PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اختصاصی نخبگان آرشیو طرز تهیه سوپ های بین المللی



yas-90
5th August 2014, 05:54 PM
سلام[golrooz]

در این تاپیک سوپ ها، همراه با تصویر و مرحله به مرحله توضیح داده میشه

فهرست هم در همین پست قرار میگیره


سوپ پیاز (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?212949-%D8%A2%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%88-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%B3%D9%88%D9%BE-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%84%D9%84%DB%8C&p=599135&viewfull=1#post599135)

سوپ نخود سبز و نعناع (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?212949-%D8%A2%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%88-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%B3%D9%88%D9%BE-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%84%D9%84%DB%8C&p=599137&viewfull=1#post599137)

سوپ لوبیا قرمز و فلفل دلمه ای (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?212949-%D8%A2%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%88-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%B3%D9%88%D9%BE-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%84%D9%84%DB%8C&p=599147&viewfull=1#post599147)

سوپ ماهی (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?212949-%D8%A2%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%88-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%B3%D9%88%D9%BE-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%84%D9%84%DB%8C&p=599180&viewfull=1#post599180)

سوپ ذرت (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?212949-%D8%A2%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%88-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%B3%D9%88%D9%BE-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%84%D9%84%DB%8C&p=599384&viewfull=1#post599384)

سوپ غلیظ سبزی و لوبیا و ماکارونی (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?212949-%D8%A2%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%88-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%B3%D9%88%D9%BE-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%84%D9%84%DB%8C&p=599812&viewfull=1#post599812)

سوپ مارچوبه و لوبیا سبز (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?212949-%D8%A2%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%88-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%B3%D9%88%D9%BE-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%84%D9%84%DB%8C&p=600380&viewfull=1#post600380)

سوپ بُرش ساده (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?212949-%D8%A2%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%88-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%B3%D9%88%D9%BE-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%84%D9%84%DB%8C&p=600385&viewfull=1#post600385)

سوپ خامه و مارچوبه (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?212949-%D8%A2%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%88-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%B3%D9%88%D9%BE-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%84%D9%84%DB%8C&p=600392&viewfull=1#post600392)

yas-90
5th August 2014, 06:24 PM
سوپ پیاز ( معروف به سوپ پیاز فرانسوی)

مواد لازم

3 پیاز متوسط

1/4 فنجان روغن زیتون

3 فنجان آب مرغ کم نمک یا عصاوره مرغ کوچک

1 قاشق چایخوری نمک( به دلخواه)

6 برش نان باگت فرانسوی یا یک نان باگت ساده ک هبا ضخامت 1.5 سانتی برش زده اید

120 گرم یا 4 اونس پنیر چدار یا پنیر سوئیسی(سوراخ سوراخ)....میتونید از پنیر پارمیسان هم استفاده کنید




طرز تهیه:

هر دو طرف پیاز(سر و ته) پیاز را ببرید

http://uc-njavan.ir/images/acrr3s13wb1bem1u0q1v.jpg




پوست پیاز را بگیرید

http://uc-njavan.ir/images/itkdquijt52uj6hi9.jpg
http://uc-njavan.ir/images/6lk283xk9pb00cqm12.jpg



پیاز را به صورت طولی نصف کنید

http://uc-njavan.ir/images/jyg0abaxg0w1yi2w8mzt.jpg





دوباره هر قطعه را به صورت طولی برش دهید

http://uc-njavan.ir/images/6hd5swaqfie9k28ini21.jpg




روغن زیتون را در قابلمه ای متوسط بریزید

http://uc-njavan.ir/images/bcd0j9lazl4ji0l046h.jpg




پیازها را اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/3xuwzszbqdjyhagut42b.jpg




تکه های پیازهای درون قابلمه را با قاشق جدا کنید

http://uc-njavan.ir/images/p252ue728ok94zs43pu.jpg




به مدت 15 تا 20 دقیقه روی حرارت کم تا متوسط قرار دهید تا پیازها طلایی رو به قهوه ای شوند

http://uc-njavan.ir/images/04z6w3q1rb9myhq76lz.jpg



پیازها را به عصاره مرغی که در یک قابلمه در حال جوش آمدن است اضافه کنید(یعنی جداگانه عصاره مرغ را در قابلمه ای جداگانه روی حرارت قرار دهید و بعد از به جوش آمدن پیازهای سرخ شده را اضافه کنید)

http://uc-njavan.ir/images/zeowu1x9eaotysn2hjc.jpg



نمک را اضافه کنید ...... بگذارید 10 دقیقه بپزد

http://uc-njavan.ir/images/ullddscy589qbz26llbl.jpg (http://uc-njavan.ir/)




در همین حال فر را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید....پنیر ها را به صورت قطعات نازک ببرید

http://uc-njavan.ir/images/ivnjmaxi5cwugf66q26p.jpg
http://uc-njavan.ir/images/0enk15xck88wsr10o1tl.jpg



قطعه های نان را درون سینی فر قرار دهید

http://uc-njavan.ir/images/kthyoxh8hmu6d0jbcpz.jpg



روی نان ها قطعات پنیر را قرار دهید و به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ها ذوب شوند و سپس فر را خاموش کرده اما نان ها را از فر خارج نکنید تا گرم بمانند

http://uc-njavan.ir/images/ax8vjugm2k8h2g4c5pk.jpg




سوپ را درون ظرف مورد نظر ریخته و یک تا دو عدد نان باگت های تست شده و پنیری را درون آن قرار دهید و بلافاصله سرو کنید



http://uc-njavan.ir/images/bj4oy0kb2dn1lmz55p.jpg





[golrooz]نوش جان[golrooz]





منبع همه پست ها http://www.cookstepbystep.com

yas-90
5th August 2014, 06:41 PM
سوپ نخود سبز و نعناع



مواد لازم

4 فنجان نخود فرنگی

1 فنجان برگ نعناع تازه

3 فنجان عصاره مرغ

1 قاشق چایخوری نمک

1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه یا سفید





طرز تهیه

برگ نعناع ها را شسته و در مخلوط کن بریزید

http://uc-njavan.ir/images/eflnqempwrthag1lxmiz.jpg


نخود فرنگی ها را اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/i6t1r0i7loa7ez93lpyd.jpg



نمک را اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/wo4rcq3afzgx09v7v0.jpg




عصاره مرغ را اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/xsjgxegvnwtsbvk0heip.jpg



فلفل(سیاه یا سفید به دلخواه ) را اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/ts4e03cz6eqsd218c7z5.jpg



یک دقیقه در مخلوط کن، مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود

http://uc-njavan.ir/images/mma9ntqtv5w0kff0rb9.jpg



مخلوط را در قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط تا زیاد بگذارید تا بجوشد سپس حرارت را کم کنید و یک تا دو دقیقه دیگه اجازه پخت دهید و به طور مداوم هم بزنید

http://uc-njavan.ir/images/lpwgfqdoy6oo2te4pu.jpg



گرم میل کنید


http://uc-njavan.ir/images/sno7c3ulvmuepunn472.jpg






[golrooz]نوش جان[golrooz]

yas-90
5th August 2014, 07:11 PM
سوپ لوبیا قرمز و فلفل دلمه ای


مواد لازم

500 گرم( یا یک پوند) لوبیا قرمز

4 عدد برگ مو

یک قاشق غذاخوری مرزنجوش خشک(اختیاری)

یک قاشق چایخوری نمک (به دلخواه)

4 سیب زمینی متوسط

یک فلفل دلمه ای بزرگ




طرز تهیه


لوبیا ها را از قبل به مدت یک شبانه روز بگذارید تا خیس بخورد .... سپس آنها را درون قابلمه ریخته و روی آنها آب بریزید آنقدر که روی لوبیا ها را بپوشاند. سپس مرزنجوش و برگ مو را اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/dfoyr8cc826hlqho2pjk.jpg
http://uc-njavan.ir/images/n6ar7t60mtdb4t45czc.jpg




در همین حین پوست سیب زمینی ها را بگیرید

http://uc-njavan.ir/images/le2pvppnefwm38mjdbm.jpg



سیب زمینی ها را به صورت طولی دو نیم کنید

http://uc-njavan.ir/images/htqcfe0qlimjg37tik.jpg

http://uc-njavan.ir/images/77l1iewxwt5re790shx.jpg



تکه های سیب زمین را در کنار هم قرار داده و به قطعات بزرگ برش دهید

http://uc-njavan.ir/images/n6v7w3cu00fzhxxvvmdh.jpg
http://uc-njavan.ir/images/6qf5puttsggmy6k6xp2n.jpg
http://uc-njavan.ir/images/fmmqxo88x7kfddnew53d.jpg



فلفل دلمه ای های قرمز را زیر آب سرد بشوئید و سر آن را برش دهید

http://uc-njavan.ir/images/uf0iinxkcv1l5me5lfa.jpg



با چاقو یا با دست مغز فلفل را جدا کنید

http://uc-njavan.ir/images/06hf5cndew04u7jiiq24.jpg



دانه ها و مغز سفید رنگ را جدا کنید

http://uc-njavan.ir/images/553hug6e4is0axmlnom4.jpg



فلفل را به صورت شکل زیر روی پایه قرار داده و از پشت دو نیم کنید

http://uc-njavan.ir/images/3stcop5igpe8uu9j4oi.jpg



و هر قطعه را به دو نیم کرده و همینگونه به صورت طولی برش دهید

http://uc-njavan.ir/images/aspuvjfk6db6wo3e2x.jpg



هر نیم را به یک چهارم برش دهید تا در نهایت قطعاتی نازک و دراز داشته باشید

http://uc-njavan.ir/images/hdw5us5fs4scv7b8xjvc.jpg



سپس قطعات دراز را در کنار هم قرار داده و از عرض برش دهید (یا قطعه قطعه کنید)

http://uc-njavan.ir/images/c6j4uz9z87jmmna87oxv.jpg

http://uc-njavan.ir/images/6l0twjwgzmou08rwwjkx.jpg



سیب زمینی ها را به لوبیاهای در حال پخت که تقریب پخته شده اند اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/o2dkmk39y1ra5byfbo39.jpg


سپس کمی بعد فلفل ها را اضافه کنید و بگذارید بپزد تا وقتی که فلفل ها و سیب زمینی ها پخته و ترد شوند

http://uc-njavan.ir/images/odv7xjskx3rqa25zoll.jpg



در انتها سوپ را در کاسه ریخته و با جعفری تزئین کنید....به صورت گرم میل کنید

http://uc-njavan.ir/images/seh5ldkmlgbj57yk6x.jpg





[golrooz]نوش جان[golrooz]

yas-90
5th August 2014, 08:41 PM
سوپ ماهی


مواد لازم

3 عدد سیب زمینی متوسط

1 و 1/2 فنجان عصاره مرغ

1/2 فنجان خامه غلیظ

1 پیاز کوچ

1 ساقه کرفس

یک فیله ماهی بزرگ یا دو فیله ماهی کوچک

2 غذا خوری آرد ساده

4 قاشق غذا خوری آب

نمک به میزان دلخواه برا طعم دار کردن غذا




طرز تهیه


سیب زمینی ها را به صورت قطعات درشت درآورید

http://uc-njavan.ir/images/lbeo3n541pel7zhdq5sg.jpg



در یک قابلمه متوسط بگذارید تا عصاره مرغ بجوشد و سپس سیب زمینی ها را اضافه کنید و حرارت را روی کم تا متوسط قرار دهید بعد به مدت سه دقیقه درب قابلمه را بگذارید( توجه کنید که درب قابلمه را کامل نگذارید)

http://uc-njavan.ir/images/xsdejh882dhoiq9aie08.jpg



در همین حین ساقه کرفس را قطعه قطعه کنید(به صورتی که در شکل زیر نشان داده شده)

http://uc-njavan.ir/images/tghu8weskrzd2u9fz2cw.jpg



سپس کرفس ها را درون قابلمه بریزید

http://uc-njavan.ir/images/4g5bzgj7ue2uukuorvjm.jpg


پیاز ها را به صورت زیر قطعه قطعه کنید و درون قابلمه بریزید و اجازه دهید 5 دقیقه دیگر بپزد

http://uc-njavan.ir/images/tqfuoo7p0zgold94c1h.jpg



با یک چاقوی تیز فیله ماهی را از وسط به شکل نواری برش دهید

http://uc-njavan.ir/images/iiqi0pcxqig3gxs10z5.jpg

http://uc-njavan.ir/images/zugwqpaz8za6czzvt.jpg



آنگاه تکه های نواری شکل را به تکه های درشت قطعه قطعه کنید

http://uc-njavan.ir/images/4frflhrrkfokstzs9fzb.jpg
http://uc-njavan.ir/images/sig6405sg6x615q1q2dl.jpg



سپس ماهی ها را به مواد درون قابلمه اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/mrmxr96hiwgsgefvvg3.jpg



به مدت سه دقیقه حین پخت گاهی آبگوشت را هم بزنید

http://uc-njavan.ir/images/p3bjijr738m28ll8c5dl.jpg



آرد را در یک کاسه کوچک بریزید

http://uc-njavan.ir/images/vndmt7d935ngzlkcamj.jpg




آب را به آن اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/tg6mom5ki74bd2ktnhtu.jpg (http://uc-njavan.ir/)



با همزن دستی آن را هم بزنید تا یکدست شود

http://uc-njavan.ir/images/nn40davcl6err9tead0.jpg
http://uc-njavan.ir/images/qr3flh4na0yd3ae3kky.jpg



خامه غلیظ را درون قابلمه بریزید

http://uc-njavan.ir/images/v0ds9kjltc9qf783bvb.jpg



مخلوط بدست آمده از آرد و آب را درون قابلمه اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/jcx962oxv19cglwkp25.jpg



بعد از 3-4 دقیقه پخت سوپ تقریبا غلیظ می شود و در همین حین شما اغلب هم بزنید.....یک تکه سیب زمینی رو بچشید اگر پخته شده بود سوپ آماده ست.....گرم میل کنید

http://uc-njavan.ir/images/mpuawk6rj5480mq1gvec.jpg



http://uc-njavan.ir/images/22397o00xyrs0u900d57.jpg





[golrooz]نوش جان[golrooz]

yas-90
6th August 2014, 07:31 PM
سوپ ذرت

مواد لازم:

گوشت گوساله 120 گرم

یک پیاز متوسط

یک هویج متوسط

یک ساقه کرفس

یک قوطی کنسرو ذرت(بدون آب) یا 650 گرم ذرت

3 عدد سیب زمینی متوسط

تقریبا یک لیتر آب مرغ کم نمک

آرد ذرت 1 قاشق غذا خوری

1/4 فنجان آب سرد

1 قاشق چای خوری نمک

1/4 قاشق چای خوری فلفل سفید

خامه 1-2 قاشق غذا خوری که با مقداری شیر رقیق شده است

طرز تهیه


گوشت را به نوارهای باریک تقسیم میکنیم

http://uc-njavan.ir/images/q1vxvuojfdns0mjybne.jpg



سپس نوارها را به قطعات درشت خرد کنید و درون قابلمه ریخته و به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید

http://uc-njavan.ir/images/2vmraki8tmrhaaov3zqw.jpg
http://uc-njavan.ir/images/51sqim2cftvm5l6d904.jpg


پیاز را نگینی خرد کنید

http://uc-njavan.ir/images/mjiibhbqd8c90tmzr93.jpg


هویج را قطعه قطعه کنید

http://uc-njavan.ir/images/wwp9laf1ekyny7q69k7d.jpg


کرفس را خلال کنید

http://uc-njavan.ir/images/a8wqppqyk6k2ewt11a2c.jpg


پیازها را به گوشت اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/ph819gxgeod5u35ue6r.jpg


بگذارید پیاز به همراه گوشت و روغن سرخ کردنی به مدت 2 تا 3 دقیقه روی حرارت متوسط سرخ شود تا زمانی که پیازها نرم شوند

http://uc-njavan.ir/images/2pc9f4lbyfxwbjdyd.jpg


هویج ها را اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/pgj4qh6hnzo3u3bripn.jpg


کرفس ها را اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/snp8voyl3jahm6m0f90.jpg


5 دقیقه اجازه دهید پخته شوند و همزمان هم بزنید

http://uc-njavan.ir/images/hx5b9pqq6xn5hsl1pfc.jpg


در همین حین سیب زمینی ها را خرد کنید

http://uc-njavan.ir/images/y7qko7dd13bfln5komy.jpg


به مواد درون قابلمه اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/pm5fgavclhxfvfe1sl18.jpg


ذرت را اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/0p9kjfd3lwo4hfh0nm.jpg



آب مرغ را اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/wiou6qo8ty2oovde1gd.jpg


نمک و فلفل را اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/1fsowh29fzo3kmztpxzf.jpg http://uc-njavan.ir/images/v18s89mfdub80b9jwg0x.jpg


درب قابلمه را بگذارید(به گونه ای که قسمتی برای خروج بخار آب وجود داشته باشد) به مدت 30 دقیقه

http://uc-njavan.ir/images/w96xlhkarei2xopyulz0.jpg http://uc-njavan.ir/images/bed3to3mtuf9aif98gim.jpg


خامه را اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/tz0ai5ohshdo14bo76.jpg



در کاسه ای جداگانه آرد و آب را بریزید و با همزن هم بزنید تا صاف و یکدست شود

http://uc-njavan.ir/images/s9jhuttw72phj5loko.jpg

http://uc-njavan.ir/images/8cl8hvi7jy922j4b4vfe.jpg


وقتی سوپ به جوش آمد مخلوط آرد ذرت و آب را اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/9eoxnhaskkgxypgqle5q.jpg



و حرارت را کم کنید و اجازه دهید یکی دو دقیقه دیگر بپزد

http://uc-njavan.ir/images/nbj78fd7xmhpmai0jz.jpg



سوپ ذرت آمده ست

http://uc-njavan.ir/images/wd3t41t3cob67ewut1.jpg






[golrooz]نوش جان[golrooz]

yas-90
8th August 2014, 08:39 PM
سوپ غلیظ سبزی و لوبیا و ماکارونی

مواد لازم:


یک پیاز کوچک

1 هویج

1 ساقه کرفس

2 قاشق غذا خوری روغن زیتون

1/4 سر یک کلم کوچک

8 تا 10 لوبیا سبز

1 کدو سبز

2 حبه سیر

60 گرم آب مرغ

نصف فنجان اسفناج

1 گوجه فرنگی

1/2 فنجان ماکارونی خرد شده

نمک و فلفل را به دلخواه




طرز تهیه


پیازها را خرد کنید

http://uc-njavan.ir/images/2guliy5uvhwsu7bft0t.jpg


هویج را قطعه قطعه کنید

http://uc-njavan.ir/images/wwp9laf1ekyny7q69k7d.jpg


کرفس ها را خلال کنید

http://uc-njavan.ir/images/tghu8weskrzd2u9fz2cw.jpg


درون قابلمه روغن بریزید

http://uc-njavan.ir/images/mmet6xqx2vespguwhb7.jpg



پیازها را اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/5j4peucsh42ibp8fu8d.jpg


سپس هویج را اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/07dinwold9nndjyuziu.jpg


به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید

http://uc-njavan.ir/images/mfexs9ge22vjmeaskq47.jpg


کرفس ها را اضافه کنید و اجازه دهید 10 دقیقه دیگر سرخ شوند

http://www.cookstepbystep.com/images/minestrone_soup/minestrone_soup8.jpg



اسفناج ها را خرد کنید

http://uc-njavan.ir/images/qrl3sd5xcie906jp3s2.jpg



کلم را خرد کنید

http://uc-njavan.ir/images/fatwfvyyke8ztnrd1mzn.jpg



سیر را قطعه قطعه کنید

http://uc-njavan.ir/images/pyiw6gaz7mgh0dpnpfa.jpg



لوبیا سبز را خرد کنید

http://uc-njavan.ir/images/hp276dg27w11xkaotwt.jpg



گوجه فرنگی را خرد کنید

http://www.cookstepbystep.com/images/minestrone_soup/minestrone_soup13.jpg


کدو را خرد کنید

http://uc-njavan.ir/images/jgkxf66trra95pkrr8w.jpg

کلم را به مواد اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/l11no9fingc5o4b33ze.jpg



لوبیا سبز و کدو را اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/z4etbv0thl69s5j03oe.jpg http://uc-njavan.ir/images/oaf0s1wsi46xtglkmqug.jpg



سیر را اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/qksoffxn89gwpw629.jpg


آب مرغ را اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/9b2w0nwr45x9fv8p9.jpg


نمک و فلفل را اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/pgpgl1ntx3riqxwucm5.jpg http://uc-njavan.ir/images/xpuyi92k6sq8svzi9mgc.jpg


اسفناج ها را اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/mc2g6nc46r7ms4g2qta5.jpg


گوجه ها را اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/wv0fx6azkgxc8lad1n29.jpg


مواد را هم بزنید و اجازه دهید روی حرارت کم - متوسط تا به جوش آیند

http://uc-njavan.ir/images/8zcffckgpevek0qd3xhv.jpg


سپس درب قابلمه را کمی کج بگذارید (تا امکان خروج بخار باشد) و اجازه دهید 10 دقیقه دیگر هم بپزد

http://uc-njavan.ir/images/clrzr9pvq5jokbynj89f.jpg


ماکارونی ها را خرد کنید

http://uc-njavan.ir/images/sjpm3lp9i6xownw61vm8.jpg http://uc-njavan.ir/images/pwqma5rrzybzpzq736fq.jpg http://uc-njavan.ir/images/qudpb9of8xo8f6vtczgh.jpg



ماکارونی را به سوپ اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/69tv01ws8r7ia5l03x.jpg


حرارت را کمی زیاد کنید و به مدت 8 تا 10 دقیقه دیگر تا ماکارونی ها پخته و نرم شوند

http://uc-njavan.ir/images/4z4rxbvluo2yn3wv7rtr.jpg


سوپ آماده ست

http://uc-njavan.ir/images/mh9gm6deoct231rs4wuj.jpg
[golrooz]نوش جان[golrooz]

yas-90
11th August 2014, 07:43 PM
سوپ مارچوبه و لوبیا سیز

مواد لازم:

3 عدد تخم مرغ متوسط

کره 2 قاشق چای خوری

4 فنجان آب مرغ

2 فنجان آب

120 گرم ماکارونی شکسته

1/2 فنجان پیازچه خرد شده

یک حبه سیر خرد شده

250 تا 300 گرم لوبیا سبز

1 قاشق غذا خوری لیمو(رنده پوست لیمو) و همچنین 1 قاشق برای تزئین

300 گرم مارچوبه منجمد



طرز تهیه:

در یک کاسه متوسط تخم مرغ ها را بشکنید و با چنگال هم بزنید

http://uc-njavan.ir/images/9q9ahrefqoagy1ygu8lo.jpg http://uc-njavan.ir/images/47b0g7wiuyz2j0zkwii.jpg


کره را در ماهیتابه روی حرارت متوسط ذوب کنید

http://uc-njavan.ir/images/e0404pxs3o5slsa4gblc.jpg

مخلوط تخم مرغ را اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/xpwuzom2c3zwfqaoinh.jpg http://uc-njavan.ir/images/ecg3491pd0rwr2gokgg.jpg

سه تا چهار دقیقه اجزه دهید تا تخم مرغ خودش را بگیرد (هم نزنید)

http://uc-njavan.ir/images/dsc50lcn2gvip40o8l6.jpg


تخم مرغ آماده را درون بشقاب قرار داده و به صورت زیر نصف کنید و دوباره تا کنید و دوباره برش دهید
http://uc-njavan.ir/images/uwvb5ra57xlsu7c6daja.jpg http://uc-njavan.ir/images/d4t1dg1uk9fhslar1x.jpg http://uc-njavan.ir/images/c8368gyfmcvcrricv9hd.jpg http://uc-njavan.ir/images/b0m9ubh93fbkt05j8vc.jpg



آب مرغ را در قابلمه بزرگی ریخته و آب را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید

http://uc-njavan.ir/images/u9fq0wnydy2g38deg7jb.jpg http://uc-njavan.ir/images/ltx6fatt9wzqnyey02t.jpg


بعد از به جوش آمدن ماکارونی ها را اضافه کنید و 3 دقیقه مهلت پخت دهید

http://uc-njavan.ir/images/g7lmss8ruxo6nij59w4t.jpg


در همین حال لوبیا سبز و پیازچه را خرد کنید

http://uc-njavan.ir/images/g3vemn63yfxcbji8jzi.jpg http://uc-njavan.ir/images/k6zq58kg2p99gwhdd3iz.jpg


پیازچه ها را اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/fzkbmdenonjuetrwuc59.jpg


سیر را خرد و سپس اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/uivauney2ensxx59c5fw.jpg http://uc-njavan.ir/images/hzuvoug7x9m2u2k8sn8y.jpg



مارچوبه را اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/ove3t8yjjqhnsyg4p2.jpg


لوبیا سبز را اضافه کنید . با قاشق هم بزنید

http://uc-njavan.ir/images/qm8igj9rmtfcxfiz3ixf.jpg http://uc-njavan.ir/images/c3a53bzxvtvx1fmql0ym.jpg


رنده پوست لیمو را اضافه کنید و هم بزنید

http://uc-njavan.ir/images/b63eysn0fahxrtm4yy9o.jpg

اجازه دهید مجددا به جوش آید. حرارت را کم کنید و درب قابلمه را قرار ندهید و بگذارید باز بماند . 3 تا 4 دقیقه اجزه دهید روی حرارت متوسط قرار بگیرد تا سبزجات نرم و پخته شوند

http://uc-njavan.ir/images/f9tuh01hvh32b4n6ea2p.jpg


سوپ را در ظرف مناسب ریخته و روی آن را با تکه های تخم مرغ(از قبل آماده شده) و رنده پوست لیمو تزئین کنید

http://uc-njavan.ir/images/1nkbreuwz3ota6cctdv4.jpg







[golrooz]نوش جان[golrooz]

yas-90
11th August 2014, 08:10 PM
سوپ بُرش ساده ( سوپ معروف در اروپای شرقی)

مواد لازم:

یک عدد ران مرغ

3 فنجان آب

3 عدد برگ مو

1 قاشق چایخوری نمک

1/2 قاشق چایخوری فلفل (سیاه یا سفید)

یک عدد کلم قرمز کوچک

2 هویج متوسط قطعه قطعه شده

یک فلفل دلمه ای خرد شده

یک ساقه کرفس خرد شده

8 سیب زمینی کوچک خرد شده

450 گرم چغندر(لبو) پخته شده

450 گرم لوبیا قرمز پخته شده




طرز تهیه:

ران مرغ را در قابلمه قرار داده و روی آن بریزید

http://uc-njavan.ir/images/mkcv1aqlhnrbqtsjx540.jpg



برگ مو را اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/06qh2q5ppklk1uppm397.jpg


نمک و فلفل را اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد

http://uc-njavan.ir/images/8whw3wg4mbjctl0983o.jpg http://uc-njavan.ir/images/1a3bg0z8equ2y4aq84rv.jpg


در همین حال کلم را نصف کنید و سپس خرد کنید

http://uc-njavan.ir/images/1od2rntg2k3987nudfzr.jpg http://uc-njavan.ir/images/e79pz8sjvcxiiswzr58.jpg http://uc-njavan.ir/images/7cpontt9l86ffha9gu7z.jpg http://uc-njavan.ir/images/hp60u378qov1dzcbjc5.jpg


مرغ را خارج کنید(برای موارد دیگر از آن استفاده کنید) و کلم ها را به آب مرغ اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/xgh5qs90hlaa1iddm2.jpg


هویج را خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/wwp9laf1ekyny7q69k7d.jpg http://uc-njavan.ir/images/ov1lg3vvmtx350ngd4j.jpg


فلفل دلمه ای را خرد کنید و به مواد درون قابلمه اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/ob847r5ue07avdmg44.jpg http://uc-njavan.ir/images/o1jt4wxgysou4q86r6e.jpg


کرفس را خرد کنید و به مواد اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/tghu8weskrzd2u9fz2cw.jpg http://uc-njavan.ir/images/y5h4i7prlak2e6tpkw3.jpg


سیب زمینی هار خرد شده را اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/31yctophob9f6idqazxh.jpg


پیازچه را اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/k6zq58kg2p99gwhdd3iz.jpg http://uc-njavan.ir/images/feituiv9a1rh2zvq3txt.jpg


مواد را هم بزنید و اجزه دهید 15 دقیقه دیگر هم روی حرارت متوسط بماند تا سیب زمینی ها نرم شوند

http://uc-njavan.ir/images/f1pn5pis4ro2sdp5mg.jpg



در همین حین لبو ها را که ورقه ورقه کرده بودید، به صورت زیر خلال کنید

http://uc-njavan.ir/images/yw8s3e9q6qsnbo7p62tl.jpg http://uc-njavan.ir/images/j8yabio3thaa0yb2r34l.jpg

لبو ها را به قابلمه اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/eyoeg57d7yhtzcgo6a65.jpg

به مدت 1 دقیقه هم بزنید

http://uc-njavan.ir/images/7ytgobakriyvuam41oz1.jpg


لوبیا قرمزها را اضافه کنید و اجزه دهید تا برای آخرین بار به جوش آید

http://uc-njavan.ir/images/ztyjjzjfops9vc76aclm.jpg


گرم میل کنید

http://uc-njavan.ir/images/sl7zpzrp8ri3tdgr6i.jpg





[golrooz]نوش جان[golrooz]

yas-90
11th August 2014, 08:39 PM
سوپ خامه و مارچوبه

مواد لازم:

3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک پیاز بزرگ قطعه قطعه شده

3 قاشق غذاخوری آرد

400 گرم آب مرغ

4 سیب زمینی متوسط خرد شده

1 گوجه فرنگی بزرگ خرد شده

2 فنجان و نیم خامه کم چرب

1 قاشق چایخوری نمک

1/2 قاشق چایخوری فلفل (سیاه یا سفید)

300 گرم مارچوبه



طرز تهیه:

روغن زیتون را در قابلمه ریخته

http://uc-njavan.ir/images/8sj9klpdhcmakn4w8h2k.jpg



پیاز را خلال کنید و به روغن اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/tqfuoo7p0zgold94c1h.jpg http://uc-njavan.ir/images/1o9jmhp7ggnjhh2z9dzj.jpg


3 تا 4 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا نرم شوند

http://www.cookstepbystep.com/images/creamyasparagussoup/creamyasparagussoup3.JPG


آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا بخوبی تفت داده شود

http://uc-njavan.ir/images/rgfcjvhp4ki7a9pukq04.jpg http://uc-njavan.ir/images/w3mfdzvjoyrzk1hu4x.jpg


آب مرغ را اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/lbcyy2ppktskjql1oddd.jpg http://uc-njavan.ir/images/8nmqhu8wskb7p9kf8i89.jpg


سیب زمینی ها را خرد کنید و سپس به مواد اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/fmmqxo88x7kfddnew53d.jpg http://uc-njavan.ir/images/ab5qpj73xxwj37ni6gp.jpg


گوجه فرنگی را خرد و اضافه کنید

http://www.cookstepbystep.com/images/minestrone_soup/minestrone_soup13.jpg http://uc-njavan.ir/images/lge81wrw6y0ll5msmn49.jpg



خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید

http://uc-njavan.ir/images/dj2n2iz17nnmzfbhryu7.jpg http://uc-njavan.ir/images/kw59oyxef2cc7b67ru9i.jpg



نمک و فلفل را اضافه کنید

http://uc-njavan.ir/images/os92h7y5ytmnuu0cq0ta.jpg http://uc-njavan.ir/images/15fh3ikyc6qcjykcr7s1.jpg

مارچوبه ها را خرد کنید و به سوپ اضافه کنید.سپس اجازه دهید روی حرارت متوسط یا کم به جوش آید(به مدت 6 دقیقه) درب روی قابلمه را نگذارید تا سبزیجات سوپ نرم شوند

http://uc-njavan.ir/images/g3vemn63yfxcbji8jzi.jpg http://uc-njavan.ir/images/1yexm666ko4t20qp1gi.jpg
http://uc-njavan.ir/images/c2xobdz81ad3tuh1dq4k.jpg



سوپ را درون ظرف مناسب ریخته و بلافاصله میل کنید

http://uc-njavan.ir/images/4faz1jz8cjxgc1lbyvs5.jpg





[golrooz]نوش جان[golrooz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد