PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ๑۩۞۩๑مســـــــــــــــــ ــابقه عكس برتر(با جايزه) ๑۩۞۩๑

معاون بخش هنر
16th September 2014, 07:29 PM
خوب سلام خدمت بچه های نخبگان

دوستان مسابقه اي كه من طراحي كردم فقط جهت ايجاد تنوع تو تالاره

مسابقه به اين شكله كه شما عكسي كه خودتون با دوربينتون گرفتين رو برام pm كنيد تا من بزارم اين جا و بياييد به زيباترين ها راي بديد (شفاف سازي تو قسمت مراحل)

مراحل مسابقه هم به شرح زيره :

مرحله 1 : ثبت نام

مرحله 2 : كساني كه ثبت نام كردن با دوربين خودشون عكس برداري ميكنن (هر عكسي كه معلوم شه غير طبيعي بوده يا با دوربين خودشون نبوده حذف ميشه)

مرحله 3 : از بين عكس هايي كه در مسابقه ثبت نام كردم شما هر كردوم 5 نفر رو انتخاب ميكنيد تا ببينيم بيشترين راي ها از آن كدوم عكس ميشه

مرحله 4 : 5 عكس برتر به انتخاب شما وارد مرحله نظر سنجي نهايي ميشن تا برترين عكس انتخاب شه

مرحله آخر : برترين عكس نخبگان و اهدای مدال عکاسی به نفر اول

راستی اینو هم بگم که موضوع ازاد نیستش فقط خواهشا یک عکس بفرستید وموضوع رو من خودم باپیشنهادهای شما انتخاب میکنم ومهلت ارسال هر عکس یک هفته هست

homeyra
16th September 2014, 07:39 PM
تاریخشو نگفتین..
و تا چه تایمی وقت داریم.

دبستان
17th September 2014, 07:10 AM
سلام راستی اینو هم بگم که موضوع کلا ازاد هستش یعنی از هر چی میتونید عکس بگیرید فقط خواهشا یک عکس بفرستید؟

ای کاش موضوع مشترک بود تا راحتر نظرسنجی صورت بگیره [tafakor]

من دوست دارم عکس طبیعت بزارم . کاربردیگه دوست داره عکس موتور بزاره [tafakor]

باتشکر ازمسابقه عکاسی قشنگتون ایده ای جالب است [golrooz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد