PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سلام

وحید 0319
22nd August 2014, 06:20 PM
سلام به همه دوستان [golrooz]

با عرض معذرت از همه شما عزیزان

که این مدت خیلی کم اومدم سایت یعنی اصلا نبودم[nishkhand] چرا راه دور برم[cheshmak]

یه خبر میخاستم بدم به همگی

من نامزد کردم امیدوارم یه روز که خیلی نزدیکه برگردم خیلی دلم براتون تنگ شده ایشالا با یه اراده بهتر در خدمت سایت و دوستای گلم باشم

به امید اون روز[golrooz][golrooz][golrooz]

setayesh shb
22nd August 2014, 06:52 PM
سلام اقا وحید
از این طرفا[sootzadan]
خیلی خوش اومدین
تبریک میگم جدا[tashvigh]
امیدوارم که خوشبخت بشین[golrooz]

http://funkade.org/wp-content/uploads/2013/08/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%87-%DA%AF%D9%84-1-300x270.jpg

سونای
22nd August 2014, 06:55 PM

که این مدت خیلی کم اومدم سایت یعنی اصلا نبودم[nishkhand] چرا راه دور برم[cheshmak]

من نامزد کردم امیدوارم یه روز که خیلی نزدیکه برگردم خیلی دلم براتون تنگ شده ایشالا با یه اراده بهتر در خدمت سایت و دوستای گلم باشم

سلااااااااااااااااااااااا اامممممممممم
واااااااااااااااایییییییی ییییییییییییییی خدااااای مـــــــــــن[shaadi][shaadi][shaadi][shaadi][shaadi]
مــــــــــــبـــــــــــ ـــــــارکـــــــــــــــ ــــه آقا داداش

چه خبر خوبیییییییییییییی الان ذوق مرگ میشم!!![khande]

آخی چقدر همه منتظر این خبر بودیم!!!!![shaad] خیلی خوشحال شدم و مطئنا همه خوشحال شدن

منتظریییییممممممممم

ان شاءالله آقا داداش بسلامتی[tashvigh][golrooz][golrooz][golrooz]

عبدالله91
22nd August 2014, 07:19 PM

سلام

تبریک میگم عزیز.

ان شاالله زندگی مشترک خوب و عالی رو زیر نظر خدا شروع کنین.

هیچ دونفر نمیتونن عین هم باشن. اصلا تفاوت عامل تکامل هست. ان شاالله از اینکه باهم تفاوت دارین نهایت استفاده رو در تکاملتون بکنین و زندگی خدایی و شاد و دلگرم کننده ای را در کنار هم داشته باشین.طوری که دور از هم بودن براتون دلتنگی بیاره.

وفاداری اصل محکم زندگی هست.

در جادۀ جوانی می کوش تا توانی

ماشین زندگی را با عقل و عشق رانی

ماشین زندگانی، ماشین بی ثباتی ست

گاهی چو مرسدرس بنز، گاهی چنان ژیانی ست

هان ای جوان عاقل، عاشق شدن گنه نیست

اما به شرط آنکه قانون آن بدانی

قانون اول آنکه با عقل باشد این عشق

قانون دوم عهد و وفای جانی.

ان شاالله همسرتون به وجودتون افتخار کنه و از اینکه کنار شماست احساس خوشبخت ترین زن رو داشته باشه.

یامولاعلی(ع)

"VICTOR"
22nd August 2014, 07:21 PM
سلام آقا وحید

وقتتون بخیر

هر چند من شما رو نمیشناسم فقط می دونم یه تاپیک رو ولی شروع کردید نصفه ولش کردید [nishkhand][sootzadan] اونم از رو آواتار و امضاتون که آبی هست یادمه [khanderiz]

در هر حال خیلی خوش اومدید و صد البته مبارکا باشه جناب [golrooz]

به سلامتی و آرامش در کنار هم زندګی کنید در پناه الله ... [golrooz]

http://welcome.artflower.pe.kr/images/gallery/lily-pink.20031122.jpg

saamaaneh
22nd August 2014, 07:23 PM
سلام داداش وحید؛ خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــلی خوشحالمون کردین؛ ایشالا همیشه خوش خبر باشین[shaad]
امیدوارم بهترین لحظات رو کنار شریک زندگیتون تجربه کنید؛ در کل حسااااااابی بهتون خوش بگذره[nishkhand] و خوشبخت بشیــــــــــــــــــــــ ن[golrooz]

آهان مثل آقا مصطفی (ادمین) هم نکنید[sootzadan] اینجوری خشک و خالی که خبر به این خوبی نمیدن[nishkhand]

لطفا سری بعد با کیک عروسی تون تشریف بیارین[khanderiz] خودم مسئول تقسیمش میشم[sootzadan][nishkhand]

بحث
22nd August 2014, 07:37 PM
سلام .مبارکتون باشه .خوشبخت بشین اشالا[golrooz][tashvigh]

plarak12
22nd August 2014, 08:10 PM
سلام به شما دوست نادیده عزیز ، که بعد مدتها با این خبر خوشحالمون کردی [nishkhand]
شاید تنها خبری که تو این هفته باعث خوشحالیم شده همین تبدیل 2 من به 1 ما باشه ...[golrooz]
امیدوارم خوشبخت باشید و همواره در مسیر رشد و تعالی گام بردارید و زندگیتون سرشار از عشق آسمونی [golrooz]
و امیدوارم بعد از این بیشتر شاهد این اتفاقات نیک باشیم [entezar2] [nadidan][taajob][nishkhand]و مجردی و متاهلی هامون هردوش به سبک خدایی باشه [golrooz]

http://www.islamiclife.ir/userfile/image/1391/family_180.jpg

نارون1
22nd August 2014, 08:54 PM

سلام آقاوحید

باشنیدن این خبر خیلی خوشحال شدیم

بهتون تبــــــــــــــــریک میگم [golrooz]

امیدوارم در کنار همسر گرامیتون زندگی سرشار شادی و عشق و محبت داشته باشید و همیشه طعم شیرین خوشبختی را در زندگی مشترکتون بچشید

http://graphic.ir/pictures/__287/___294/wedding_greeting_1_20100912_2064724071.jpg

ماری مریم
22nd August 2014, 09:21 PM
سلام
تبریک میگم اقا وحید خوشبخت بشین[shaadi]

انشاالله که سالهای سال در کنار هم زندگی خوب وخوشی رو داشته باشین

منتظر حضور پررنگ شما در سایت هستیم [cheshmak] نرین یه سال دیگه بر گردین[entezar]

ماری مریم
22nd August 2014, 09:34 PM
آهان مثل آقا مصطفی (ادمین) هم نکنید[sootzadan] اینجوری خشک و خالی که خبر به این خوبی نمیدن[nishkhand]

سمانه جون ما که شیرینی نامزدی ادمین رو توقرار ملاقات عمومی نوش جان کردیم[nishkhand]
کجا بودی شما[tafakor]

saamaaneh
22nd August 2014, 10:00 PM
سمانه جون ما که شیرینی نامزدی ادمین رو توقرار ملاقات عمومی نوش جان کردیم[nishkhand]
کجا بودی شما[tafakor]

نگفتن شیرینی میدن وگرنه من حتما می اومدم[nishkhand] بعدشم که ماه رمضون بود؛ رفتم؛ هیچی ندادن دیگه[sootzadan][nishkhand]

ماری مریم
22nd August 2014, 10:12 PM
نگفتن شیرینی میدن وگرنه من حتما می اومدم[nishkhand] بعدشم که ماه رمضون بود؛ رفتم؛ هیچی ندادن دیگه[sootzadan][nishkhand]

ما قبل عید رفتیم میخواستی بیای [nishkhand]
عزیز من ماه رمضون رفتی تازه انتظار شیرینی هم داری!!![khanderiz]

saamaaneh
22nd August 2014, 10:18 PM
ما قبل عید رفتیم میخواستی بیای [nishkhand]
عزیز من ماه رمضون رفتی تازه انتظار شیرینی هم داری!!![khanderiz]

خب سرم کلاه رفت[nishkhand] حالا راه جبرانی نداره؛ من شیرینی دوس میدارم[nishkhand]
مقصر آقا مهدی( ریپورتر) بود با این برنامه ریزی هاش؛ فک کنم عمدی در کار بود برا دعوت ماه رمضون[nishkhand]

ماری مریم
22nd August 2014, 10:25 PM
خب سرم کلاه رفت[nishkhand] حالا راه جبرانی نداره؛ من شیرینی دوس میدارم[nishkhand]
مقصر آقا مهدی( ریپورتر) بود با این برنامه ریزی هاش؛ فک کنم عمدی در کار بود برا دعوت ماه رمضون[nishkhand]

انشاالله تو قرار ملاقات آینده جناب ادمین به جامونده ها شیرینی میدن[nishkhand]
آقا وحید هم به همه کاربران
حتما اقا مهدی با ادمین دست به یکی کردن منکه اصلا در جریان نبودم[soal]

elinaaa
22nd August 2014, 10:42 PM

سلام جناب وحید
چقدر خوب که اومدید اونم با یه خبر خوش....خیلی خیلی تبریک میگم...خوشبخت باشید همیشه[golrooz]

zoh_reh
22nd August 2014, 11:39 PM

سلام اقا وحید[golrooz]

تا باشه از این غیبتها [tashvigh]

انشاله در همه مراحل زندگی شاد و تندرست بلندی و پستیها رو طی کنین.[golrooz]

وحید 0319
1st September 2014, 08:23 PM
سلام دوباره به همه دوستاي خوبم وخيلي خيلي ممنون كه هنوزم مثل هميشه بهم لطف دارين اميدوارم و از خدا ميخام كه همه جوونا خوشبخت بشن

بازم ممنون از همگي[golrooz][golrooz][golrooz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد