توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دوستان خلاق ، لطف كنيد ايده بديد !
125323258
10th August 2014, 03:40 PM
من اگه بخوام سيم لحيمي با قطر مثلا نيم سانت يا يك سانت به بالا داشته باشم بنظرتون چيكار كنم؟چند وقت پيش دادم واسم يه قالب ساختند.قالب دو تيكه بود و تهش بسته .دور قالب رو با بست شير هاي آب محكم كردم كه دوتكه قالب از هم جدا نشه.بعد قالب رو روي اجاق گذاشتم و سيم لحيم رو تيكه تيكه كردم انداختم توش!!!!بخيال اينكه سيم لحيم توي قالب شكل ميگيره!اما وقتي قالب سرد شد ديدم اصلا سيم لحيم آب شده و لحيم رفته بين دو ديكه قالب و اصلا دو تكه قالب كاملا بهم جوش خورده [negaran]
هيچي ديگه حالا نميدونم كجاي كار ايراد داشت.شايدم قالب زيادي داغ شده بوده و باعث شده بوده كه سيم لحيم خيلي رقيق بشه كه از منفذش بزنه بيرون!حالا شما دوستان فكر بهتري دارين؟؟
arisff
14th August 2014, 10:37 AM
حالا چرا قالب دو تیکه ساختی خب یک تکه ولی با عمق بیشتر میساختی که منفذی نداشته باشه !؟! و با گرم و سرد کردن یا چرب کردن دیواره قالب ، قطعه شکل گرفته رو بیرون میکشیدی. نمیدونم شایدم نمیشه لابد؟!
125323258
16th August 2014, 03:18 PM
اصلا يك ذره هم شكل نگرفت!!گلي سيم لحيم توش ريختم ولي انگار بخار ميشد!!چون هيچي توش نموند!!! [narahat]
نو آور
16th August 2014, 04:34 PM
من اگه جای شما بودم، تعداد زیادی از قطعات سیم لحیم معمولی را به صورت موازی و به طول دلخواه، کنار هم قرار می دادم و همانند یک سیم مسی نمره 50 نوزده لا به هم می بافتم. طبق اصول؛ همون کارآئی رو داره ولی بدون نیاز به هیچ گونه عملیات ذوب و ریخته گری.
125323258
17th August 2014, 11:44 PM
اتفاقا به فكر خودم رسيد اين كارو بكنم!اما بعيد ميدونم براي كاري كه ميخوام انجام بدم ج بده!!!
احمدرضا234
9th November 2014, 05:08 PM
سلام از یه قالب شیشه ای استفاده کن اگه بازم نشد یه سیم نازک مسی بزار وسط قالبت. مثلا میتونی یه لوله خودکار را تهشا ببندی و بزاریش تو آب سرد بطوریکه سرش که بازه بیرون از آب باشه اونموقع مذابتا بریزی داخلش.
حسین متقی
19th December 2014, 02:39 AM
من اگه بخوام سيم لحيمي با قطر مثلا نيم سانت يا يك سانت به بالا داشته باشم بنظرتون چيكار كنم؟چند وقت پيش دادم واسم يه قالب ساختند.قالب دو تيكه بود و تهش بسته .دور قالب رو با بست شير هاي آب محكم كردم كه دوتكه قالب از هم جدا نشه.بعد قالب رو روي اجاق گذاشتم و سيم لحيم رو تيكه تيكه كردم انداختم توش!!!!بخيال اينكه سيم لحيم توي قالب شكل ميگيره!اما وقتي قالب سرد شد ديدم اصلا سيم لحيم آب شده و لحيم رفته بين دو ديكه قالب و اصلا دو تكه قالب كاملا بهم جوش خورده [negaran]
هيچي ديگه حالا نميدونم كجاي كار ايراد داشت.شايدم قالب زيادي داغ شده بوده و باعث شده بوده كه سيم لحيم خيلي رقيق بشه كه از منفذش بزنه بيرون!حالا شما دوستان فكر بهتري دارين؟؟
شما با استفاده از سیم لحیم و بافت با ضخامت دلخواهتون برسید
بعد با هیتر بهش کم کم حرارت بدین رو 200 درجه خودش تبدیل میشه به چیزی که میخواین
میتونین از حمام قلع هم استفاده کنید
a.reza0101
16th January 2015, 09:46 PM
سلام
شاید بتونی یه قالب آلومینیومی با قطر چند میلی متر بسازی - به طوری که بشه پارش کرد - بعد سیم لحیم ذوب شده رو توش بریزی توش فقط دماش نباید خیلی زیاد باشه که قالب رو سوراخ کنه
بعد از اینکه سرد و جامد شد قالب رو با یه وسیله ای از سیم لحیم جدا کنی
فقط قالبش یکبار مصرفه[nishkhand]
hossyn.koala
17th January 2015, 01:07 AM
اندازشو نميدونم ك جقدرميخواي أنتن گيربياراز سمساري انتن معمولي ن أنتن هايي ك مخابراتي هستش و كلفت و دهنت ١ سانتي ديدم هستش هيتر بذار رو زيادقلع اب كن بريز توش و بهمين شكل توشو قبل از كار جرب كن با روغن لهيم ك راحت خارج بشه با تقه زدن ايمني كار يادت نره يا علي
- - - به روز رسانی شده - - -
اندازشو نميدونم ك جقدرميخواي أنتن گيربياراز سمساري انتن معمولي ن أنتن هايي ك مخابراتي هستش و كلفت و دهنه ١ سانتي ديدم هستش هيتر بذار رو زيادقلع اب كن بريز توش و بهمين شكل توشو قبل از كار جرب كن با روغن لهيم ك راحت خارج بشه با تقه زدن ايمني كار يادت نره يا علي
hossyn.koala
17th January 2015, 01:09 AM
از اين أنتن تلسكوپي ها
mojtaba1141
28th January 2016, 12:13 PM
سلام
من اینکارو زیاد کردم حتی باهاش کلی تیر برای تفنگ بادی قالب گیری کردم!!!!!!!
روش کار من این بود که اول با قاشق یا یه کاسه استیل کوچیک سرب و لحیم رو روی گاز ذوب میکردم بعدش با دریل تو یه اجر یه حفره به قطر مته درل سوراخ میکردم و سرب داغو میریختم تو حفره بهدش درست میشد[nishkhand]
البته بنظر من بهتره بجای اجر یکم گل نرم درست کنید و از اون بعنوان قالب استفاده کنید
ابراهیم ناظمی
9th February 2016, 12:17 AM
سلام دوست عزیز
فک کنم من و شما یک ایده و فکر رو باهم دنبال میکردیم!!!! البته من اینکارو زمان 16-17 سالگی انجام میدادم
من یه کاری شبیه این کار میکردم ولی با حجم بیشتر و تولید بیشتر , و کمی خطرناکتر!!!!!!!!!!
من اول داخل یه ظرف تقریبا نیم کیلو ( حالا به اندازه مورد نیاز خودم ) سرب رو حرارت میدادم تا ذوب و حالت مایع پیدا کنه ( از حالت گداخته بودن و مایع بودن سرب و نگاه کردن به اون لذت میبردم ) بعد قبلش میگرفتم رو گل و خاک یه قالب آچار درست میکردم ( اول آچار مثلا 10 رو گل فشار میدادم تا قالب آچار روی گل نقش ببنده ) بعد ظزف سرب مایع رو خالی میکردم داخل قالب ؛ بعدش صبر میکردم تا سرب قشنگ سرد شه ؛ بعد آچار رو از داخل قالب در میاوردم
واقعا الان که فک میکنم بیخودی نیس بهم میگن نخبه.................
ابراهیم ناظمی
9th February 2016, 12:27 AM
البته ایده ها و نظرات زیادی در ذهن دارم, دو مورد رو به نخبگان ارائه دادم, ولی متاسفانه استقبال نشد, دو طرح به سازمان انرژی اتمی دادم که خیلی حساس بودن ( طرح اکتشافی عناصر و مواد اولیه سازمان و دیگری دفن زباله های اتمی در خاک بدون آسیب به محیط زیست) و خیلی نظرات و طرح های دیگر , آخرین طرح هم یک هفته پیش بود که استفاده از مهندسی معکوس از یک پهباد عربی که دیدم بود برا استفاده از مطالعات زمین شناسی که اینم باید تو ذهن خودم دفنش کنم , متاسفانه!!!!
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.