در میان زنان مرسوم نبوده است.

این مطلب رو هم ببینید:

http://isna.ir/fa/news/93070906034/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D9%85%D8%B9%D9%87-%D8%A7%D8%B5%D9%81%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D8%AD%D8%AC%D8%A7%D8%A8-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%B3%D9%88%D9%85

عبدالله91
2nd October 2014, 12:23 AM
اگر به من اجازه دهید، با شما در این مورد موافق نباشم. قانون ما، گشت ارشاد ما، گشت انصار ما و ...، حجاب اجباری را، دارند «به نام دین» به مردم تحمیل می کنند. از سوی دیگر؛ آنچه برای زنان تبلیغ و تشویق می شود، چادر است که البته اختراعی ایرانی است و در صدر اسلام، چنین پوششی در میان زنان مرسوم نبوده است.
حجاب بله تاکید دین هست.البته شیوۀ اجرای این حکم دینی و پذیرش حجاب فرق داره.لزوما نهادها از راههای پیشنهادی دین استفاده نمیکنن. حکم رو فقط میشنون و میخوان با روش تفکرات خودشون اجرا بکنن.حتی در بین افراد و خونواده ها هم روشها فرق میکنن.مثلا یکی از بچگی اطلاعاتی در مورد جهان بینی و فرهنگ و مکتب و... بهش گفته میشه بعد میتونه هر وقت خواست راحت بره تحقیق کنه . اما چادر رو دین حتما نگفته. ینی کسی میتونه از چادر استفاده بکنه و کسی میتونه با پوشش های دیگه حجابشو حفظ بکنه.

"مهدی"
2nd October 2014, 12:38 AM

عرف رو چه کسی تعیین می کند؟
آیا به جز دولت است؟ زمان رضاخان عرف این بود که بی حجابی باشد و الان هم برعکس.......عرف رو باید مردم و به صورت رفراندوم انتخاب کنند. نه یک شخص و دولت....
ایا با این میزان بی حجابی در جامعه ما هنوز عرف حجاب است؟

masoume.a.92
2nd October 2014, 02:45 PM
سلام

ان شاالله که حوصله بحث دارین.اگه ندارین ان شاالله ایجادش میکنین[nishkhand]

این سوال رو متوجه نشدم میشه توضیح بدین؟

تازه بدونین چه طعمی داره یه مرد ببینه خانمش فقط برا اون آرایش میکنه و...

چنین مردی هیچوقت اهل خیانت نمیشه و چنین زنی همیشه از عشق بی نهایت همسرش لذت میبره.

ان شاالله زندگی شما هم مملو از عشق و وفاداری باشه.

سلام
چشم به احترام شما ایجاد کردم. [shaad]

یک کاربر عزیز گفته بودن :
اگر به ما ارتباط ندارد پس چطور گشت ارشاد روزانه کرور کرور زن و مرد رو سوار میکنه و میبره آن هم به اتهام بد حجابی؟؟؟؟
اگر این به بقیه ربط ندارد پس آن هم به بقیه ارتباطی نداردددددد

بنده منظورم همچین جمله ای بود... [sootzadan][nishkhand]

بعله دقیقا موافقم باهاتون. من از اینکه خودمو گفتم منظورم منه "نوعی" بود... [cheshmak]

ممنون و همچنین آرزوی خوشبختی برای شما... [golrooz]

masoume.a.92
2nd October 2014, 02:59 PM
این کار غیر منطقی است که شما در بحثی شرکت کنین و آن را نیمه کاره رها کنین و حوصله بحث نداشته باشین! حالا من به صورت منطقی گفته های شما را بررسی میکنم نه برای خودتان برای کسانی که حوصله بحث دارند.
اگر مردی بخواهد با هر پوشش نامناسبی به خطا بیوفتد که ایمانش به درد خودش میخورد. در ضمن آیا این درست است که زن محدود شود که مبادا مردی بوالهوسی مبادا به گناه افتد؟ آخرته منطقه یعنی این گفته شما.[cheshmak]

یعنی شما میفرمائین ظاهر و باطن این دین همین است که در این برنامه بوده؟

اولا شما یاد بگیر وقتی میگن "نقل قول نکنین بحث نمیکنم" نباید نقل قول بذاری . این احترامه. امیدوار بودم سرت بشه!!!
علتشم اینه که توی چندین تاپیک شامل بحث های اجتماعی و آسیب های خانواده و مباحث مذهبی و دینی و و و امثالهم عللی که برای حجاب داشتم گفتم. و کامل و شامل بوده.

جواب شما : اگر با پوشش نامناسب زن، مرد به گناه نمی افتاد خدا حجاب رو واجب نمیکرد! قطعا شما بیشتر از خدا نمیفهمی!!!

بقیه جواباتم دوستان دادند.

امیدوارم معنی نقل قول نذار رو درک کنی و دیگه جایی که میگم نقل قول نذارین. نذاری.

یا علی.[golrooz]

"مهدی"
2nd October 2014, 03:15 PM
اولا شما یاد بگیر وقتی میگن "نقل قول نکنین بحث نمیکنم" نباید نقل قول بذاری . این احترامه. امیدوار بودم سرت بشه!!!
علتشم اینه که توی چندین تاپیک شامل بحث های اجتماعی و آسیب های خانواده و مباحث مذهبی و دینی و و و امثالهم عللی که برای حجاب داشتم گفتم. و کامل و شامل بوده.

جواب شما : اگر با پوشش نامناسب زن، مرد به گناه نمی افتاد خدا حجاب رو واجب نمیکرد! قطعا شما بیشتر از خدا نمیفهمی!!!

بقیه جواباتم دوستان دادند.

امیدوارم معنی نقل قول نذار رو درک کنی و دیگه جایی که میگم نقل قول نذارین. نذاری.

یا علی.[golrooz]

چقدر خووب بود که قبل از ریپلی کردن به یک تاپیک قوانین بحث کردن رو میدونستیم.
هر جایی که نیاز باشه مطلبی تصحیح بشه تا کاربران برداشتی اشتباه از موضوع نکنند نقل قول جایز است والا یک گزینه در انجمن ها به عنوان "غیرفعال کردن نقل قول" تعبیه میشد.
در ضمن سوالی که مطرح می شود این است که چرا خداوند قوانین حجاب اسلام را در نقاط دیگر دنیا مطرح نکرده است؟ ایا فقط مردان خاورمیانه اینگونه به گناه می افتند؟

zoh_reh
2nd October 2014, 03:41 PM
سلام
همه پستها رو نخوندم ولی طبق معمول صحبت حجاب شد و تاپیک هم پر مخاطب [shaad] خوبی اش اینه که همه دور هم جمع میشیم[tashvigh]

یکی از شاخصه های تعالیم اسلامی اعتداله، که باید در سراسر زندگی بصورت کلی و فراگیر وجود داشته باشه،

اعتدال در افکار ، کردار، خورد و خواب، ..... اگر نباشه و شخص یا جامعه ای رو بطرف باطل ببره رد میشه ،

چون موجب هدایت انسان به تمایلات نفسانی ، کفر، و دوری از خدا میشه،

این خانواده مورد بحث از حد اعتدال حجاب اسلام خارج شده اند ولی نه بسمت باطل بلکه یه امر کاملا شخصی و سلیقه ایه،ضرری رو متوجه کسی نمیکنن،

اعتدال در اظهار نظر به نظر من از همه مهمتره ، برای رضایت دل خودمون نباید هر برچسبی رو به افراد بزنیم .

عبدالله91
2nd October 2014, 04:35 PM
این خانواده مورد بحث از حد اعتدال حجاب اسلام خارج شده اند

سلام

میبخشین کجای اسلام گفته شده این نوع حجاب خارج از اعتدال هست؟

این نوع حجاب در اسلام حجاب کامل هست.کاملترین نوع حجاب این نوع هست. در درجات پایین تر حجابها فرق میکنن.

پوشاندن خود از نامحرم چه معنی دارد؟مرد نامحرم وقتی به خانمی نگاه میکند اول به کدام قسمت از اعضای خانم نگاه می کند؟صورتش. درسته؟ اگه کسی را بپسندد از صورت و چهرۀ او شروع می کند.زیبایی خود عامل تحریک هست.اما چون مردان هم باید خودشونو نگه دارند گردی صورت و دستها مجاز شده اند.اما خانمی که نگران هست که مبادا صورت و چهرۀ او از چشمهای افراد چشم چران در امان نیست خود چهره وزیبایی اش را می پوشاند هرچند که وظیفه مرد باشد که خودشو نگه داره.اگه نگه نداره و بگه مرد خودشو حفظ بکنه اون وقت اگه افرادی نگاه کنند و ... برای دیگر افراد زیاد بد نمی شود چون عادت کرده اند اما برای زن متقی فرق داره.

درجات ایمان متفاوت هستند.

البته اینجا جاش نیست که به این مسائل پرداخته بشه

عبدالله91
2nd October 2014, 04:41 PM
ایا با این میزان بی حجابی در جامعه ما هنوز عرف حجاب است؟
در جامعۀ ما بدحجابی و بی حجابی امری است که پذیرفتنی نیس.اینو عرف جامعه میگه.

حتی اکثر خانمها حاضر نیستن حجابشون رو بردارند.

عرف رو نه دولت تعیین میکنه و نه فرد و نه از راه رفراندم تعیین میشه. به یه چیز شناخته شده در جامعه عرف گفته میشه.

نارون1
2nd October 2014, 04:42 PM
سلام

این نوع حجاب در اسلام حجاب کامل هست.کاملترین نوع حجاب این نوع هست. در درجات پایین تر حجابها فرق میکنن.

پوشاندن خود از نامحرم چه معنی دارد؟مرد نامحرم وقتی به خانمی نگاه میکند اول به کدام قسمت از اعضای خانم نگاه می کند؟صورتش. درسته؟ اگه کسی را بپسندد از صورت و چهرۀ او شروع می کند.زیبایی خود عامل تحریک هست.اما چون مردان هم باید خودشونو نگه دارند گردی صورت و دستها مجاز شده اند.اما خانمی که نگران هست که مبادا صورت و چهرۀ او از چشمهای افراد چشم چران در امان نیست خود چهره وزیبایی اش را می پوشاند هرچند که وظیفه مرد باشد که خودشو نگه داره.اگه نگه نداره و بگه مرد خودشو حفظ بکنه اون وقت اگه افرادی نگاه کنند و ... برای دیگر افراد زیاد بد نمی شود چون عادت کرده اند اما برای زن متقی فرق داره.

سلام

تااينجا خوب بحث مي شد

ولي اين صحبتها قابل پذيرش نيست , حداقل برامن

اينكه گفته شده كاملترين نوع حجاب و درجه بالاي ايمان صرفا با اين پوشش

"مهدی"
2nd October 2014, 04:50 PM
سلام

شما اعتدال رو ابتدا برای من تعریف کنین....
در ضمن با این نوع استدلال شما باید مردها هم رو صورتشون پارچه بکشن برن بیرون مبادا که خانمی تحریک شود.....

عرف رو نه دولت تعیین میکنه و نه فرد و نه از راه رفراندم تعیین میشه. به یه چیز شناخته شده در جامعه عرف گفته میشه.

عزیزم شما مطمئنی در ایران زندگی میکنی؟ الان وضع جامعه ما این رو نشون میده که اکثر خانم ها حجاب رو میخان یا بی حجابی؟
من از بی حجابی یا شخص خاصی طرفداری نمیکنم. ولی در نظر داشته باشین که وضع پوشش بانوان در جامعه ما خلاف سخنان شماست.[cheshmak]

zoh_reh
2nd October 2014, 04:55 PM
سلام

خواهش می کنم مراجع تقلید همه باتفاق نظر بر پوشاندن در پیشانی از رستنگاه مو و زیر چانه است(گردی صورت) فتوا داده اند.

اینکه چادر حجاب برتر است شکی نیست ولی برترین یا کاملترین رو باید مراجع فتوا بدن چون هر کسی مقلد مجتهد خودشه نه سلائق شخصی.

این خانواده بنا یه صلاحدید خودشون خواستن کاملترین حجاب رو داشته باشند و کار بدی هم نیست.دلیلشو تو پستی که گذاشتم توضیح دادم

زمانیکه حد شرعی پیدا باشه با رعایت کلیه موازین(بدون آرایش در همون حدو...) مشکلی برای زن ایجاد نخواهد کرد حتی اگر مردی به قصدی نگاه کنه.

عبدالله91
2nd October 2014, 04:55 PM
سلام

تااينجا خوب بحث مي شد

علیک السلام

دلیل کامل بودنش رو تا حدودی اشاره کردم.البته منظور از حجاب کامل همان حجاب برتر هست. بقیه حجابها هم کامل هستند اما این نوع حجاب، گل سرسبد حجاب افرادی هست که حتی نگران کمترین اثرگذاری روی نامحرم است که مانع رشد معنویشان میشود.چون نگاه نامحرم تیرزهرآلودی از سوی شیطان هست. این تیر سمی فقط بر روی نگاه کننده عمل نمیکند بر روی افراد متقی اثرش بیشتر هست.البته در درجات بالاتر.

هرچقد ایمان بالاتر بره حجب و حیا بیشتر میشه.که این عامل پوشاندن قسمتهایی میشه که حتی امکان احتمال مانع رشد هست.

این یه قضیۀ یه طرفه هست که برعکسش شاید درست نباشه. یعنی افراد با تقوای بالاتر یقینن و صددرصد خیلی چیزارو می پوشانند حتی اعضایی که احتمال ایجاد مانع میکنه رو. اما افرادی که خود رو کامل می پوشانند شاید به این مرحله نرسیده باشند براساس برخی عقاید و برخی حرفها بپوشانند.پس کلمۀ صرفا رو ما نیاوردیم.توضیحش هم این بود

Capitan Totti
2nd October 2014, 04:57 PM

سلام

=))

هرجا سخن از تند روی است !! نام "عبداله" می درخشد[shaad]

حجاب غیرعادی تبعات منفی دارد

واکنش امام جمعه اصفهان به نشان دادن خانواده یک روحانی با پوشیه (http://aftabnews.ir/fa/news/264420/%D9%88%D8%A7%DA%A9%D9%86%D8%B4-%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D9%85%D8%B9%D9%87-%D8%A7%D8%B5%D9%81%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%AF%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D8%B1%D9%88%D8%AD%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D9%88%D8%B4%DB%8C%D9%87)

حجت الاسلام و المسلمین رهبر امام جمعه موقت اصفهان معتقد است که نباید حجاب را به گونه ای نشان داد که موجب تحقیر و طنز بشود.
آفتاب: حجت الاسلام و المسلمين رهبر امام جمعه موقت اصفهان درباره نمايش خانواده روحانيون در تلويزيون با پوشيه گفت: به نظر من هم اينگونه موارد غير عادي است. يعني اگر يک روحاني با يک نکته ها و رفتارهايي که افکار عمومي آن را رد مي کند و از نظر آن ها نوعي ارتجاع و يک نوع تنگ نظري و کار غير عادي است جالب نيست. خانواده روحاني هم بايد در کنار او يک پوشش و حجاب اسلامي در حد آن مقداري که شرع مقدس الزام کرده است داشته باشد. زياد تر از آن اگر باشد يک مقدار غيرعادي جلوه مي کند و با افکار عمومي و با فرهنگ عمومي ما در تضاد است و ممکن است موجب زير سوال بردن و نگاه هاي طنز آميز و تحقير آميز و برداشت ها متفاوتي درباره اين ها بشود. حجاب و پوشش بايد عادي باشد چراکه پوشش غيرعادي ممکن است تبعات منفي در جامعه داشته باشد.

به گزارش خبرآنلاین، رئيس فراکسيون روحانيون مجلس هشتم همچنين درباره تصويري که از روحانيون در فيلم ها و سريال ها نشان مي دهند: من معقتدم که آوردن روحاني و لباس روحانيت در فيلم و کارهاي هنري و امثال اين ها کار جالبي نيست. آن گونه که من احساس مي کنم ، به نظرم شان روحاني را پايين مي آورد. روحاني بايد، کار کند، هدايت کند، بايد در مردم باشد اما اينکه يک فردي بيايد لباس روحاني را بپوشد يا اينکه خود روحاني بخواهد در فيلم و سريال باشد با شئونات روحانيت مناسب نيست و من مايل نيستم که چنين کاري بشود اما شده است. تا حالا چند مورد داشته ايم و از فيلم «مارمولک» آغاز شد. ما همان زمان هم مي ديديم که اين حرکت ها منافي با شان روحانيت است. اخيرا هم در در چند فيلم ديده ايم و آقاي عبدي لباس روحاني پوشيده بود. اين با شئونات روحانيت منافات دارد. البته بايد اين نکته را بگويم که عملکردي که براي اين روحانيون گذاشته اند عملکرد بدي نبوده است و نقش منفي نبوده است. اما اصولا روحاني نبايد در صف هنرپيشه قرار بگيرد. مردم ممکن است با نگاه هاي خاص به آن توجه کنند.

حتما الان میخوای بگی آیت اله رهبر ، دروغ میگوید !!

وقتی یک روحان بزرگ مثل امام جمعه ی اصفهان قاطعانه میگوید این نوع پوشش

توهین است !! و بر ضد اسلام معتدل

شما نمیتونی هیچگونه اضهار نظری بکنید[golrooz]

دیگر هم بحث های "نا مفید" و غیر اسلامی !! انجام ندهید !!

غیر اسلامی ازین باب که یه روحانی بزرگ میگه این شیوه غلطه و شما میگی درست !!

پس شیوه ی شما مخالفت با این روحانی است !! و ضد اسلام !!

پیروز باشید

بدرود

عبدالله91
2nd October 2014, 04:58 PM
مشکلی برای زن ایجاد نخواهد کرد حتی اگر مردی به قصدی نگاه کنه.

این به نظرم نظر شخصی شماست و ما احترام میذاریم. اما یقینن اثر خواهد گذاشت.البته برا افراد با درجات مختلف.

زهر را چه بخوری و چه بخورانند اثر دارد.نگاه تیر زهر آلود هست.اثر دوطرفه دارد

نارون1
2nd October 2014, 05:00 PM
علیک السلام

دلیل کامل بودنش رو تا حدودی اشاره کردم.البته منظور از حجاب کامل همان حجاب برتر هست. بقیه حجابها هم کامل هستند اما این نوع حجاب، گل سرسبد حجاب افرادی هست که حتی نگران کمترین اثرگذاری روی نامحرم است که مانع رشد معنویشان میشود.چون نگاه نامحرم تیرزهرآلودی از سوی شیطان هست. این تیر سمی فقط بر روی نگاه کننده عمل نمیکند بر روی افراد متقی اثرش بیشتر هست.البته در درجات بالاتر.

هرچقد ایمان بالاتر بره حجب و حیا بیشتر میشه.که این عامل پوشاندن قسمتهایی میشه که حتی امکان احتمال مانع رشد هست.

این یه قضیۀ یه طرفه هست که برعکسش شاید درست نباشه. یعنی افراد با تقوای بالاتر یقینن و صددرصد خیلی چیزارو می پوشانند حتی اعضایی که احتمال ایجاد مانع میکنه رو. اما افرادی که خود رو کامل می پوشانند شاید به این مرحله نرسیده باشند براساس برخی عقاید و برخی حرفها بپوشانند.پس کلمۀ صرفا رو ما نیاوردیم.توضیحش هم این بود

بسيار افراد هستن كه ممكنه اين حجاب مدنظر شما رو نداشته باشن ولي عفت دارن , حجب و حيا دارن

شما بر چه اساسي اين ميزان رو قرار ميدين ?

عبدالله91
2nd October 2014, 05:03 PM
در ضمن با این نوع استدلال شما باید مردها هم رو صورتشون پارچه بکشن برن بیرون مبادا که خانمی تحریک شود.....

این بحثم باشماها نبوده.

طبق اصول بحث باید با افراد مختلف طبق اطلاعات و حد و ظرفیت و آگاهی و... طرف بحث کرد.با برخی افراد هم نباید وارد بحث شد چون اگه بشی به دانش و عقل خودت توهین کرده ای.

این نقل قولم مختص شما نیس.برا افرادی هست که همه چیز را با هواهای نوجوانی و... میبینن هست.

این بحثم باشماها نبوده.

طبق اصول بحث باید با افراد مختلف طبق اطلاعات و حد و ظرفیت و آگاهی و... طرف بحث کرد.با برخی افراد هم نباید وارد بحث شد چون اگه بشی به دانش و عقل خودت توهین کرده ای.

این نقل قولم مختص شما نیس.برا افرادی هست که همه چیز را با هواهای نوجوانی و... میبینن هست.

عبدالله91
2nd October 2014, 05:06 PM

بنده کامل توضیح داده ام.

بنده میزان قرار نداده ام.

"مهدی"
2nd October 2014, 05:07 PM
این بحثم باشماها نبوده.

این بحثم باشماها نبوده.

من از شما فقط درخواست کردم تا اعتدال رو برای من تعریف کنین, نه اینکه نظرتون رو راجع به بحث کردن بیان کنید.[shaad]
البته میتونین برای اون هم یه تاپیک جداگانه ایجاد کنین تا سرش بازم بحث کنیم. در ضمن هر چیزی که بیان می شود باید کلی باشد و نه مختص شخصی خاص!

بلاخره چی شد؟ اعتدال چیست؟ اعتدال پوشیه است؟ (احتمالا گشت ارشاد و... هم اعتدال هستند با این تعاریف شما) به هر حال خوشحال میشم تعریف اعتدال رو از نظر شما بدونم.

دختری که برای به دنبال کشیدنت تنش را به تو هدیه میکند فاحشه نیست و دختری که برای به دنبال کشیدنت تنش را از تو دریغ میکند باکره نیست...

من به باکره بودن ذهن فاحشه ها و به فاحشه بودن ذهن باکره ها ایمان دارم!

..دکتر شریعتی..

zoh_reh
2nd October 2014, 05:10 PM
این به نظرم نظر شخصی شماست و ما احترام میذاریم. اما یقینن اثر خواهد گذاشت.البته برا افراد با درجات مختلف.

زهر را چه بخوری و چه بخورانند اثر دارد.نگاه تیر زهر آلود هست.اثر دوطرفه دارد

حرف شما رو قبول میکنم در صورتیکه خانم مطمئن باشه به یه نیتی بهش نگاه میشه خب معمولا ادم متوجه میشه خودشو یه جورایی جمع و جور میکنه،و از حد هم کمی فراتر میره.

ولی اینکه در حالت عادی واجب نیست برای زن که حد مشخص شده شرعی رو بپوشونه . یعنی در واقع داره حکم رو اجرا میکنه.

عبدالله91
2nd October 2014, 05:22 PM
من از شما فقط درخواست کردم تا اعتدال رو برای من تعریف کنین, نه اینکه نظرتون رو راجع به بحث کردن بیان کنید.[shaad]
البته میتونین برای اون هم یه تاپیک جداگانه ایجاد کنین تا سرش بازم بحث کنیم. در ضمن هر چیزی که بیان می شود باید کلی باشد و نه مختص شخصی خاص!

بلاخره چی شد؟ اعتدال چیست؟ اعتدال پوشیه است؟ (احتمالا گشت ارشاد و... هم اعتدال هستند با این تعاریف شما) به هر حال خوشحال میشم تعریف اعتدال رو از نظر شما بدونم.

دختری که برای به دنبال کشیدنت تنش را به تو هدیه میکند فاحشه نیست و دختری که برای به دنبال کشیدنت تنش را از تو دریغ میکند باکره نیست...

من به باکره بودن ذهن فاحشه ها و به فاحشه بودن ذهن باکره ها ایمان دارم!

..دکتر شریعتی..

عزیز شما بیشتر دوس دارین حرفهای قشنگ بزنین. دنبال بحث منطقی نیستین.

باکره و فاحشه و... هم ارزانی آقای شریعتی و افرادی که حرفای قشنگ رو به قشنگی حرفها و منطقی بحث ها ترجیح می دهند.

البته ما به آقای شریعتی و.. نهایت احترام رو قائل هستیم. قبل از تندروی بگم تا این بحث اینجا قطع بشه.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خواهشا افراد با آگاهی های مختلف؛ سنین مختلف با همسطح و هم دانش و همسن خودشان بحث بکنند تا جلوی انحراف بحث گرفته بشه.

چون برخی چیزا برا افراد مختلف معانی متفاوتی میده.کودک کارش عروسک و اسباب بازیه نوجوان و جوان مطالعه و کنجکاوی و دانش آموزی و دانشجویی و... بزرگسال معلم تجربه و استادی و راهنمایی و محققی و ...

"مهدی"
2nd October 2014, 05:25 PM
عزیز شما بیشتر دوس دارین حرفهای قشنگ بزنین. دنبال بحث منطقی نیستین.

باکره و فاحشه و... هم ارزانی آقای شریعتی و افرادی که حرفای قشنگ رو به قشنگی حرفها و منطقی بحث ها ترجیح می دهند.

البته ما به آقای شریعتی و.. نهایت احترام رو قائل هستیم. قبل از تندروی بگم تا این بحث اینجا قطع بشه.
خواهشا افراد با آگاهی های مختلف؛ سنین مختلف با همسطح و هم دانش و همسن خودشان بحث بکنند تا جلوی انحراف بحث گرفته بشه.

چون برخی چیزا برا افراد مختلف معانی متفاوتی میده.کودک کارش عروسک و اسباب بازیه نوجوان و جوان مطالعه و کنجکاوی و دانش آموزی و دانشجویی و... بزرگسال معلم تجربه و استادی و راهنمایی و محققی و ...

من واقعا متوجه نشدم. بلاخره تعریف شما از اعتدال چیه؟
کاش به جای به حاشیه کشیدن مطالب و تعریف کردن داستان راجع به زندگی کودکان و بزرگسالان و خرده گرفتن از آدم بزرگواری همچون دکتر شریعتی فقط به اصل موضوع و رشته کلام میپرداختید.[shaad]
ممنون میشم اگر با این سطح آگاهی و هوشیاری تون بحث رو به جلو ببرید و با ارائه کلامتون مجلس رو به فیض برسونید[golrooz]

عبدالله91
2nd October 2014, 05:33 PM
من واقعا متوجه نشدم. بلاخره تعریف شما از اعتدال چیه؟
کاش به جای به حاشیه کشیدن مطالب و تعریف کردن داستان راجع به زندگی کودکان و بزرگسالان و خرده گرفتن از آدم بزرگواری همچون دکتر شریعتی فقط به اصل موضوع و رشته کلام میپرداختید.[shaad]
ممنون میشم اگر با این سطح آگاهی و هوشیاری تون بحث رو به جلو ببرید و با ارائه کلامتون مجلس رو به فیض برسونید[golrooz]

اینجا تمرین تحمل و صبر هست برای ما برای ورود به عرصه های مهمتر.علت دیگری برای حضور ما وجود ندارد.

موفق و موید باشین.

elinaaa
2nd October 2014, 05:39 PM
خیلی ببخشید دوستان ولی فکر نمیکنید ی برنامه تلویزیونی ک نصفه شب پخش شده خیلی ارزش اینو نداره ک بخوایم 12 صفحه دربارش بحث کنیم!!!!
اگه واقعا میخوایم درمورد حجاب بحث کنیم پس لزومی نداره درمورد پوشش ی همچین خانواده ای بحث بشه یا پوشش هر کس دیگه ای بهتره اون چیزی ک تو ادیان مختلف و البته اسلام اومده رو مطرح کنیم واونوقت خودمونو و فقط خودمونو باهاش بسنجیم و ببینیم چقد بهش دوریم یا نزدیک و یادمون باشه ک هرکس ب اندازه ظرفیت و توان خودش ب دستورات دینش عمل میکنه شاید با این حرف من موافق نباشید ولی اگه غیر از این بود و همه کامل بودن ک دیگه دنیا بهشت بود...

"مهدی"
2nd October 2014, 08:26 PM
اینجا تمرین تحمل و صبر هست برای ما برای ورود به عرصه های مهمتر.علت دیگری برای حضور ما وجود ندارد.

موفق و موید باشین.

ناکامی در تعاریف اولیه و گام های آغازین؛ شکست در عرصه های مهمتر را در پی خواهد داشت.[cheshmak]

تووت فرنگی
2nd October 2014, 08:59 PM
واعظى پرسيد از فرزند خويش هيچ ميدانى "مسلمانى" به چيست؟
صدق و بى آزارى و خدمت به خلق..
هم عبادت، هم کليد زندگى ست...
گفت زين معيار در شهر ما، يک مسلمان هست آن هم "ارمنى" ست...

اگر اشتباه نکنم پروين اعتصامى

kamanabroo
3rd October 2014, 11:42 AM
عقاید هر شخصی برای خودش محترم هست.
ولی باید توجه داشت اگر از ما انتظار دارین که به این اشخاص بی احترامی نکنیم لازمه اش اینه که اگر همون گلشیفته هم میره لخت میشه بهش خرده نگیریم.
چون اون هم نه جای کسی رو تنگ کرده و نه به کار کسی کاری داشته. جان من فقط کمی منطق وارد بحث کنین. با این فرضیاتی که شما در تاپیک های مذهبی برای لاپوشونی و ماله کشی استفاده میکنین هر کسی میتونه هر چیزی رو اثبات کنه.

جمله اولتون مورد احترام هست.

همینکه برای بی احترامی دارین شرط می گذارین یعنی جمله اولتون رو خودتون هم قبول ندارین!

و متعجبم که خودتون رو در موضع منطق می گذارید در حالی که در همین متنتون چند تا بی احترامی هست!

حرفتون با عملتون تناقض داره.

تصمیم گرفته بودم جواب خیلی حرفا رو ندم چون با وجود اینکه از بدیهی ترین اصولی منطقی استفاده کردم دیدم تاثیری در بر نداشت

و این یعنی بحث حتی اگر منطقی هم باشه باید مخاطب هم در خودش منطق رو پذیرفته باشه. نه اینکه بدون مبنا و اصول فقط هر چی می بینه رد کنه .

و این رو هم باید بگم که اثبات و استدلال و منطق و این حرفا برای هر بحث خیلی سخت تر است از رد کردن بدون منطق.
رد کردن ادعائی و اشکال گرفتن و نظر مخالف داشتن خیلی هنر نیست.

اگر ما واقعا دنبال حقیقت هستیم هر مقدار از امور که بصورت منطقی برای ما جا می افته رو باید بپذیریم و گرنه بر خلاف عقل خودمون داریم عمل می کنیم.

منظورمم از بحث منطقی این نیست که شما حرفها و نظرات تمام کاربران اینجا رو صد در صد منطقی بدونین چون مسلما همه اونها در مقام بحث کردن نیستند. این طبیعیه که هر کاربر نظر مختص به خودش رو داره با توجه به مقدماتی که در ذهنش چیده شده. و ضمن حفظ احترامی که ما به نظر شخصی اش می گذاریم باید این نظر رو با احترام و بدور از توهین به نظر دیگران ارائه بدهد.

kamanabroo
3rd October 2014, 12:02 PM
حالا من به گفته های دیگر شما کاری ندارم هر چند که آنها هم جای بحث بسیار دارند جناب ولی آیا جدا دین اسلام دین تعادل است؟
اگر حتی فرض بگیریم در حجاب هم تعادل رعایت شده باشد آیا این همه قتل و خونریزی برای اسلام اجباری در همان زمان صدر اسلام و حتی امروزه دین تعادل است؟

اونوقت تعریف شما از تعادل چیه دقیقا؟[nishkhand]

آقای مهدی

کی میشه من از شما بحث ببینم که در اون
بدون توهین و جسارت
بدون تمسخر
با منطق
و با مبنای منطقی درست
کلامتون رو بیان کرده باشین
------------
شما قابلیت این که بخواهید منطقی بحث کنید رو دارید
اما خودتون رعایت نمیکنید

بنده حاضرم حتی اگر خواستید شماره همراهم رو بدم که زودتر و راحت تر به نتیجه برسیم.

---------------
بخاطر انجام وظیفه و لطف دوستان اون مقداری که نیاز باشه بحث رو ادام میدم [golrooz]
-------------------------------

تعریف تعادل باید مبنا داشته باشه. اگر من در ذهنم یک مبنایی داشته باشم که شما اون رو قبول نداشته باشید تا روز قیامت هم بحث کنیم به نتیجه نمی رسیم.
ادعا می کنیم طبق منطق
اما وقتی باید بپذیریم یک حرف منطقی رو راحت زیرش می زنیم که من این منطق رو قبول ندارم.
در نتیجه الکی بحث کردیم
به نتیجه مفید و درستی هم نرسیدیم
ذهن مخاطبین دیگر رو هم مشوش و درگیر کردیم.
----------------------------------------------------------------------

تعادل از عدل میاد
عدل و عدالت هم یک معنا بیشتر نداره:

قرار گرفتن هر چیزی در جای خودش!

توضیح مختصر:
یعنی هر چیزی نسبت به جایگاهی که خداوند عالم براش در نظر گرفته (قابلیت ها، تکوینیات )و تشریع (چیزی که دین مبین اسلام اون رو بیان می کنه) باید در جای خودش قرار بگیره.
مثلا اگر خداوند در برخی جاها مرد رو مقدم می کنه و او را برجسته تر جلوه میده در جای دیگری به تناسب خودش زن رو مقدم می کنه و او را ویژه قرار میده.
و در یک جمله: تعادل نسبت به هر چیز و هر امری، با توجه به خودش سنجیده میشه. یعنی تعادل در همه امور امری نسبی است به این معنا که تعادل نسبت به هر چیزی می تونه تعریف خاص خودش رو داشته باشه اما تعریف کلی عدالت همونی بود که عرض کردم:
قرار گرفتن هر چیزی در جای خودش!

پس:
از نظر منطقی برخی تعریف ها و گزاره ها از عدل و عدالت صحیح نیستند (هر چند بین زبانها شیوع دارند):
تعریف عدالت به مساوات تعریف کامل و دقیقی نیست. چون شاید در برخی امور عدالت به مساوات منجر بشه اما در خیلی امور عدالت معناش مساوات نیست. چون ظرفیت ها، قابلیت ها، جایگاه ها و .. می تونه فرق داشته باشه.

-------------
در مورد بحث درباره دین اسلام و جنگ و .. در تاپیک مربوط به خودش پاسختون رو خواهم داد.

s.r.sahar
3rd October 2014, 12:03 PM
بنظرم اين پست ديگه بسته بشه خيلي بهتره
اوايل پست درمورد موضوع اصلي بحث شد و هركس نظرات خودش رو داد. ديگه بحث داره بي ربط ميشه به موضوع

kamanabroo
3rd October 2014, 12:30 PM
بنده برای اینکه بحث در این تاپیک خاتمه پیدا کنه برخی مسائل رو دوباره اشاره می کنم و ان شاالله تاپیک بسته بشه و دوستان با تحلیل های خودشون فقط فکر کنند.

بسيار افراد هستن كه ممكنه اين حجاب مدنظر شما رو نداشته باشن ولي عفت دارن , حجب و حيا دارن

می بخشید با و جود اینکه خطابتون به دوستان دیگر بود . بنده نقل قول کردم.

سلام

تااينجا خوب بحث مي شد

سلام

الان دو تا موضوع و یک محور، تو صحبت شما هست:
درجه بالای ایمان
پوشش پوشیه

این گزاره ها رو از زبان دین خدمتتون عرض می کنم:
1. با حجاب بودن و پوشش مناسب داشتن از نظر دین دارای مراتبی است. که دین اسلام مرتبه میانه رو انتخاب می کنه. و هر کسی هر مرتبه از این مراتب پوششی رو انتخاب کنه با حجاب محسوب میشه و از نظر دینی مشکلی نداره. حالا یک نفر مرتبه اول رو انتخاب می کنه یک نفر مرتبه وسط و یک نفر مرتبه آخر. اما اینکه هر کدوم از این اشخاص ادعا بکنند که اون مرتبه ای که بنده انتخاب کردم طبق موازین دینی هست و بقیه مراتب بی دینی است، این یک اشتباه است.
در اینصورت پوشش با پوشیه یک انتخاب شخصی است که جزء مراتب حجاب و پوشش به حساب میاد و مسلما نمیشه گفت که فقط این نوع پوشش درسته و غیر اون درست نیست و بی دینی است. و چه بسا در برخی فضاها این نوع پوشش مناسب هم نباشه.

2. دارای درجه بالایی از دین و ایمان بودن رابطه ی مستقیمی با پوشش ندارد.(البته اگر شخصی از روی لاقیدی بخواد بی حجاب یا بد حجاب باشه بحثش جداست) و نمی توان گفت چون شخصی پوشش حداکثری رو انتخاب می کنه لزوما از مرتبه دینی بیشتری هم برخوردار هست. یعنی چون نیت شخصی اش بر مقید بودن بیشتر نسبت به امور دینی هست این پوشش رو انتخاب کرده اما این بدان معنا نیست که اگر شخصی یا اشخاصی این پوشش (حداکثری) رو انتخاب نکردن از نظر دین و ایمان ضعیف تر هستند . نه اصلا اینطور نیست. بلکه چه بسا اعمال با نیت ها سنجیده میشه و اعتقادات در دلها محکم میشه. بله رعایت ظاهر یکی از شروط دین اسلام است. اما خود دین اسلام هم در مسئله رعایت ظاهر کفایت به حد میانه می کنه.

آیه31 سوره نور کاملا روشن این مسئله رو بیان کرده که به دوستانی که علاقه دارند نظر قرآن و دین رو بدونند به این آیات مراجعه کنند.

این خانواده بنا یه صلاحدید خودشون خواستن کاملترین حجاب رو داشته باشند و کار بدی هم نیست.دلیلشو تو پستی که گذاشتم توضیح دادم

زمانیکه حد شرعی پیدا باشه با رعایت کلیه موازین(بدون آرایش در همون حدو...) مشکلی برای زن ایجاد نخواهد کرد حتی اگر مردی به قصدی نگاه کنه.

حرفتون کاملا درسته. تشکر می کنم

بله در قرآن در سوره نور آیات 30 و 31 به مرد و زن میفرماید که نگاه خودشون رو حفظ کنند و حد و حدود حجاب رو هم بیان می کنند.
حالا اگر قلب مریضی بخواد از همین حدی که دین اسلام بیان کرده، قصد گناه کنه ، اون شخص خودش دارای قلب مریض و نا سالم است.
و این هم صحیح است که مرد و زن خودشون رو در موضع تهمت و گناه نباید قرار بدهند.

بنظرم اين پست ديگه بسته بشه خيلي بهتره
اوايل پست درمورد موضوع اصلي بحث شد و هركس نظرات خودش رو داد. ديگه بحث داره بي ربط ميشه به موضوع

بله نظر منم همینه که تاپیک بسته بشه به همین علت.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد