PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث فست فود يا غذاي سنتي ؟ چرا؟!!

AvAstiN
8th August 2009, 01:53 PM
دوستان عزيز
اگه بخواين برين بيرون غذا بخورين يا حتي تو خونه ترجيح مي دين غذا هاي سريع (فست فود)! بخورين يا غذاهاي سنتي ؟ دليلتونم بفرمايين{happy}

(در اين تاپيك مي خواهيم مزايا و معايب هر دو رو بررسي كنيم )

http://comps.fotosearch.com/comp/SDC/SDC180/close-up-submarine-sandwich_%7E288289SDC.jpghttp://shahrzaad.files.wordpress.com/2007/09/chelo-kabab.jpg

http://www.hamshahrionline.ir/images/upload/news/pose/axadab1.jpg

kamanabroo
8th August 2009, 02:27 PM
من كه از فست فود خيلي خوشم نمياد
ترجيح ميدم از خونه غذا ببريم يا اينكه از غذاهاي سنتي خودمون استفاده كنيم. مثل كباب كوبيده ...

دليلشم اينه كه فست فود چي داره مگه :

يه نونه كه توش رو مي كنن مي ندازن بيرون خاصيت غذايي ديگه نداره
بيشترين چيزي هم كه استفاده مي كنن سوسيس و كالباس و گوشت قرمزه كه در معايبشون زياد شنيديم
و چون با حرارت بالايي درست مي كنن باز هم مو جب مي شه كه خواص غذايي از بين بره.

B O S S
8th August 2009, 06:02 PM
این به میل افراد بستگی داره چون هر کسی از معایب و محاسن هر نوع غذائی اطلاع داره...
من هم چون هر دو نوع غذا رو میپسندم پس مصرف میکنم;){big green}{big green}

*مینا*
8th August 2009, 07:43 PM
می گم این کبابی که اون جا گذاشتین چقدر شبیه سوسک هایی بود که تو تاپیکای قبلی دیدیم :-&

من متناسب با زمان پیش میرم ، یعنی موقعی میشه که دوست دارم از این چیزا بخورم و موقعی می شه که اصلا دوست ندارم :-??

B O S S
8th August 2009, 07:47 PM
دوستان دیگه اسم سوسک رو نیارید که کسی راجب موضوع فست فود يا غذاي سنتي ؟ چرا؟!! بحث نمیکنه....{big green}{big green}:)).....

AvAstiN
8th August 2009, 07:55 PM
این به میل افراد بستگی داره چون هر کسی از معایب و محاسن هر نوع غذائی اطلاع داره...
من هم چون هر دو نوع غذا رو میپسندم پس مصرف میکنم;){big green}{big green}

معايب و مزاياش چيه؟ :-/

AvAstiN
8th August 2009, 07:58 PM
می گم این کبابی که اون جا گذاشتین چقدر شبیه.......... هایی بود که تو تاپیکای قبلی دیدیم :-&

من متناسب با زمان پیش میرم ، یعنی موقعی میشه که دوست دارم از این چیزا بخورم و موقعی می شه که اصلا دوست ندارم :-??

كجاش شبيه؟:-o:-o
به نظرت كدومش كجا خوبه؟ چرا؟

غریبه
8th August 2009, 08:18 PM
سلام
ببینید شکی نیست که عذاهای سنتی بسیار سالمتر هستند تا فست فودها
پیرمرد80 ساله می شناسم از 20 سا لگی سیگار کشده ولی لب به فست فود نزده
الان هم ده تای من نفس داره که هفته یکبار لا اقل مهمان فست فودم. از هر چی
دود هم هست متنفرم.
اما یک اعتقاد دارم دنیای امروز دارو های شیمیایی از گیاهی بهتر جواب میدهد
چرا؟
چون بدن ما وفق پیدا کرده با این سیستم
گیاهی مفیدتره اما ترجیحا وقتی عفونت مثل گلو با دو بسته ده تایی آموکسی
سیلین خوب میشه کسی نمیره یکهفته بخور بده.
اسکیمو با سرما بدنش موافقه همون سرما برای من و شما مضرره
هر جایی هم میری غذای مخصوص به خودش سرو میشه چرا چون
جایی بدنش با مثلا غذاهای نکدار وفق داره
جایی با غذا ی تند
جای با کاغذ شیرین
و جاهای هم با ترش و یا ترکیبی از آنها
یک جایی یادمه یک خانم هندی روزی یک کاسه ماسه میخورد چون از بچگی مادرش میزاشتش کنار ساحل خودش میرفت سر کار بچه هم آروم آرم ماسه میخورد
این انسان عجیب موجودی عجبیه
یک موقعه ای از فروشنده غذاهای فست فود رد میشه دلت میخواد بری یک گازی
به اون فست فودهای رنگی بزنی خوب اینجا تعلل نداره بدن میطلبه نخوری
ضرر کرده
یک جمله زیبا از مولای متقیان:
هر گاه میل به غذا داشتید بر سر سفره بنشینید و یک لقمه مانده سیر شوید از
طعام دست بکشید.
خلاصه مطلب
دلت چلوکباب خواست یعنی بدنت احتیاج به اون داره اگر افراط در خوردنش تکنی
برات مفیده
اگر دیزی دلت خواست بازه همینه
واگر فست فود دلت خواست نوش جان مشروط بر اینکه جنس خوبش و بهداشتی
رو استفاده کنی
بعضی موقع هم دیدید ادم هوس نون بربری و یا نون سنگگ میکنه
بعضی موقع ساندویچ ارزان و خوش مزه ای بنام فلافل توپول موپولی
خلاصه کلام خدا کارش درست ودرسته
بخورید و بیا شامید اما اسراف نکنید چه میخواد فست فود باشه چه سنتی
حلال باشه نوش جونتون

B O S S
8th August 2009, 08:24 PM
من هم با غریبه همنظرم{rock on}

AvAstiN
8th August 2009, 08:37 PM
ببینید شکی نیست که عذاهای سنتی بسیار سالمتر هستند تا فست فودها
خيلي هم زود قضاوت نكنيد!

پیرمرد80 ساله می شناسم از 20 سا لگی سیگار کشده ولی لب به فست فود نزده
الان هم ده تای من نفس داره که هفته یکبار لا اقل مهمان فست فودم. از هر چی
دود هم هست متنفرم.

مسلما ريه ي اين فرد بسيار بيمار است . اثرات سيگار كه سر جاي خودشه . در ضمن اگه ممكنه اين اقا رو به دنياي پزشكي به عنوان يك پديده ي نادر معرفي كنيد!
در مرود اينكه يه عده مي گن قديميا سالم ترند و اينا . نه قبول ندارم . اونام بيمار مي شدن اكثر مامان بزرگ بابابزرگا يا قند دارند يا فشار خون يا چربي! اينا نشانه ي تغذيه ي درسته؟
قبول دارم كه زندگي امروز ماشيني شده ، استرسش بيشتر شده بيماريهاي روحي افزايش پيدا كرده .

اما یک اعتقاد دارم دنیای امروز دارو های شیمیایی از گیاهی بهتر جواب میدهد
چرا؟
چون بدن ما وفق پیدا کرده با این سیستم
گیاهی مفیدتره اما ترجیحا وقتی عفونت مثل گلو با دو بسته ده تایی آموکسی
سیلین خوب میشه کسی نمیره یکهفته بخور بده.
اسکیمو با سرما بدنش موافقه همون سرما برای من و شما مضرره
هر جایی هم میری غذای مخصوص به خودش سرو میشه چرا چون
جایی بدنش با مثلا غذاهای نکدار وفق داره
جایی با غذا ی تند
جای با کاغذ شیرین
و جاهای هم با ترش و یا ترکیبی از آنها
یک جایی یادمه یک خانم هندی روزی یک کاسه ماسه میخورد چون از بچگی مادرش میزاشتش کنار ساحل خودش میرفت سر کار بچه هم آروم آرم ماسه میخورد

هم داروهاي شيميايي هم داروهاي گياهي مي تونند موثر باشند . اثربخشي دارو به خيلي عوامل بستگي داره . اينكه اعتقاد ما چيه و ما چي فكر ميكنيم فقط مي تونه رو خودمون تاثير بذاره نه رو تمام افراد جامعه .
در ضمن جديدا ماده ي موثره ي گياهان دارويي رو استخراج مي كنند و به صورت قرص و شربت و قطره به بازار عرضه مي كنند . به هر حال براي اينكه گرانولهاي قرص بهم متصل بشه بايد يه سري تركيبات شيميايي اضافه بشه ديگه . با اين حساب شما فكر ميكنين داروهاي گياهي كه به اين شكل وجود دارند و مسلما تاثيرشون بيشتره واسه اينه كه مواد شيميايي قاطي شونه و بدن به قول شما عادت كرده؟!!! يا به خاطر اينه كه ماده موثره اش

این انسان عجیب موجودی عجبیه
یک موقعه ای از فروشنده غذاهای فست فود رد میشه دلت میخواد بری یک گازی
به اون فست فودهای رنگی بزنی خوب اینجا تعلل نداره بدن میطلبه نخوری
ضرر کرده
یک جمله زیبا از مولای متقیان:
هر گاه میل به غذا داشتید بر سر سفره بنشینید و یک لقمه مانده سیر شوید از
طعام دست بکشید.
خلاصه مطلب
دلت چلوکباب خواست یعنی بدنت احتیاج به اون داره اگر افراط در خوردنش تکنی
برات مفیده
اگر دیزی دلت خواست بازه همینه
واگر فست فود دلت خواست نوش جان مشروط بر اینکه جنس خوبش و بهداشتی
رو استفاده کنی
بعضی موقع هم دیدید ادم هوس نون بربری و یا نون سنگگ میکنه
بعضی موقع ساندویچ ارزان و خوش مزه ای بنام فلافل توپول موپولی
خلاصه کلام خدا کارش درست ودرسته
بخورید و بیا شامید اما اسراف نکنید چه میخواد فست فود باشه چه سنتی
حلال باشه نوش جونتون
[/quote]

اينكه نمي شه گفت هر چي هوس كرديم بخوريم!!!
شايد يكي هوس سيگار كرد؟ يا هوس گوشت خوك كرد!!!
اونوقت تكليف چيه؟
اينكه بخوايم صرفا به نفسمون توجه كنيم فقط اصلا تو دينمون توصيه نشده . خدا به انسان عقل داده و تو قران هم اومده كه به غذايي كه مي خوريد نگاه كنيد يعني ببين كه داري چي مي خوري!!

لطفا معايب و مزايا ي غذاي سنتي و فست فود رو بگين......!

B O S S
8th August 2009, 08:55 PM
خوب غدای فست فود کلی معایب داره ولی غذای سنتی اون معایب رو نداره
با این حال هردو مصرف میشه
حالا به نظر شما تکلیف چیه؟:-/

AvAstiN
8th August 2009, 09:06 PM

شما معايب فست فود و مزاياي غذاي سنتي رو بگين :-/

B O S S
8th August 2009, 09:26 PM
من این رو میدونم که استفاده مداوم از فست فودها سرطانزاست و به دستگاه گوارش آسیب میرساند ارزش غذائی زیادی ندارد و باعث چاقی میشود این قسمتی از معایب فست فودها
و اما غذاهای سنتی از نظر طعم و ارزش غذائی در حد بالا قرار دارد علاوه بر آن استفاده از غذاهای سنتی فرهنگ غذائی ایران را زنده نگهمیدارد

امير آشنا
8th August 2009, 10:17 PM
ممنون از نظرات جالب و بعضا متفاوت دوستان @};-

تا حالا فکر کردین چرا عده زیادی به فست فود تمایل دارن ؟ آیا علت فقط سریع آماده شدنه ؟ آیا علت قیمت مناسبتره ؟ یا ...

آیا تمایل به فست فود ایرادی داره ؟

8->

B O S S
8th August 2009, 10:33 PM
:-/

امير آشنا
8th August 2009, 11:17 PM
محاسنی که ممکنه یه فست فود ( بسته به نوع و کیفیت ) داشته باشه چیه ؟

8->

B O S S
9th August 2009, 03:10 AM
:-?خب به نظر من سهولت در طبخ و سریع حاضر شدن " همچنین خوشمزه بودن از محاسن این نوع غذاهاست

کاوه
9th August 2009, 10:26 AM
به نظر من معایب فست فود (اگه منظور همین سوسیس ، کالباس خودمون باشه) خیلی زیاده ولی اگه منظور غذایی باشه که هم سریع حاظر بشه و هم مواد تشکیل دهندش سبزیجات باشه و حداقل مواد مضر در اون به کار بره جای تامل داره !

در هر صورت من غذای سنتیه خودمون رو ترجیه میدم !

SOURCE MOBILE
9th August 2009, 02:15 PM
اين يه جمله رو ميگم خودتون روش فكر كنيد
فست فود (Fast Food) يعني غذاي سريع خوب به نظر شما
غذايي كه به سرعت ساخته ميشه و حرارت زياد مي خواد خواص و يا بهتره
ويا غذايي كه سنتي و با زحمت و اصول درست ميشه !

امير آشنا
9th August 2009, 02:40 PM
:-?خب به نظر من سهولت در طبخ و سریع حاضر شدن " همچنین خوشمزه بودن از محاسن این نوع غذاهاست

{applause}{applause}{applause}

آفرین !
چیزی که عمدتا به اون توجه نمی کنیم همینه که معمولا فست فود ها غذاهایی هستند که بسیاری از افراد جامعه ناخوداگاه به طعم اون علاقه دارن ... حتی اگه به خاطر حفظ سلامتیشون خیلی کم مصرف کنن علاقه اونها سرجاشه :-?
چند سال قبل مقاله ای خوندم که یه مطالعه مفصلی در آمریکا نشون داده بود فست فودهای معمول به علت داشتن برخی ادویه ها و بعضا افزودنی های شیمیایی ( مثل نیترات و نیتریت ) تا حد زیادی اعتیاد آور هستند !!!!! پس میشه گفت یکی از دلایل جذب افراد مختلف از قشرهای مختلف جامعه به سمت فست فود می تونه همین طعم جاذب اون باشه ( البته به فست فود های فاجعه کاری نداریم ! )
دومین نکته ای که لازمه در تایید عرایض قبلیم بگم اینه که بعضا فست فودها غذاهای آنچنان ارزان قیمتی نیستند ...! اگه هر کدوم از ما سری به فست فودهای معروف و شلوغ بزنیم متوجه این موضوع میشیم ...! پس قیمت پائین ممکنه برای بعضی دلیل گرایش بیشتر به فست فود باشه ولی برای بسیاری از افراد نمی تونه دلیل مناسبی باشه ...

در ادامه باید به محاسن فست فود هم پرداخته بشه ...

8->

امير آشنا
9th August 2009, 02:44 PM
به نظر من معایب فست فود (اگه منظور همین سوسیس ، کالباس خودمون باشه) خیلی زیاده ولی اگه منظور غذایی باشه که هم سریع حاظر بشه و هم مواد تشکیل دهندش سبزیجات باشه و حداقل مواد مضر در اون به کار بره جای تامل داره !

در هر صورت من غذای سنتیه خودمون رو ترجیه میدم !

دوست گرامی @};-

کاملا درسته که اگه ترکیب فست فود تغییر کنه ممکنه خیلی از این ایرادها به اون وارد نباشه ...
ولی واقعا ممکنه دیگه اون جذابیت رو برای خیلی ها نداشته باشه ... :-?

امير آشنا
9th August 2009, 02:50 PM
اين يه جمله رو ميگم خودتون روش فكر كنيد
فست فود (fast food) يعني غذاي سريع خوب به نظر شما
غذايي كه به سرعت ساخته ميشه و حرارت زياد مي خواد خواص و يا بهتره
ويا غذايي كه سنتي و با زحمت و اصول درست ميشه !

آقای مدیر از شما و همه دوستان ۲ تا سوال دارم ! @};-

۱. به نظرتون هر غذای سنتی با شیوه های معمول که طبخ میشه ارزش غذایی مناسبی داره ...؟

۲. آیا فست فود محاسنی هم داره ...؟ اگه داره به نظر شما اون محاسن چه مواردی هستند ...؟

8->

Amir
10th August 2009, 12:08 AM
من يكي غذاي سنتي رو ميپسندم و خونگي تا فست فود .. و به نظرم مضرات فست فود كم نيست اولا نحوه پخت و دوم بهداشت پخت كه به نظرم هر كسي و هر جوري داره درستش ميكنه و به خورد مردم ميدن .. اصولا غذاي بيرون خوشمزه تر به نظر ميرسه .. گرچه بعضي وقتها مجبورم كه غذاي بيرون رو هم مصرف كنم ولي اعتقادي بهش ندارم در مورد قديمها من اينو به چشم خودم ديدم كه با وجودي اينكه خيلي تو رعايت بهداشت هم به قولي سوسل عمل نميكنند ولي سلامت تر و داري عمر طولاني تري هستند و دير تر هم مريض ميشند و دليلشم تو تغذيه و اب وهوا ميدونم .. الانم اگه مامان بزرگها به قند و فلان دچار شدند به خاطر مصرف همين غذاهاي بي خاصيت امروزي هستش

ریپورتر
10th August 2009, 10:05 AM
سلام
من که اصلا از غذای فست فود خوشم نمیاد غذای سنتی خیلی سالمتر از فست فود هستش

امير آشنا
11th August 2009, 11:06 PM
۱. به نظرتون هر غذای سنتی با شیوه های معمول که طبخ میشه ارزش غذایی مناسبی داره ...؟

۲. آیا فست فود محاسنی هم داره ...؟ اگه داره به نظر شما اون محاسن چه مواردی هستند ...؟

8->8->8->

AvAstiN
18th August 2009, 09:24 PM
به نظرتون هر غذای سنتی با شیوه های معمول که طبخ میشه ارزش غذایی مناسبی داره ...؟

نه اصلا اين طوري نيست . مثلا همين برنج كه به صورت چلو درست ميشه و ارزش غذاييش كلي پايين مياد . يا سبزيجاتي كه زياد پخته مي شه .
به نظر من اكثر غذاهاي سنتي ارزش غذايي بالايي ندارند به علت شيوه هاي غلط پخت !

آیا فست فود محاسنی هم داره ...؟ اگه داره به نظر شما اون محاسن چه مواردی هستند ...؟
بعضي وقتا به غذا هاي سنتي ميل ندارم ولي فست فود رو دوست دارم بخورم . فايده اش اينه كه از گشنگي نميميرم!!{big green}
يكي ديگه از حسن هاي فست فود ، شكل زيباي اون . چيزي كه كمتر تو غذاهاي سنتي بهش توجه مي شه .
مثلا پيتزا رو در نظر بگيرين ، هم سبزيجات داره مثل قارچ و هم شكل زيبايي داره . البته قبول دارم كه پنيرش درصد بالايي از چربي رو داره ولي مي شه پنير كم چرب توليد كرد .

به طور كلي به نظر من فست فود اگه تو روغن سالم سرخ بشه درصد چربي اش كنترل بشه ، خيلي خوبه .

امير آشنا
21st August 2009, 05:18 PM
پس طعم بعضا جذاب ؛ ظاهر جالب و بعضی از مواد مفیدی که درفست فود استفاده میشه می تونه نکات مثبت در مورد فست فود باشه ؛ درسته ؟ :-?

AvAstiN
21st August 2009, 06:36 PM
پس طعم بعضا جذاب ؛ ظاهر جالب و بعضی از مواد مفیدی که درفست فود استفاده میشه می تونه نکات مثبت در مورد فست فود باشه ؛ درسته ؟ :-?

اره درسته {happy}

Mina_Mehr
21st August 2009, 07:15 PM
آقای مدیر از شما و همه دوستان ۲ تا سوال دارم ! @};-

8->

در ارتباط با سوال اول بايد بگم كه با فريبا جان كاملا موافقم و لازمه مت‍ذكر بشم كه حتي غذاهاي سنتي در اثر طبخ زياد سرطان زا هستن بويژه مواد pr دار ،مثلا گوشت قرمز در اثر پخت و كباب شدن سرطان زا ميشه و خوردن ماهي و سبزيجات در كنار اون الزاميه........ پس غذاي سنتي ايراني همچين هم قابل اعتماد نيست و ما بايد دنبال روش هاي صحيح طبخ باشيم.
در ارتباط با سوال دوم هم بايد بگم كه فست فود هم مي تونه مفيد باشه ولي مضراتش بيشتر از فايده ي اونه...... از اون گذشته اخيرا به اثبات رسيده كه فست فود هاي غربي از هوش كودكان كم ميكنه{worried}

AvAstiN
21st August 2009, 07:25 PM
در ارتباط با سوال دوم هم بايد بگم كه فست فود هم مي تونه مفيد باشه ولي مضراتش بيشتر از فايده ي اونه...... از اون گذشته اخيرا به اثبات رسيده كه فست فود هاي غربي از هوش كودكان كم ميكنه{worried}

منظورت از فست فود غربي چيه؟
مضرات فست فود به جز درد بالاي چربيش چيه مينا جون؟ البته روغني كه توش سرخ مي شه هم مورد داره {big green}

Mina_Mehr
21st August 2009, 07:48 PM
فست فود هاي غربي كاملا باعث كاهش ضريب هوشي انسان ها ميشه كه اثرش رو كودكان بيشتره.......

نتايج يك تحقيق جديد نشان داد: فست فودها كه تحفه رژيم غذايي غربي هستند، مي‌توانند ضريب هوشي انسان را كاهش دهند.

دانشمندان دانشگاه آكسفورد با مطالعه روي موشهاي آزمايشگاهي دريافته‌اند كه رژيم غذايي حاوي چربي بالا كه اغلب فست فودها اين ويژگي را دارا هستند در مدت كمتر از 10 روز به حافظه كوتاه مدت اين موشها آسيب وارد مي‌كند. اين گروه از پژوهشگران موشهايي را كه از رژيم غذايي آنها 5/7 درصد كالري در قالب چربي وجود داشت با موشهايي كه در رژيم آنها به دليل خوردن غذاهاي پرچرب و ناسالم 55 درصد كالري به شكل چربي موجود بود، مورد مقايسه قرار دادند.

محققان دريافتند: پس از چهار روز ماهيچه‌هاي موشهايي كه چربي زياد مصرف كرده بودند به ميزان بسيار كمتري مي‌توانستند از اكسيژن براي توليد انرژي مورد نياز براي ورزش كردن، استفاده كنند و به اين ترتيب اندازه ماهيچه قلب آنها بزرگتر مي‌شد.

همچنين پس از 9 روز معلوم شد؛ موشهايي كه بيشتر چربي خورده بودند در مسيرهاي مارپيچي كه حافظه آنها را آزمايش مي‌كند، بيشتر اشتباه مي‌كردند و مدت زيادتري طول مي كشيد تا مسير را تكميل كنند.

محققان تاكيد كردند: رژيم غذايي غربي شامل فست فودها، عموما حامل چربي زياد است كه به حافظه آسيب مي‌رساند.
روزنامه همشهري

AvAstiN
21st August 2009, 07:58 PM
مينا جون منظورم اين بود كه فست فود غذاي ما نيست به هر حال يعني سنتي نيست و مال كشور هاي ديگه است . فست فود غربي يه جور "حشو " هستش ;)
از خبر مفيدت هم ممنون ;;)

Mina_Mehr
21st August 2009, 08:31 PM
حالا چند پيشنهاد براي اينكه فست فود كم ضررتري نوش جان كنيم براي همه ي دوستان دارم

وقتي ميرين رستوران‌های فست‌فود بايد دقت كنيد كه:

1_ ازسفارش سیب‌زمینی سرخ‌کرده پرهیز کنید، و میوه‌های تازه، سالاد یا سبزیجات، ماست یا غذای سالم دیگر سفارش دهید.

2-ساندویچ‌های‌تان را بدون مایونز، پنیر یا سایر سس‌های چاق‌کننده مصرف کنید. (يكم سخته البته)

3-سبزیجات اضافی در ساندویچ‌تان سفارش دهید، که ممکن است شامل کاهو، پیاز یا گوجه فرنگی باشد.

4-گوشت لخم کباب‌‌شده مانند جوجه سفارش دهید و نه برگر.

5-از گوشت‌های سرخ‌شده و سوخاری‌شده اجتناب کنید، چه به چه به عنوان ساندویچ چه در درون سالاد................خواهشا جدي بگيرين

Mina_Mehr
21st August 2009, 08:34 PM
مينا جون منظورم اين بود كه فست فود غذاي ما نيست به هر حال يعني سنتي نيست و مال كشور هاي ديگه است . فست فود غربي يه جور "حشو " هستش ;)
از خبر مفيدت هم ممنون ;;)
اين رو ديگه بذار به حساب ضعيف بودنم در دستور زبان ادبيات........
خواهش ميكنم قابل نداشت{happy}

ashena2009
21st August 2009, 08:35 PM
سلام خانم دکتر.ممنون از بابت پیشنهادات خوبتون.امیدوارم که همه رعایت کنند.{happy}@};-

امير آشنا
21st August 2009, 09:47 PM
حالا چند پيشنهاد براي اينكه فست فود كم ضررتري نوش جان كنيم براي همه ي دوستان دارم

وقتي ميرين رستوران‌های فست‌فود بايد دقت كنيد كه:

1_ ازسفارش سیب‌زمینی سرخ‌کرده پرهیز کنید، و میوه‌های تازه، سالاد یا سبزیجات، ماست یا غذای سالم دیگر سفارش دهید.

2-ساندویچ‌های‌تان را بدون مایونز، پنیر یا سایر سس‌های چاق‌کننده مصرف کنید. (يكم سخته البته)

3-سبزیجات اضافی در ساندویچ‌تان سفارش دهید، که ممکن است شامل کاهو، پیاز یا گوجه فرنگی باشد.

4-گوشت لخم کباب‌‌شده مانند جوجه سفارش دهید و نه برگر.

5-از گوشت‌های سرخ‌شده و سوخاری‌شده اجتناب کنید، چه به چه به عنوان ساندویچ چه در درون سالاد................خواهشا جدي بگيرين

ممنون از خانم دکتر مینا که مطالب مهمی مطرح کردن @};-

فقط لازم می دونم چند نکته رو اشاره کنم :

۱. با یه فردی صحبت می کردم که سالها در یکی از معتبرترین فست فودهای تهران شاغل بوده . ایشون می گفت : « به یاد ندارم در این سالها حتی یه بار کلمی که در سالاد کلم استفاده می کردیم شسته شده باشه !!!!!! »

۲. مصرف برخی سبزیجات به ویژه کاهو در فست فودها می تونه خطرناک باشه چون بعضا آلودگی های انگلی مهلکی در اثر مصرف کاهوی آلوده در انسان رخ می ده ( خصوصا آلودگی به کیست هیداتیک )

۳. حتما قبل از مصرف فرآورده های گوشتی از اینکه کاملا پخته باشن مطمئن بشیم

@};-

moji5
9th November 2009, 05:39 PM
در خوردن فست فود افراط نکنید

فست فود یا غذاهای حاضری برای افراد گرسنه و شتابزده گزینه‌ای اغواکننده است. اما خوردن مکرر یا به مقدار زیاد آنها می‌تواند آٔثار زیانباری بر سلامت و وزن شما داشته باشد.

http://hamshahrionline.ir/images/upload/news/posa/8704/food-fast-am1.jpg

این نکات را هنگامی که می‌خواهید فست فورد بخورید در نظر داشته باشید:

فست‌فودها اغلب دارای مقدار زیادی کالری، چربی، قند و نمک هستند.

بسیاری از فست‌فودها با چربی‌ها و کره‌های پرکالری پخته می‌شوند.

گزینه‌های فست فود که در اختیار شما قرار می‌گیرد، معمولا حاوی سبزی‌ها و میوه‌های تازه نیستند.

حجم زیاد وعده‌های ارائه‌شده آنها باعث ترغیب پرخوری می‌شود.

AvAstiN
3rd February 2010, 08:55 AM
اينم چند تا پيشنهاد دكتر رويا كليشادي (http://www.behsite.ir/articles/338/1712/) براي مقابله با عوارض فست فودها :

ساندويچ‌هاي تهیه شده با نان‌هاي داراي سبوس را انتخاب كنيد.

به جای سس‌های چرب از مواد طبیعی و یا سس‌های کم چرب تهیه شده در منزل استفاده کنید.

همراه غذا از سبزی، سالاد و میوه استفاده کنید. سالادهاي حاوی سبزي‌ها و ميوه‌هاي تازه به طور معمول سالم‌تر از سالادهاي حاوي انواع سوسيس، كالباس و سس‌هاي چرب هستند.

از فرزندان خود بخواهید تا در زمان تهیه و صرف غذا با شما همراهی کنند تا علاقه بیشتری به صرف غذا در محیط گرم خانواده پیدا کنند

سکوت شب
6th April 2010, 01:53 PM
من به غذای سنتی رای میدم چون ..........................

AvAstiN
6th April 2010, 02:12 PM
من به غذای سنتی رای میدم چون ..........................

:-/:-/:-/

AvAstiN
8th August 2010, 08:48 AM
یه تحقیق جالب تو آمریکا (فک کنم یا کانادا ) انجام دادند ، دیدن ، افرادی که خونشون به فست فود ها نزدیک تره ، متوسط طول عمرشون کمتره !
از طرفی در معرض بیماریهای قلبی و چربی خون و ... بیشتری هستند .
به نظرم خیلی تحقیق جالبی بود

( الان هر چی گشتم اصل تحقیق رو پیدا نکردم ایشالا پیدا کردم واستون می ذارم )

AvAstiN
15th August 2010, 09:22 AM
چندی پیش محققان آمریکایی هشدار دادند که سکونت در نزدیکی فست فود برابر است با کوتاهی عمر . این محققان پژوهش خود را در شهر شیکاگو متمرکز کرده بودند ، پس از انجام دادن یک مجموعه مطالعاتی روی شیوه تغذیه مردم این شهر ، دریافتند شهروندانی که در نزدیکی این رستوران ها زندگی می کنند و کمتر به خواربار فروشی ها و سوپر مارکت های حاوی موادغذایی متنوع دسترسی دارند ، عمرشان کوتاه تر می شود و اغلب به مرگ زود هنگام دچار می شوند .
گزارش نشان داد که این افراد بیشتر در اثر ابتلا به بیماری هایی چون دیابت ، سرطان و بیماری های قلبی جان خود را از دست می دهند . افرادی که در نزدیکی این قبیل رستورانها زندگی می کنند ، بیشتر از دیگران با مشکل اضافه وزن ، چاقی و افزایش فشارخون مواجه اند .

این همون تحقیقی بود که در پست قبلی بهش اشاره کردم

چامه
15th August 2010, 12:13 PM
اول که غذای سنتی چون واقعا طعم و مزه دارند ... من عاشق کباب ، بریونی ، کله پاچه ، خورشت بادنجان ... وای[esteghbal]
اما فست فود هم خوشمزه اند اما نه این که هر روز مصرف بشند چون طعم مزه اشون تکراری میشه.[cheshmak]

امین_بد
15th August 2010, 07:10 PM
چون غذا های سریع(فست فود)که معلوم نیست چه جوری درست شده حتما باید اونو به 1-2 بار در ماه کاهش داد ولی غذاهای خونگی چون دست پخت مادر عزیزمه (و از همین دنیای مجازی دستشو می بوسم) حتماً می خورم.

بانوثریا
15th August 2010, 07:16 PM
غذای سنتی

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد