PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلم ها این سرطان را مغلوب می کنند



solinaz
2nd September 2014, 10:25 PM
مصرف سبزیجات خانواده کلم‌ تاثیر زیادی در کاهش خطر سرطان کولون دارد.

http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1393/6/10/2559637_683.jpg نتایج مطالعات محققان استرالیایی نشان می دهد سبزیجات خانواده‌ کلم‌ خطر سرطان کولون (روده بزرگ) را کاهش می‌دهند و به ویژه کلم بروکلی بدن را در برابر سرطان کولورکتال (روده بزرگ و مقعد) محافظت می کند.

فرق کلم بروکلی با دیگر اعضای خانواده‌ خود این است که علاوه بر ترکیبات مغذی مشترک، حاوی مولکول‌های دیگری به نام گلوکوزینولات می‌باشد که مانع تکثیر سلول های سرطانی می شوند.

به عقیده‌ این محققان مصرف سبزیجات خانواده کلم‌ تاثیر زیادی در کاهش خطر سرطان کولون دارد. در واقع مصرف این سبزیجات خطر ابتلا به این سرطان را به میزان 16 درصد کاهش می‌دهد. همچنین افرادی که کلم بروکلی بیشتری می‌خورند به میزان 20 درصد کمتر در معرض این سرطان قرار می‌گیرند.
منبع (http://www.yjc.ir/fa/news/4965582/%DA%A9%D9%84%D9%85-%D9%87%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%D8%BA%D9%84%D9%88%D8%A8-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد