PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین برش هندوانه؛ برای تزئین و نگهداری



ماری مریم
17th August 2014, 01:44 PM
بهترین برش هندوانه؛ برای تزئین و نگهداری
(http://www.pars20.com/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%B4-%D9%87%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%B2%D8%A6%DB%8C%D9%86-%D9%88-%D9%86%DA%AF%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C)


آیا شما هندوانه تان را به 2 قاچ تقسیم می کنید؟ اگر این کار را انجام می دهید کاملا در اشتباه هستید. بهترین روش برای بریدن هندوانه برای حفظ ویتامین ها را در این بخش ببینید.

هندوانه یک میوه پرطرفدار و در عین حال سرشلار از خاصیت فصل تابستان است که برش این میوه فوت و فن خود را دارد که با رعایت نکردن آن تمام ویتامین های آن را از بین خواهید برد پس این بخش را به دقت دنبال کنید تا بهترین و مناسب ترین نوع برش هندوانه را ببینید.


برش درست هندوانه

http://www.pars20.com/upl/1408246923_2.jpg

مراحل برش صحیح هندوانه برای حفظ ویتامین های موجود در آن

به جای دادن برش های عرضی به هندوانه و همانطور که معمولا ما انجام می دهیم یعنی 2 قاچ کردن و بعد هم تکه تکه کردن عرضی این روش را که در تصویر می بینید دنبال کنید.



http://www.pars20.com/upl/1408246922_1.jpg
بهترین نوع برش هندوانه

جالب است بدانید که زمانی که شما برش هندوانه را قاچ می کنید و قسمتی را میل و قسمتی باقی می میاند اگر روی سطح قسمت باقی مانده را نپوشانید به دلیل تبخیر آب درون هندوانه و به دنبال آن از بین رفتن ویتامین های هندوانه، قسمت باقی مانده ویتامین خواصی نخواهد داشت اما با این نوع برشی که دیدید هندوانه بدون از دست دادن ویتامین ها و تغییر در رنگ و آبدار بودنش باقی می ماند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد