PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تبدیل حرارت به الکترسیته

abbas.isfahan
7th August 2014, 01:37 PM
با سلام ....من از پست هایی که اینجا بود و نیاز روز این طرح به ذهنم رسید که اگه ما بتونیم حرارت رو به الکتریسیته تبدیل کنیم و بعد ذخیرش کنیم در خیلی از وسایل ما کاربرد داره ...لطفا اگه میشه راهنمایی کنید نظر شما برای انجام این کار چیه و چه روش هایی وجود داره ...ممنون

AaZaAdeh
7th August 2014, 01:56 PM
با سلام ....من از پست هایی که اینجا بود و نیاز روز این طرح به ذهنم رسید که اگه ما بتونیم حرارت رو به الکتریسیته تبدیل کنیم و بعد ذخیرش کنیم در خیلی از وسایل ما کاربرد داره ...لطفا اگه میشه راهنمایی کنید نظر شما برای انجام این کار چیه و چه روش هایی وجود داره ...ممنون
سلام
راستش من واسه یه موضوع قرار بود روش کار کنم، سرچایی زدم که اینکار داره انجام میشه البته اینجا نه خاااارج از کشور...و روند کارم هنوز اعلام نمیشه چون روی قطعات ریز الکتریکی و موارد خاص تست شده و خودشونم گسترشو یه انقلاب میدونن که همینجورم هست...

امکانش ولی دور از انتظار نیست...خیلی جای کار داره...

ab.bb
7th August 2014, 02:49 PM
برای تبدیل حرارت به الکتریسیته دو تا راه وجود داره
1. استفاده از موتور حرارتی+ ژنراتور الکتریکی
2.مواد ترموالکتریک

نو آور
7th August 2014, 04:37 PM
در تمامی نیروگاههای بخار، به نحوی نیروی حرارتی به الکتریسیته تبدیل می شود.
در مورد ذخیره انرژی حرارتی هم مثلا می توان از نمک مذاب استفاده کرد که ارزان و غیر سمی است.
البته فن آوریهای دارای صرفه برای ذخیره طولانی مدت توانهای زیاد خود الکتریسیته چندان متعدد نیستند و بهترین آنها همان روشهای ذخیره الکتروشیمیائی است که البته کاربرد محدودی دارند.

hossien
7th August 2014, 06:47 PM

سلام
اگر از گرمای هدر رفته بخواهید مواد ترموالکتریک می تونید استفاده کنید در حال حاضر با نقشه فناوری آن از سال 2015 فراگیرتر می شود و در حال حاضر اختراعات کمی به این سمت میل کرده است.

hossien
7th August 2014, 06:48 PM
در ضمن پایان نامه خودم هم در این زمینه بوده .
بهبود راندمان میکروژنراتورهای ترموالکتریک با فناوری نانو
سوالی بود در خدمتم

abbas.isfahan
11th August 2014, 01:51 PM
ممنون از همه دوستانی که زحمت کشیدن و پاسخ دادن و علمشون رو در اختیار بنده قرار دادن ممنون .....میشه ه راهنمایی کنید بهترین روش برای این کار چیه ؟؟خب یه طرح دارم که حدود 500 درجه دماست و یه طرح دیگه 100 درجه ....البته خوب تو دمای بالا انتظار از تولید برق هم بیشتره و باید کار بزرگتری انجام بده ......کدوم یکی از این روش ها که گفتید بیشترین راندمان رو داره به خصوص تو دمای 500 درجه ...ممنون

ab.bb
11th August 2014, 08:13 PM
ممنون از همه دوستانی که زحمت کشیدن و پاسخ دادن و علمشون رو در اختیار بنده قرار دادن ممنون .....میشه ه راهنمایی کنید بهترین روش برای این کار چیه ؟؟خب یه طرح دارم که حدود 500 درجه دماست و یه طرح دیگه 100 درجه ....البته خوب تو دمای بالا انتظار از تولید برق هم بیشتره و باید کار بزرگتری انجام بده ......کدوم یکی از این روش ها که گفتید بیشترین راندمان رو داره به خصوص تو دمای 500 درجه ...ممنون
با توجه به قانون دوم ترمودینامیک هرچقدر انرژی حرارتی در دمای بالاتری ذخیره شده باشه؛ مقدار بیشتری از اون رو میشه به کار مفید تبدیل کرد. در نتیجه اون طرحی که حرارت 500 درجه داره؛ منبع مناسبتری برای تامین انرژی هست.
بین دو روشی که گفتم؛ موتور حرارتی+ژنراتور الکتریکی بازدهی بالاتری داره.اما باید بررسی کنید؛این طرح توجیه اقتصادی داره یا خیر.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد