PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی آشپزخونه مخصوص بیماری ها



yas-90
2nd September 2014, 10:58 PM
سلام بر دوستان نخبگانی

هدف این تاپیک قرار دادن دستور غذایی برای بیماریها مختلف هست مثلا دستور یک نوع غذا برای بیمار دیابتی یا فشارخونی و ...

در ابتدای دستور غذایی ذکر میشه که برای چه بیماری مناسب هست

لطفا اگر قصد داشتید همکاری کنید فقط دستور غذاهایی رو قرار بدید که برای بیماریهای مختلف مفید باشه چون اگه غیر از این باشه اصلا در تالار سلامت و زیرمجموعه تغذیه جا نداره


از طلیعه طلا عزیز بابت پیشنهاد خوبشون سپاسگزارم[golrooz]

yas-90
2nd September 2014, 11:15 PM
کیک ذرت برزیلی :: مناسب برای بیماران سلیاک


یماری سلیاک‌(به انگلیسی: Coeliac disease)‏ یا اسپروی سلیاک یک اختلال خودایمنی روده باریک با زمینه ژنتیکی (ارثی) است. در این بیماری گوارشی پرزهای روده باریک آسیب دیده و در جذب مواد اختلال دارد. در صورتیکه بیماران مبتلا به سلیاک پروتئینی از دسته گلوتن (gliadin) که در برخی از غلات مانند گندم، جو، چاودار و گاه جوی دوسر وجود دارد را مصرف کنند دچار علایم عدم تحمل می‌شوند. ظاهرا ورود گلوتن به سلولهای پرزهای روده موجب پاسخ سیستم ایمنی می‌شود. واکنش التهابی ایجاد شده موجب تحلیل پرزهای روده (villous atrophy) وکاهش فعالیت آنزیمهای روده می‌شود. چون بخش عمده‌ای از جذب مواد غذایی در روده در پرزهای روده انجام می‌گیرد تخریب پرزها موجب سوء جذب می‌شود. اغلب موارد بیماری سلیاک، ژنتیکی هستند. بیماری سلیاک واگیردار یا سرطانی نیست‌. این بیماری معمولاً به هنگام دوران شیرخوارگی یا اوایل کودکی (دو هفتگی تا یک سالگی‌) آغاز می‌شود. امکان دارد علایم هنگامی ظاهر شوند که کودک اول بار شروع به خوردن غذاهای حاوی گلوتن می‌کند. در بزرگسالان، علایم ممکن است به تدریج و در عرض چند ماه یا حتی چند سال پدیدار شوند. بیماری سلیاک هم‌چنین به نام‌های اسپروی غیر حاره‌ای و آنتروپاتی حساس به گلوتن هم نامیده می‌شود.



مواد لازم :

*******************

آرد ذرت ( زرد رنگ ) : 320 گرم

شکر : 240 گرم

شیر : 400 میلی گرم یا حدودا 400 گرم یا یک پیمانه + یک دوم پیمانه سر پر

روغن مایع : یک دوم پیمانه یا 150 میلی لیتر

تخم مرغ : 3 عدد

وانیل یا اسانس مورد علاقه : یک دوم قاشق چایخوری

نمک : یک پنسه

بکینگ پودر : 1 قاشق سوپخوری



طرز تهیه :

***********************

فر را با درجه حرارت مناسب 180 درجه سانتیگراد روشن کنید . قالب مورد نیاز 22 تا 24 سانت چرب و آرد ذرت بپاشید .

در ظرفی آرد ذرت را الک کنید شکر را اضافه و شیر را ضافه کنید روغن و نمک را هم اضافه و با همزن دستی همه مواد را یکدست کنید .

مواد را روی شعله ملایم قرار داده حدودا 5 تا 7 دقیقه تا مواد کمی غلیظ شود و کمی قوام پیدا کند . نه خیلی غلیظ کنید نه خیلی شل .در حد ماست

مواد رو بگذارید ولرم شود تخم مرغها یکی یکی اضافه و با همزن هم زده تا صاف و یکدست شود در اخر بکینگ پودر و و وانیل را اضافه کنید .

مواد را در قالب ریخته و به مدت 40 تا 45 دقیقه کیک را بپزید تا موقعیکه اگر خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید چیزی به ان نچسبد .


کیک نرم و لطیفه ولی بخاطر داشتن آرد ذرت کمی موقع خوردن حالت زبری رو حس می کنید .



http://uc-njavan.ir/images/wh7liwzpaht9590wkmug.jpghttp://uc-njavan.ir/images/xh5p2vm28iymyamevn.jpghttp://uc-njavan.ir/images/6npy6w6jw6ana8alav.jpghttp://uc-njavan.ir/images/xqswrqqb3nbhs7jypyk.jpghttp://uc-njavan.ir/images/r73t71tm1eitx2rrzgmv.jpghttp://uc-njavan.ir/images/gyizbcsqjzmjyucq5uzo.jpghttp://uc-njavan.ir/images/5ayuno2lagejrw5ck6x.jpghttp://uc-njavan.ir/images/z24q6g85ar8dvivatym.jpghttp://uc-njavan.ir/images/xrv5a4sq5b6p0g1sw00.jpghttp://uc-njavan.ir/images/giy761mb0wy60clk75wi.jpghttp://uc-njavan.ir/images/chnn19523h1p9q0q4l2.jpghttp://uc-njavan.ir/images/9opphbvp3wudyvnxq5c.jpg


http://forum.hashpazi.ir

yas-90
3rd September 2014, 10:59 PM
کیک عسلی آبدار.....مناسب برای فنیل کتونوری


فنیل کتونوری بیماری ارثی است که در اثر نقص بدن در فرآوری اسید آمینه ای به نام فنیل آلانین بوجود می آید. سید های آمینه ضروری آنهایی هستند که در بدن نمیتوانند ساخته شوند و حتما باید از طریق رژیم غذایی دریافت گردند.فنیل آلانین از جمله این اسیدهای آمینه ضروری است.
در بیماری فنیل کتونوری، بدن در ساخت آنزیمی بنام فنیل آلانین هیدروکسیلاز که مسئول تبدیل فنیل آلانین به تیروزین است،نقص دارد.در نتیجه فنیل آلانین در خون و بافت های بدن تجمع پیدا میکند. مقادیر بالای فنیل آلانین و متابولیت های آن در خون سمی محسوب شده و در درازمدت منجر به عقب افتادگی ذهنی ، تشنج ومشکلات عصبی میشود.
بیماران مبتلا به فنیل کتونوری تا پایان عمر باید از رژیم بسیار محدود از فنیل آلانین تبعیت کنند.این رژیم حاوی مواد غذایی طبیعی است که محدود از فنیل آلانین هستند و میزان پروتئین این رژیم نیز محدود است.مواد غذایی آماده نیز در بازار موجودند که فرمولاسیون بدون فنیل آلانین دارند.این رژیم باید قبل از هفته چهارم زندگی شروع شود تا از عوارض بیماری جلوگیری کند.از شیر مادر هم از آنجایی که حاوی فنیل آلانین است باید اجتناب کرد.

تبعیت از این رژیم دربزرگسالان بسیار دشوار است چرا که اکثر مواد غذایی طبیعی حاوی فنیل آلانین میباشد، برای مثال شیر و محصولات لبنی،گوشت،ماهی،مرغ،تخم مرغ،لوبیا و مغزیجات حاوی مقادیربسیار بالای فنیل آلانین هستند و باید از رژیم غذایی حذف شوند.میوه ها ،سبزیها و نان ها نیز حاوی فنیل آلانین هستند اما از آنجایی که مقدار فنیل آلانین انها کم است مقادیر مشخص از آنها میتوانند در رژیم غذایی گنجانده شوند.
از طرفی غذاهای آماده در بازار که محدود از فنیل آلانین هستند و حاوی مواد مغذی ضروری همچون تیروزین نیز میباشند،قیمت بالایی دارند و تهیه آنها برای همه بیماران مشکل است.


حالا این کیک بویژه چون تخم مرغ هم نداره برای این افراد میتونه مفید باشه


مواد لازم :

******************************

آب ولرم : 1 پیمانه یا 250 میلی لیتر

عسل : دو قاشق سوپخوری

شکر : 1 پیمانه

روغن مایع : نصف پیمانه

آرد : 300 گرم

نمک : یک پنسه

وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری

جوش شیرین : یک و نیم قاشق چایخوری



طرز تهیه :

*********************************
در ظرفی آب ولرم +عسل + شکر +نمک +روغن مایع را با هم مخلوط کمی با همزن دستی بزنید تا یکدست شوند .

http://uc-njavan.ir/images/09f69nn2qlwuv4tke6k6.jpg

آرد و وانیل و جوش شیرین را با هم مخلوط و روی مواد بالا الک کنید با هزن دستی آهسته آرد را به خورد مواد دهید تا یکدست شوند . خمیر کیک نه خیلی شل باید باشه نه خیلی سفت
در آخر می تونید کشمش و گردو و یا شکلات چیپسی را اضافه کرده و کمی هم بزنید .

http://uc-njavan.ir/images/iodz5qitzrvumgubrhzi.jpg


ته قالب 22 تا 23 سانت را کاغذ روغنی انداخته و کمی با روغن مایع روی کاغذ روغنی و لبه قالب رو چرب و آرد پاشي کنید و مواد کیک را داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه با حرارت 185 درجه سانتیگراد کیک را بپزید . در اواسط پخت رنگ کیک کاملا برگشته و از رنگ سفید به رنگ قهو ای زیبا در میاید .

http://uc-njavan.ir/images/ptsvgf5v2m5qrseot8p4.jpg



نمی دونم تا حالا با دستور کیکهایی که بدون تخم مرغ درست می شن برخوردین یا درست کردین من از اون مدل ادمایی هستم که به بعضی کیکها نظر مثبتی ندارم یکیش کیکهایی که بدون تخم مرغ درست میشن ولی از وقتی این رسپی رو دیدم عاشق رنگ و لعابش شدم و خیلی دوست داشتم امتحانش کنم بر خلاف انتظارم کیک بدون تخم مرغ ما خیلی خیلی سریع آماده میشه در حد 5 دقیقه مواد خیلی دم دستی داره و به صرفه و در عین حال کیک کاملا لطیفی بدست میاد که در عین حال رنگ کیک کاملا قهوه ای یکدست میشه از طعمش هم منصفاه بگم انتظار نداشتم کیک بدون تخم مرغ اینقدر خوشمزه باشه کیک در عین حالیکه ساده است ولی طعمش عالیه بطوریکه من برای خانواده به خاطر سریع درست شدنش دو بار درست کردم و همش خورده شد http://www.hashpazi.ir/images/smilies/pack01/69.gifhttp://www.hashpazi.ir/images/smilies/pack01/1.gifخوب بعد از این مقدمه چینی بریم سر وقت دستور کیک http://www.hashpazi.ir/images/smilies/pack01/68.gif

کیک عسلی آبدار

( ترجمه - ويرايش و اجرا : معصومه يوسفيان : مهرانه)
مواد لازم :

******************************

آب ولرم : 1 پیمانه یا 250 میلی لیتر

عسل : دو قاشق سوپخوری

شکر : 1 پیمانه

روغن مایع : نصف پیمانه

آرد : 300 گرم

نمک : یک پنسه

وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری

جوش شیرین : یک و نیم قاشق چایخوری

کشمش یا گردو یا شکلات چیپسی مقداری

طرز تهیه :

*********************************
در ظرفی آب ولرم +عسل + شکر +نمک +روغن مایع را با هم مخلوط کمی با همزن دستی بزنید تا یکدست شوند .

http://aks.honareahpazi.ir/thumbnails/7ebc1138f5a6b85737f094f44c4affaf.jpg (http://aks.honareahpazi.ir/show-image.php?id=dd6213f16dded019539dbfcfb6dd7faf)

آرد و وانیل و جوش شیرین را با هم مخلوط و روی مواد بالا الک کنید با هزن دستی آهسته آرد را به خورد مواد دهید تا یکدست شوند . خمیر کیک نه خیلی شل باید باشه نه خیلی سفت
در آخر می تونید کشمش و گردو و یا شکلات چیپسی را اضافه کرده و کمی هم بزنید .

http://aks.honareahpazi.ir/thumbnails/589d86ce849fa9ebabc2d02891e29beb.jpg (http://aks.honareahpazi.ir/show-image.php?id=5c55783e284c77a3dfafeb7da0016f05)

ته قالب 22 تا 23 سانت را کاغذ روغنی انداخته و کمی با روغن مایع روی کاغذ روغنی و لبه قالب رو چرب و آرد پاشي کنید و مواد کیک را داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه با حرارت 185 درجه سانتیگراد کیک را بپزید . در اواسط پخت رنگ کیک کاملا برگشته و از رنگ سفید به رنگ قهو ای زیبا در میاید .

http://aks.honareahpazi.ir/thumbnails/98779b8afe8c3c6a62e55924efa6bc16.jpg (http://aks.honareahpazi.ir/show-image.php?id=23320f4202fcccef9f48a5e89a3d12f3)

می توانید این کیک را به صورت مافین هم بپزید در قالب مافین کاغذ روغنی انداخته و از مایع کیک داخل مافین تا دو سوم مواد کیک پر کرده و بصورت مافین بپزید .



http://uc-njavan.ir/images/jqigrb48a6z1rsnyyjw2.jpg



http://forum.hashpazi.ir

yas-90
14th January 2015, 04:47 PM
غذایی خوشمزه مخصوص افراد دیابتی


مواد لازم:
گوجه فرنگی متوسط، به دو نیم تقسیم شده : 4 عدد

سرکه بالزامیک : 2 قاشق غذا خوری

قارچ درشت خرد شده : 300 گرم

ریحان : 1/2 دوم فنجان

سبزی جعفری ، درشت خرد شده : 1/4 فنجان

تخم مرغ : 4 عدد

ژامبون کم نمک : 200 گرم

برش های باریک نان تست : 8 تکه



طرز تهیه :
ابتدا فر را پیش از انجام هر کاری روی 200 درجه سانتی گراد ( 400 درجه فارنتهایت ) قرار دهید تا آرام آرام گرم شود.

درون سینی فر نسبتا کم عمقی گوجه ها و یک قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک را با یکدیگر ترکیب کرده و با اسپری روغن تنها کمی آن را چرب کنید. سپس به مدت 20 دقیقه سینی گوجه ها را درون فر بگذارید تا حالت کبابی به خود بگیرد.

در حالی که گوجه ها درون فر هستند، تابه ای بردارید و مقدار کمی روغن به آن اضافه کنید و روی شعله ملایم قرار دهید.سپس قارچها و مابقی سرکه بالزامیک را به به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا وقتی که قارچها نرم و ترد شدند حرارت را ببندید در آخر سبزیجات را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.بلافاصله مخلوط قارچها را به درون ظرف سرو خود انتقال دهید و روی آن را بپوشانید تا گرم بماند.

تخم مرغها را نیز درون همان تابه که روغن کمی دارد نیمرو کنید.بلافاصله برشهای ژامبون را نیز کمی حرارت دهید.

در آخر فورا ژامبون، تخم مرغ، فارچ، گوجه فرنگی و سبزیجات را با نان تست سرو کنید.


http://namnak.com

yas-90
14th January 2015, 04:53 PM
سوپ سیر و عدس برای افراد دیابتی

مواد لازم :

عدس قرمز 225 گرم

پیاز 2 عدد

سیر بزرگ 2 حبه

هویج 1 عدد

روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری

آب مرغ 1.5 لیتر

سرکه 2 قاشق سوپ خوری

فلفل و نمک به مقدار لازم

برگ کرفس برای تزئین


طرز تهیه:

ابتدا عدس قرمزرا شسته و با روغن زیتون و آب مرغ ، پیاز، سیر، هویج ساطوری شده مخلوط کرده و روی حرارت متوسط این مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را کم کنید تا به مدت 1.5ساعت روی حرارت بماند. گاهی سوپ را به هم بزنید تا به ته ظرف نچسبد.سرکه یا آبلیمو، نمک و فلفل را بیفزایید.اگر سوپ خیلی غلیظ شد، کمی آب بیفزایید. سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ کرفس تزئین کنید.


http://namnak.com

yas-90
14th January 2015, 04:56 PM
خوراک مرغ مخصوص بیماران دیابتی



مواد لازم :


آرد یک چهارم فنجان


سینه مرغ ( فاقد پوست و استخوان ) دو تکه


روغن زیتون یک قاشق غذاخوری


کره یک قاشق غذاخوری


قارچ ورقه شده دو فنجان


نمک و فلفل به مقدار کافی


ریحان کمی خشک شده


آویشن کمی در صورت تمایل



طرزتهیه:

1- آرد، فلفل، آویشن و ریحان را با هم مخلوط کنید.


2- سینه های مرغ را شسته، خشک کنید و روی هر کدام مقداری از مخلوط آرد و سبزیجات معطر را بریزید.


3- داخل ماهیتابه تفلون، روغن زیتون را ریخته و سینه ها را در آن تفت دهید.


توجه داشته باشید که شعله کم باشد به طوری که سینه ها در مدت پانزده دقیقه برشته شوند.


4- در ظرفی جداگانه قارچ ها را با کمی کره تفت دهید و در صورت تمایل چند قطره آب لیمو ترش تازه به همراه کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.


5- پس از آماده شدن قارچ ها کمی از مخلوط آرد و سبزیجات معطر را روی قارچ ها ریخته و حرارت دهید تا به غلظت قارچ و مخلوط درون ماهیتابه افزوده شود.


سپس مخلوط حاوی قارچ را روی سینه های مرغ ریخته و سرو کنید.


نکات تغذیه ای :


این غذا دارای مواد مغذی به شرح زیر است:

- 333 کالری


- 1/9 چربی


- 1/9 کربوهیدرات


- 106 میلی گرم سدیم


- 21 گرم پروتئین


http://cooking.akairan.com

yas-90
14th January 2015, 05:00 PM
سوپ دکتر مانو ضد سرماخوردگی

مواد لازم:


روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری


پیاز 1 عدد متوسط خرد شده


سیر 2 بوته له شده


گل کلم 1 عدد کوچک ریز شده


آب مرغ 5 فنجان


قارچ دکمه ای سفید 150 گرم درشت خرد شده


گشنیز تازه 1 فنجان خرد شده


پونه کوهی برای تزیین



روش تهیه:

روغن را در قابلمه ای بزرگ ریخته و روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز، سیر و گل کلم را در آن بریزید. حرارت را پایین آورده و بگذارید پیاز و گل کلم حدود 5 تا 10 دقیقه بپزند تا نرم شوند. آب مرغ، قارچ ها و سه چهارم گشنیز را به آن اضافه کنید. اجازه دهید 15 دقیقه روی شعله ملایم بجوشند تا نرم شوند. سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی خنک شود. سوپ را در غذاساز بریزید تا صاف و یکدست شود. آن را به قابلمه برگردانید و بگذارید به جوش بیاید بعد به آن نمک و فلفل اضافه کنید.


هنگام سرو آن را با ملاقه در کاسه ای بریزید و باقی گشنیز را روی آن بپاشید و در صورت تمایل با پونه کوهی آن را تزیین کنید.




http://namnak.com

yas-90
14th January 2015, 05:03 PM
روش تهیه‌ی خوراک کدو مخصوص دیابتی‌ها


مواد لازم برای 4 نفر:


کدو 350 گرم

گوجه فرنگی 2 عدد

سیر 2 حبه

تخم مرغ 4 عدد

روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده مقداری

برگ بو مقداری

جوز هندی مقداری


طرز تهیه:


* کدوها را و ورقه ورقه کنید. گوجه فرنگی‌ها را نیز پوست کنده دانه‌هایش را در آورید و خرد کنید.


* در یک ماهیتابه گوجه فرنگی‌ها و کدوها را با روغن زیتون و برگ بو بپزید.

* زمانی که این مواد کاملاً پخته شدند برگ بو را در آورده و سپس جعفری، سیر له شده، جوز هندی رنده شده و همچنین تخم مرغ زده شده را به آن اضافه کنید.

* مواد را یک ظرف نچسب ریخته و به مدت 30 دقیقه در فر در دمای 150 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. می‌توانید این خوراک را خنک یا گرم میل کنید.


http://www.tebyan.net

yas-90
14th January 2015, 05:25 PM
فاج شکلاتی برای افراد دیابتی

مواد لازم:

یک ورق ژلاتین

یک چهارم فنجان آب

30 گرم شکلات تلخ (بدون شکر)

یک هشتم قاشق چایخوری دارچین

سه چهارم قاشق چایخوری شیرین کننده ی مایع(بدون شکر)

یک چهارم فنجان آب

یک دوم فنجان شیر خشک

یک دوم قاشق چایخوری وانیل

یک چهارم فنجان مغز (گردو یا فندق یا بادام)


روش تهیه:

ژلاتین را بمدت 5 دقیقه در 4/1 فنجان آب حل کنید(برای حل شدن ژلاتین در آب آنرا بصورت بن ماری حرارت دهید). شکلات و دارچین و شیرین کننده ی مایع را با شیر و آب به آرامی مخلوط کنید. سپس ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید. مواد را بخوبی هم بزنید و از روی آتش کنار بگذارید. هنگامیکه سرد شد وانیل را اضافه کنید. وقتیکه مواد اندکی خودش را گرفت مغز فندق و یا بادام یا گردو را به آن اضافه کنید و سپس آنرا درون تابه ی سردی بریزید. هنگامیکه سفت شد، آنها را برش دهید.


اطلاعات تغذیه ای:

کالری.............. 102

کالری از چربی................ 46/0

چربی کل ............... 3/5 گرم یا 8%

چربی اشباع.................. 2/2 گرم یا 10%

چربی غیر اشباع مونر............... 3/2 گرم

چربی غیر اشباع پلی.............. 6/0 گرم

چربی ترانس................... 0 گرم

کلسترول............... 4 میلی گرم یا 1%

سدیم.............. 48 میلی گرم یا 2%

پتاسیم.............. 103 میلی گرم یا 2%

کربوهیدرات کل............ 1/12 گرم یا 4%

فیبر تغذیه ای............... 1 گرم یا 3%

شکر............... 8/7 گرم

پروتئین............... 2-3 گرم 6%

ویتامین آ................ 62 میکروگرم 1%

ویتامین ب6..............0 میلی گرم

ویتامین ب12............... 0 میکروگرم

ویتامین سی.............. 0میلی گرم

ویتامین ای............... 0 میکروگرم

کلسیم.......... 48 میلی گرم یا 4%



http://diabetestma.org

yas-90
14th January 2015, 05:37 PM
طرز تهیه پیتزای مرغ و سیب زمینی برای بیماران قلبی
مواد لازم جهت تهیه پیتزای مرغ وسیب زمینی:

خمیر پیتزا
1 عدد بزرگ (30 سانتی متر)


پوره‌ی سیب زمینی شیرین
1 فنجان


پنیر موزارلا کم چرب
نصف فنجان


سینه‌ی مرغ پخته و خرد شده
1 عدد


پیاز قرمز نگینی شده
یک چهارم فنجان


فلفل دلمه‌ای قرمز نگینی شده
1 عدد




یا 2 عدد خمیر کوچک تهیه شده از گندم کامل

طرز تهیه پیتزای مرغ وسیب زمینی :

_ فر را روشن کنید (درجه‌ی 220 سانتی‌گراد) تا داغ شود.

_ پوره‌ی سیب زمینی شیرین را روی خمیر پیتزا پهن کنید.

_ روی آن‌را با پنیر، پیاز نگینی شده، فلفل دلمه‌ای و مرغ تکه تکه شده بپوشانید.

_ پیتزا را به مدت 10 دقیقه داخل فر که از قبل روشن کرده‌اید قرار دهید تا پنیر آن کاملاً طلایی شود.

_ پیتزا را از فر در آورده و تقسیم کنید و با سالاد فصل سرو کنید.



ارزش غذایی پیتزای مرغ وسیب زمینی:

کالری : 365

پروتئین : 26 گرم

چربی : 11 گرم

چربی اشباع شده 6 گرم

کلسترول غذایی 50 گرم

گلوسید : 41 گرم

فیبر : 5 گرم

سدیم : 586 میلی گرم

پتاسیم : 446 میلی گرم



http://www.beytoote.com


- - - به روز رسانی شده - - -

طرز تهیه پیتزای مرغ و سیب زمینی برای بیماران قلبی
مواد لازم جهت تهیه پیتزای مرغ وسیب زمینی:

خمیر پیتزا
1 عدد بزرگ (30 سانتی متر)


پوره‌ی سیب زمینی شیرین
1 فنجان


پنیر موزارلا کم چرب
نصف فنجان


سینه‌ی مرغ پخته و خرد شده
1 عدد


پیاز قرمز نگینی شده
یک چهارم فنجان


فلفل دلمه‌ای قرمز نگینی شده
1 عدد




یا 2 عدد خمیر کوچک تهیه شده از گندم کامل

طرز تهیه پیتزای مرغ وسیب زمینی :

_ فر را روشن کنید (درجه‌ی 220 سانتی‌گراد) تا داغ شود.

_ پوره‌ی سیب زمینی شیرین را روی خمیر پیتزا پهن کنید.

_ روی آن‌را با پنیر، پیاز نگینی شده، فلفل دلمه‌ای و مرغ تکه تکه شده بپوشانید.

_ پیتزا را به مدت 10 دقیقه داخل فر که از قبل روشن کرده‌اید قرار دهید تا پنیر آن کاملاً طلایی شود.

_ پیتزا را از فر در آورده و تقسیم کنید و با سالاد فصل سرو کنید.



ارزش غذایی پیتزای مرغ وسیب زمینی:

کالری : 365

پروتئین : 26 گرم

چربی : 11 گرم

چربی اشباع شده 6 گرم

کلسترول غذایی 50 گرم

گلوسید : 41 گرم

فیبر : 5 گرم

سدیم : 586 میلی گرم

پتاسیم : 446 میلی گرم



http://www.beytoote.com

yas-90
19th January 2015, 06:12 PM
پالوده خانگی برای فنیل کتونوری

طرز تهیه پالوده خانگی
می دانیم که پالوده از دسرهای بسیار کم فی برای افراد پی کی یو است، پس بهتر است که طرز تهیه آن را بلد باشیم.

مواد لازم :
نشاسته : 250 گرم
آب : 2 لیوان
گلاب : یك سوم لیوان

طرز تهیه :
آب و نشاسته را مخلوط كرده و در قابلمه نچسب می ریزیم ، و آن را روی حرارت اجاق قرار داده و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا مایه پالوده بجوشد . سپس گلاب را اضافه كرده و آن را به هم می زنیم تا غلیظ و كاملاً كشدار و سفت شود و مانند توپ در وسط قابلمه قرار گیرد ( برای این كار باید حداقل 20 دقیقه وقت صرف كنیم ) .
سپس در ظرف بزرگی ، آب و یخ فراوان می ریزیم و آن را نزدیك چرخ گوشت قرار می دهیم ، پنجره چرخ گوشت را به آن وصل كرده و مایه فالوده را در چرخ می ریزیم . ظرف یخ را طوری قرار می دهیم كه رشته های فالوده داخل آن بریزد . مرتب و به آرامی ، با دست آن را زیرورو می كنیم . ( بهتر است این كار با دستكش انجام شود تا دست یخ نكند ) .

پس از اتمام كار مقداری یخ را خرد كرده و كمی گلاب و شربت آبلیمو اضافه می كنیم . در موقع سِرو می توانیم روی آن كمی شربت آبلیمو بریزیم و با یك حلقه لیمو ترش برش زده ، آن را تزئین كنیم .



http://www.iranpku.ir

yas-90
19th January 2015, 06:15 PM
سوپ شلغم برای فنیل کتونوری

سوپ شلغم

با سرد شدن هوا و شیوع هرچه بیشتر سرماخوردگی، تقویت سیستم ایمنی ضرورت بیشتری پیدا می‌کند و برای تامین این هدف، چه چیزی بهتر از غذاهای مؤثر مانند سوپ. عادت به مصرف انواع سوپ‌هایی که با سبزیجات تازه تهیه می‌شوند، راه ساده‌ای است برای ورود تمام گروه‌های غذایی به بدن.


مواد لازم:

آب .......................2 پیمانه

جوی پرک ..............1/2پیمانه

شلغم خرد شده.....1/2 پیمانه

سیر .....................1 حبه

کرفس خرد شده....1/2 پیمانه

هویج خرد شده ....1/4 پیمانه

شوید خرد شده ......1/4 پیمانه

پیاز خرد شده .........1/4 پیمانه

نمک و زردچوبه ....به میزان دلخواه


طرز تهیه :
در مرحله اول، جو پرک شده، شلغم، شوید، بقیه مخلفات را در آب به مدت چند دقیقه حرارت دهید. سپس ادویه‌های یاد شده را به غیر از شوید، اضافه کنید و بقیه مواد را هم بیفزایید و بگذارید 40 تا 50 دقیقه روی حرارت ملایم، پخته شوند. سپس شوید خردشده را به آن بیفزایید و به همراه آب لیموی تازه، سوپ‌تان را به صورت گرم میل کنید.

http://www.iranpku.ir

yas-90
19th January 2015, 06:17 PM
شله زرد برای فنیل کتونوری

طرز تهیه شله زرد:

مواد لازم:

برنج............یک پیمانه
آب ............10 پیمانه
شکر .........3 پیمانه
گلاب .........1/4 پیمانه
زعفران........به مقدار لازم
روغن مایع 1/3 پیمانه
پودر نارگیل و دارچین به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا برنج را همراه آب و روغن به مدت دو الی سه ساعت پخته طوریکه کاملا له شود. سپس شکر را اضافه کرده به مدت 45 دقیقه ریز بجوشد .گلاب و زعفران را اضافه کرده به مدت15 دقیقه درب قابلمه را گذاشته تا دم بکشد. تا گرم است در ظرف می کشیم سپس موقعی که خنک شد روی آن را کمی روغن مالیده و دارچین ریخته و اطراف آن را با خلال و پودر نارگیل تزیین می کنیم.


http://www.iranpku.ir

yas-90
19th January 2015, 06:19 PM
ترحلوا برای فنیل کتونوری

طرز تهیه ترحلوا

مواد لازم:
آرد برنج...........نصف پیمانه
شیر رژیمی....... ۷ پیمانه
نشاسته...........۱ پیمانه
آب .................۲پیمانه
شکر.............۲/۵ پیمانه
گلاب............۱ پیمانه
زعفران.........به مقدار لازم

پیمانه شما به خودتان بستگی دارد، هم می توانید از یک لیوان استفاده کنید، و هم می توانید از یک استکان کوچک استفاده کنید، اما از هر پیمانه ای که استفاده کردید، تمام مواد را با همان پیمانه اندازه بگیرید.

طرز تهیه:
آرد برنج و شیر را قبل از اینکه روی گاز بذاریم مخلوط می‌کنیم بعد روی گاز قرار می دهیم. در ظرف دیگر نشاسته و آب را مخلوط می‌کنیم بعد به موادی که روی گاز هست اضافه می‌کنیم، آنقدر مواد را هم میزنیم تا یکدست شود، وقتی‌ مواد یکدست شد شکر را اضافه می‌کنیم، بعد گلاب را اضافه می‌کنیم، وقتی‌ دیدیم قل قل میزند گاز را خامش می‌کنیم و مواد را داخل ظرف مورد نظر می‌ریزیم،میتوانیم نیمی از مواد را در زعفران مخلوط کنیم تا موادمان ۲ رنگ شود.

نیم ساعت مواد را در می گذاریم تاکمی سرد شود، بعد از آن، مواد را تا 3 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا ببندد، و بعد از ان، می توانیم آن را به شکل لوزی برش دهیم. پس از آن داخل هر ظرفی که می خواهید سرو کنید مواد را قرار دهید.

اگر مواد را داخل ظرف در بسته نگه دارید، به مدت یک هفته می توانید بدون هیچ تغییر مزه ای از آن استفاده کنید.

نکته1: مواد ترحلوا را مدام باید هم بزنید که خیلی خوب با هم مخلوط شود و گلوله ای شکل نشود.
نکته2: برای شیر، می توانید پودر شیر کالولیپید را با آب مخلوط کنید، و یا اینکه از شیرهای رژیمی کم پروتئین استفاده کنید.


http://www.iranpku.ir

yas-90
19th January 2015, 06:21 PM
سبزی توشکمی برای فنیل کتونوری

طرز تهیه سبزی توشکمی:

تو شکمی سبزی را معمولا برای جا دادن داخل شکم ماهی استفاده می کنند، اما شما می توانید از آن به عنوان یک غذای مستقل استفاده کنید.

طرز تهیه سبزی توشکمی:

مواد لازم:
پیاز: یک عدد متوسط
سیر: 3 حبه
گشنیز: ربع کیلو
شنبلیله: مقدار کم
تمبر: یک چهارم بسته
زردچبه و فلفل قرمز: به میزان لازم

طرز تهیه:
پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، و سپس آن را سرخ می کنیم، بعد از اینکه پیاز تفت داده شد، روی شعله ملایم گشنیز را سرخ می کنیم و پس از آن سیر و فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم، یک لیوان آب با تمبر خیس می کنیم و آن را چنگ می زنیم، و سپس هسته های تمبر را در می آوریم. آب تمبر را روی مواد می ریزیم و در دیگ می گذاریم. آنقدر می گذاریم تا آب مواد کاملا تبخیر شود. تو شکمی نباید آب دار شود.


http://www.iranpku.ir

yas-90
19th January 2015, 06:23 PM
دمپخت برای فنیل کتونوری


طرز تهیه دمپخت شيرازي

مواد لازم:

برنج........... 4 پيمانه

پياز.............1 عدد

سير...........3 حبه

كلم برگ.....1 عدد كوچك

هويج متوسط ....2 عدد

عدس..............1 پيمانه

سبزي..............به مقدار لازم شويد،ريحون،ترخون،جعفري

نمك، فلفل، زردچوبه .......به مقدار لازم

طرز تهيه:

ابتدا پياز ها رو به صورت خلال خرد كرده و سزخ كنيد.وقتي كمي نرم شد، زردچوبه را اضافه کنید و تفت بدهيد. سیرهای خرد شده را بعد از آن اضافه كنيد. هويج رو هم اضافه كرده و كمي تفت بدهيد. عدس خیس کرده را به مواد اضافه كرده ،نمك و فلفل و ادويه بزنيد و حدود دو ليوان آب روي آن بريزيد. کلم برگ را با سبزی به مواد اضافه کرده، اجازه دهید در حدود 20 دقیقه بجوشد. اگر سبزي شما خشك بود، سبزي را با برنج اضافه كنيد. در پایان برنج شسته شده را اضافه کنید. در صورت نياز نمك اضافه كنيد. وقتي آب برنج كاملا به خورد برنج رفت،دم کنی را روي برنج بگذاريد و زمان بدهيد تا برنج دم بكشد، و پس از آن كمي روغن داغ روي برنج بريزيد و دمپخت را نوش جان كنيد.


http://www.iranpku.ir

yas-90
19th January 2015, 06:30 PM
روش تهیه‌ی مرغ و نخود سبز برای دیابتی‌ها
این غذا، به دلیل دارا بودن فیبر، قند خون را به آرامی بالا می‌برد، از این رو برای بیماران دیابتی بسیار مفید است.


مواد لازم: روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری


پیاز خرد شده 1 عدد


سیر رنده شده 1 حبه


مرغ خرد شده 400 گرم


گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد


فلفل دلمه ای قرمز، خرد شده 1 عدد


کدو سبز، پوست کنده و خرد شده 1 عدد


برنج 1 فنجان


آب مرغ کم نمک دو و نیم فنجان


زعفران نصف قاشق چای خوری


فلفل نصف قاشق چای خوری


نخود سبز منجمد شده 1 فنجان


روش تهیه: * روغن زیتون را روی دمای ملایم حرارت دهید. سپس پیاز و سیر را داخل آن بریزید و مدتی سرخ کنید تا نرم شوند. مرغ را به آن‌ها اضافه نمایید.


* گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و کدو و سپس، برنج و نخود سبز را نیز به سایر مواد اضافه کنید و به هم بزنید.


* سپس آب مرغ را روی مواد بریزید. زعفران و فلفل را نیز به میزان دلخواه خود یا با مقادیر ذکر شده، داخل قابلمه بریزید.


* مدتی صبر کنید تا آب داخل قابلمه به جوش بیاید. در آن را ببندید و دمای گاز را کم کنید. صبر کنید تا آب مرغ تمام شود.


* قابلمه را از روی حرارت بردارید. غذای شما آماده سرو می‌باشد.


www.tebyan.net

yas-90
20th January 2015, 04:11 PM
روش تهیه‌ی خوراک مرغ و لوبیا سفید برای دیابتی‌ها
مواد لازم برای 6 نفر: تره فرنگی 2 عدد بزرگ


پیاز 1 عدد متوسط


سیر 4 حبه


جعفری 2 دسته کوچک


لوبیا سفید 400 گرم


مرغ 5/1 کیلوگرم


نمک و فلفل به مقدار لازم



روش تهیه: * فر را با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد یا 350 درجه فارنهایت و تنظیم و روشن کنید.


* تره‌فرنگی، پیاز، سیر و جعفری را خرد و همراه با لوبیا سفید (لوبیا را از شب قبل خیس کنید) در ظرفی مخلوط نمایید. ظرف به قدری بزرگ باشد که مرغ به طور کامل در آن جای بگیرد.


* آنگاه مرغ را روی سبزی‌ها قرار دهید و مقداری آب روی آن بریزید.


* ظرف حاوی این مواد را به مدت 1 تا 5/1 ساعت درون فر بگذارید.


* روی مرغ را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید تا نسوزد.


* حدود نیم ساعت قبل از پایان زمان پخت، مرغ را خارج کنید و کاغذ آلومینیومی را بردارید تا مرغ برشته شود. سپس مرغ را به همراه سبزیجات میل کنید.


* این غذا را می‌توانید به صورت آب پز نیز آماده نمایید.


http://www.tebyan.net

yas-90
29th January 2015, 11:28 AM
گالت سیب‌زمینی با پیازچه برای مبتلایان به دیابتمواد لازم:

سیب زمینی بزرگ 1 عدد

پیاز 1 عدد

تخم مرغ 2 عدد

آرد گندم کامل نصف قاشق غذاخوری

روغن 1 قاشق غذاخوری

سیر 1 حبه

خردل 1 قاشق چای‌خوری

پیازچه کمی

فلفل و نمک به مقدار لازم




طرز تهیه:
* ابتدا سیب زمینی را پوست کنده و رنده کنید.


* سیب زمینی رنده شده را در حوله‌ی کاغذی یا دستمال بریزید تا آبش کشیده شود.


* پیاز و سیر را پوست کنده و خیلی ریز خرد کنید.


* تخم مرغ‌هایی که داشتید را هم بزنید و به سیب زمینی‌های رنده شده اضافه کنید.


* سپس پیاز و سیر خرد شده و همچنین خردل و فلفل و نمک را نیز به آن افزوده و مخلوط کنید.


* چهار عدد گالت درست کنید و در آرد بغلتانید.


* ماهی تابه را با روغن داغ کرده و گالت ها را در آن قرار دهید. اجازه دهید هر طرف گالت به مدت 5 دقیقه با دمای ملایم سرخ و طلایی شود.


* پیازچه‌ها را خرد کنید و روی گالت هایتان بپاشید و میل کنید.


www.tebyan.net

yas-90
29th January 2015, 11:32 AM
دسر توت فرنگی برای دیابتی ها


مواد لازم

4/3 فنجان کره
4/3 فنجان کره ی بادام زمینی
یک فنجان شکر قهوه ای بسته بندی شده
2/1 فنجان شکر حبه ای(گرانولار)
2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
4/1 قاشق چایخوری نمک
2 عدد تخم مرغ
یک قاشق چایخوری وانیل
2 و یک چهارم فنجان آرد گندم
2/1 فنجان مربای توت فرنگی
4 فنجان توت فرنگی تازه ی خرد شده( نصف یا چهار قسمت شود)

روش تهیه :

1- فر را در 350 درجه ی فارنهایت یا 180 درجه ی سانتیگراد گرم کنید. یک تابه ی مستطیل شکل به ابعاد 5×23×33 سانتیمتر را با فویل نازک بپوشانید و کناره های فویل را تا انتهای دیواره ی ظرف بالا آورده و تا بزنید.


2- در یک ظرف بزرگ کره را همراه با کره ی بادام زمینی با سرعت متوسط تا زیاد به مدت 30 ثانیه هم بزنید. سپس شکر و بیکنیگ پودر ونمک را با آن مخلوط کنید. تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط شده و یکنواخت شوند. سپس با میکسر آرد را به این مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.


3- مواد را در ظرفی که فویل در آن گذاشته اید بریزید و به مدت 35 دقیقه در پنجره ی وسط فر بپزید ( یا تا زمانیکه روی کیک قهوه ای شود و اگر خلال دندان را در وسط آن فرو کنید و در آورید تمیز باشد و قطعات کیک به آن نچسبد)


4- کیک را از فر در آورده و اجازه دهید کاملاً بروی توری فلزی سرد شود و سپس از ظرف در آورده و فویل را از آن جدا کنید. سپس مربای توت فرنگی را روی سطح آن بمالید وتوت فرنگی های برش خورده را روی آن پخش کنید می توانید این کیک را به 24 قطعه بریده و همان موقع سرو کنید یا در یخچال به مدت 6 ساعت قرار دهید.



اطلاعات تغذیه ای


· کالری 225 کالری


· چربی کل 10 گرم


· چربی اشباع 5 گرم


· چربی Monounsatarted 4 گرم

· چربیPolyunsatareted 1 گرم

· کلسترول 33 میلیگرم

· سدیم 143 میلی گرم

· کربوهیدرات 30 گرم

· شکر کل 18 گرم

· فیبر 4 گرم

· پروتئین 7 گرم

· ویتامین c (% (DV 24

· کلسیم (%(DV 5

· آهن (% (DV 6


(%DV ) در صد مقدار روزانه که در این جا بر اساس رژیم 2000 کالری است.



http://diabetestma.org/

- - - به روز رسانی شده - - -

دسر توت فرنگی برای دیابتی ها


مواد لازم

4/3 فنجان کره
4/3 فنجان کره ی بادام زمینی
یک فنجان شکر قهوه ای بسته بندی شده
2/1 فنجان شکر حبه ای(گرانولار)
2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
4/1 قاشق چایخوری نمک
2 عدد تخم مرغ
یک قاشق چایخوری وانیل
2 و یک چهارم فنجان آرد گندم
2/1 فنجان مربای توت فرنگی
4 فنجان توت فرنگی تازه ی خرد شده( نصف یا چهار قسمت شود)

روش تهیه :

1- فر را در 350 درجه ی فارنهایت یا 180 درجه ی سانتیگراد گرم کنید. یک تابه ی مستطیل شکل به ابعاد 5×23×33 سانتیمتر را با فویل نازک بپوشانید و کناره های فویل را تا انتهای دیواره ی ظرف بالا آورده و تا بزنید.


2- در یک ظرف بزرگ کره را همراه با کره ی بادام زمینی با سرعت متوسط تا زیاد به مدت 30 ثانیه هم بزنید. سپس شکر و بیکنیگ پودر ونمک را با آن مخلوط کنید. تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط شده و یکنواخت شوند. سپس با میکسر آرد را به این مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.


3- مواد را در ظرفی که فویل در آن گذاشته اید بریزید و به مدت 35 دقیقه در پنجره ی وسط فر بپزید ( یا تا زمانیکه روی کیک قهوه ای شود و اگر خلال دندان را در وسط آن فرو کنید و در آورید تمیز باشد و قطعات کیک به آن نچسبد)


4- کیک را از فر در آورده و اجازه دهید کاملاً بروی توری فلزی سرد شود و سپس از ظرف در آورده و فویل را از آن جدا کنید. سپس مربای توت فرنگی را روی سطح آن بمالید وتوت فرنگی های برش خورده را روی آن پخش کنید می توانید این کیک را به 24 قطعه بریده و همان موقع سرو کنید یا در یخچال به مدت 6 ساعت قرار دهید.



اطلاعات تغذیه ای


· کالری 225 کالری


· چربی کل 10 گرم


· چربی اشباع 5 گرم


· چربی Monounsatarted 4 گرم

· چربیPolyunsatareted 1 گرم

· کلسترول 33 میلیگرم

· سدیم 143 میلی گرم

· کربوهیدرات 30 گرم

· شکر کل 18 گرم

· فیبر 4 گرم

· پروتئین 7 گرم

· ویتامین c (% (DV 24

· کلسیم (%(DV 5

· آهن (% (DV 6


(%DV ) در صد مقدار روزانه که در این جا بر اساس رژیم 2000 کالری است.



http://diabetestma.org/

yas-90
10th October 2015, 03:27 PM
روش تهیه خوراک مرغ و سبزیجات(افراد مبتلا به زخم معده)


مواد لازم :


سینه مرغ مکعبی خردکرده ....... 100 گرم........ 150 کیلوکالری

آب.................................... 250 میلی‌لیتر.... 0 کیلوکالری
روغن زیتون ................. 1 قاشق چای‌خوری ..... 45 کیلوکالری

کدوی خردکرده ................... 50 گرم............. 10 کیلوکالری

هویج خردکرده................... 50 گرم ............. 15 کیلوکالری

سیب زمینی خردکرده....... 50 گرم .............. 35 کیلوکالری




روش تهیه:


* تکه‌های مرغ را همراه با آب درون قابلمه‌ای بریزید و روی اجاق قرار دهید تا کمی نرم شود.
* حالا روغن زیتون و سبزیجات را به آن بیفزایید تا همه مواد پخته شده و آب خوراک تقریباً نصف شود.



نکاتی در مورد این غذا :
* در صورت تحمل (در بیماران حد تحمل متفاوت می‌باشد) می‌توانید در کنار سبزیجات ذکر شده کمی کلم بروکلی نیز اضافه نمایید.
* خوراک فوق را تحت هیچ شرایطی سرخ نکنید و به صورت بخارپز یا آب‌پز مصرف نمایید.

* در کنار این غذا می‌توانید از نان سنگک به جای نان‌های دیگر استفاده نمایید.
* حتماً در کنار غذاهای خود حداقل نصف لیوان ماست کم چرب یا ماست پروبیوتیک نیز استفاده نمایید.

www.tebyan.ne (http://www.tebyan.ne)

yas-90
10th October 2015, 03:42 PM
روش تهیه نان ذرت، پیاز و پنیـر(برای مبتلایان به سلیاک...رژیم بدون گلوتن)
مواد لازم برای تهیه 2 عدد نان:

روغن آفتابگردان 1 قاشق سوپ‌خوری 135 کیلوکالری

پیاز نازک حلقه کرده 1 عدد 25 کیلوکالری

آرد ذرت 175 گرم 620 کیلوکالری

آرد برنج 100 گرم 360 کیلوکالری

بیکینگ پودر(بدون گلوتن) یک و یک چهارم قاشق چای‌خوری 10 کیلوکالری

شکر 1 قاشق چای‌خوری 20 کیلوکالری

نمک 1 قاشق چای‌خوری 0 کیلوکالری

پنیر چدار 115 گرم 460 کیلوکالری

شیر 200 میلی‌لیتر 80 کیلوکالری

تخم‌مرغ 2 عدد 200 کیلوکالری

پودر زنجفیل یک‌دوم قاشق چای‌خوری 2 کیلوکالری

روغن آفتابگردان 2 قاشق چای‌خوری 90 کیلوکالری



روش تهیه:


* فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم نمایید.

* قالب لوف 900 گرمی را کمی چرب کنید.
* روغن را در تابه‌ای گرم نمایید، پیاز را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید تا پیاز نرم شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
* سپس آرد ذرت، آرد برنج، بیکینگ پودر، شکر و نمک را در کاسه‌ای بریزید و خوب مخلوط کنید.
* آنگاه پنیر را بیفزایید و خوب مخلوط نمایید.
* حالا شیر، تخم‌مرغ‌ها، پودر زنجفیل و روغن آفتابگردان را خوب با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود. سپس آن را به مخلوط آرد اضافه نمایید و خوب مخلوط کنید. اکنون آن را با نیمی از پیاز پخته و خنک شده خوب مخلوط نمایید.
* خمیر نان را در قالب آماده شده بریزید، روی آن را صاف کنید و برای حدود 45 دقیقه بپزید تا نان بالا بیاید و طلایی شود.
* سپس اطراف نان را با چاقو از قالب جدا نمایید و نان را روی توری سیمی بگذارید تا کمی خنک شود. حالا روی نان را با پیاز باقیمانده تزئین کنید و برش بزنید.


http://www.tebyan.net

yas-90
10th October 2015, 03:45 PM
اسموتی موز و زغال اخته؛ اسموتی مناسب برای افراد مبتلا به فشارخون+ طرز تهیه
مواد لازم
یک موز
یک‌دوم فنجان زغال اخته یا یک‌دوم فنجان تمشک
عسل یک قاشق چای‌خوری
زنجبیل نصف قاشق چای‌خوری
شیر کم‌چرب نصف فنجان
مقداری یخ


طرز تهیه: تمامی میوه‌ها را همراه با زنجبیل و عسل با مقداری یخ در مخلوط کن بریزید و با دور کم برای 30 ثانیه این ترکیبات را با هم مخلوط کنید.


اطلاعات تغذیه‌ای:
در هر وعده (یک لیوان): ۲۱۰ کالری، ۴ گرم پروتئین، ۵۲ گرم کربوهیدرات، ۶ گرم فیبر، ۳۲ گرم قند، ۱ گرم چربی و ۳۵ میلی‌گرم سدیم


http://www.salamaneh.com

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد