solinaz
2nd September 2014, 10:25 PM
مصرف سبزیجات خانواده کلم تاثیر زیادی در کاهش خطر سرطان کولون دارد.
http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1393/6/10/2559637_683.jpg نتایج مطالعات محققان استرالیایی نشان می دهد سبزیجات خانواده کلم خطر سرطان کولون (روده بزرگ) را کاهش میدهند و به ویژه کلم بروکلی بدن را در برابر سرطان کولورکتال (روده بزرگ و مقعد) محافظت می کند.
فرق کلم بروکلی با دیگر اعضای خانواده خود این است که علاوه بر ترکیبات مغذی مشترک، حاوی مولکولهای دیگری به نام گلوکوزینولات میباشد که مانع تکثیر سلول های سرطانی می شوند.
به عقیده این محققان مصرف سبزیجات خانواده کلم تاثیر زیادی در کاهش خطر سرطان کولون دارد. در واقع مصرف این سبزیجات خطر ابتلا به این سرطان را به میزان 16 درصد کاهش میدهد. همچنین افرادی که کلم بروکلی بیشتری میخورند به میزان 20 درصد کمتر در معرض این سرطان قرار میگیرند.
منبع (http://www.yjc.ir/fa/news/4965582/%DA%A9%D9%84%D9%85-%D9%87%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%D8%BA%D9%84%D9%88%D8%A8-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF)
http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1393/6/10/2559637_683.jpg نتایج مطالعات محققان استرالیایی نشان می دهد سبزیجات خانواده کلم خطر سرطان کولون (روده بزرگ) را کاهش میدهند و به ویژه کلم بروکلی بدن را در برابر سرطان کولورکتال (روده بزرگ و مقعد) محافظت می کند.
فرق کلم بروکلی با دیگر اعضای خانواده خود این است که علاوه بر ترکیبات مغذی مشترک، حاوی مولکولهای دیگری به نام گلوکوزینولات میباشد که مانع تکثیر سلول های سرطانی می شوند.
به عقیده این محققان مصرف سبزیجات خانواده کلم تاثیر زیادی در کاهش خطر سرطان کولون دارد. در واقع مصرف این سبزیجات خطر ابتلا به این سرطان را به میزان 16 درصد کاهش میدهد. همچنین افرادی که کلم بروکلی بیشتری میخورند به میزان 20 درصد کمتر در معرض این سرطان قرار میگیرند.
منبع (http://www.yjc.ir/fa/news/4965582/%DA%A9%D9%84%D9%85-%D9%87%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%D8%BA%D9%84%D9%88%D8%A8-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF)