PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال آیا این موزد اختراعه؟

rezahi2
19th August 2014, 11:36 AM
سلام.
من یه مکانیزمی رو طراحی کردم برای تولید یه قطعه خاص که تولیدش انحصارا برای چندتا کشورهای پیشرفتس ما هم از اونا مجبوریم بخریم.
حالا این مکانیزم یا دستگاهیی که طراحی کردم که میتونه این قطعه رو از انحصار این کشورها دربیاره آیا اختراع محسوب میشه؟

نو آور
19th August 2014, 10:47 PM
تا جائی که می دونم، شما باید قبل از پر کردن اظهار نامه، در بخش patentهای گوگل، ثبت موارد مشابه رو در همه جای دنیا جستجو کنید و مطمئن بشوید مشابه آن وجود ندارد.

ab.bb
20th August 2014, 06:00 PM
اگر نمونه مشابه اش هم باشه یه تغییر جزیی بدین، بعد میتونین به عنوان اختراع ثبت کنین.
نمونه اش همین تن تاک و... که کپی نمونه خارجی هستن و با کمی تغییر بعنوان اختراع ثبت شدن.

aming
1st November 2014, 03:54 AM
اختراع نیست اما میشود گفت کپی شده قطعه خارجیست که در داخل کشور بومی سازی شده ...

اما باید دید که قطعه شما عینن همون کارایی رو داره که کشور های دیگه دارن اون قطعه رو تولید میکنن ...

اگه دقیقا همون قطعست با همان کارایی شما در زمان ثبت در اداره کل مالکیت صنعتی به احتمال قوی گیر خواهید کرد بسیار بهتر و عالی خواهد شد

اگر که شما معایب قطعه خارجی رو پیدا و اون رو برطرف کنید

حال شما یه محصول بکر تو دستتون خواهید داشت که راحت میتونید ثبت اختراعش کنید و به این امر میگویند اختراع

که شاید خدا خواست از آن پس قطعه شما جایگزین قطعه آنان بشود و بازارهای آنان رو قبضه کنید ...[shaad]

aming
1st November 2014, 03:57 AM
احسنت به شما که در این هاگیر واگیر تحریمها تونستید یه محصولو خارجی رو بومی سازییش کنید ...[tashvigh][tashvigh][tashvigh]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد