MR_Jentelman
9th August 2009, 09:01 PM
اگر به طعم تندي غذا علاقه نداريد و از انواع مختلف فلفل هم به هميندليل استفاده نميكنيد، سعي كنيد مذاق خود را با اين طعم آشتي دهيد چون كمك زيادي به سلامت شما ميكند.
تحقيقات نشان داده است كه اسيد بيرنگ كپساسين (فعالترين عنصر موجود در فلفل كه سبب گرم بودن اين گياه ميشود) موجود در فلفل در واقع سبب كاهش درجه حرارت بدن ميشود كه يكي از دلايل اصلي تمايل مردم مناطق آب و هوايي گرم به مصرف زياد فلفل است.
اين ماده سبب كاهش ميزان كلسترول خون و كاهش شدت سيگنالهاي درد در بدن ميشود. همچنين خاصيت ضد اكسيدي (كه سلولهاي شما را از آسيب ديدن محافظت ميكند) و ضدباكتري دارد. كپساسين موجود در فلفل نه تنها درد آرتروز و آرتريت روماتيسمي را تسكين ميدهد، بلكه به كاهش ميزان ورم ناشي از اين حالات وقتي كه بهعنوان پماد موضعي مورد استفاده قرار گيرد، كمك ميكند.
اشكال موجود
فلفل را ميتوان با خوردن فلفل قرمز خام يا پخته شده مصرف كرد. پودر فلفل قرمز خشك نيز موجود است كه ميتوان آن را به غذا اضافه كرد، در مايعات، چاي يا شير مخلوط كرد يا كپسول آن را مصرف كرد. شكل كرم آن نيز براي استعمال موضعي موجود است.
فلفل ميزان كلسترول خون را پايين ميآورد كه اين امر باعث پايين آمدن فشارخون ميشود. اين گياه همچنين از انعقاد خون در رگهاي خوني جلوگيري ميكند، اين خواص فلفل به پيشگيري از بيماريهاي قلبي نظير آرترواسكلروز (سخت شدن رگها) كمك ميكند. اضافه كردن مرتب آن به غذا يا مصرف كپسول آن ميتواند از بيماري قلبي پيشگيري كند. هرچند فلفل يك چاشني محسوب ميشود، اما اين ماده واقعا به هضم غذا كمك ميكند و براي اغلب زخمها تحريكآور نيست. اين ماده حتي در ميزان مصرف پايين نيز قوي است، لذا بهتر است كه بيشتر از مقداري كه با غذا ميل ميكنيد از اين ماده استفاده نكنيد.
كپساسين موجود در فلفل به بسياري از خواص درماني آن كمك ميكند تا سيستم قلبي عروقي را تحريك، سيستم هاضمه را تقويت، درد موجود روي پوست يا مفاصل بدن را تسكين بخشد، و به مثابه «داروي ضد احتقان و ضدباكتري» عمل ميكند. اين گياه به عنوان داروي ضداحتقان، سبب رقيق و نازك شدن خلط و خارج شدن آن از ريهها ميشود. از آنجا كه اين گياه بافت ريه را تقويت ميكند، در نتيجه براي آنهايي كه مبتلا به آمفيزم هستند نيز مفيد است.
منبع:
iranhall . com
تحقيقات نشان داده است كه اسيد بيرنگ كپساسين (فعالترين عنصر موجود در فلفل كه سبب گرم بودن اين گياه ميشود) موجود در فلفل در واقع سبب كاهش درجه حرارت بدن ميشود كه يكي از دلايل اصلي تمايل مردم مناطق آب و هوايي گرم به مصرف زياد فلفل است.
اين ماده سبب كاهش ميزان كلسترول خون و كاهش شدت سيگنالهاي درد در بدن ميشود. همچنين خاصيت ضد اكسيدي (كه سلولهاي شما را از آسيب ديدن محافظت ميكند) و ضدباكتري دارد. كپساسين موجود در فلفل نه تنها درد آرتروز و آرتريت روماتيسمي را تسكين ميدهد، بلكه به كاهش ميزان ورم ناشي از اين حالات وقتي كه بهعنوان پماد موضعي مورد استفاده قرار گيرد، كمك ميكند.
اشكال موجود
فلفل را ميتوان با خوردن فلفل قرمز خام يا پخته شده مصرف كرد. پودر فلفل قرمز خشك نيز موجود است كه ميتوان آن را به غذا اضافه كرد، در مايعات، چاي يا شير مخلوط كرد يا كپسول آن را مصرف كرد. شكل كرم آن نيز براي استعمال موضعي موجود است.
فلفل ميزان كلسترول خون را پايين ميآورد كه اين امر باعث پايين آمدن فشارخون ميشود. اين گياه همچنين از انعقاد خون در رگهاي خوني جلوگيري ميكند، اين خواص فلفل به پيشگيري از بيماريهاي قلبي نظير آرترواسكلروز (سخت شدن رگها) كمك ميكند. اضافه كردن مرتب آن به غذا يا مصرف كپسول آن ميتواند از بيماري قلبي پيشگيري كند. هرچند فلفل يك چاشني محسوب ميشود، اما اين ماده واقعا به هضم غذا كمك ميكند و براي اغلب زخمها تحريكآور نيست. اين ماده حتي در ميزان مصرف پايين نيز قوي است، لذا بهتر است كه بيشتر از مقداري كه با غذا ميل ميكنيد از اين ماده استفاده نكنيد.
كپساسين موجود در فلفل به بسياري از خواص درماني آن كمك ميكند تا سيستم قلبي عروقي را تحريك، سيستم هاضمه را تقويت، درد موجود روي پوست يا مفاصل بدن را تسكين بخشد، و به مثابه «داروي ضد احتقان و ضدباكتري» عمل ميكند. اين گياه به عنوان داروي ضداحتقان، سبب رقيق و نازك شدن خلط و خارج شدن آن از ريهها ميشود. از آنجا كه اين گياه بافت ريه را تقويت ميكند، در نتيجه براي آنهايي كه مبتلا به آمفيزم هستند نيز مفيد است.
منبع:
iranhall . com