PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هوش بالا دردسرهای خاص خود را دارد!

masoume.a.92
22nd September 2014, 05:40 PM
http://media.isna.ir/content/1410961388274_6.jpg/2

هوش زیاد دردسرهای خودش را هم دارد و یکی از آن‌ها، همیشه نگران بودن است. محققان معتقدند، افرادی که بیش از حد نگران هستند، غالبا آدم‌های باهوشی هستند و نگرانیشان به جای اینکه به زندگی آن‌ها آسیبی بزند، در موقعیت‌های سخت به دادشان می‌رسد. نگرانی آدم‌های باهوش باعث می‌شود کمتر گرفتار موقعیت‌های خطرناک شوند و بیشتر از دیگران از موقعیت‌های سخت جان سالم به در ببرند. به گزارش نشریه Frontiers in Evolutionary Neuroscience، محققان با سنجیدن سطح کولین مغز به میزان هوش افراد پی می‌برند. علاوه بر این، آن‌ها به شما توصیه می‌کنند که با خوردن شیر، جگر، تخم مرغ و بادام زمینی کولین بیشتری به مغزتان برسانید و هوش و حافظه‌تان را تقویت کنید.

منبع (http://isna.ir/fa/news/93062716116/%D9%87%D9%88%D8%B4-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7-%D8%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B3%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D8%B5-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF)

کاساندان
22nd September 2014, 05:45 PM
مادرم همیشه این را بهم میگفت اما هیچوقت حرفش را باور نمیکردم!
همیشه فکر میکردم این همه نگرانی و استرس ، آخر قاتل من میشود!!
جالب بود !ممنون

v.m 2020
24th September 2014, 10:54 PM
مادرم همیشه این را بهم میگفت اما هیچوقت حرفش را باور نمیکردم!
همیشه فکر میکردم این همه نگرانی و استرس ، آخر قاتل من میشود!!
جالب بود !ممنون
میخواستید بگید من باهوشم ؟؟؟؟[khande][khandeshadid]

optici
25th September 2014, 12:59 PM
آقا من کلا نگران نمیشم [khande] انقد بی خیالم که همیشه این بی خیالیم کار دستم میده [taajob]
یعنی چی خوب ؟؟؟!!!!1

masoume.a.92
27th September 2014, 10:56 AM
میگم سرم درد میکنه زودتر میگفتید دیگه

این پست شما جواب نامحترمانه ای به یک تاپیک علمی بود لذا من سعی در حذفش میکنم تا یاد بگیرید اسپم نفرستید.

masoume.a.92
27th September 2014, 11:01 AM
آقا من کلا نگران نمیشم [khande] انقد بی خیالم که همیشه این بی خیالیم کار دستم میده [taajob]
یعنی چی خوب ؟؟؟!!!!1

در دنیای پزشکی هیچ چیز مطلق نیس عزیزم. ینی این خبری که گذاشتم نه برای همه صدق میکنه نه اگه نگران نباشن به معنی کم هوش بودنه...
میشه گفت معمولا درسته...

کاساندان
1st October 2014, 06:40 PM
میخواستید بگید من باهوشم ؟؟؟؟[khande][khandeshadid]

نخیر !!!!
فقط این که خیلی تعجب کردم و حرف مادرم هم را باور نکردم !
وقتی از چیزی خبر نداری، بهتر است با ادب بمانی و زود قضاوت نکنی! و اگر هم کنجکاوی ات زیاد شد، باز هم میتوانی با ادب بپرسی؟!
من خیلی استرس دارم و حتی در لحظه هایی که همه به طور عادی کاری انجام میدهند ، من برعکس آنها نسبت به کارهایم و اتفاقها و.. احساس نگرانی میکنم؟! قبلا فکر میکردم که این حس خیلی بد است!!
به فرض همین طور که میگویید باشد! کجای حرفم خنده داشت؟! من اصلا به آن طرف قضیه که شاید کمی خودخواهی باشد[tafakor] ، فکر نکردم!! میخواهی باور کن، میخواهی نکن!
نکند میزان هوش افراد هم در این دوره زمانه ایراد شده و یا نسبت به میزان هوش افراد ، لطیفه ای میسازند یا نامی میگذارند که باعث خنده میشود؟؟!!!
من خودم اصلا نمیتوانم باور کنم که هوش افراد با یکدیگر فرق دارد ! اما به کسانی که تیزهوش میگویند فکرنمیکنم که یک نعمت برتر داشته باشند چون برای موفقیت، پشتکار و تلاش 99 درصد تاثیر دارد و هوش فقط 1 درصد!!!
تازه ... همانطور که خانم masoume.a.92 (http://www.njavan.com/forum/member.php?319583-masoume-a-92) گفتند، در دنیای پزشکی هیچ چیز مطلق نیست و برای همه صدق نمیکند! پس در نتیجه من داشتم از خودم تعریف نمیکردم چون اصلا هیج ربطی به این موضوع علمی ندارد!

v.m 2020
2nd October 2014, 11:01 AM
نخیر !!!!
فقط این که خیلی تعجب کردم و حرف مادرم هم را باور نکردم !
وقتی از چیزی خبر نداری، بهتر است با ادب بمانی و زود قضاوت نکنی! و اگر هم کنجکاوی ات زیاد شد، باز هم میتوانی با ادب بپرسی؟!
من خیلی استرس دارم و حتی در لحظه هایی که همه به طور عادی کاری انجام میدهند ، من برعکس آنها نسبت به کارهایم و اتفاقها و.. احساس نگرانی میکنم؟! قبلا فکر میکردم که این حس خیلی بد است!!
به فرض همین طور که میگویید باشد! کجای حرفم خنده داشت؟! من اصلا به آن طرف قضیه که شاید کمی خودخواهی باشد[tafakor] ، فکر نکردم!! میخواهی باور کن، میخواهی نکن!
نکند میزان هوش افراد هم در این دوره زمانه ایراد شده و یا نسبت به میزان هوش افراد ، لطیفه ای میسازند یا نامی میگذارند که باعث خنده میشود؟؟!!!
من خودم اصلا نمیتوانم باور کنم که هوش افراد با یکدیگر فرق دارد ! اما به کسانی که تیزهوش میگویند فکرنمیکنم که یک نعمت برتر داشته باشند چون برای موفقیت، پشتکار و تلاش 99 درصد تاثیر دارد و هوش فقط 1 درصد!!!
تازه ... همانطور که خانم masoume.a.92 (http://www.njavan.com/forum/member.php?319583-masoume-a-92) گفتند، در دنیای پزشکی هیچ چیز مطلق نیست و برای همه صدق نمیکند! پس در نتیجه من داشتم از خودم تعریف نمیکردم چون اصلا هیج ربطی به این موضوع علمی ندارد!

اره حق با شماست
ببخشید عذر میخوام[labkhand]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد