توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی کلاس اشپزی
مهشاد ولی
12th August 2014, 02:02 AM
سلام
مدتهاست که کنار مادربزرگم هستم و اشپزی بلد شدم به همراه یکسری نکته ریز
از اونجا که خانوم ها اشپزیاشون تو این دوره و زمونه خیلی خوبه یکیش خواهر خودم[khande]میخوام بهتون یاد بدم درنتیجه هر چیز میخواید یاد بگیرید یا سوال دلرید بگید تا بگم..............
مهشاد ولی
12th August 2014, 02:04 PM
خب میبینم تعداد علاقمندان به اشپزی زیاد هست[khande]
من میخوام از پایه شروع کنم که ماهر بشید
انتخاب کنید دستور پخت کدوم رو میخواین
1.سیب زمینی سرخ کرده
2.تخم مرغ
3.املت
4.سوسیس
5.الویه
6.اب دوغ خیار
مهشاد ولی
12th August 2014, 06:30 PM
سلام
گفتن الویه
وسایل مورد نیاز برای8 نفر
.8 عدد سیب زمینی
6 عدد تخم مرغ به حرف اطرافیان هم راجع به بودار شدن الویتون گوش نکنید
ابلیمو
نمک
فلفل
1عدد گوجه
سینه ی مرغ پاک شده
سوسیس یا کالباس
سس سفید
خیار شور
چیپس
ابتدا سیب زمینی را با اسکاچ میشوییم تا گلاش خوب پاک بشه بعد دو قاشق ابلیمو در قابلمه ی پر از اب ریخته و به همراه تخم مرغ ها اب پز میکنیم بجای ایلیمو میتوان از سرکه و ایغوره هم استفاده کرد تا قابلمه ی شما سیاه نشود
بعد از ان چنگالی را برداشته و در سیب زمینی فرو میکنیم اگر به راحتی فرو رفت یعنی پخته وگرنه بگذارید همینطور بپزد
تخم مرغ ها هم در صورتی پخته اند که روی اب بایستد یا در ظرفی براحتی دور خودش بچرخد
سیب زمینی ها را پوست کنده و با رنده ی درشت رنده میکنیم به هیچ وجه از چرخ گوشت و همزن برای اینکار استفاده نکنید چون تیغه هایشان کند میشود
برای پوست کندن تخم مرغ هم به تمام پوسته ضربه زده و پوست کندن را از سمتی که انحنایش کمتر است و در ان قسمت پوکی احساس میشود شروع میکنیم سپس با رنده ریز رنده میکنیم
خیار شورها را از بالا به 4 بخش تقسیم و هر بخش را بصورت کاملا ریز میکنیم و به تخم مرغ و سیب زمینی اضافه میکنیم
به اندازه ی یک مشت نمک اضافه میکنیم
و به اندازه ی نوک قاشق چایخوری فلفل
نصف لیوان ابلیمو میریزیم
و سس هم به حدی میریزیم که کاملا مزه ی سیب زمینی را بگیرد و چسبندگی سیب زمینی از بین برود
مرغ را هم کاملا ریز شده اضافه میکنیم یک عدد سینه کافیست
دو ورقه کالباس را رنده ریز میکنیم
یک عدد سوسیس هم رنده ی ریز میکنیم
اگر دوست دارید هویج و نخود فرنگی هم اضافه کنید اما خیلی کم چون نخود فرنگی تلخی ایجاد میکنه و هویج هم زیاد نارنجی میکنه منکه نمیریزم
همه را با دستکش هم میزنیم اگر سس یا نمک یا ابلیمو کم بود اضافه میکنیم
سپس در ظرفی ان را گرد کرده و رویش سس میریزیم و در یخچال بمدت 5 ساعت میگذاریم تا سس به خوردش بره
10 دقیقه قبل مصرف دو حلقه ی خیار شور را جای چشم میگذاریم نوک هویج را جای دماغ و یک گوجه به شکل لبخند جای دهن و چیپس ها ی گرد را اطراف گردی الویه میچینیم تا شبیه خورشید شود
خوش باشید.......
تا برنامه ی بعد خدانگهدار
ماری مریم
12th August 2014, 08:57 PM
سلام
گفتن الویه
وسایل مورد نیاز برای8 نفر
.8 عدد سیب زمینی
6 عدد تخم مرغ به حرف اطرافیان هم راجع به بودار شدن الویتون گوش نکنید
ابلیمو
نمک
فلفل
1عدد گوجه
سینه ی مرغ پاک شده
سوسیس یا کالباس
سس سفید
خیار شور
چیپس
ابتدا سیب زمینی را با اسکاچ میشوییم تا گلاش خوب پاک بشه بعد دو قاشق ابلیمو در قابلمه ی پر از اب ریخته و به همراه تخم مرغ ها اب پز میکنیم بجای ایلیمو میتوان از سرکه و ایغوره هم استفاده کرد تا قابلمه ی شما سیاه نشود
بعد از ان چنگالی را برداشته و در سیب زمینی فرو میکنیم اگر به راحتی فرو رفت یعنی پخته وگرنه بگذارید همینطور بپزد
تخم مرغ ها هم در صورتی پخته اند که روی اب بایستد یا در ظرفی براحتی دور خودش بچرخد
سیب زمینی ها را پوست کنده و با رنده ی درشت رنده میکنیم به هیچ وجه از چرخ گوشت و همزن برای اینکار استفاده نکنید چون تیغه هایشان کند میشود
برای پوست کندن تخم مرغ هم به تمام پوسته ضربه زده و پوست کندن را از سمتی که انحنایش کمتر است و در ان قسمت پوکی احساس میشود شروع میکنیم سپس با رنده ریز رنده میکنیم
خیار شورها را از بالا به 4 بخش تقسیم و هر بخش را بصورت کاملا ریز میکنیم و به تخم مرغ و سیب زمینی اضافه میکنیم
به اندازه ی یک مشت نمک اضافه میکنیم
و به اندازه ی نوک قاشق چایخوری فلفل
نصف لیوان ابلیمو میریزیم
و سس هم به حدی میریزیم که کاملا مزه ی سیب زمینی را بگیرد و چسبندگی سیب زمینی از بین برود
مرغ را هم کاملا ریز شده اضافه میکنیم یک عدد سینه کافیست
دو ورقه کالباس را رنده ریز میکنیم
یک عدد سوسیس هم رنده ی ریز میکنیم
اگر دوست دارید هویج و نخود فرنگی هم اضافه کنید اما خیلی کم چون نخود فرنگی تلخی ایجاد میکنه و هویج هم زیاد نارنجی میکنه منکه نمیریزم
همه را با دستکش هم میزنیم اگر سس یا نمک یا ابلیمو کم بود اضافه میکنیم
سپس در ظرفی ان را گرد کرده و رویش سس میریزیم و در یخچال بمدت 5 ساعت میگذاریم تا سس به خوردش بره
10 دقیقه قبل مصرف دو حلقه ی خیار شور را جای چشم میگذاریم نوک هویج را جای دماغ و یک گوجه به شکل لبخند جای دهن و چیپس ها ی گرد را اطراف گردی الویه میچینیم تا شبیه خورشید شود
خوش باشید.......
تا برنامه ی بعد خدانگهدار
سلام
ممنون مهشاد جان عالی بود به نکته های ریز خانه داری هم اشاره کردی[cheshmak]
برای دفعه بعد طرز تهیه آب دوغ خیار رو آموزش بده که الان فصلشه
saamaaneh
12th August 2014, 09:09 PM
میشه از خیــــــــــــــــــلی پایه؛ یعنی همون تخم مرغ شروع کنی+ تمام نکات ریزش[sootzadan][nishkhand]
مهشاد ولی
12th August 2014, 09:41 PM
طرز تهیه ی اب دوغ خیار
مقدار یک کاسه ماست بهتره ماست رو خودتون درست کنید اگه بلد نیستیدم بگید تا بگم در ضمن ماست سون و بیرونم نباید مایه اش باشه
مقداری گردو
مقداری کشمش پلویی
خیار
نعناع خشک شده
نمک
فلفل
اب
ابتدا یک کاسه ماست که بهتره ابدار باشه رو با اب مخلوط میکنیم که حالت دوغ بگیره اما از دوغ یکم سفت تر
بعد خیار ها رو پوست میکنی و این جا بجای 4 قسمت خیار ها را 6 برش میکنه چون باید ریزتر باشه
کشمش ها رو هم دمشو میگیری و برای دم گیریشون باید بذارید توی فریزر و درجه فریزر رو زیاد کنید و بعد بریزید توی کیسه و درش رو ببندید و با گوشت کوب بزنید روش بعد دماش کاملا جدا میشه که با غلت دادن تو یه ابکش دماش میریزه بیرون
گردوی درسته رو از وسط بکنید هر قسمت رو از وسط بکنید دوباره از وسط بکنید که هر گردوی درسته بشه8 قسمت
بعد نعناع به اندازه ی یک مشت بریزید توی اب و ماست و خیار و کشمش
بهد نمک یک قاشق غذاخوری و فلفل نصف قاشق چایخوری بریزید و هم بزنید یکم بچشید اگه چیزی کم داشت اضافه کنید
میتونید یکخرده نعناع بریزید روش و یک سبزی تازه ترجیحا نعناع سالم کنار کاسه قرار بدیداینم تزیینش
نون رو هم بذازید خشک بشه خصوصا نونهای محلی بعد به تکه های مربع تقسیم کرده و در ظرف دیگری کنار کاسه بگذارید یک نعناع تازه هم وسط نان ها بذارید هم برای عطر و هم برای زیبایی
نوش جان
مهشاد ولی
12th August 2014, 09:53 PM
تخم مرغ
یک عدد تخم مرع
کره
روغن
نمک
فلفل
سیر
ابتدا یک ماهیتابه برداشته و بدون روغن ان را داغ میکنیم
سپس مقدار اندکی رو غن به اندازه ای که فقط کف ماهیتابه روغنی شود روغن ریخته و بلافاصله به اندازهی یک قاشق چایخوری سرپر کره داخل ماهیتابه میریزیم اگه نداشتید همون روغن بریزید بعد سیر رو که از قبل با رنده ی ریز رنده کردید توجه بشه به ازای هر یک تخم مرغ یک عدد سیر کوچک داخل ماهیتابه میریزیم
اگر تخم مرغ عسلی دوست داریدتخم مرغ را پس از شکاندن همانطور به حال خود میگذاریم و نصف قاشق چایخوری در تمام ظرف روی تخم مرغ گذاشته و در ظرف را میبندیم یا اگر ماهیتابه در نداشت یک در بگذارید
اگر عسلی دوست ندارید هم بزنید و با نمک و نوک قاشق فلفل هم بزنیم بعد یک عدد ریحان سبز و یک عدد بنفش کنار هم و در کنار ظرف میگذاریم تا تزیین شود
توجه کنید کره باعث خوشمزه شدن میشود
سیر باعث از بین بردن بوی کره
بعد با یک کاسه ماست و نعناع میتوانید میل فرمایید
نوش جان
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.