PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اختصاصی نخبگان کدام گزینه برای مسافرت مناسب است ؟چرا؟

Almas Parsi
30th August 2014, 11:32 AM
با سلام خدمت تمامی دوستان تلاشگر و پر انرژی انجمن [golrooz]

امیدوارم ایام زیبای تابستانی تون پر سفر و سرشار از خاطرات خوب باشه

یکی از دغدغه های ما برای انتخاب یک سفر خوب در تعطیلات عموما انتخاب روش های مناسب
برای یک سفر ایمن و راحت هست که وسیله حمل و نقل در مسافرت از اهمیت زیادی برخورداره
این تاپیک رو جهت بررسی روش های مناسب مسافرت که هر کدام از شما دوستان
می پسندید و تجربه هایی رو کسب کردید و نظراتی در خصوص اون دارید ایجاد کردم .

عزیزان میتونند در این تاپیک روشهای مورد علاقه خودشون رو در خصوص مسافرت
با شرکت در نظر سنجی و همچنین بیان نظراتشون و تجارت ارزشمندشون
به اشتراک بگذارند و دلیل انتخاب اون وسیله نقلیه رو بیان کنند ؟
و مشکلات و معایب و مزیت های هر کدام از وسایل نقلیه رو که باهاش تجربه هایی کسب کردند رو برامون ذکر کنند.
امیدواریم نظرات و تجربیات شما عزیزان مفید و قابل استفاده برای همه مخاطبین این مبحث باشه .

ممنون از حضور گرم شما و مرسی که به نظرات هم احترام میگذارید [golrooz]

لحظه هاتون سرشار از آرامش [golrooz]

elinaaa
30th August 2014, 12:20 PM
با سلام
کلا سفر با حمل و نقل عمومی بهتره اعم از جاده ای هوایی ریلی و دریایی...وسیله شخصی برای سفرهای کوتاه مناسب تره...اما تو کشور ماکه برعکسه فک کنم...شما یه نگاهی به قیمت بلیط ها بندازید خوب این هزینه ها برای یک خانواده در حد متوسط یا حتی خوب هم تقریبا سنگینه درحالی که این قیمت ها با مواردی مثل امنیت،امکانات و ... خیلی هماهنگی نداره...من خودم حمل و نقل هوایی رو ترجیح میدم ولی نه با این وضعیت

zoh_reh
30th August 2014, 12:38 PM
سلام
با تشکر از الماس پارسی عزیز[golrooz]

وسیله نقلیه شخصی رو ترجیح میدم ، مزیت اون نسبت به دیگه وسایل اینه که اختیار سفر دست خودمونه،

هر جا که بخوایم به علل مختلف میتونیم توقف داشته باشیم، بخصوص گرمایش و سرمایش که برام خیلی مهمه رو به دلخواه تنظیم کنیم .
عیبی نمی بینم مگر دغدغه بسلامت رسیدن که فکر میکنم شامل همه وسایل باشه.

بعد هواپیما بخاطر زود رسیدن و استفاده بهتر از زمان در سفر،

قطار[nadidan] متاسفانه خطهای ریلی مازندران اصلا خوب نیست ، دو سه بار از قائمشهر به مشهد بخاطر والدین جهت استفاده از تخت و سرویس بهداشتی مجبور بودم همراه باشم، واقعا خسته کننده بود ،

علاوه بر فرسودگی واگنها همیشه با 2 الی 3 ساعت تاخیر رسیده بودیم ، زمستون خیلی کوپه گرم شده بود ، کنترل گرما از مرکز قطار بود و باز و بسته کردن پنجره توسط متصدی قطار انجام میشد،باز میکردیم سوز سرما اذیت میکرد ، می بستیم مجددا مشکل گرما، دیگه سختمون بود همه اش مامور قطار رو خبر کنیم.

ولی یکبار از تهران تا بندرعباس با قطار رفتم به نظرم اصلا خسته کننده نبود ، خیلی خوب و بموقع هم رسیدم.[labkhand]

وسایل عمومی هم اغلب مشکل عدم توقف بموقع برای نماز و غذا رو داره، و باز هم بحث سرما و گرما ، که با توجه به تعداد سرنشینان سلیقه و طبع وجود داره،

از راه دریا در حد قایق سواری بود که خیلی هم عالیه.

در کل اولویت انتخابم: وسیله شخصی، هواپیما، اتوبوس، قطار ، کشتی

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد