توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اختصاصی نخبگان آرشیو طرز تهیه سالادهای بین المللی + تصویر
yas-90
12th August 2014, 10:55 AM
سلام[golrooz]
در این قسمت طرز تهیه سالادها مرحله به مرحله با تصویر آموزش داده میشه
امیدوارم مورد رضایت واقع بشه
فهرست هم در همین پست قرار داده میشه
منبع http://www.cookstepbystep.com
yas-90
15th August 2014, 12:59 AM
سالاد مخلوط سبزی و تمشک
مواد لازم :
2 فنجان سبزی مخلوط
1 گوجه فرنگی
2 قاشق غذا خوری پنیر پارمسان
1/2 فنجان تمشک تازه
1 قاشق غذا خوری رنده پوست پرتقال
طرز تهیه:
سبزی مخلوط را در کاسه بریزید
http://uc-njavan.ir/images/ya5kfeyzl2mrbtxnut6u.jpg
گوجه را خرد کنید
http://www.cookstepbystep.com/images/minestrone_soup/minestrone_soup13.jpg
گوجه ها را درون کاسه بریزید
http://uc-njavan.ir/images/fkfzx8ut30wwtrp424w4.jpg
پنیر پارمسان را روی مواد درون کاسه بریزید
http://uc-njavan.ir/images/7cghc0zmuks23obisdtx.jpg
تمشک ها را روی آنها بریزید
http://uc-njavan.ir/images/ff8lle5g1va4m0oy3byb.jpg
سپس پوست پرتقال را رنده کنید
http://uc-njavan.ir/images/cu112bq1smubs2moeyk7.jpg http://uc-njavan.ir/images/aod9xwdy6gxsxllz8ifl.jpg
و با رنده پوست پرتقال سالاد را تزئین کنید
http://uc-njavan.ir/images/6osol75uw8vsw9ikmsk.jpg
سالاد آماده ست به همین سادگی(فقط نمیدونم به همین خوشمزگی هم هست یا نه[sootzadan])
http://uc-njavan.ir/images/rdxokbi4m60zremaym1g.jpg
[golrooz]نوش جان[golrooz]
طلیعه طلا
15th August 2014, 08:39 AM
سلام یاس عزیز
خیلی ممنون از دستوری که گذاشتین
خب من خیلی ظاهرش رو نپسندیدم
ما سبزی فانتزی این سالاد رو در اختیار نداریم
بهتر نیست یکمی این ها رو بومی سازی کنیم ؟
من با اجازه شما این سالاد رو با این ترکیبات پیشنهاد میدم
چون جذب بعضی از مواد باید در محیط چرب اتفاق بیفته و این مغذی جزء ضروریات دریافتی بدن هست پس روغن زیتون رو وارد می کنم
مغز تخمه آفتابگردون رو به جهت داشتن امگا در نظر میگیرم . بادام زمینی هم میتونه گزینه خوبی باشه
الان فصل گلابی است میتویم از برش های ای میوه هم توش استفاده کنیم تا ترشی تمشک رو به طعم گس بود نزدیک که
گوجه گیلاسی و پنیر ساده ( به جای پنیر پارمسان ) هم میتونه انتخاب خوبی برای این سالاد باشه
برای سبزی اون هم ، میتونیم از برگ کاهو به اضافه چند برگ ریحون سبز و بنفش استفاده کنیم . چون ذائقه ما ایرانی ها خیلی طعم اسفناج خام رو پذیرا نیست ( البته حقم دارن :)) )
یه چیزی میشه شبیه این تصویر
http://upcity.ir/images2/27859684965071135114.jpg
yas-90
15th August 2014, 09:01 PM
سلام یاس عزیز
خیلی ممنون از دستوری که گذاشتین
خب من خیلی ظاهرش رو نپسندیدم
ما سبزی فانتزی این سالاد رو در اختیار نداریم
بهتر نیست یکمی این ها رو بومی سازی کنیم ؟
من با اجازه شما این سالاد رو با این ترکیبات پیشنهاد میدم
چون جذب بعضی از مواد باید در محیط چرب اتفاق بیفته و این مغذی جزء ضروریات دریافتی بدن هست پس روغن زیتون رو وارد می کنم
مغز تخمه آفتابگردون رو به جهت داشتن امگا در نظر میگیرم . بادام زمینی هم میتونه گزینه خوبی باشه
الان فصل گلابی است میتویم از برش های ای میوه هم توش استفاده کنیم تا ترشی تمشک رو به طعم گس بود نزدیک که
گوجه گیلاسی و پنیر ساده ( به جای پنیر پارمسان ) هم میتونه انتخاب خوبی برای این سالاد باشه
برای سبزی اون هم ، میتونیم از برگ کاهو به اضافه چند برگ ریحون سبز و بنفش استفاده کنیم . چون ذائقه ما ایرانی ها خیلی طعم اسفناج خام رو پذیرا نیست ( البته حقم دارن :)) )
یه چیزی میشه شبیه این تصویر
سلام طلیعه جان[golrooz]
خیلی ممنون از توجهت به تاپیک
و ممنونم بابت دستورالعمل زیبایی که ارائه دادی[tashvigh]
امیدوارم برای بقیه موارد هم از نظر شما بهره مند بشیم[cheshmak]
من خودم کلا اینجور سالاد ها زیاد باب میلم نیست اینکه میوه و سبزی رو قاطی کنم دیگه اینکه به قول شما اسفناج خام هم باشه[sootzadan]
عکس رو هم که من ندیدم[soal] اما تصورش کردم[nishkhand]
yas-90
2nd September 2014, 08:29 PM
سالاد فلفل دلمه ای رنگی(قرمز و سبز)
مواد لازم:
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز بزرگ
یک عدد فلفل دلمه ای سبز بزرگ
1 قاشق غذا خوری سرکه گیلاس
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
چند ساقه پیازچه نازک
2 قاشق غذاخوری رنده پنیر پارمسان
طرز تهیه:
فلفل دلمه ای ها را خرد کرده و درون کاسه ای بریزید
http://uc-njavan.ir/images/90k42xd1jxzo6m5nsp85.jpg
در کاسه ای روغن زیتون و سرکه را مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شوند
http://uc-njavan.ir/images/53tkhtn0er2v5a8htg15.jpg
http://uc-njavan.ir/images/9ujpgzd1mj9yx5bo4.jpg
http://uc-njavan.ir/images/dyrhha0gc43x8olhsjtl.jpg
سپس روی فلفل دلمه ای ها بریزید و خوب هم بزنید تا فلفل دلمه ای ها به سرکه و روغن زیتون آغشته بشن
http://uc-njavan.ir/images/ffzazftm2yxchl2mkp1o.jpg http://uc-njavan.ir/images/kkdzvzumsmnyj54f5cb.jpg
پیازچه ها را خرد کنید
http://uc-njavan.ir/images/7672jdk5ujhrgcv5vw3p.jpg http://uc-njavan.ir/images/6xf00382v9c8hbb4byzj.jpg
روی فلفل دلمه ای ها را پنیر و پیازچه ریخته
http://uc-njavan.ir/images/6n86mkkrvbbzugv8dk4k.jpg http://uc-njavan.ir/images/afrakc5i8k5anvcqmrm8.jpg
[golrooz]نوش جان[golrooz]
yas-90
2nd September 2014, 09:08 PM
سالاد تربچه و پرتقال
مواد لازم:
2 فنجان سبزی مخلوط
چند برگ جعفری
1 عدد تربچه
1 عدد گوجه فرنگی متوسط
نصف یک پرتقال پوست کنده
2 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان خرد شده
طرز تهیه:
سبزی مخلوط را در کاسه ای ریخته
http://uc-njavan.ir/images/cghihuq8aaxamguq4o7d.jpg
جعفری را ریز ریز کنید و به سبزی مخلوط اضافه کنید
http://uc-njavan.ir/images/yruwj4pp44yexn5vehx.jpghttp://uc-njavan.ir/images/v0wctarzi4dvswmc8l3y.jpg
تربچه ها را به صورت نازک مطابق تصویر خرد کنید
http://uc-njavan.ir/images/joyzsdj1a9cf2pmg1zfz.jpg http://uc-njavan.ir/images/iniam19ffsttdwl975u9.jpg
سپس تربچه ها را به مواد درون کاسه اضافه کنید
http://uc-njavan.ir/images/yxfpoje95lyfv0ujo.jpg
گوجه ها را خرد کنید و به مواد اضافه کنیدhttp://uc-njavan.ir/images/u8wmwf0bxqsqyjwnegt.jpghttp://uc-njavan.ir/images/w1tuk2tw9ujqbgzdid7.jpg
پرتقال را مطابق شکل برش دهید و درون کاسه بریزید
http://uc-njavan.ir/images/it1vkm8ejaj7gmnjf0j.jpg http://uc-njavan.ir/images/cvkyx4k6s4bm8z954cyf.jpg
http://uc-njavan.ir/images/kn70soreg2x35vzmg4w7.jpg
روی مواد پنیر پارمسان بریزید و میل کنید
http://uc-njavan.ir/images/n6s2ms448l7vnpdir55n.jpg
http://uc-njavan.ir/images/nsbi1k1i9to96u8oshyz.jpg
[golrooz]نوش جان[golrooz]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.