PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث انتقادات و پیشنهادات کاربران سال 1393

روابط عمومی سایت
18th September 2014, 11:25 AM
​با عرض سلام و درود بی پایان خدمت تمامی کاربر ان عزیز [golrooz]

با امید به اینکه لحظات خوب و پر باری را در این انجمن سپری کنید ...[golrooz]

بدینوسیله تمامی عزیزان در این تاپیک میتوانند کلیه پیشنهادات و انتقاداتشون رو که در زمینه مشکلات
سیستمی سایت و یا مشکلات محتوایی دارند رو در این تاپیک ذکر بفرمایند
تا در اسرع وقت نسبت به درخواستشون رسیدگی و پیگیری صورت بگیره ..

از تمامی دوستان تقاضامندیم با رعایت نکات زیر و راهنمایی های ذکر شده نسبت به درج مطالبشون
در این تاپیک دقت نظر لازم رو داشته باشند ...

1- چنانچه عزیزان مشکلاتی با مدیران سایت دارند
لطفا و حتما [golrooz] مراتب رو با ارشدین (معاونت سایت و مدیر کل انجمن ها )
و یا مدیریت سایت در میان بگذارند

2- چنانچه دوستانی مشکلاتی با سایر کاربران دارند
لطفا و حتما[golrooz] از طریق پیام خصوصی به ارشدین انجمن و
یا روابط عمومی مشکلشون رو در میان بگذارند

3- چنانچه عزیزان مشکلات محتوایی سایت در زمینه هر تالاری دارند
میتوانند در این خصوص با مدیران بخش ها مشکلشون رو مطرح بفرمایند

4- و در صورتیکه مشکل شما بجز موارد مذکور هست
میتوانید با ارسال پیام خصوصی به روابط عمومی و یا مدیریت سایت
در خصوص مشکلتون راهنمایی لازم رو دریافت بفرمایید

در پایان از تمامی کاربران عزیز تقاضا داریم به منظور حفظ حریم دوستی ها
و تعاملات دوستانه ، حتی الامکان از ارائه پیشنهاداتی که باعث
رنجش خاطر عزیزی میشه پرهیز کنند و موارد شخصی رو در قالب پیام خصوصی مطرح و پیگیری کنند .

صمیمانه از لطف و بزرگواری شما سپاسگزاریم که به نظرات یکدیگر احترام میگذارید .[golrooz]

نکته : این تاپیک همه ساله مقارن با سالروز تاسیس سایت بروز رسانی خواهد شد

شاد و پیروز و سرافراز باشید [golrooz]

1393/06/27

Capitan Totti
19th September 2014, 02:43 PM
درود

این تاپیک های مناسبتی (تبریک و اینا به کاربران فعال) رو پیش نهاد میدم دوباره فعال کنید

شخصا ، ازین مسائل خوشم نمیاد !! اما مصلحت در این است

کلا در ایجاد صمیمیت بیشتر و در نتیجه میل کردن به سوی فعالیت بیشتر تاثیر گذار است

ضمنا طوری نیست که از ابهت سایت کم شود !! اکنون فروم های بسیار قدیمی

و خیلی سنگین و... (از ایران ویج و هم میهن تا...) هم اینگونه تاپیک ها رو دارند

پیروز باشید

Capitan Totti
19th September 2014, 09:59 PM
این مورد حذف کردن پست هم قبلا فعال بود

تازگیا من دیدم نمیشه حذف کرد

گاهی وقتا پست هایی ارسال میشه و بعدش... این مورد هم قابل اصلاحه...

معاون سایت
20th September 2014, 08:01 PM
درود

این تاپیک های مناسبتی (تبریک و اینا به کاربران فعال) رو پیش نهاد میدم دوباره فعال کنید

شخصا ، ازین مسائل خوشم نمیاد !! اما مصلحت در این است

کلا در ایجاد صمیمیت بیشتر و در نتیجه میل کردن به سوی فعالیت بیشتر تاثیر گذار است

ضمنا طوری نیست که از ابهت سایت کم شود !! اکنون فروم های بسیار قدیمی

و خیلی سنگین و... (از ایران ویج و هم میهن تا...) هم اینگونه تاپیک ها رو دارند

پیروز باشید

سلام
خسته نباشید
بحث اعلام تولدها فعلا کنسل هست و در مورد پیام حذف پست اجرا میشه به زودی

Masoud75
24th September 2014, 06:40 PM
سلام

فکر نمیکنید بهتره یه ذره بیشتر به بحث و گفتگو های کاملا علمی توجه کنیم ؟ اسم سایت نخبگان جوان هست و از معدود سایت های ایرانی هست که به دانش و علم اشاره میکنه ولی خب عملا توی تاپیک های روزمره اینطوری نیست . بین هر 20 تا تاپیک غیر علمی یدونه مقاله میاد بیرون اونم دو نفر نگاه میکنند و میره به تاپیک های خاک خورده میپیونده

برای یه بحث علمی اگر یه خط انگلیسی سرچ کنیم ده ها صفحه تو گوگل نتیجه به درد بخور میاد ولی سایت های ایرانی همه چی دارند غیر دانش . یه دونه سایت رشد هستش که اونم به همه چیز در حد آشنایی با اسم اون مطلب اشاره میکنه ! فرضا بدونیم فیزیک مکانیک چی هست !

خوبه که این سایت از اولی های ( دانش ) باشه [nadanestan]

*FATIMA*
26th September 2014, 10:33 PM
با سلام

نمیدونم انتقاده یا پیشنهاد ! ولی خب میگم ! [nishkhand]

نمیشه صفحات تاپيك رو به یه حالتی مانند Pdf دراورد تا سایتای دیگه نتونن از مطالب ما کپی کنن ؟! [tafakor] جدا از اپلود سنتزا !

kamel.gholami
30th September 2014, 03:08 PM
سلام

چرا انقد خلوته اینجا ؟!

رسیدگی کنین لطفا [nishkhand]

mohammad174
18th October 2014, 05:47 PM
با سلام واحترام

دوستان من ایمیلی دریافت کردم برای کلاس های اموزشی سایت اما من رشتم مهندسی نفت هست و کلاسی مشاهده نکردم اگر امکانش هست امکانات این رشته را در انجمن فراهم کنید

از طریق همین تاپیک پیگیری خواهم کرد.

با تشکر

معاون سایت
18th October 2014, 06:54 PM
با سلام واحترام

دوستان من ایمیلی دریافت کردم برای کلاس های اموزشی سایت اما من رشتم مهندسی نفت هست و کلاسی مشاهده نکردم اگر امکانش هست امکانات این رشته را در انجمن فراهم کنید

از طریق همین تاپیک پیگیری خواهم کرد.

با تشکر
سلام دوست عزیز
طی پیام خصوصی لیست کلاسهای آموزشی که برای رشته شما می باشد رو برای بنده ارسال کنید
با تشکر

معاون سایت
18th October 2014, 06:55 PM
با سلام

نمیدونم انتقاده یا پیشنهاد ! ولی خب میگم ! [nishkhand]

نمیشه صفحات تاپيك رو به یه حالتی مانند Pdf دراورد تا سایتای دیگه نتونن از مطالب ما کپی کنن ؟! [tafakor] جدا از اپلود سنتزا !

سلام ابجی خانم
والا تا جایی که میدونم نمیشه این فنی هست ادمین منتظر میشیم بیاد جواب بده

masoume.a.92
22nd October 2014, 12:44 PM
سلام
جستجوی پیشرفته برای من کار نمیکنه! برای بقیه رو نمیدونم، اگر اینطور هست دوستان بیان بگن که خرابه...

medesa
22nd October 2014, 01:43 PM
می شه لطفا یه کلید روبه بالا بزارین؟؟؟؟[golrooz][golrooz][golrooz]

*FATIMA*
23rd October 2014, 03:36 PM
سلام ابجی خانم
والا تا جایی که میدونم نمیشه این فنی هست ادمین منتظر میشیم بیاد جواب بده

سلام

ادمين كى مياد ؟! [nishkhand]

من مطالبم بدون نوشتن نام سايت كپى بردارى شده راضى نيستم [nadidan]

پس چرا بعضى سايتا هست نميشه ازشون كپى بردارى كرد ؟! چرا ؟! [tafakor]

يه چى ديگه !!!!!!! امكان نوشتن كتاب ، مجله در خود سايت وجود نداره انگار [nadanestan]

اين امكان هم راه بندازيد ممنون ميشم [sootzadan]

Admin
23rd October 2014, 06:40 PM
سلام
جستجوی پیشرفته برای من کار نمیکنه! برای بقیه رو نمیدونم، اگر اینطور هست دوستان بیان بگن که خرابه...

جستجوی سیستم سایت کمی ضعیف هستش برای رفع این مشکل جستجوی لحظه ای رو گذاشتیم که می تونین از بخش بالای تالار ازش استفاده کنین و خیلی دقیق تر هم جستجو می کنه

می شه لطفا یه کلید روبه بالا بزارین؟؟؟؟[golrooz][golrooz][golrooz]

در انتهای سایت هست گزینه ی برگشت به بالا هست و می تونین استفاده کنین.

سلام

ادمين كى مياد ؟! [nishkhand]

من مطالبم بدون نوشتن نام سايت كپى بردارى شده راضى نيستم [nadidan]

پس چرا بعضى سايتا هست نميشه ازشون كپى بردارى كرد ؟! چرا ؟! [tafakor]

لینک مربوطه رو برای من بصورت پیام خصوصی ارسال کنین تا پیگیری کنم...

يه چى ديگه !!!!!!! امكان نوشتن كتاب ، مجله در خود سايت وجود نداره انگار [nadanestan]

اين امكان هم راه بندازيد ممنون ميشم [sootzadan]

منظور خودتون رو از این سوال دقیق تر بیان کنین ...

موفق باشید

*FATIMA*
23rd October 2014, 10:02 PM
منظور خودتون رو از این سوال دقیق تر بیان کنین ...

موفق باشید

سلام

مثل اينجا كه يه تاپيك ميزنيم بعد ادامش ميديم در تاپيك هاى بعدى !

ميخوام تو قسمت كتابخونه سايت يه امكاناتى فراهم شه كه بتونيم يه كتاب رو در طول زمان بنويسيم

يعنى از همون طراحى جلد كتاب ، ... صفحه ١ ، .... تا آخر كتاب ! حتى امكان ويرايش كتاب هم فراهم شه

به قولى به جاى اينكه كتاب رو بديم چاپ كنند ، تو همين سايت نوشته شه با نام نخبگان جوان

Admin
24th October 2014, 10:31 AM
سلام

مثل اينجا كه يه تاپيك ميزنيم بعد ادامش ميديم در تاپيك هاى بعدى !

ميخوام تو قسمت كتابخونه سايت يه امكاناتى فراهم شه كه بتونيم يه كتاب رو در طول زمان بنويسيم

يعنى از همون طراحى جلد كتاب ، ... صفحه ١ ، .... تا آخر كتاب ! حتى امكان ويرايش كتاب هم فراهم شه

به قولى به جاى اينكه كتاب رو بديم چاپ كنند ، تو همين سايت نوشته شه با نام نخبگان جوان

سلام
فعلا چنین امکانی محیا نیست و همچنین مطمئنا در صورتی که این امکانات رو هم فراهم کنیم خیلی مورد استقبال قرار نخواهد گرفت چون تعداد کسانی که قصد دارن بصورت آنلاین کتاب بنویسن زیاد نیست...

موفق باشید

Almas Parsi
15th November 2014, 01:06 AM
با سلام خدمت مدیریت محترم [golrooz]
ضمن عرض خسته نباشید
میخواستم پیشنهاد بدم در صورت امکان و صلاحدید برای زنده نگه داشتن نام و یاد هنرمند عزیز کشورمون
زنده یاد مرتضی پاشایی عزیز [golrooz] روز عروج ملکوتیشون رو در تقویم اجرایی سایت ثبت کنیم تا برای همیشه
نام و خاطره آن عزیز در قلب نخبگان جوان ابدی باقی و ثبت بمونه

با تشکر از عنایات شما [golrooz]

kamel.gholami
23rd November 2014, 10:03 AM
سلام
خسته نباشید
راستش انتقاد من از مدیریت یا از سایت نیست
یه انتقاد از کاربرا دارم که فکر میکنم تنها جایی که میشه عنوان کرد همینجاست :

اگه میخاید سایت پیشرفت کنه و دوباره برگرده با روالی که تو تابستون داشت، لطفا بحث های داخل پروفایل ها رو کمتر کنین

ممنون

kamel.gholami
26th November 2014, 11:27 PM
سایت جذاب نیس !

میدونید چی میگم ؟!

Almas Parsi
14th December 2014, 11:11 AM
سلام

با سلام خدمت مدیریت و عوامل فنی انجمن [golrooz]
ضمن عرض خسته نباشید خدمت شما

سیستم آپلود سنتر سایت دچار اشکال هست و امکان استفاده محیا نیست
و در چنین شرایطی اکثر تصاویری که در تاپیک ها توسط آپلود سنتر سایت آپلود شدند غیر قابل رویت گردیده
لطفا قبول زحمت فرموده و جهت رفع این اشکال اقدامات لازم مبذول فرمایید

پیشاپیش از پیگیری و توجه شما سپاسگزارم [golrooz]

Capitan Totti
20th December 2014, 01:40 PM
درود, نمیدونم چرا موقع نوشتن یه متن, اینطوری میشه !! , ابتدا متن ها رو نمیشه تو "پاسخ پیشرفته" کپی کنم! , "مگر به سختی!" سپس همین دیگه enter رو میزنم! انگار نه انگار !! "اینم مگر به سختی!" سوم ! ایراد از مرورگرمم نیست, سایتای دیگه امتحان کردنم[taajob2] چهارم, از این سبک نوشته پوزش ! نمیشه دیگه! لطفا توجیحم کنید

ab.bb
26th December 2014, 03:17 PM
...

...

http://www.uc-njavan.ir/images/n7mwt3y7yc722k8ypuhz.png
یه گزینه باز نشر موضوع توی سایت ایجاد کنید؛ طوری که به کاربر اجازه بده، یک یا دو بار در هفته، یکی از موضوعاتی که قبلا نوشته رو دوباره در معرض دید قرار بده. اینجوری مخاطب مطالب بیشتر می شه و مطلبی بدون خواننده نمی مونه.

ab.bb
26th December 2014, 03:41 PM
http://www.uc-njavan.ir/images/796vzvt1fncp9xmzv9xu.png
یه همچین گزینه ای به سایت اضافه کنید؛ تا موضوعاتی که توسط دوستان کاربر پسندیده میشه؛ به کاربر اطلاع بده.فقط این سیستم باید بین موضوع پسندیده شده و گفتگوی داخل موضوع که تشکر دریافت کرده؛ تفاوت قائل بشه؛ تا بتونه فقط موضوعات رو اطلاع رسانی کنه.

Engineer Airospace
26th December 2014, 03:46 PM
نمیدونم چرا یه بار خواستم یه کتاب برای سایت پیوست کنم ذخیره نشد

Admin
26th December 2014, 03:57 PM
یه گزینه باز نشر موضوع توی سایت ایجاد کنید؛ طوری که به کاربر اجازه بده، یک یا دو بار در هفته، یکی از موضوعاتی که قبلا نوشته رو دوباره در معرض دید قرار بده. اینجوری مخاطب مطالب بیشتر می شه و مطلبی بدون خواننده نمی مونه.

این تصویری که گذاشتین مربوط به کدام سایته ؟

لینک سایت مربوطه رو ارسال کنید تا بررسی بشه...

ab.bb
26th December 2014, 04:00 PM
این تصویری که گذاشتین مربوط به کدام سایته ؟
لینک سایت مربوطه رو ارسال کنید تا بررسی بشه...

مال همین سایته، تصویر رو ویرایش کردم تا منظورم رو بهتر متوجه بشین.

Admin
26th December 2014, 04:19 PM
مال همین سایته، تصویر رو ویرایش کردم تا منظورم رو بهتر متوجه بشین.

متوجه شدم ... منتها شما جایی دیدین چنین امکاناتی ارائه بشه ؟

چیزی بنام باز نشر موضوع فکر نکنم باشه...

ab.bb
26th December 2014, 04:27 PM
متوجه شدم ... منتها شما جایی دیدین چنین امکاناتی ارائه بشه ؟
چیزی بنام باز نشر موضوع فکر نکنم باشه...
توی فیسبوک دیدم؛ گاهی افراد موضوعات رو باز نشر میکنن.البته توی وبلاگ خودم هم با تغییر تاریخ ارسال پست میتونم؛ همین کار رو بکنم.
به هر حال اگر بتونید همچین سیستمی طراحی کنید؛ خیلی کاربردیه.

Admin
26th December 2014, 04:52 PM
توی فیسبوک دیدم؛ گاهی افراد موضوعات رو باز نشر میکنن.البته توی وبلاگ خودم هم با تغییر تاریخ ارسال پست میتونم؛ همین کار رو بکنم.
به هر حال اگر بتونید همچین سیستمی طراحی کنید؛ خیلی کاربردیه.

چون تمامی مطالب در سایت با توجه به تاریخ ارسالشون دسته بندی میشن تقریبا ایجاد چنین امکانی ممکن نیست مگر اینکه تاریخ پست ها تغییر کنه که خودش دردسر مجددی رو به همراه داره ...

ab.bb
26th December 2014, 05:11 PM
چون تمامی مطالب در سایت با توجه به تاریخ ارسالشون دسته بندی میشن تقریبا ایجاد چنین امکانی ممکن نیست مگر اینکه تاریخ پست ها تغییر کنه که خودش دردسر مجددی رو به همراه داره ...
منم همین تو فکرم بود؛ که تاریخ موضوعات رو طوری تنظیم کنید که قابل ویرایش بشه؛ اینطوری با یک کلیک روی گزینه بازنشر، تاریخ ارسال به تاریخ فعلی تغییر میکنه و موضوع دوباره توی دید قرار میگیره.
البته باید بسنجید از پس هزینه های این تغییرات برمیاید یانه.

ab.bb
26th December 2014, 09:29 PM
http://www.uc-njavan.ir/images/26druvjafgnwwcbm2epb.png

مطابق شکل در قسمت فهرست کاربران، فیلتر هایی برای دسته بندی افراد بر اساس، محل سکونت و رشته تحصیلی ایجاد کنید. اینکار برای تشکیل گروه های علمی محلی، خیلی مفیده. برای اجرایی کردن این طرح باید در فرم مشخصات هم تغییراتی ایجاد کنید؛ تا اطلاعات کافی برای دسته بندی افراد بدست بیاد.

البته این ایده رو قبلا به یکی از مدیران گفتم؛ گفته بود: منابع مالی برای انجامش ندارین. منتها نوشتم شاید در آینده هزینه هاش جور شد.

ab.bb
26th December 2014, 09:55 PM
http://www.uc-njavan.ir/images/6qjnjif2uwz15amzwty.png

مشابه تصویر، یک فیلد برای درج منبع در قسمت ایجاد موضوع، اضافه کنید. طوری که بدون پر کردن این قسمت، کاربر اجازه ایجاد موضوع را نداشته باشد.این قسمت باید بعد از ایجاد موضوع در پایان متن نمایش داده شود.

ab.bb
1st January 2015, 05:34 PM
ساز و کاری برای نظارت بر مدیرکل طراحی کنید. چرا که نظارت و کنترل برای بقیه اعضا وجود داره و در صورت نیاز با فرد خاطی برخورد مناسب صورت می گیره؛ اما چنین امکانی برای مدیرکل وجود نداره.
البته پیش نیاز این عمل ایجاد سیستم انتخاب مدیر بر اساس رای گیری دوره ای هست. به این شکل مدیر کل اگر خطایی کرد؛ امکان تعویضش هست.

setayesh shb
3rd January 2015, 08:30 PM
سلام
خسته نباشید.[golrooz]
یه موضوعی بود مدت ها ذهنمو درگیر کرده بود ولی متاسفانه آلزایمر زود رس[nishkhand] باعث میشد یادم بره عنوانش کنم

http://uc-njavan.ir/images/qtr457fdsaa04hg8kcg9.png
من نمیدونم اون قسمت مشاهده جزییات برای چی هست؟؟البته فقط تو قسمت گروه ها مشکل داره این قسمت .مثلا تو یه گروه و یه موضوع ص 129 دارن بحث میکنن تو میزنی مشاهده جزییات همون ص اول رو واست باز میکنه[sootzadan][nadanestan]

معمار حانیه
4th January 2015, 01:13 AM
سلام یک پیشنهاد

در سایت بخشی یه اسم کلاس های دانشگاه تهران هست. میخواستم بگم آیا امکانش هست یک سرس شرابط در خود سایت قرار بدید که افرادی که در شهر تهران نیستن بتونن

هم از کلاس ها استفاده کندد؟

مثلا: در جلسه کلاس فیلم گرفته بشه و بعد از اتمام جلسه اون فیلم برای دانلود به اشخاصی که دوست دارن شرکت کنند اما به دلایلی نمیدونن دانلود کنند؟

البته با هزینه ..حالا شاید کمتر یا در همون حد ..یعنی مثلا من بخوام در آموزش راندو شرکت کنم. اما چون شهرم تهران نیست نمیتونم. اما امکانی باشه که اسم منم جز افراد کلاس باشه ولی با این تفاوت که برای من فیلمش ارسال بشه و در پایان اگر آزمونی داشت اینترنتی از من گرفته بشه. دراخر مدرک دانشگاه تهران به من بدن؟؟؟

اگر این شرایط باشه خیلی بهتره خیلی ها میتونن استفاده کنن.

Admin
4th January 2015, 01:11 PM
مطابق شکل در قسمت فهرست کاربران، فیلتر هایی برای دسته بندی افراد بر اساس، محل سکونت و رشته تحصیلی ایجاد کنید. اینکار برای تشکیل گروه های علمی محلی، خیلی مفیده. برای اجرایی کردن این طرح باید در فرم مشخصات هم تغییراتی ایجاد کنید؛ تا اطلاعات کافی برای دسته بندی افراد بدست بیاد.

البته این ایده رو قبلا به یکی از مدیران گفتم؛ گفته بود: منابع مالی برای انجامش ندارین. منتها نوشتم شاید در آینده هزینه هاش جور شد.

سلام
در بخش جستجوی پیشرفته کاربران این امکان از قبل تخصیص داده شده است.

موفق باشید

مشابه تصویر، یک فیلد برای درج منبع در قسمت ایجاد موضوع، اضافه کنید. طوری که بدون پر کردن این قسمت، کاربر اجازه ایجاد موضوع را نداشته باشد.این قسمت باید بعد از ایجاد موضوع در پایان متن نمایش داده شود.

سلام
درج لینک منبع طربق قوانین سایت باید قرار داده بشه ولی اینکه بخوایم این فیلد رو اجباری کنیم مطمئنا خیلی از مطالب سایت حتما کپی پیست نیست که بخوایم این فیلد رو اجباری کنیم و این تغییرات صرفا کاربران رو محدود تر می کنه...

ساز و کاری برای نظارت بر مدیرکل طراحی کنید. چرا که نظارت و کنترل برای بقیه اعضا وجود داره و در صورت نیاز با فرد خاطی برخورد مناسب صورت می گیره؛ اما چنین امکانی برای مدیرکل وجود نداره.
البته پیش نیاز این عمل ایجاد سیستم انتخاب مدیر بر اساس رای گیری دوره ای هست. به این شکل مدیر کل اگر خطایی کرد؛ امکان تعویضش هست.

با ایجاد سمت معاونت نظارت بر امور کاربران و مدیران فکر می کنم این مورد حل بشه که به زودی انجام خواهد شد.

Admin
4th January 2015, 01:14 PM
من نمیدونم اون قسمت مشاهده جزییات برای چی هست؟؟البته فقط تو قسمت گروه ها مشکل داره این قسمت .مثلا تو یه گروه و یه موضوع ص 129 دارن بحث میکنن تو میزنی مشاهده جزییات همون ص اول رو واست باز میکنه

در این حالتی که شما گفتین سیستم سایت شما رو به اولین موضوعی که مطالعه نکردین هدایت می کنه ...

سلام یک پیشنهاد

در سایت بخشی یه اسم کلاس های دانشگاه تهران هست. میخواستم بگم آیا امکانش هست یک سرس شرابط در خود سایت قرار بدید که افرادی که در شهر تهران نیستن بتونن

هم از کلاس ها استفاده کندد؟

مثلا: در جلسه کلاس فیلم گرفته بشه و بعد از اتمام جلسه اون فیلم برای دانلود به اشخاصی که دوست دارن شرکت کنند اما به دلایلی نمیدونن دانلود کنند؟

البته با هزینه ..حالا شاید کمتر یا در همون حد ..یعنی مثلا من بخوام در آموزش راندو شرکت کنم. اما چون شهرم تهران نیست نمیتونم. اما امکانی باشه که اسم منم جز افراد کلاس باشه ولی با این تفاوت که برای من فیلمش ارسال بشه و در پایان اگر آزمونی داشت اینترنتی از من گرفته بشه. دراخر مدرک دانشگاه تهران به من بدن؟؟؟

اگر این شرایط باشه خیلی بهتره خیلی ها میتونن استفاده کنن.

سلام
این خدمات رو به راحتی میشه در اختیار عموم کاربران قرار داد منتها هدف اصلی از برگزاری کلاس های دانشگاه تهران علاوه بر کیفیت بالای کلاس های این دانشگاه دادن مدرک دانشگاه تهران از خود همان واحد دانشگاهی می باشد.

ان شاء الله...

معمار حانیه
4th January 2015, 01:54 PM
در این حالتی که شما گفتین سیستم سایت شما رو به اولین موضوعی که مطالعه نکردین هدایت می کنه ...

سلام
این خدمات رو به راحتی میشه در اختیار عموم کاربران قرار داد منتها هدف اصلی از برگزاری کلاس های دانشگاه تهران علاوه بر کیفیت بالای کلاس های این دانشگاه دادن مدرک دانشگاه تهران از خود همان واحد دانشگاهی می باشد.

ان شاء الله...

بله درست میگید. اما شاید عده ای بتونن برن دانشگاه تهران. اما عده دیگه نتونن. اینجوری هم از فبلم آموزشی استفاده میکنند هم در آخر مدذک هم براشون ارسال میشه.

اینطوری همه استفاده میکنند..

Admin
5th January 2015, 10:51 AM
بله درست میگید. اما شاید عده ای بتونن برن دانشگاه تهران. اما عده دیگه نتونن. اینجوری هم از فبلم آموزشی استفاده میکنند هم در آخر مدذک هم براشون ارسال میشه.

اینطوری همه استفاده میکنند..

سلام
متاسفانه ما نمی تونیم به کسانی که بصورت آنلاین آموزش دیده اند مدرکی هر چند غیر معتبر بدیم...

برای دریافت مدرک معتبر دانشگاه تهران آموزش حضوری اجباری است.

موفق باشید

Capitan Totti
5th January 2015, 02:05 PM
یک انتقاد ؛

تعداد مدیران از تعداد کار بران پیشی گرفته !

موضوعی که اینو لوث تر میکنه؛ فعالیت اندک کاربران و مدیران! استhttp://forum.iranvij.ir/images/smilies/yahoo/22.gif

اینکه قدیمی ها هستن و نظر نمیدن ! رو کاری ندارم

خب کاری بکنید کاربران جدید بیان و اینجا رو رونق بدنhttp://forum.iranvij.ir/images/smilies/yahoo/67.gif

اگر اینطوری پیش برود با این وضع شبکه های اجتماعی موبایلی ! روز به روز بر سوت و کوری افزوده خواهد شدhttp://forum.iranvij.ir/images/smilies/yahoo/22.gif

زمینه رو فراهم کنید ؛ موضوعات رو جذاب کنید ؛ جس تار ها ؛ عناوین جدید و درجات جدید و جذاب! به کاربران بدید

و...

ضمن اینکه سلسله مراتب مدیریت رو بی زحمت بعد از جناب ادمین ؛ یه توضیحی بدین[golrooz]

معمار حانیه
5th January 2015, 05:23 PM
سلام
متاسفانه ما نمی تونیم به کسانی که بصورت آنلاین آموزش دیده اند مدرکی هر چند غیر معتبر بدیم...

برای دریافت مدرک معتبر دانشگاه تهران آموزش حضوری اجباری است.

موفق باشید

ببخشید اما کسی غیر معتبر نمیخواد. چون به فکر پز و.. نیست.

دوما. کسی که پولی پرداخت کنه. به نظرم ربطی به حضور یا عدم حضور در جایی نداره. ..

بازم نظر با خود شماست

معاون سایت
8th January 2015, 10:31 PM
سلام
خسته نباشید.[golrooz]
یه موضوعی بود مدت ها ذهنمو درگیر کرده بود ولی متاسفانه آلزایمر زود رس[nishkhand] باعث میشد یادم بره عنوانش کنم

http://uc-njavan.ir/images/qtr457fdsaa04hg8kcg9.png
من نمیدونم اون قسمت مشاهده جزییات برای چی هست؟؟البته فقط تو قسمت گروه ها مشکل داره این قسمت .مثلا تو یه گروه و یه موضوع ص 129 دارن بحث میکنن تو میزنی مشاهده جزییات همون ص اول رو واست باز میکنه[sootzadan][nadanestan]

سلام
منظور شما اینه وقتی روی این مشاهده جزییات میزنید به جای اینکه بره صفحه اخر میره صفحه اول درسته؟

setayesh shb
9th January 2015, 12:20 AM
سلام
منظور شما اینه وقتی روی این مشاهده جزییات میزنید به جای اینکه بره صفحه اخر میره صفحه اول درسته؟

سلام
بله دقيقا
ممنون كه جواب داديد

Capitan Totti
10th January 2015, 03:21 AM
درود بر شما

نخست ؛ اگر امکانش هست؛ تگ کاربران رو بشکل محدود برای مدیران ارشد فعال کنید

برخی جس تارها ؛ که به صلاحدید مدیران بمنظور بحث و بررسی بیشتر توسط کاربران؛ باید تگ شوند

دوم؛ یک مدیر یا یک همکار رو در تالار تاریخ منصوب کنید

تالار به این خوبی ؛ بی صاحب افتاده اون گوشه ی فروم

ببين جناب اقاي نا محترم حرف دهنتو بفهم داري چي بلغور ميكني

که حداقل برای این نوع سخنان! اخطار داده نمی شود ! لا اقل ویرایش شود !

hossyn.koala
17th January 2015, 06:14 PM
ي قالب خوب نياز داريد قالب هم ن ي صفحه خوب و مجزا اكه خواستين ميتونم طراحي كنم و كد بزنم ي سايت بسازم براتون

مدیر کل انجمن ها
17th January 2015, 08:45 PM
که حداقل برای این نوع سخنان! اخطار داده نمی شود ! لا اقل ویرایش شود !

با تقدیم احترام

به اطلاع عموم میرساند کاربران ارجمند ( Amir Sartip Dadbin ) و ( Capello ) به دلیل نقض بند های 2 و 8 قوانین داخلی انجمن علمی نخبگان جوان در موضوع

" بیایید پارسی سخن گفتن را یاد بگیریم"

یک تذکر کتبی دریافت نموده و در سوابق طرفین درج گردید.

پیروز باشید.

مدیرکل انجمن ها
محسن مهابادی زاده
93/10/27
21:15

Capitan Totti
17th January 2015, 11:23 PM
با تقدیم احترام

به اطلاع عموم میرساند کاربران ارجمند ( Amir Sartip Dadbin ) و ( Capello ) به دلیل نقض بند های 2 و 8 قوانین داخلی انجمن علمی نخبگان جوان در موضوع

" بیایید پارسی سخن گفتن را یاد بگیریم"

یک تذکر کتبی دریافت نموده و در سوابق طرفین درج گردید.

پیروز باشید.

مدیرکل انجمن ها
محسن مهابادی زاده
93/10/27
21:15

درود

گرامی !

این مورد قبل از ویرایش پست و دادن اخطار توسط شما بود ![golrooz] [shaad]

مدیر کل انجمن ها
18th January 2015, 02:34 PM
این مورد قبل از ویرایش پست و دادن اخطار توسط شما بود !

بسمه تعالی

درود
با تقدیم احترام

اخطار در موضوع مذکور ، بعد از ایجاد پست فوق ، داده شده است که اصلاح خواهد شد.

پیروز باشید.

مدیرکل انجمن ها
محسن مهابادی زاده
93/10/28
15:03

312
18th January 2015, 05:20 PM
[golrooz]

"VICTOR"
20th January 2015, 01:07 PM
سلام
ایامتون نیک در پناه الله
راه اندازی پرتال سایت رو تبریک عرض می کنم ...
فقط به نظرم فونتش تغییر پیدا کنه بهتره ، برای من حدأقل جذابیت نداره [shaad] (من فونتش رو Ariyal می بینم[nadanestan])

Admin
22nd January 2015, 03:13 PM
ببخشید اما کسی غیر معتبر نمیخواد. چون به فکر پز و.. نیست.

دوما. کسی که پولی پرداخت کنه. به نظرم ربطی به حضور یا عدم حضور در جایی نداره. ..

بازم نظر با خود شماست

چون برخی از دوستان گفته بودند هزینه ی کلاس ها بالاست الان ما تخفیف 10% برای تمامی کاربران سایت از دانشگاه تهران گرفتیم و صرفا هم برای اینکه دوستان گفته بودند هزینه ی کلاس ها بالاست ولی به نظر من بالا نیست.

در هر صورت الان می توانید با 10% تخفیف و مدیران سایت با 20% تخفیف از این کلاس ها استفاده کنید.

Admin
22nd January 2015, 03:16 PM
سلام
ایامتون نیک در پناه الله
راه اندازی پرتال سایت رو تبریک عرض می کنم ...
فقط به نظرم فونتش تغییر پیدا کنه بهتره ، برای من حدأقل جذابیت نداره (من فونتش رو Ariyal می بینم)

فونت صفحه اصلی فونت b Yekan هست.

شما برای اینکه سایت رو به درستی مشاهده کنید باید فونت مربوطه رو روی سیستم خودتون بریزین.

البته سعی میشه فونتش به فونت دیفالت ویندوز تغییر پیدا کنه.

موفق باشید

معمار حانیه
23rd January 2015, 12:25 AM
چون برخی از دوستان گفته بودند هزینه ی کلاس ها بالاست الان ما تخفیف 10% برای تمامی کاربران سایت از دانشگاه تهران گرفتیم و صرفا هم برای اینکه دوستان گفته بودند هزینه ی کلاس ها بالاست ولی به نظر من بالا نیست.

در هر صورت الان می توانید با 10% تخفیف و مدیران سایت با 20% تخفیف از این کلاس ها استفاده کنید.

ببینید مدیر عزیز مشکل ما هزینه و.. نیست.

البته مشکل شخص بنده این که شهر دیگه ام. جایی ندارم که بخوام برم وبعدش بیام از کلاس استفاده کنم.

به هرحال موفق باشند هرکسی که از این امکانات میتونه استفاده کنه.

"VICTOR"
24th January 2015, 04:02 PM
سلام

پیشنهاد میدم یه بخشی هم به عنوان دیدګاه های خاص (یا چنین عنوانی) در تالار (با این طبقه بندی هنوز آشنا نیستم! بخش ، قسمت هرچی[nadidan]) نخبګان جوان ایرانی ایجاد کنید ... [shaad][golrooz]

حسنعلی ابراهیمی سعید
26th January 2015, 09:22 PM
من پیشنهاداتی دارم تا انتقاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کلآ اسکول خیلی بهم ریختخ است
این بهم ریخته گی باعث شده که کاربران جدید مثل من وکاربران قدیم ، نتوانندمطالب را یکدست ارسال کنند.ونیز مدیرت محترم هم نظارت کمی دارند برای گفته هایم یک مثال میزنم اگر نیاز بود حاضرم تا20 برسانم
==============
اگر توجه کرده باشید انواع پستهایی وجود دارد که در نهایت یک مفهوم را دنبال میکنند
مثل
خدا اینجاست
خدارا یاد کنیم
خدا را فراموش نکنیم:) (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?205024-%D8%AE%D8%AF%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B4-%D9%86%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85-%29)
اینجا جمکران ، سلام بر صاحب مهربان این (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?210487-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AC%D8%A7-%D8%AC%D9%85%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%8C-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%B1-%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8-%D9%85%D9%87%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87)طلب یاری از خدا (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?222146-%D8%B7%D9%84%D8%A8-%DB%8C%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D8%AF%D8%A7)هــرروز شهــدا را یــاد کنــیـم بــا ذکر یـــک صـلــوات (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?189245-****%D9%87%D9%80%D9%80%D8%B1%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%B4%D9%87%D9%80%D9%80%D8%AF%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%DB%8C%D9%80%D9%80%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D9%86%D9%80%D9%80%DB%8C%D9%80%D9%85-%D8%A8%D9%80%D9%80%D8%A7-%D8%B0%DA%A9%D8%B1-%DB%8C%D9%80%D9%80%D9%80%DA%A9-%D8%B5%D9%80%D9%84%D9%80%D9%80%D9%88%D8%A7%D8%AA-****)
حضور خود را با صلوات بر محمد و آل محمد به ثبت برسانید** (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?35310-***%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B5%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B1-%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF-%D9%88-%D8%A2%D9%84-%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AF**)
خدا اينجاست ؛ برای شكرگذاری نفر بعدی كيه ؟ (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?197652-%D8%AE%D8%AF%D8%A7-%D8%A7%D9%8A%D9%86%D8%AC%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%9B-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D9%83%D8%B1%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D8%B9%D8%AF%DB%8C-%D9%83%D9%8A%D9%87-%D8%9F)که از این دست خیلی هست
آیا بهتر نیست همهء این پستها توسط مدیریت محترم یکدست شده ونام عامه پسندی مثل
کلخانه عصمت وطهارت و..
ویا............
گذاشته شود
و....
ارادت

Almas Parsi
26th January 2015, 10:05 PM
این بهم ریخته گی باعث شده که کاربران جدید مثل من وکاربران قدیم ، نتوانندمطالب را یکدست ارسال کنند.ونیز مدیرت محترم هم نظارت کمی دارند برای گفته هایم یک مثال میزنم اگر نیاز بود حاضرم تا20 برسانم
==============
اگر توجه کرده باشید انواع پستهایی وجود دارد که در نهایت یک مفهوم را دنبال میکنند
مثل
خدا اینجاست
خدارا یاد کنیم
خدا را فراموش نکنیم:) (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?205024-%D8%AE%D8%AF%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B4-%D9%86%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85-%29)
اینجا جمکران ، سلام بر صاحب مهربان این (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?210487-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AC%D8%A7-%D8%AC%D9%85%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%8C-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%B1-%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8-%D9%85%D9%87%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87)

طلب یاری از خدا (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?222146-%D8%B7%D9%84%D8%A8-%DB%8C%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D8%AF%D8%A7)

هــرروز شهــدا را یــاد کنــیـم بــا ذکر یـــک صـلــوات (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?189245-****%D9%87%D9%80%D9%80%D8%B1%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%B4%D9%87%D9%80%D9%80%D8%AF%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%DB%8C%D9%80%D9%80%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D9%86%D9%80%D9%80%DB%8C%D9%80%D9%85-%D8%A8%D9%80%D9%80%D8%A7-%D8%B0%DA%A9%D8%B1-%DB%8C%D9%80%D9%80%D9%80%DA%A9-%D8%B5%D9%80%D9%84%D9%80%D9%80%D9%88%D8%A7%D8%AA-****)
حضور خود را با صلوات بر محمد و آل محمد به ثبت برسانید** (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?35310-***%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B5%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B1-%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF-%D9%88-%D8%A2%D9%84-%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AF**)

خدا اينجاست ؛ برای شكرگذاری نفر بعدی كيه ؟ (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?197652-%D8%AE%D8%AF%D8%A7-%D8%A7%D9%8A%D9%86%D8%AC%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%9B-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D9%83%D8%B1%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D8%B9%D8%AF%DB%8C-%D9%83%D9%8A%D9%87-%D8%9F)

که از این دست خیلی هست
کلخانه عصمت وطهارت و..
ویا............
گذاشته شود
و....
ارادت

با سلام خدمت برادر بزرگوار جناب ابرهیمی [golrooz]
ضمن تشکر از توجه شما به موارد و ریزه کاریهایی که در کل ایده هایی مطلوب رو در بر داره
من هم با این پیشنهادتون موافقم
و حتی چند وقت پیش هم به مدیریت در خصوص ایجاد امکانی در صفحه اصلی به صورت صلوات شمار یا
گزینه ای که با انتخاب اون کاربر بتونه به هر تعداد ذکر صلوات رو انتخاب کنه رو پیشنهاد دادم .
که مدیریت قول مساعدت دادند در آینده چنین امکانی محیا و برقرار خواهد شد
پیشنهاد شما هم به نظر من خیلی میتونه موثر باشه و از پراکندگی موضوعات هم جلوگیری میکنه
با امید به اینکه مدیریت و عوامل دست اندرکارِ این موضوعات ،
و عزیزان بخش مذهبی در این زمینه توجه مبذول داشته و تمهیداتی رو در نظر بگیرند [golrooz]

Almas Parsi
26th January 2015, 10:19 PM
احتراما تقاضا دارم امکانی ایجاد بشه که اسامی قبلی هر کاربر قابل تشخیص باشه.مثلا در بخشی از صفحه پروفایلشون و تحت عنوانی مثل: تاریخچه نام کاربر با نمایش زمان تغییر.
معمولا کاربران قدیمی اگه تغییر اسم داشته باشند مطالبشون توسط کاربران تازه وارد قابل تجمیع و تشخیص نیست.
تغییر اسم در وضعیت فعلی باعث میشه که در روند تاپیکها اگر نقل قولی با اسم قدیمی یک فرد توسط دیگران انجام شده باشه اون فرد مورد نظر توسط کاربران فعلی قابل تشخیص نبوده و نامفهوم هست.
لطفا نوشته سبزرنگ بالا↑ هم مورد توجه قراربگیره[golrooz]

با سلام خدمت برادر بزرگوار جناب 312 [golrooz]

پیش از هر چیز ممنون از این یادآوری

چون یکی از معضلات و مشکلات ما در انجمن به خاطر سپردن برخی نام های کاربری هست

البته چنانچه گذری به تاپیک تغییر نام کاربری بزنیم میتونیم از تغییرات مطلع بشیم در غیر اینصورت زمان میبره تا از تغییرات با خبر بشیم

و وقتی این امر مشمول گذر زمان میشه پیشینه اون کاربر هم از ذهنمون میره

بعضی از دوستان هم همزمان با تغییر نام کاربری آواتارشون رو هم تغییر میدن که این باز به مراتب کار رو کمی دشوارتر میکنه .

با توجه به این موارد من هم با نظر جناب 312 موافقم و به نظرم ایده خوبی ارائه دادند [golrooz]

با امید به اینکه این مورد بررسی و امکانی جهت سهولت فعالیت کاربران در انجمن فراهم بشه [golrooz]

حسنعلی ابراهیمی سعید
27th January 2015, 04:38 PM
خوب روز دوم ما این پیشنهاد هست
بعلت عدم توجه معاونین این انجمن ،اکثر پستها تکراری هست من مثالی میزنم
4 عامل اول مرگ ایرانیان http://www.njavan.com/forum/showthread.php?222005-4-%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%A7%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%B1%DA%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%86

4 عامل اول مرگ ایرانیان http://www.njavan.com/forum/showthread.php?222029-4-%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%A7%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%B1%DA%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%86

اگر مسؤلین این انجمن بزرگ، از نوشته های من ناراضی هستند پیام خصوصی بدهند تا من مثل بعضی از بزرگواران بی تفاوت باشم
ارادت

Almas Parsi
27th January 2015, 06:00 PM
خوب روز دوم ما این پیشنهاد هست
بعلت عدم توجه معاونین این انجمن ،اکثر پستها تکراری هست من مثالی میزنم
4 عامل اول مرگ ایرانیان http://www.njavan.com/forum/showthread.php?222005-4-%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%A7%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%B1%DA%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%86

4 عامل اول مرگ ایرانیان http://www.njavan.com/forum/showthread.php?222029-4-%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%A7%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%B1%DA%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%86

اگر مسؤلین این انجمن بزرگ، از نوشته های من ناراضی هستند پیام خصوصی بدهند تا من مثل بعضی از بزرگواران بی تفاوت باشم
ارادت

با سلام خدمت جناب ابراهیمی بزرگوار [golrooz]
پیش از هر چیز تشکر میکنیم از دقت و توجه شما به موضوعات و اینکه دلسوزانه موارد رو بررسی میفرمایید
و نوشته های شما نه تنها باعث نارضایتی نیست بلکه طرح موضوعات باعث میشه که کاربران با سبک فعالیت
در این انجمن بیشتر و بهتر آشنا بشن [golrooz]

رسیدگی به موضوعات این تاپیک هم به عهده مدیریت و ارشدین انجمن هست که انشاالله موارد رو رسیدگی خواهند کرد [golrooz]

معمولا در این انجمن ما بارها از کاربران عزیزمون درخواست کردیم که پیش از ارسال هر مطلب با استفاده از گزینه جستجو در نوار ابزار بالای صفحه ،عنوان مطلبشون رو سرچ کنند تا از تکراری بودن موضوع مطلع بشن که من تصویر اون آیکن رو براتون در شکل زیر مشخص کردم

http://uc-njavan.ir/images/eelpjh62v7lpp4xqu7j.jpg (http://uc-njavan.ir/images/eelpjh62v7lpp4xqu7j.jpg)

با کلیک بر روی کادر جستجوی لحظه ای پنجره ای برامون باز میشه مانند تصویر زیر :

http://uc-njavan.ir/images/mu6guqfxf4sz144q4ycg.jpg (http://uc-njavan.ir/images/mu6guqfxf4sz144q4ycg.jpg)

روش کار به این شکل هست که عنوان مطلبی رو میخوایم در انجمن ارسال کنیم رو کپی میکنیم و در این کادر جستجوی لحظه ای past میکنیم
(نکته : در این مرحله نبایستی کلید اینتر enter رو بزنیم فقط همون عمل کپی و پیست کفایت میکنه )
به محض اینکه ما عنوان رو پِیست کردیم لیست مطالبی که در انجمن وجود داره برامون نمایان میشه
مطابق شکل زیر :

http://uc-njavan.ir/images/jbtx6kst3wbb2fnnwuka.jpg (http://uc-njavan.ir/images/jbtx6kst3wbb2fnnwuka.jpg)

عزیزانی که این مورد رو رعایت میکنند و پیش از ارسال مطلبی که زحمت ارسالش رو میکشن معمولا مطالبشون تکراری نمیشه

اما گاهی ممکنه این امر پیش بیاد و دوستان فراموش کنند از این امکان استفاده کنند

عموما مدیران تالارها با مشاهده مطالب تکراری یکی از اون مطالب رو که تاریخ ایجادش زودتر بوده رو حفظ و دیگری رو حذف میکنند

حال این سوال پیش میاد چنانچه کاربری با موارد تکراری مواجه شد چیکار باید بکنه ؟؟؟

پاسخ : در صورت مشاهده موارد تکراری لینک موضوعات رو از طریق پیام خصوصی به مدیریت بخش و یا تالار مربوطه اطلاع رسانی کنند

مدیران عزیز انجمن در اولین فرصت به موضوعات رسیدگی و موارد رو پیگیری خواهند کرد

فقط نکته مورد توجه اینکه دوستان در داخل تاپیک ها این موارد رو یادآور نشن بهترین روش اطلاع رسانی
از طریق پیام خصوصی به مدیران محترم هست

موفق و موید باشید [golrooz]

حسنعلی ابراهیمی سعید
27th January 2015, 09:11 PM
سلام دوست خوبم Almas Parsi (http://www.njavan.com/forum/member.php?310379-Almas-Parsi)
ممنونم از توضیح کامل شما.
من میخواستم فردا این مطلب را عنوان کنم که شما زودتر شروع کردید
جستجوگر انجمن خودش برای امثال من ،بی تجربه ، مشکل ساز هست
هنگام جستجو ، کاربر باید خودش انتخاب کنه که آیا جستجو در متن باشه یا در عنوان.
وقتی یک مطلب را جستجو میکنیم بالای 100 مطلب رویت میشه که کاربرانی مثل من کم حوصله ، توان و وقت بررسی را نداره .
مطلب جستجو باید در عنوان باشه که هدف مشخص باشه
ارادت

Almas Parsi
27th January 2015, 09:43 PM
سلام دوست خوبم Almas Parsi (http://www.njavan.com/forum/member.php?310379-Almas-Parsi)
ممنونم از توضیح کامل شما.
من میخواستم فردا این مطلب را عنوان کنم که شما زودتر شروع کردید
جستجوگر انجمن خودش برای امثال من ،بی تجربه ، مشکل ساز هست
هنگام جستجو ، کاربر باید خودش انتخاب کنه که آیا جستجو در متن باشه یا در عنوان.
وقتی یک مطلب را جستجو میکنیم بالای 100 مطلب رویت میشه که کاربرانی مثل من کم حوصله ، توان و وقت بررسی را نداره .
مطلب جستجو باید در عنوان باشه که هدف مشخص باشه
ارادت

سلام جناب ابراهیمی بزرگوار [golrooz]
خواهش میکنم ممنون که مطالعه فرمودید ...
فرمایشتون کاملا متین ....
منتها موردی رو که من در متن آموزشی بالا نوشتم اگر کاربران دقت به اون نکته کلیدی کنند دیگه به مشکل انبوهی از مطالب بر نمیخورند
اگر در روال کار جستجو ما عنوان موضوع مون رو زدیم نبایستی اینتر enter کنیم چون سیستم تمام
کلمات مرتبط رو برای ما میاره فقط با کپی و پیست کردن تعداد محدودی تاپیک بر اساس کلمات کلیدی ما رویت میشن

معمولا برای جستجو هم نام اصلی مطلب که برای تاپیک تون انتخاب میکنید کفایت میکنه و نیازی نیست جستجو در متن باشه
این ساده ترین روش برای یه جستجوی سطحی جهت ارسال مطلب هست

با تشکر از توجه شما [golrooz]

Admin
28th January 2015, 02:24 PM
سلام

پیشنهاد میدم یه بخشی هم به عنوان دیدګاه های خاص (یا چنین عنوانی) در تالار (با این طبقه بندی هنوز آشنا نیستم! بخش ، قسمت هرچی) نخبګان جوان ایرانی ایجاد کنید ...

سلام
جهت رسیدگی توضیحات کاملتری ارائه بدین ...

==============
مثل
خدا اینجاست
خدارا یاد کنیم
خدا را فراموش نکنیم:)
اینجا جمکران ، سلام بر صاحب مهربان این

طلب یاری از خدا

هــرروز شهــدا را یــاد کنــیـم بــا ذکر یـــک صـلــوات
حضور خود را با صلوات بر محمد و آل محمد به ثبت برسانید**

خدا اينجاست ؛ برای شكرگذاری نفر بعدی كيه ؟

که از این دست خیلی هست
کلخانه عصمت وطهارت و..
ویا............
گذاشته شود
و....
ارادت

سلام
به دلیل اینکه این بخش صرفا تالار گفتگو است و سعی شده تا حد زیادی آزادی کاربران در آن رعایت بشه برای همین چنین چیزی ممکن نیست چرا که همه ی این موضوعات با عناوین مختلف ایجاد می شوند و ادغام این موضوعات با آزادی کاربران در تضاد است.

حسنعلی ابراهیمی سعید
28th January 2015, 02:41 PM
سلام

سلام بزرگوار
اگر یک مطلب را با یک عنوان وبایک متن در دو یا چند پست ارسال شود را هم نمیشه یکی را حذف کرد؟
مثال زده ام در کامنت بالا
ارادت

سلام
به دلیل اینکه این بخش صرفا تالار گفتگو است و سعی شده تا حد زیادی آزادی کاربران در آن رعایت بشه برای همین چنین چیزی ممکن نیست چرا که همه ی این موضوعات با عناوین مختلف ایجاد می شوند و ادغام این موضوعات با آزادی کاربران در تضاد است.

plarak12
31st January 2015, 01:31 PM
سلام

سلام
سیستم درخواست بازدید از تاپیک (با اعمال محدودیت دسترسی برای کاربران عادی ) که قولشو در تاپیک اعلام حضور مدیران و همکاران (که گویا حذفش کردید) داده بدید خبری نشد ؟؟!!!
تو اون تاپیک گفتید که تا اخر هفته این مشکل اطلاع رسانی حل میشه ... الان چندتا از اون اخر هفته ها گذشته ؟!!

Admin
1st February 2015, 08:02 PM
سلام
سیستم درخواست بازدید از تاپیک (با اعمال محدودیت دسترسی برای کاربران عادی ) که قولشو در تاپیک اعلام حضور مدیران و همکاران (که گویا حذفش کردید) داده بدید خبری نشد ؟؟!!!
تو اون تاپیک گفتید که تا اخر هفته این مشکل اطلاع رسانی حل میشه ... الان چندتا از اون اخر هفته ها گذشته ؟!!

سلام
شما اگر مطالب خوبی رو در تالار بذارین می تونین درخواست بدین و در صفحه اصلی سایت هم قرار داده بشه.

برای این درخواست به روابط عمومی سایت مراجعه کنید

موفق باشید

"VICTOR"
3rd February 2015, 10:52 AM
سلام

سلام

نیاز به توضیح بیشتری نداره ، یه پیشنهاد ساده بود ، همین ...

موفق باشید[shaad]

سروه74
8th February 2015, 09:48 PM
سلام من میخواستم اگه بشه یه کاری بکنن که هرکسی توصفحه شخصی خودش اهنگ بارگزاری کنه تاهرکی وارد صفحه ش میشه اون آهنگ وبشنوه
واینکه اون قسمت که میتونستی دوستاتوبه یه موضوع دعوت کنی چرا حذف شده
ممنون

Capitan Totti
13th February 2015, 08:15 PM
درود

کسانی رو که اخراج می کنید رو در یک اطلاعیه اعلام کنید !

جرم اشم بگید !

که آدم ذهنش این ور اونور نره !!

Capitan Totti
21st February 2015, 01:22 PM
[golrooz]

درود جناب کاوه

پیشنهادات و انتقاداتی دارم که به نگرم؛ بسیار ضروری اند و طی برنامه های کوتاه مدت باید سریع تر انجام بشند

"سرمایه ی یک سایت کاربرانش هستند"

نسل یکم نخبگان شامل خیلی قدیمی تر ها، فعال بودند و رفتند 2008تا 2010

نسل دوم 2010تا2013 هم تا حدودی فعال بودند و رفتند

نسل سوم رو باید جذب کنید ؛

باید گفتارگاه رو بسیار جذاب کنید که کاربران جدید ، از اون لذت ببرند و فعال شوند و دائمی...

با وجود اینهمه شبکه اجتماعی ؛ و موبایلی و... ؛ فعال بودن در گفتارگاه ها؛ خیلی کم شده

باید کوشش کنید فعالیت رو زیاد کنید

نخست؛ جذابی ظاهری

پیشنهاد میکنم؛ سیستم امتیاز بندی فعلی رو جمع کنید

و سیستم جدیدی رو پیاده کنید ؛

بطوری که هر کاربر با ارسال یک پست؛ چند امتیاز بگیرد...

و شاید همین امتیاز , اندکی بر فعالیت بیشتر تاثیر گذار باشد

نوع امتیاز بندی رم میتونید خودتون پیاده کنید

مثلا امتیاز پست دادن در تالار سرگرمی 3امتیاز

تاریخ 10 امتیاز

ادبیان 20 امتیاز

تالار نخبگان 100امتیاز و...

که انگیزش برای پست های علمی بیشتر شود

دوم؛ سایت با مدیر عامل و هیئت مدیره و رئیس ستاد و... نمیتونه رسمیت خودشو بالا ببره

رسمیت زمانی است که کاربران زیادی وجود و فعالیت بسیاری داشته باشند

سوم؛ پیشنهاد میکنم ؛ هر جستار ؛پست نخست و آغازگر آن؛ در همه ی صفحات در ابتدای جستار نمایان باشد

مثلا در صفحه ی دهم جس تار پارسی را پاس بداریم

پست نخست و آغازی همیشه نمایان باشه

چهارم؛ برای |مورد تشکر قرار گرفتن" هم جهت اطلاع داده شود

مثلا من اکنون از شما تشکر میزنم؛ به شما اطلاع داده شود

همین چیزهای ساده؛ بسیار تاثیر گذارند در جذب کاربر !!

پنجم, جس تارهای مناسبتی مخصوص کاربران رو دوباره فعال کنید

مادامی که صمیمیتی بین کاربران نباشه؛ فعالیتی هم به ندرت وجود داره

چرا ازین حریه ی صمیمیت استفاده نشه؟!

اگر این پیشنهادات بنده؛ قابل اجراست؛ من ادامه بدم

اگر خیر که بدرود[golrooz]

اینجانب مخالفم ...

موفق باشید http://www.njavan.com/forum/images/smiliesnjavan/1.gif

الدرود !

وقتی پست یکم ؛ ثابت باشد ؛ به نگرم در جذابیت جس تار؛ موثر است

نگر شماست؛

پیروز باشید[golrooz]

"VICTOR"
21st February 2015, 01:39 PM
سایت با مدیر عامل و هیئت مدیره و رئیس ستاد و... نمیتونه رسمیت خودشو بالا ببره

رسمیت زمانی است که کاربران زیادی وجود و فعالیت بسیاری داشته باشند

با این مورد موافقم ...

پیشنهاد میکنم ؛ هر جستار ؛ پست نخست و آغازگر آن ؛ در همه ی صفحات در ابتدای جستار نمایان باشد

اینجانب مخالفم ...

موفق باشید [shaad]

کاساندان
22nd February 2015, 06:16 PM
با درود.
ببخشید قبلا در قسمت بالای صفحه ، فعالیت های انجمن به صورت زنده وجود داشت! چرا حالا نیست؟!

Admin
23rd February 2015, 10:15 PM
الدرود !

وقتی پست یکم ؛ ثابت باشد ؛ به نگرم در جذابیت جس تار؛ موثر است

نگر شماست؛

پیروز باشید

از پیشنهاد شما ممنون

موارد بررسی شده و موارد قابل اجرا اجرایی می گردد...

موفق باشید

Almas Parsi
24th February 2015, 01:02 PM
با سلام خدمت تمامی دوستان [golrooz]
ضمن عرض خسته نباشید به مدیریت و عوامل فنی انجمن [golrooz]

من میخواستم مشکلی رو که مدتیه دارم در این قسمت عنوان کنم
البته ممکنه با این مشکل دوستان هم روبرو شده باشند

در قسمت ویرایش تنظیمات شخصی در بخش کنترل پنل پروفایل ، ما گزینه ای داریم که میتونیم با انتخاب اون
تمامی پیام های خصوصی که برامون میاد رو از طریق ایمیلمون به صورت اطلاع رسانی دریافت کنیم

تصویر نمای امکان در بخش ویرایش تنظیمات شخصی :

http://uc-njavan.ir/images/8c60rccrc36u4pnjuw5j.jpg (http://uc-njavan.ir/images/8c60rccrc36u4pnjuw5j.jpg)

من تقریبا تا چند وقت پیش از این امکان بدون مشکل استفاده میکردم اما مدتی هست این امکان بصورت نا منظم فعال شده ..
به این صورت که هیچ کدوم از اطلاع رسانی های پیام های خصوصیم در موعد خودش بهم اطلاع رسانی نمیشه مثلا حدودا میشه
گفت هر یک ماه یکبار بصورت یکجا همه این اطلاع رسانی ها در ایمیل من صورت میگیره در حالیکه دیگه دریافت اونها برام
فایده ای نداره چون مشمول گذر زمان شدن
و مجبورم همه اونها رو از ایمیلم حذف کنم و عملا این امکان با این شرایط برام کاربردی نداره

لذا با توجه به اینکه ضرورت این امکان در دریافت پیام های خصوصیم برام دارای اهمیت هست از مدیریت و عوامل فنی محترم
در خصوص رفع این اشکال تقاضای راهنمایی دارم .

پیشاپیش از مساعدت و راهنمایی شما کمال تشکر را دارم [golrooz]

zoh_reh
24th February 2015, 02:02 PM
من تقریبا تا چند وقت پیش از این امکان بدون مشکل استفاده میکردم اما مدتی هست این امکان بصورت نا منظم فعال شده ..
به این صورت که هیچ کدوم از اطلاع رسانی های پیام های خصوصیم در موعد خودش بهم اطلاع رسانی نمیشه مثلا حدودا میشه
گفت هر یک ماه یکبار بصورت یکجا همه این اطلاع رسانی ها در ایمیل من صورت میگیره در حالیکه دیگه دریافت اونها برام
و مجبورم همه اونها رو از ایمیلم حذف کنم و عملا این امکان با این شرایط برام کاربردی نداره

لذا با توجه به اینکه ضرورت این امکان در دریافت پیام های خصوصیم برام دارای اهمیت هست از مدیریت و عوامل فنی محترم

پیشاپیش از مساعدت و راهنمایی شما کمال تشکر را دارم [golrooz]

سلام

بله منم با همین مشکل مواجه ام ، یعنی امروز تو ایمیلم حدود 15 تا پیام خصوصی دریافت شده داشتم که در واقع با مراجعه به سایت همچین پغامی دریافت نکرده بودم.

خیلی ممنون از پیگیری [golrooz]

Almas Parsi
24th February 2015, 02:10 PM
سلام

بله منم با همین مشکل مواجه ام ، یعنی امروز تو ایمیلم حدود 15 تا پیام خصوصی دریافت شده داشتم که در واقع با مراجعه به سایت همچین پغامی دریافت نکرده بودم.

خیلی ممنون از پیگیری [golrooz]

با سلام خدمت زهره خانم عزیز [golrooz]
دقیقا برای من هم همین امروز شاید بشه گفت بیش از 80 تا از این اطلاع رسانی ها در ایمیلم دریافت کردم
این پیامها همه پیامهایی هستند که در طول زمان های مختلف ما با کاربران مکاتبه هایی در پیام خصوصی مون داریم و یکجا برامون اطلاع رسانیمیشن با این شرایط خواسته ما رو از اون امکان برآورده نمیکنه

ممنون از شما و همراهی تون در این خصوص [golrooz]

Admin
25th February 2015, 09:43 AM

پیشاپیش از مساعدت و راهنمایی شما کمال تشکر را دارم

سلام
چون برای ایمیل ها صف تعیین شده در زمانی که ایمیل های اطلاع رسانی در سایت ارسال می شود ایمیل های غیر ضروری با تاخیر ارسال می شوند...

Almas Parsi
25th February 2015, 12:17 PM
سلام
چون برای ایمیل ها صف تعیین شده در زمانی که ایمیل های اطلاع رسانی در سایت ارسال می شود ایمیل های غیر ضروری با تاخیر ارسال می شوند...

سلام خدمت مدیریت محترم [golrooz]
ممنون از پاسختون ...
برای حل این مشکل راهکاری وجود نداره ؟؟؟
این روالِ اولویت بندی یا تعیین صف برای ایمیل های اطلاع رسانی رو برای همیشه اعمال کردید ؟؟؟
اگر پاسختون مثبت باشه پس عملا این امکان دیگه برای ما کاربردی نخواهد بود
اگر هم مقطعی هست که ما منتظر اعمال تغییر باشیم ....
ممنون میشم در این خصوص پاسخ بفرمایید تا در صورت غیر کاربردی بودنِ امکان ، گزینه انتخابی مون رو غیر فعال کنیم .

با تشکر از اینکه زمان برای پاسخگویی به سوالات میگذارید [golrooz]

Admin
26th February 2015, 10:19 AM
سلام خدمت مدیریت محترم
ممنون از پاسختون ...
برای حل این مشکل راهکاری وجود نداره ؟؟؟
این روالِ اولویت بندی یا تعیین صف برای ایمیل های اطلاع رسانی رو برای همیشه اعمال کردید ؟؟؟
اگر پاسختون مثبت باشه پس عملا این امکان دیگه برای ما کاربردی نخواهد بود
اگر هم مقطعی هست که ما منتظر اعمال تغییر باشیم ....
ممنون میشم در این خصوص پاسخ بفرمایید تا در صورت غیر کاربردی بودنِ امکان ، گزینه انتخابی مون رو غیر فعال کنیم .

با تشکر از اینکه زمان برای پاسخگویی به سوالات میگذارید

چون ما همیشه ارسال ایمیل اطلاع رسانی نداریم این روال موقتی بوده و الان اگر پیام خصوصی دریافت کنین در همون لحظه ایمیلش رو دریافت می کنین.

در اصل نمیشه اولویت های ارسال رو تغییر داد ولی ارسال ایمیل هم موقتی خواهد بود که فعلا ما ایمیلی در صف نداریم و تا دو ماهه ی آینده ایمیلی قصد ارسال نداریم.

البته در زمان ارسال ایمیل هم میشه سرعت ارسال رو زیاد کرد که سریعتر صف خالی بشه

موفق باشید

Client
10th March 2015, 06:58 PM
سلام بر شما.

پیشنهاد دارم بخشی هم به جهت جستجو، بر اساس رشته تخصصی کاربران در بخش جستجوها قرار داده بشه.

افزودن این امکان به بخش سیستم جستجو سایت، سبب میشه فضای مناسب تری برای آشنایی اعضا و به صورت هدفمند تر شکل بگیره و زمینه مناسبی را برای دریافت راهنمایی ، تبادل اطلاعات ، دعوت نمودن اعضا بر اساس تخصص شان برای گفت و گو در مورد موضوعی تخصصی و فعالیتهای تیمی و برنامه ریزی به این جهات و ......فراهم بشه. و البته از برخی از حواشی در سایت کاسته بشه.

البته این پیشنهاد مدتی قبل مطرح شد و پاسخ آن نیز دریافت شد. ولی خالی از لطف نیست قدری با تامل بیشتری به این موضوع و موضوعاتی اینچنینی که نتیجه اش به پیشرفت سایت و رفاه حال کاربران کمک میکنه پرداخته بشه.

سپاس از شما...[golrooz]
Client....[labkhand]

Capitan Totti
20th March 2015, 03:24 AM
با درود

پیش نهاد میکنم ؛ بمناسبت نوروز

کاربران بن شده ؛ رو رفع بن کنید...[golrooz]

MOJly
21st March 2015, 09:16 PM
سلام

با درود
جناب ادمین گرامی
بهتر است در عناوین کمی تامل کنید ... [golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
+
حکومت های پیش ازتاریخ ایران (پیش از آریایی ها) (http://www.njavan.com/forum/forumdisplay.php?1182-%D8%AD%DA%A9%D9%88%D9%85%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D8%B2%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%28%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D8%B1%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%87%D8%A7%29)

پیش از آریایی ها

ابتدا انکه هنوز بر سر این موضوع بحث است
اما ماجرای مهاجرت کاملا رد شده است:

بررسی‌های ژنتیکی انجام شده بر روی اقوام ساکن در ایران نشان داده که فارس‌ها، ترک های آذربایجان ، گیلکی‌ها و کردها یکسانی ژنتیکی بیشتری نسبت به هم دارند و دیگر اقوام ایران مانند عرب‌ها، بلوچ‌هاو ترکمن‌ها یکسانی ژنتیکی کمتری با این اقوام دارند. همچنین شماری از مردم ایران را ایرانیان آفریقایی‌تبار تشکیل می‌دهند.

پزوهش‌های تازه ژنتیکی مازیار اشرفیان بناب نشان می‌دهند که عموم اقوام و گروه‌های جمعیتی ایرانی که در ایران امروزی (و حتی فراتر از مرزهای سیاسی کنونی ایران) ساکن هستند، با اینکه دارای تفاوتهای جزئی فرهنگی هستند و اگرچه گاه به زبانهای گوناگون هم سخن می‌گویند، دارای ریشه ژنتیکی مشترکی هستند و این ریشه مشترک به جمعیتی نخستینی که پیرامون ده تا یازده هزار سال پیش در بخشهای جنوب غربی فلات ایران ساکن بوده بر می‌گردد. بر پایه این گزارش آریایی‌ها اقوامی مهاجر از سرزمین‌های دیگر که در حدود چهار هزار سال پیش به ایران مهاجرت کرده‌اند، نبوده‌اند بلکه این اقوام ساکنین بومی ایران بوده و از ایران در حدود ده هزار سال پیش به اروپا مهاجرت کرده‌اند.

منابع:

پرتال جامع علوم انسانی - ژنوم میتوکندری ابزاری موثر در تعیین هویت (http://www.ensani.ir/fa/content/116843/default.aspx)

اصلاحیه پروفسور اشرفیان بناب در مورد گزارش بی‌بی‌سی (http://www.bbc.co.uk/persian/science/2012/05/12051)

312
22nd March 2015, 10:53 AM
لطفا تاپیک انتقادات و پیشنهادات کاربران سال 1394 ایجادشود

Almas Parsi
23rd March 2015, 10:26 PM
لطفا تاپیک انتقادات و پیشنهادات کاربران سال 1394 ایجادشود

با سلام خدمت شما بزرگوار [golrooz]
ضمن تبریک سال نو و آرزوی بهترینها برای شما ...
با توجه به این که جهت بروز رسانی این تاپیک سالروز تاسیس سایت ملاک قرار گرفته است و
این مورد در ابتدای تاپیک هم ذکر گردیده :

نکته : این تاپیک همه ساله مقارن با سالروز تاسیس سایت بروز رسانی خواهد شد

لذا تاپیک انتقادات و پیشنهادات سال 94 مقارن با تاریخ تاسیس سایت بروز رسانی میگردد.

با تشکر از توجه شما [golrooz]

نردبان دیجیتالی
3rd April 2015, 08:38 PM
با سلام

مطمئناً بسیاری از افرادی که در این تالارها ثبت نام می کنند به هدف پرسش سوال است.

بسیاری از سوالات جنبه عمومی دارد و به تاپیک خاصی مربوط نمی باشد.

به همین سبب، لطفا در هر تاپیک قسمتی را باز کنید که مربوط به پرسش سوالات عمومی مربوط به آن تاپیک باشد

مثلا: در تاپیک ادبیات، من هرچه گشتم، قسمتی را نیافتم که بتوانم سوالِ درسی خود را که مربوط به ادبیات است و ارتباطی با هیچکدام از زیر تاپیک های شما ندارد یا بیابم.

پیشاپیش از توجه و عنایت شما کمال تشکر را دارم

خدانگهدار

Capitan Totti
10th April 2015, 12:03 PM
درود
با تقدیم احترام
مسابقه مذکور بدون هماهنگی با مدیران ارشد اعم از ادمین ، مدیریت کل انجمن ها و روابط عمومی ایجاد شده است . تا تعیین تکلیف ، موضوع مسدود میگردد.
پیروز باشید.

با درود

همینطوری اشم این گفتارگاه ؛ از سوت و کوری فراوان سر به بیابان نهاده است !

این رفتار شما در انسداد !! اون برگه و جستار؛ اقدامی نا بخرد و نابهنگام که موجب زده شدن این حقیر

برای کوشش بمنظور جذابیت درین گفتارگاه شد !!

نخست آنکه ؛ یک جستار طنز نیازی به تایید هیچکس ندارد

اگر طنز نیز محدود شود ؛ چه چیزی نامحدود باشد ؟!!

دوم؛ من مدتهاست از رفتار شما بسیار آزرده خاطرم !!

ابتدا نام کاربری تیمسار دادبین را برداشتید !

روی کدام اصل و قانون ؟!!

مگر اینجا دفتر ریاست جمهوری است یا ستاد کل ارتش و...؟!

نهایتا یک سایت مجازی معتبر ! اونهم نهایتا !!

از اسمش نیز پیداست...

اینکه در ارتش ؛ امیر جای گزین تیمسار شده !

چه ربطی به یک نام کاربری !! مجازی دارد ؟!

من اصلا دوست دارم نام خودمو بزارم چغندر قند !!

شما نمیتونید بگید چون چغندر قند نام گیاه است و...

بقول یکی؛ محدودیت های اینجا بسیارست !

کاربر Client ؛ یک جستار رو برپا نمود ؛ دویست بار حذف و تایید و تکذیب شد!!

اصلا یک مدیر بر اساس اصول مدیریت ؛ نه با ید در جرئیات دخالت کند

پیش نهاد میکنم رویه ی مثبت تری پیش بگیرید تا کاربران جدید الورود ؛ زده نشوند !

قانون و قانون و قانون ؛ نباید باعث دوری دل ها !! "یاد دینی سوم دبیرستان بخیر !" شود !

رفتار شما در اصل مدیریت کلان خوبست ! خشک و رسمی !

اما در یک سایت مجازی که مدتی است در رکود بسر می برد !! خشک و رسمی و تندی از جانب مدیران

یعنی افول و مرگ

همون نیما ماهان سابق انسان بهتر تری بود![eynaki][tashvigh]

برگردید به اون رفتار؛ باور کنید نوشته ی سان تزو مبنی بر

نه آنقدر بر پرسنل سخت گیر که از تو زده شوند !

و نه آنقدر ساده و مهربان بگیر ! که از تو سوء استفاده کنند !

در یک سایت مجازی صدق نه می کو ند

پیروز باشید

بدرود

مدیر کل انجمن ها
10th April 2015, 12:24 PM
همینطوری اشم این گفتارگاه ؛ از سوت و کوری فراوان سر به بیابان نهاده است !

این رفتار شما در انسداد !! اون برگه و جستار؛ اقدامی نا بخرد و نابهنگام که موجب زده شدن این حقیر

برای کوشش بمنظور جذابیت درین گفتارگاه شد !!

درود
نظر شخصی بنده نسبت به شما مثبت هست و از فعالیت ها و ابتکاراتتون استقبال میکنم. در عنوان مدیریت انجمن وظیفه ی رسیدگی به اجرای قوانین در انجمن را دارم و باید پاسخگو باشم. وامیدوارم که اینو هم از من درک کنید. بنده مجاز نیستم که نظر شخصی خودمو در اکانت مدیریت انجمن اعمال کنم.
برای برگزاری مسابقات دستورالعمل خاصی وجود داره که البته کمی میتونه روانتر بشه و برای این روانتر شدن تمهیداتی نیز اندیشیده شده که انشا ا.. با نظر مثبت کادر مدیران ، اجرایی خواهیم نمود.

پیروز باشید.

مدیرکل انجمن ها
محسن مهابادی زاده
94/01/21
12:53

Capitan Totti
10th April 2015, 12:29 PM
درود
نظر شخصی بنده نسبت به شما مثبت هست و از فعالیت ها و ابتکاراتتون استقبال میکنم. در عنوان مدیریت انجمن وظیفه ی رسیدگی به اجرای قوانین در انجمن را دارم و باید پاسخگو باشم. وامیدوارم که اینو هم از من درک کنید. بنده مجاز نیستم که نظر شخصی خودمو در اکانت مدیریت انجمن اعمال کنم.
برای برگزاری مسابقات دستورالعمل خاصی وجود داره که البته کمی میتونه روانتر بشه و برای این روانتر شدن تمهیداتی نیز اندیشیده شده که انشا ا.. با نظر مثبت کادر مدیران ، اجرایی خواهیم نمود.

پیروز باشید.

مدیرکل انجمن ها
محسن مهابادی زاده
94/01/21
12:53

قانون خوبه؛ ولی نه برای همه چیز !!

در هر حال اگر میخواید اصلاحات کنید و وضع رو بهتر

یا دیکتاتور دیکتاتور باشید

یا دموکرات دموکرات

این تغییرات؛ تغییرات قانون اساسی یک کشور که نیست ؛ زمانبر باشه

عرض کردم یا دیکتاتور محض باید بود؛ و همین الان تغییرات رو ابلاغ کنید

یا دموکرات محض ٰ و یک همه پرسی !

مدیر کل انجمن ها
10th April 2015, 12:42 PM
قانون خوبه؛ ولی نه برای همه چیز !!

در هر حال اگر میخواید اصلاحات کنید و وضع رو بهتر

یا دیکتاتور دیکتاتور باشید

یا دموکرات دموکرات

این تغییرات؛ تغییرات قانون اساسی یک کشور که نیست ؛ زمانبر باشه

عرض کردم یا دیکتاتور محض باید بود؛ و همین الان تغییرات رو ابلاغ کنید

یا دموکرات محض ٰ و یک همه پرسی !

جناب کاپیتان توتی عزیز از زمان تحویل گیری این عنوان ، تا جایی که مقدوربوده سعی کردم قوانین رو مجدد بررسی و اصلاح کنم تا کیفیت و کمیت رو در این انجمن بالا ببریم . و البته بخشی از این کار سنگین رو اعضای بسیار خوب و ارزشمند این انجمن عهده دار شدند که به مراتب از حقیر در نزد عموم مقبول تر هستند.لذا یک زنجیره کامل برای بهبود شرایط باید طی بشه که این مدیریت فقط یک حلقه از این زنجیر هست.

Capitan Totti
22nd April 2015, 01:39 AM
درود

اینجا چرا بسته شده ؟![tamaa]

http://www.njavan.com/forum/showthread.php?225205-%D8%AD%D9%85%D9%84%D9%87-%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B9%D8%B4-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%AE%D8%A8%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86&p=632370#post632370

Capitan Totti
23rd April 2015, 04:33 PM
عجب پاسخگویی های خوبی !

ادمین از وقتی رفت خونه ی بخت؛ زمام امور رو کامل داد بدست مدیران

و مدیران هم که پاسخگو نیستند !!

بیشتر مدیران گرامی هم که نهایت تلاش و کوشش و کار مفید اشون

یه جستار رو قفل کردنه !!!!

بی خود نیست که گفتارگاه انقد شلوق!!ه

حیقم اومد بنویسم شلوغ !

"VICTOR"
23rd April 2015, 05:06 PM

حیقم اومد بنویسم شلوغ !

[khande][tashvigh]

احسنت ، کاملاً موافقم!
حوصله ی بحثم ندارم ، تمسخرم نیست ، حال و حوصله ی شنیدن اقدامات مدیران رو هم ندارم ، اصلاً همینی که هست sh_omomi107
پست منم حذف نکنین ، سپاس [sootzadan]

Capitan Totti
23rd April 2015, 05:13 PM
[khande][tashvigh]

احسنت ، کاملاً موافقم!
حوصله ی بحثم ندارم ، تمسخرم نیست ، حال و حوصله ی شنیدن اقدامات مدیران رو هم ندارم ، اصلاً همینی که هست sh_omomi107
پست منم حذف نکنین ، سپاس [sootzadan]

کاربر گرامی victor

شما یک اخطار دریافت می کنید !!

100point manfi ohom!

الان تو پرو فایلت ثبت میشود ![movafaghiyat]

بنده کلا حوصله هیچی رو ندارم

الان هم یکی میاد و میگه که درین مدت؛ اقدامات مناسبی کردیم!

تورم و اقتصاد کلان و تفکرات و...!

ولی تاثیری که در گفتارگاه گذاشته رو بی زحمت بگین !

همون کاربران همیشگی هم رفتند و بار سفر بستند ! به سبک علی قربانی بخونید !

گرنه کاربران جدید که پیش کش !

"VICTOR"
23rd April 2015, 05:17 PM
کاربر گرامی victor

شما یک اخطار دریافت می کنید !!

!

الان تو پرو فایلت ثبت میشود ![movafaghiyat]

بنده کلا حوصله هیچی رو ندارم

الان هم یکی میاد و میگه که درین مدت؛ اقدامات مناسبی کردیم!

تورم و اقتصاد کلان و تفکرات و...!

ولی تاثیری که در گفتارگاه گذاشته رو بی زحمت بگین !

همون کاربران همیشگی هم رفتند و بار سفر بستند ! به سبک علی قربانی بخونید !

گرنه کاربران جدید که پیش کش !

به درک [nishkhand][nadidan]

(اولین باره در ملأ عام ازین لغت استفاده می کنم ، تنها لغتی که حسابی به من آرامش میده ، با عرض پوزش از همه ی کسانی که مطالعه می کنن این پست رو)

حالا مدیران می تونن این پست رو حذف کنن [golrooz]

312
28th April 2015, 06:55 PM
مشخصا اطلاعات ونوشته های اخیرا ثبت شده تالار پریده.رسیدگی و بازآوری خواهند شد آیا؟

معاون اجرایی کل انجمن ها
3rd May 2015, 08:21 AM
درود

اینجا چرا بسته شده ؟![tamaa]

http://www.njavan.com/forum/showthread.php?225205-%D8%AD%D9%85%D9%84%D9%87-%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B9%D8%B4-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%AE%D8%A8%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86&p=632370#post632370

سلام وقت بخیر

این تاپیک در تالار ادبیات ایجاد شده.. سوالاتی ازین دست رو باید از مدیر تالار ادبیات ( یا معاون و مدیر بخش انسانی) جویا بشیم

نمیدونم ازشون پرسیدید یا نه... /اما با توجه به متن نوشتتون فکر نمیکنم پرسیده باشید ( حداقل تا زمان ارسال این پست ) /

بنابراین قبل از پاسخ به پست شما، از مدیر تالار ادبیات پرسیدم و خواستم براتون توضیح بدن...

بابت تاخیر در پاسخگویی عذر میخوام

[golrooz]

Admin
4th May 2015, 06:36 AM
مشخصا اطلاعات ونوشته های اخیرا ثبت شده تالار پریده.رسیدگی و بازآوری خواهند شد آیا؟

سلام
با توجه به مشکلات متعددی که برای سرور ایران سایت علمی نخبگان جوان پیش آمد ناخواسته مجبور به بازنشانی داده ها روی سرور خارجی سایت شدیم و موقتا از سرورهای خارجی استفاده می کنیم...

لذا با توجه به خرابی سرور ایران اطلاعات مربوط به چند ساعت سایت که شامل چند پست در تالار بوده پریده و قابل بازآوری نمی باشد...

همچنین یادآور میشود که از تمامی اطلاعات سایت بصورت روزانه و هفتگی و ماهانه بصورت مجزا نسخه ی پشتیبان گرفته می شود و در صورت بروز هر گونه مشکل ما تنها می توانیم به آخرین نسخه ی پشتیبانی (بک آپ) گرفته شده همان روز یا روز قبل مراجعه کنیم.

موفق باشید

Admin
4th May 2015, 07:02 AM
عجب پاسخگویی های خوبی !

ادمین از وقتی رفت خونه ی بخت؛ زمام امور رو کامل داد بدست مدیران

و مدیران هم که پاسخگو نیستند !!

حیقم اومد بنویسم شلوغ !

دوست عزیزم Capitan Totti (http://www.njavan.com/forum/member.php?322617-Capitan-Totti)

اینکه بنده کمتر بصورت آنلاین در تالار هستم دلیل بر نبود من در کل مجموعه نخبگان جوان نیست.!

من و اعضای هیئت مدیره سایت روزهای شنبه تا سه شنبه به جز روزهای تعطیل در ساختمان مرکزی سایت علمی نخبگان جوان در تهران در خدمت دوستان هستیم و فعلا روی موارد مهمی که به عنوان زیر ساخت های این حرکت پر قدرت می باشد کار می کنیم و اینکه من حضور کمتری در مباحث مدیریتی دارم به این دلیل است که کل مدیریت تالار با مدیر کل انجمن هاست که دارن برنامه هایی رو برای کادر مدیران اجرایی می کنند.

و به نظر من وظیفه ی شما و سایر کاربران علاوه بر انتقاد از عملکرد نادرست مدیران در صورت عملکرد نامناسب مطمئنا کمک به ایشان در این مسیر پر پیچ و خم می باشد... ان شاء الله

موفق باشید

فرهاد علیپور
4th May 2015, 10:27 AM
سلام به همه دوستان و کاربران [golrooz]
عزیزان همانطوری که میدانید یادگرفت و یاد دادن یک عبادت بزرگ و سندیت شرعی دارد.
من به گروه و حزب و غیره ... کاری ندارم. آنچه برایم مهم است مثل سوگند نامه فارغ التحصیلی پزشگان برایش اهمیت قایل هستم.
در این سوگند نامه به وضوح آمده است : هر انسانی در هر رده سنی منهای گروه و نژاد و ... در زمان نیاز به طبابت برای یک پزشک باید یکسان در نظر گرفته شود.
و براین اساس بر خود وظیفه میدانم بگویم ،عزیزان و دوستان، بیایید تعارف را کنار گذاشته و معلومات و یافته های علمی و ایده های نوآوری خود را برای استفاده همدیگر بگذاریم و برای وقت خویش اهمیت قایل شویم. و پیشنهاد میکنم یک قسمتی از سایت را به نام باز آموزی و نو آموزی در نظر گرفته تا عزیزانی که به مطالب جدیدی دست یافته باشند ، برای استفاده دیگران در آن بخش قرار دهند. به امید موفقیت تمام دوستان و هموطنان .

medesa
4th May 2015, 04:19 PM
سلام
میشه یه گزینه ب که تاپیک را حذف کنبم بزارین[golrooz][golrooz]

Almas Parsi
4th May 2015, 10:58 PM
سلام
میشه یه گزینه ب که تاپیک را حذف کنبم بزارین[golrooz][golrooz]

سلام به medesa خانم عزیز [golrooz]
خانمی چنین امکانی رو کاربران ندارند
در حال حاضر روال به این صورت هست که چنانچه کاربری قصد حذف تاپیکی رو داشتند
بایستی درخواستشون رو با ذکر دلیل به مدیر بخش مربوطه ارسال کنند
تا در اسرع وقت به درخواست شون رسیدگی بشه

موفق و موید باشید [golrooz]

Almas Parsi
4th May 2015, 11:07 PM
سلام به همه دوستان و کاربران [golrooz]
عزیزان همانطوری که میدانید یادگرفت و یاد دادن یک عبادت بزرگ و سندیت شرعی دارد.
من به گروه و حزب و غیره ... کاری ندارم. آنچه برایم مهم است مثل سوگند نامه فارغ التحصیلی پزشگان برایش اهمیت قایل هستم.
در این سوگند نامه به وضوح آمده است : هر انسانی در هر رده سنی منهای گروه و نژاد و ... در زمان نیاز به طبابت برای یک پزشک باید یکسان در نظر گرفته شود.
و براین اساس بر خود وظیفه میدانم بگویم ،عزیزان و دوستان، بیایید تعارف را کنار گذاشته و معلومات و یافته های علمی و ایده های نوآوری خود را برای استفاده همدیگر بگذاریم و برای وقت خویش اهمیت قایل شویم. و پیشنهاد میکنم یک قسمتی از سایت را به نام باز آموزی و نو آموزی در نظر گرفته تا عزیزانی که به مطالب جدیدی دست یافته باشند ، برای استفاده دیگران در آن بخش قرار دهند. به امید موفقیت تمام دوستان و هموطنان .

با سلام خدمت جناب علیپور بزرگوار [golrooz]
ضمن خیر مقدم به حضور سبز شما در این انجمن
تشکر از پیشنهاد سازنده ، ایده خوب و شایسته ای هست ...
البته مدیران عزیز و تلاشگر در بخش اختراعات و نوآوری امکان ارائه طرح ها و ایده ها رو در قالب تاپیک و تالار فراهم کردند
شما میتونید با مراجعه به تالار نخبگان جوان ایرانی و نیز راهنمایی و کمک مدیران و همکاران بخش از این امکانات بهره لازم رو ببرید

موفق و پیروز باشید [golrooz]

*مینا*
30th May 2016, 11:44 PM
سلام و خدا قوت
تاپیکی مربوط به موضوع انتقادات و پیشنهادات پیدا نکردم به اجبار تو این تاپیک که تاریخ انقضاش هم گذشته می نویسم!

سالها پیش در تالار شیمی عمومی کتبی روی سرور سایت آپلود شده بودند، الان لینک اونها خراب شده و ارور 404 میده! و درخواست کاربرها رو به دنبال داشته جهت درست شدن مشکل.
جریان چیه ؟ آیا به دست شما لینک های خراب قابل بازگشت هستند ؟ یا نه؟

نمونه :
شیمی فیزیک آلی (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?83885-%D8%B4%DB%8C%D9%85%DB%8C-%D9%81%DB%8C%D8%B2%DB%8C%DA%A9-%D8%A2%D9%84%DB%8C-%28%D8%AC%DB%8C-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%AA%D9%88%D9%86-%D9%87%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%84-%D8%B3%DB%8C-%D9%88%D9%85%D8%B3%D8%B1%29)روش استفاده از متون علمی شیمی (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?83768-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C-%D8%B4%DB%8C%D9%85%DB%8C)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد