PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کاهش ضریب هوشی نوزادان مادران در معرض نوعی آلودگی غذایی



nedasoltani
22nd August 2014, 10:30 AM
http://media.isna.ir/content/47-21.JPG/2یافته‌های پژوهشی محققان دانشگاه کالیفرنیا و بوستون آمریکا نشان می‌دهد که وجود سطوح بالای ماده شیمیایی پرکلرات می‌تواند اثرات جانبی مضری را نظیر کاهش ضریب هوشی بر نوزادان به دنیا آمده از مادرانی که در معرض این ماده شیمیایی قرار دارند، بر جای بگذارد. محققان با استفاده از داده‌های مطالعه «تیروئید کنترل شده قبل از تولد» دریافتند وجود یک آلودگی محیطی موسوم به پرکلرات که معمولا در بسیاری از غذاها و بعضی از منابع آب آشامیدنی یافت می‌شود و باعث تاثیر منفی بر عملکرد غده تیروئید می‌شود، در بدن مادر می‌تواند کاهش بهره هوشی فرزند وی را به همراه داشته باشد. محققان طی این پژوهش، 478 جفت مادر و کودک را که مادر دچار کم کاری غدد تیروئید بود، مورد بررسی قرار دادند و در نهایت دریافتند هرچه میزان پرکلرات در بدن مادر بالا باشد، میزان بهره هوشی فرزند در حد پایینی از حد میانگین قرار می‌گیرد. این پژوهش در مجله clinical Endocrinology & Metabolism منتشر شده است.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد