توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بروبچ معماری هرکی ارشد شرکت کرده چی قبول شدین؟
ll
29th August 2014, 04:27 PM
بروبچ معماری هرکی ارشد شرکت کرده چی قبول شدین؟
میرید یا واسه سال بعد میمونید؟[tafakor]
لطفا افرادی که قبول شدن درصد ها ورتبه هاشون اعلام کنن تا برای افرادی که قراره بعدا کنکور بدن نمونه باشه.
باتشکرات خیلیییییییییییییییییییییی یییییییی قبلا
[nishkhand]
ll
10th September 2014, 05:12 PM
با سلام ممنون از این همه استقبال گرم [khabalood]..................................
.یعنی سوختم از این همه گرما...........[labkhand]
.یعنی هیشکی هیججا نقبولیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!./.......................[sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][nishkhand][nishkhand][soal][soal][soal][taajob][taajob][taajob][taajob]
ll
10th September 2014, 05:14 PM
من خودم تکنولوژی معماری بیونیک قبول شدم احتمالا واسه سال بعد بخونم و معماری معماری یا انرژی شرکت کنم [sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan]
PiXiE
14th September 2014, 11:24 PM
[khande]
یعنی رسما با خودت داشتی حرف میزدیا !!! هیچکس جواب نمیده !!! [nishkhand]
من ارشد هم میرم دانشگاه خودمون ، باراجین [cheshmak]
ll
16th September 2014, 11:55 PM
[khande]
یعنی رسما با خودت داشتی حرف میزدیا !!! هیچکس جواب نمیده !!! [nishkhand]
من ارشد هم میرم دانشگاه خودمون ، باراجین [cheshmak]
واقعناااااااااااااااااااا ااا[nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][khande][khande][khande][khande][khande] میبینی [tafakor][tafakor][nishkhand]اینجا بس که شلوغه و همه نظر میدن[sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan] ادم خود درگیری پیدا میکنههههههه ...[nishkhand][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][khanderiz][khanderiz][khanderiz][labkhand]بابا مردم کو پس هیشکی [tafakor][tafakor][tafakor][soal][soal][soal][soal][soal][khabalood][nadanestan][nadanestan][nadanestan]
نمیدونستم همگی قبلا دکتری معماریشون گرفتن[soal] اینایی هم ک موندن قصد ادامه ندارن[sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan]
PiXiE
17th September 2014, 09:23 AM
واقعناااااااااااااااااااا ااا[nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][khande][khande][khande][khande][khande] میبینی [tafakor][tafakor][nishkhand]اینجا بس که شلوغه و همه نظر میدن[sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan] ادم خود درگیری پیدا میکنههههههه ...[nishkhand][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][khanderiz][khanderiz][khanderiz][labkhand]بابا مردم کو پس هیشکی [tafakor][tafakor][tafakor][soal][soal][soal][soal][soal][khabalood][nadanestan][nadanestan][nadanestan]
نمیدونستم همگی قبلا دکتری معماریشون گرفتن[soal] اینایی هم ک موندن قصد ادامه ندارن[sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan]
اینجا همه یا کوچولو موچولو میباشن یا خیلی بزرگ ، یا اصن معماری دوس ندارن :| ، زیاد حساس نشو ... [khande]
my dream
18th September 2014, 09:28 PM
هنوز نرسیدیم به ارشد تا بخوایم قبول شیم :دی ...فعلا ترم هفت sh_omomi91
ll
30th October 2014, 11:34 PM
سلام به عجب بحث داغی وای چه همه نظر......!!!!!!!!!!!!!![taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][nishkhand][khanderiz]
من تکمیل ظرفیت دانشگاه دکتر گلابچی معماری دیجیتال قبولیدم اما چون وسط ترم بود و از مهر ترممون شروع شده بوده و حدود1.5ماه نرفته بودم کلاس ثبت نام نکردم[esteress][nadanestan][negaran][negaran][negaran][nadidan]واسم دعا کنید امسال بهتر قبول بشم[khoobboodan][negaran]
معمار حانیه
31st October 2014, 11:57 AM
سلام به عجب بحث داغی وای چه همه نظر......!!!!!!!!!!!!!![taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][nishkhand][khanderiz]
من تکمیل ظرفیت دانشگاه دکتر گلابچی معماری دیجیتال قبولیدم اما چون وسط ترم بود و از مهر ترممون شروع شده بوده و حدود1.5ماه نرفته بودم کلاس ثبت نام نکردم[esteress][nadanestan][negaran][negaran][negaran][nadidan]واسم دعا کنید امسال بهتر قبول بشم[khoobboodan][negaran]
انشا الله که موفق میشید همتنون. خوشبحال شما ها که از ما جلوترید من چی که . تازه این ترم کاردانیم تموم میشه[nishkhand]
هستی یزدانی نجف ابادی
18th January 2015, 11:55 AM
سلام.من میخواسم کنکور بدم.ولی این اخریا کم اوردم و بریدم نخوندموبنابراین دفترچه نگرفتم.[bihosele][bihosele][bihosele]
Brit`an
26th January 2015, 11:08 PM
salam.
mikham bedonam ba ekhtelafe 1000 nafar to reshte o shahr morede nazar mishe arshad memari ghabol shod?
na man kheyli zerangam!!!!!!
daneshga azad o migamaaaaa. sarasari asan mojaz nashodam![sootzadan][entezar]
draz
27th January 2015, 07:31 PM
سلام
چرا اینقدر ناامیدید کنکورو یه قول بزرگ کردید [golrooz]
my dream
2nd February 2015, 11:25 PM
فقط چند روز باقیست :|
واییییییییییییی بچه ها همگی دعا کنید چند روز دیگه اعلام نتایج کنکور ارشده ............التماس دعا خیلی محتاجشم[esteress][entezar2][khoobboodan][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa]
معمار حانیه
9th May 2015, 12:21 PM
واییییییییییییی بچه ها همگی دعا کنید چند روز دیگه اعلام نتایج کنکور ارشده ............التماس دعا خیلی محتاجشم[esteress][entezar2][khoobboodan][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa]
انشا الله که همتون موفق میشد نا امید نباشید
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.