توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی کنید
رهی راد
6th September 2014, 03:29 PM
سلام من وقتی یه صفحه ی جدید نت را باز میکنم (یا رفرش) این پیغام بهم نشون میده واسه چیه؟؟
http://uc-njavan.ir/images/95u4ebwibdiuj0m56spn.png
ab.bb
6th September 2014, 03:51 PM
از فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده کنید؛ ببینید بازم همین مشکل پیش میاد.
رهی راد
6th September 2014, 03:55 PM
از فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده کنید؛ ببینید بازم همین مشکل پیش میاد.
گوگل کروم رو امتحان کردم بازهم همین مشکل هست
بلدرچین
6th September 2014, 04:10 PM
احتمالا یک سری صفحات اینترنتی باز یا نیمه باز هستن،وقتی باز یا نیمه باز باشن این پیغام رو میده که میگه کلیه ی صفحات بسته بشن؟
رهی راد
6th September 2014, 04:46 PM
احتمالا یک سری صفحات اینترنتی باز یا نیمه باز هستن،وقتی باز یا نیمه باز باشن این پیغام رو میده که میگه کلیه ی صفحات بسته بشن؟
من اصولا چندین صفحه همزمان باز میکنم.ورژن قبلی مرورگر این مشکلو نداشت اگه نخوام دیگه این پیغام رو نشون بده باید چیکار کنم؟؟؟
elinaaa
6th September 2014, 09:09 PM
من اصولا چندین صفحه همزمان باز میکنم.ورژن قبلی مرورگر این مشکلو نداشت اگه نخوام دیگه این پیغام رو نشون بده باید چیکار کنم؟؟؟
سلام
لطفا این روشو امتحان کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه
از منوی استارت این مسیرو برید all program رو انتخاب بعد accessories و بعد system tools و از اونجا internet explorer add ons رو انتخاب کنید بعد که ie باز شد حالا از منوی tool گزینه internet option رو انتخاب کنید بعد برید به تب advanced و اونجا اول گزینه reset رو انتخاب کنین بعدش گزینه restor advanced setting و ok
رهی راد
6th September 2014, 10:11 PM
سلام
لطفا این روشو امتحان کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه
از منوی استارت این مسیرو برید all program رو انتخاب بعد accessories و بعد system tools و از اونجا internet explorer add ons رو انتخاب کنید بعد که ie باز شد حالا از منوی tool گزینه internet option رو انتخاب کنید بعد برید به تب advanced و اونجا اول گزینه reset رو انتخاب کنین بعدش گزینه restor advanced setting و ok
ممنون از شما درست شد حالا میشه توضیحی در موردش بدین منم بفهمم چی شد
elinaaa
6th September 2014, 10:26 PM
ممنون از شما درست شد حالا میشه توضیحی در موردش بدین منم بفهمم چی شد
خب خوبه...توضیح خاصی نداره فقط اینکه شما درواقع تنظیمات مرورگرو دستکاری کردید و اونو به حالت اول بردید...معمولا وقتی مشکلی تو مرورگرها پیش میاد در اکثر مواقع میشه از طریق تنظیمات دوباره اونارو حل کرد
رهی راد
7th September 2014, 04:39 PM
خب خوبه...توضیح خاصی نداره فقط اینکه شما درواقع تنظیمات مرورگرو دستکاری کردید و اونو به حالت اول بردید...معمولا وقتی مشکلی تو مرورگرها پیش میاد در اکثر مواقع میشه از طریق تنظیمات دوباره اونارو حل کرد
ببخشید که دوباره سوالم رو مطرح میکنم اما دوباره برگشت به حالت قبل و پیام رو نشون داد مشکل چیست؟؟؟
elinaaa
7th September 2014, 07:17 PM
ببخشید که دوباره سوالم رو مطرح میکنم اما دوباره برگشت به حالت قبل و پیام رو نشون داد مشکل چیست؟؟؟
یعنی هر دفعه که مرورگرو میبندین و دوباره باز میکنید این پیغامو نشون میده؟شما گفتین با اون روش مشکل حل شده ولی مثل اینکه بازم مشکل داره...خب یه روش دیگه رو میتونین امتحان کنید ببینید حل میشه یا نه...از کنترل پنل internet option رو باز کنید بعد برید به تب advanced و اونجا از قسمت accelerated graphics گزینه use software rendering instead رو تیک دار کنید و بعد ok...البته روش قبلم یه بار دیگه میتونین امتحان کنید...اگرم با این روشا کلا حل نشد میتونین برنامه complete internet repair رو دانلود کنید...
رهی راد
8th September 2014, 09:21 AM
یعنی هر دفعه که مرورگرو میبندین و دوباره باز میکنید این پیغامو نشون میده؟شما گفتین با اون روش مشکل حل شده ولی مثل اینکه بازم مشکل داره...خب یه روش دیگه رو میتونین امتحان کنید ببینید حل میشه یا نه...از کنترل پنل internet option رو باز کنید بعد برید به تب advanced و اونجا از قسمت accelerated graphics گزینه use software rendering instead رو تیک دار کنید و بعد ok...البته روش قبلم یه بار دیگه میتونین امتحان کنید...اگرم با این روشا کلا حل نشد میتونین برنامه complete internet repair رو دانلود کنید...
همیشه نه اما اکثر مواقع این پیام هست حتی وقتی که مرورگر باز هست ویه صفحه ی جدید باز میکنی این پیام هست
این راه هم جواب نداد
complete internet repairرو دانلود کنم ببینم نتیجه چیه؟؟؟
elinaaa
8th September 2014, 09:40 AM
همیشه نه اما اکثر مواقع این پیام هست حتی وقتی که مرورگر باز هست ویه صفحه ی جدید باز میکنی این پیام هست
این راه هم جواب نداد
complete internet repairرو دانلود کنم ببینم نتیجه چیه؟؟؟
با این نرم افزار اگه مشکلی یا اروری برای اتصال به اینترنت پیش بیاد معمولا حل میشه...وقتی دانلود کردید چکمارک همه ی گزینه های موجود تو برنامه رو بزنید و آخرش روی دکه Go کلیک کنین...امیدوارم با این حل بشه
رهی راد
9th September 2014, 08:39 PM
با این نرم افزار اگه مشکلی یا اروری برای اتصال به اینترنت پیش بیاد معمولا حل میشه...وقتی دانلود کردید چکمارک همه ی گزینه های موجود تو برنامه رو بزنید و آخرش روی دکه Go کلیک کنین...امیدوارم با این حل بشه
واقعا از شما مهندس گرامی سپاس گذارم
خیلی خب شد حتی مشکلای قبلی هم رفع شد
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.