توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اختصاصی نخبگان گوسفند !!!!!
1=1+1
11th September 2014, 07:51 PM
امروز ما یه گوسفند کشتیم . طی عملیات تشریح که من داشتم . دیدم روی ریه اش لکه های خون بود . شبیه خون مردگی بودن
سه تا لکه روی قسمت بالا ریه سمت چپش بود
دلیلش چیه ؟
1=1+1
11th September 2014, 07:56 PM
استدلال خودم !!!
مطمنا بخاطر نارسایی تنفسی . یعنی مثلا بیماری سرماخوردگی
گوسفنده سرما خورده .بعد تبادل گاز ها تنفسی خوب انجام نمیشده و باعث خون مردگی شده
1=1+1
12th September 2014, 08:52 AM
16نفر
34نمایش
یعنی اینقد زیست خوندین حتی ی استدلالم ندارین ؟
امیرعلی ؟سعید؟سلی ناز ؟سونای ؟پری ؟مجید ؟و بقیه زیست خونده ها . از شما بعیده !!!!!!![negaran]
sr hesabi
13th September 2014, 12:28 AM
سلام
والا ما زیست نخوندیم حفظ کردیم
مگه شما درس رو فهمیدید؟؟؟[khande]
نه شوخی میکنم
رو ریه اش
خب یه وقت میبینی این بنده خدا رو داشتید بسمل میکردید(نه خداییش میخواستم ادبیات رو به رخ بکشم )[khande]
دست و پا و اینا ،یه وقت مویرگی بر اثر فشار و ضربات و اینا پاره شده و ون مردگی ایجاد شده[nishkhand]
dr doctor
24th September 2014, 09:05 PM
باسلام.
تا زمانی که از نزدیک لمس نشه نمیتونه مورد قضاوت قرار بگیره.حداقل تصویر اگه بود بهتر بود.در هر صورت میتونه از کندی ذبح باشه البته اگه در لمس فقط خون مردگی حس بشه.
1=1+1
27th September 2014, 07:37 PM
باسلام.
تا زمانی که از نزدیک لمس نشه نمیتونه مورد قضاوت قرار بگیره.حداقل تصویر اگه بود بهتر بود.در هر صورت میتونه از کندی ذبح باشه البته اگه در لمس فقط خون مردگی حس بشه.
سلام . ممنون از حضورتون
ن "متاسفانه "عکس نگرفتم
شبیه خون مردگی داخل عمق بافت بود
ذبح کند فکر میکنم برجسته میشه
بیماری خاصی نیس که باعث لکه روی ریه بشه ؟
دقت کردم گوسفندهای پیرتر که مخصوصا در مناطق سرد نگهداری میشن . تعداد لکه هاشون خیلی بیشتره !!!
pedram91
28th September 2014, 05:34 PM
احتمالش هست که موقع انتقال به محل ضرب دیده باشه
1=1+1
28th September 2014, 07:30 PM
[/B]4]احتمالش هست که موقع انتقال به محل ضرب دیده باشه
سلام . ممنوت از حضورت
بعید میدونم . اخه هیچ شکستگی یا حداقل اثری از جای شکستگی قدیمی توی قفسه سینه اش نبود . جای کبودی روی عضله هاشم نبود
یکشنبه دوباره گوسفند میکشیم برا عید قربون . امیدوارم همون لکه ها رو ریه اونم باشه عکس بگیرم
dr doctor
28th September 2014, 08:30 PM
مگه از ریه استفاده میکنید؟
تو منطقه ما زیاد استفاده نمیشه.در هر صورت اگه سفت باشه یا چرکی باشه استفاده نکنید.برش بزنید ببینید اگه چرک بود حتی کم باشه و یا کرم باریک دیدید استفاده نکنید
1=1+1
28th September 2014, 09:18 PM
مگه از ریه استفاده میکنید؟
تو منطقه ما زیاد استفاده نمیشه.در هر صورت اگه سفت باشه یا چرکی باشه استفاده نکنید.برش بزنید ببینید اگه چرک بود حتی کم باشه و یا کرم باریک دیدید استفاده نکنید
تنها ک نه . ولی گاهی اگ سالم باشه مامان میریزه قاطی گوشت چرخ شده ها.
دلیل سفت شدن....چرکی شدن . کرم باریک داشتنش چیه ؟
dr doctor
29th September 2014, 04:37 PM
مشکل تنفسی داشته.درگیری باکتریایی یا انگلی در دام ها زیاد اتفاق میفته.احتیاط کنید
1=1+1
29th September 2014, 09:49 PM
مشکل تنفسی داشته.درگیری باکتریایی یا انگلی در دام ها زیاد اتفاق میفته.احتیاط کنید
میشه بیماری های ریه بگین و علایمشم بگین ؟
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.