*مینا*
4th August 2009, 02:57 PM
http://taknaz.ir/user_files/image/1/67.jpg
خبرها نمیگویند میوهها و سبزیها برای شما خوب هستند، بلكه میگویند میوهها و سبزیها خیلی برای شما خوب هستند. آنها میتوانند ضامن سلامت شما باشند .
آخرین تحقیقات دانشمندان حاكی است كه غذاهای گیاهی سرشار از هدایایی است كه میتوانند دشمن انواع بیماریهای مزمن باشند.گروه بزرگی از تركیبات گیاهی كه در انواع سبزیها از سیر گرفته تا كلم و برگهای سبز چای وجود دارند، میتوانند با جلوگیری از تخریب سلولی با انواع بیماریها مبارزه كنند.
همچنین مشخص شده است یك رژیم غذایی پرفیبر میتواند كمكی باشد به كاهش خطر بیماریهای قلبی، فشارخون بالا، چاقی، دیابت و سرطان.
پس چرا ما از خوردن برخی سبزیها امتناع میورزیم؟ برای رفع این معضل، باید سعی كنید روشهایی بیابید كه غذاهای گیاهی را برای شما به غذایی لذیذ تبدیل كنند.
دوست ندارید یك بشقاب پر از بامیه یا كلم بروكلی روبهروی شما باشد؟ مجبور نیستید سعی كنید به تنوع روی آورید و سبزیهای مختلف را در سالادها، سوپها و سس ماكارونی و غذاهای مختلف دیگر بگنجانید. گرچه تازهخوری بهترین كار است، اما اگر میوه و سبزی تازه در دست نداشتید، میتوانید از انواع كنسروی و یا منجمد آنها استفاده كنید. یك سیب در هر روز، یك منبع انرژی آن هم از نوع طبیعی است.
از آنجا كه میوهها بسیار متنوع هستند، میتوانید از انواع طعمها و مزههای میوههای مختلف لذت ببرید. سعی كنید به روشهای جدیدی برای افزودن میوه به خوراكیهای روزمرهتان بیندیشید.
هر روز صبح را با یك نوع میوه از قبیل موز یا میوههای ریز آغاز كنید؛ هلو، گلابی یا خربزه و هندوانه را به وعده غذایی ظهر خود بیفزایید و میوههای تازه یا خشك را به عنوان شیرینی و تنقلات و میان وعده برگزینید.
ماجراجو باشید. نترسید و انواع میوه و سبزیها را در انواع غذاها امتحان كنید، تا در نهایت به طعم دلخواه خود دست یابید. باید ذائقه خود را از حالت كنونی تغییر دهید و آن را با دیگر طعمها آشنا كنید. سیبزمینی شاید جزو یكی از محبوبترین غذاها باشد. چربی كمی دارد و كربوهیدرات بالا كه تقریبا بسرعت در بدنمان تبدیل به قند میشود. سعی كنید روز خود را با یك لیوان آب میوه شروع كنید، تا صبحی سالم داشته باشید. اگرچه باید به خاطر داشته باشیم، آب میوه كالری بیشتر و فیبر كمتری نسبت به میوه تازه دارد، اما باز هم به عنوان یكی از 5 بخش توصیه شده میوه و سبزیهای روزانه به شمار میآید.
محققان معتقدند، فلاوونوئیدها ما را در برابر سرطان حفاظت میكنند. ایندولها هم كه نوعی دیگر از فیتوكمیكالها هستند در خانواده كلمها به وفور یافت میشوند و ما را از انواع امراض مزمن محافظت میكنند.بتاكاروتنها كه شناختهشدهترین كاروتنوئیدها هستند، به هویج و دیگر سبزیها و میوهها، رنگهای نارنجی، قرمز و زرد میدهند و در بدن ما به ویتامین A تبدیل میشوند.لیكوپن نیز كه در گوجهفرنگی وجود دارد، ما را از بیماریهای آب مروارید، سرطان، بیماریهای قلبی عروقی و بیماریهای چشمی حفاظت میكند. این هم دلیلی مهم برای لزوم مصرف غذاهای رنگی (البته از نوع طبیعی).
این دسته از مواد جزو استروژنهای گیاهی هستند و به نظر میرسد اثراتی مشابه استروژن داشته باشند. فواید آنها شامل موارد زیر است: كاهش چربی خون و كاهش خطر سرطانهای وابسته به هورمون؛ مانند سرطانهای سینه، تخمدان، پروستات و سرطان رحم.
فیبر محلول كه در آب به حالت نامحلول و چسبناك درمیآید؛ گوارش غذا را آهسته میكند و به شكم احساس پر بودن بیشتری میبخشد. میتوان آنها را در سیب، مركبات و هویج یافت.
فیبر نامحلول هم سرعت رد شدن غذا را از رودهها افزایش میدهد و در سبوس گندم، سبزیها و تمامی دانهها یافت میشود.
تکناز
خبرها نمیگویند میوهها و سبزیها برای شما خوب هستند، بلكه میگویند میوهها و سبزیها خیلی برای شما خوب هستند. آنها میتوانند ضامن سلامت شما باشند .
آخرین تحقیقات دانشمندان حاكی است كه غذاهای گیاهی سرشار از هدایایی است كه میتوانند دشمن انواع بیماریهای مزمن باشند.گروه بزرگی از تركیبات گیاهی كه در انواع سبزیها از سیر گرفته تا كلم و برگهای سبز چای وجود دارند، میتوانند با جلوگیری از تخریب سلولی با انواع بیماریها مبارزه كنند.
همچنین مشخص شده است یك رژیم غذایی پرفیبر میتواند كمكی باشد به كاهش خطر بیماریهای قلبی، فشارخون بالا، چاقی، دیابت و سرطان.
پس چرا ما از خوردن برخی سبزیها امتناع میورزیم؟ برای رفع این معضل، باید سعی كنید روشهایی بیابید كه غذاهای گیاهی را برای شما به غذایی لذیذ تبدیل كنند.
دوست ندارید یك بشقاب پر از بامیه یا كلم بروكلی روبهروی شما باشد؟ مجبور نیستید سعی كنید به تنوع روی آورید و سبزیهای مختلف را در سالادها، سوپها و سس ماكارونی و غذاهای مختلف دیگر بگنجانید. گرچه تازهخوری بهترین كار است، اما اگر میوه و سبزی تازه در دست نداشتید، میتوانید از انواع كنسروی و یا منجمد آنها استفاده كنید. یك سیب در هر روز، یك منبع انرژی آن هم از نوع طبیعی است.
از آنجا كه میوهها بسیار متنوع هستند، میتوانید از انواع طعمها و مزههای میوههای مختلف لذت ببرید. سعی كنید به روشهای جدیدی برای افزودن میوه به خوراكیهای روزمرهتان بیندیشید.
هر روز صبح را با یك نوع میوه از قبیل موز یا میوههای ریز آغاز كنید؛ هلو، گلابی یا خربزه و هندوانه را به وعده غذایی ظهر خود بیفزایید و میوههای تازه یا خشك را به عنوان شیرینی و تنقلات و میان وعده برگزینید.
ماجراجو باشید. نترسید و انواع میوه و سبزیها را در انواع غذاها امتحان كنید، تا در نهایت به طعم دلخواه خود دست یابید. باید ذائقه خود را از حالت كنونی تغییر دهید و آن را با دیگر طعمها آشنا كنید. سیبزمینی شاید جزو یكی از محبوبترین غذاها باشد. چربی كمی دارد و كربوهیدرات بالا كه تقریبا بسرعت در بدنمان تبدیل به قند میشود. سعی كنید روز خود را با یك لیوان آب میوه شروع كنید، تا صبحی سالم داشته باشید. اگرچه باید به خاطر داشته باشیم، آب میوه كالری بیشتر و فیبر كمتری نسبت به میوه تازه دارد، اما باز هم به عنوان یكی از 5 بخش توصیه شده میوه و سبزیهای روزانه به شمار میآید.
محققان معتقدند، فلاوونوئیدها ما را در برابر سرطان حفاظت میكنند. ایندولها هم كه نوعی دیگر از فیتوكمیكالها هستند در خانواده كلمها به وفور یافت میشوند و ما را از انواع امراض مزمن محافظت میكنند.بتاكاروتنها كه شناختهشدهترین كاروتنوئیدها هستند، به هویج و دیگر سبزیها و میوهها، رنگهای نارنجی، قرمز و زرد میدهند و در بدن ما به ویتامین A تبدیل میشوند.لیكوپن نیز كه در گوجهفرنگی وجود دارد، ما را از بیماریهای آب مروارید، سرطان، بیماریهای قلبی عروقی و بیماریهای چشمی حفاظت میكند. این هم دلیلی مهم برای لزوم مصرف غذاهای رنگی (البته از نوع طبیعی).
این دسته از مواد جزو استروژنهای گیاهی هستند و به نظر میرسد اثراتی مشابه استروژن داشته باشند. فواید آنها شامل موارد زیر است: كاهش چربی خون و كاهش خطر سرطانهای وابسته به هورمون؛ مانند سرطانهای سینه، تخمدان، پروستات و سرطان رحم.
فیبر محلول كه در آب به حالت نامحلول و چسبناك درمیآید؛ گوارش غذا را آهسته میكند و به شكم احساس پر بودن بیشتری میبخشد. میتوان آنها را در سیب، مركبات و هویج یافت.
فیبر نامحلول هم سرعت رد شدن غذا را از رودهها افزایش میدهد و در سبوس گندم، سبزیها و تمامی دانهها یافت میشود.
تکناز