توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اختصاصی نخبگان آرشیو طرز تهیه پیش غذا های بین المللی
Sa.n
4th August 2014, 09:28 PM
تست Gorgonzola
مواد لازم :
3 اونس پنیر گرگنزولا خرد شده
2 قاشق غذا خوری کره
10 تکه نان سفید ( مانند Ciabatta ویا French bagel)
http://uc-njavan.ir/images/6kabuk9gvr3zytjdjq3.jpg
مرحله اول
پنیر گرگنزولا را داخل ظرف بریزید و کره را اضافه کنید
http://uc-njavan.ir/images/hn2eag5r3vubw45d88.jpg
مرحله دوم
کره را با چنگال له کنید و آنرا به خوبی با پنیر مخلوط کنید
http://uc-njavan.ir/images/itj3xnphq4eybtt468px.jpg
مرحله سوم
از یک چاقو صاف استفاده کنید و 1/10 مواد را بر روی تکه ای نان بمالید ، این کار را با بقیه مواد باقی مانده نیز انجام دهید
http://uc-njavan.ir/images/8xtr51atonyreanz6f0q.jpg
http://uc-njavan.ir/images/4zremye579d86p6vrasc.jpg
http://uc-njavan.ir/images/zurm3dob82vdffgi48oz.jpg
مرحله چهارم
تکه های نان را بر روی صفحه فر قرار دهید و به مدت 10 دقیقه با 375 درجه فارنهایت آنها را بپزید
http://uc-njavan.ir/images/g9sz61cu0a4ix1g2o667.jpg
به صورت گرم سرو کنید
http://uc-njavan.ir/images/j5mlivjszdkzkaria4g3.jpg
http://uc-njavan.ir/images/07amw6yzf74p8pkjeqfe.jpg
منبع
(http://www.cookstepbystep.com/)
با تشکر از بانو yas-90 عزیز که در تهیه این مقاله همکاری داشتند
Sa.n
4th August 2014, 09:47 PM
آرشیو طرز تهیه پیش غذا های بین المللی
http://uc-njavan.ir/images/59lx4gv2lhnoof0u8jbs.jpg
در این تاپیک قصد داریم طرز تهیه پیش غذا های بین المللی را برای شما دوستان اماده و به اشتراک بگذاریم
امیدوارم که تاپیک مورد پسند شما واقع شود
با سپاس از بانو yas-90 گرامی به دلیل همکاری و کمک رسانی در اجرایی شدن این تاپیک
Sa.n
5th August 2014, 09:52 PM
پاسترامی با نان کرویسانت
مواد لازم :
2 تکه نان کرویسانت
2 قاشق چای خوری سس ماستارد
4 تکه پاسترامی ( گوشت شانه گاو ادویه زده شده )
4 تکه پنیر سوئیسی
طرز تهیه
فر را با 300 درجه فارنهایت آماده کنید . نان ها را با چاقو تیز به دو تکه برش دهید
http://uc-njavan.ir/images/w300k9pwc3mlrpx16m.jpg
یک قاشق چای خوری از ماستارد را بر روی یکی از دو برش نان بمالید
http://uc-njavan.ir/images/ltcmxui7vd6e14arr5ry.jpg
سپس دو تکه از پاسترامی را روی نان قرار بدهید
http://uc-njavan.ir/images/qjjowhnww8toohwsevk.jpg
در مرحله بعدی پنیر سوئیسی را به عنوان لایه بعدی روی نان قرار دهید
http://uc-njavan.ir/images/sv2gmh7z8ekg569qc94q.jpg
در آخر تکه دیگر نان را بگذارید
http://uc-njavan.ir/images/dx7bm1vw15svdmwycak.jpg
ساندویچ ها را داخل فر قرار دهید و به مدت 4-5 دقیقه اجازه پخت به آنها بدهید
http://uc-njavan.ir/images/dfqqfv6mphzm25wdaka.jpg
بدون اتلاف وقت پیش غذا را سرو کنید
http://uc-njavan.ir/images/7mc4w15xs4yi1oy9urt.jpg
Sa.n
5th August 2014, 10:06 PM
خرد کردن صحیح گوجه فرنگی
گوجه فرنگی را به 5 قسمت تقسیم کنید
http://uc-njavan.ir/images/mgbw15c533zzpz97dz5t.jpg (http://uc-njavan.ir/images/mgbw15c533zzpz97dz5t.jpg)
هر تکه از گوجه ها را به صورت عمودی به چند قسمت تقسیم کنید
http://uc-njavan.ir/images/pzywobqmi0zbsu8tqzpp.jpg (http://uc-njavan.ir/images/pzywobqmi0zbsu8tqzpp.jpg)
http://uc-njavan.ir/images/2hbksx5kkfieesv7sm8.jpg
سپس با چند برش دیگر به صورت افقی گوجه فرنگی را به چندین تکه کوچک تقسیم کنید
http://uc-njavan.ir/images/1dllrm9uxmtvbn0af22d.jpg
http://uc-njavan.ir/images/dutrmaouq8bxrvfgocu.jpg
Sa.n
12th August 2014, 08:30 PM
بوریتو مرغ و گوجه فرنگی
مواد لازم :
4 ورق تورتیلا ( 10 اینچی )
2 قاشق غذا خوری سس خردل
1/2 پیمانه میکس سبزیجات
2/3 پیمانه مرغ پخته شده به همراه سس مایونز ، خرد شده به قطعات کوچک
1 گوجه فرنگی کوچک
1/2 پیمانه پنیر خرد شده مازارلا
* نکته تغذیه ای : این غذا نه تنها دستور پخت آسانی دارد بلکه بسیار سالم و مقوی میباشد
طرز تهیه
با استفاده از یک چاقو نیمی از یک قاشق غذا خوری سس خردل را روی یک وجه از ترتیلا بمالید
http://uc-njavan.ir/images/94jspf1qy3lsvkuuy0.jpg
http://uc-njavan.ir/images/hn4i35qwlqehjigb1u.jpg
1/4 پیمانه از سبزیجات را در یک سمت از نان ترتیلا ریخته ( نیمی از قسمتی که رو به روی شما قرار دارد )
http://uc-njavan.ir/images/fr69rftvkxfvgde1ygm.jpg
1/4 مرغ خرد شده را روی سبزیجات ریخته
http://uc-njavan.ir/images/ct9npzjrnptqnup3rej.jpg
گوجه فرنگی را به صورتی که در پست قبل گفته شد خرد کرده و روی مرغ ها بریزید
http://uc-njavan.ir/images/nw6yknm131f5a973dh16.jpg
1/4 مازارلا را اضافه کنید
http://uc-njavan.ir/images/5odzutj5h37v9v2rmzz.jpg
حال به صورت زیر ساندویچ را بپیچید
http://uc-njavan.ir/images/vc2g8wh2oimwq5a9h9lg.jpg
http://uc-njavan.ir/images/qqf7ytmfi8xh7s3nlkz.jpg
http://uc-njavan.ir/images/rlko4a9smjzcnqalv1j9.jpg
http://uc-njavan.ir/images/q0pglyfxvfzd1ajgry.jpg
حال ساندویچ ها را در تابه که قبلا قرار دادید بزارید و ظرف چند دقیقه با درجه متوسط بپزید
http://uc-njavan.ir/images/iabf47eur9iuti9l9wa.jpg
برای سرو کردن ، ترتیلا ها را از وسط نصف کنید و گرم یا سرد سرو کنید
http://uc-njavan.ir/images/lksuyvqcigjsm80j8imn.jpg
Sa.n
12th August 2014, 08:49 PM
مرغ گرویر پانی نی
مواد لازم
8 برش نان ( نان سیباتا بهترین انتخاب است )
1/4 پیمانه سس خردل
1/2 پیمانه میکس سبزیجات
1 پیمانه مرغ پخته وسس مایونز زده شده و خرد شده
4 اونس پنــــــــیر گرویر
1/4 پیمانه روغن زیتون
*نکته تغذیه ای : خوش طعم و لذیذ . . . گزینه مناسبی برای ناهار
طرز تهیه
با استفاده از یک قلم مو تمام تکه های نان را روغن بمالید
http://uc-njavan.ir/images/n6vjodvdggjwv4kmmamc.jpg
سمت روغنی نان را زیر قرار داده و روی آن 4 تکه سبزیجات و 1/4 مرغ را بریزید
http://uc-njavan.ir/images/1erfjtumyydyxf5532k8.jpg
http://uc-njavan.ir/images/5swlfubu9w4c04t4ndhl.jpg
پنیر را به 8 قسمت باریک تقسیم کرده و دو تکه از پنیر را روی نان قرار دهید
http://uc-njavan.ir/images/dh6r9w4k77kkcib66s4g.jpg
http://uc-njavan.ir/images/fu64x7ewc5qpv04r5693.jpg
سس خردل را روی نان دیگری که قبلا روغن زیتون به آن مالیده اید بمالید و سپس تکه نان را روی ساندویچ قرار دهید
http://uc-njavan.ir/images/9q7l4k5pvp1ar271drz.jpg
http://uc-njavan.ir/images/d4to3tdjmqzveb032kt.jpg
به مدت 5-6 دقیقه ساندویچ بدست امده را گریل کنید ( تا زمانی که طلایی شود )
http://uc-njavan.ir/images/wh9ml97v48ybm6y6mej.jpg
Sa.n
12th August 2014, 09:10 PM
تست آسیاگو با آویشن کوهی
مواد لازم :
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 عدد سیر بسیار ریز خرد شده
8 برش نان
1/2 پیمانه آسیاگو خرد شده ( یا پنیر پارمسان )
1 قاشق غذاخوری آویشن خشک
نکته تغذیه ای : به عنوان اسنک یا صبحانه میل شود
طرز تهیه
فر را با 360 درجه فارنهایت گرم کنید و سیر و روغن زیتون را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید سپس با قلم مو روغن زیتون را روی نان ها بمالید و قسمت بالایی نان پنیر بریزید و آویشن را اضافه کنید
http://uc-njavan.ir/images/d5vu159cbnafb033gorx.jpg
http://uc-njavan.ir/images/6hkemhurwhb7l6k51vnu.jpg
http://uc-njavan.ir/images/0inxz55zughfumewg02.jpg
http://uc-njavan.ir/images/pn3nu90f3urnvi4xksin.jpg
نان ها را در فر قرار داده به مدت 10-15 دقیقه و یا تا زمانی که روی نان طلایی شود .
سپس گرم سرو کنید
http://uc-njavan.ir/images/3wkg9fwjge31mxc14ukk.jpg
Sa.n
14th August 2014, 01:53 PM
Bruschetta Al Pomodoro
مواد لازم :
2 گوجه فرنگی متوسط خرد شده
1 قاشق چای خوری سبزی ایتالیایی
4 قاشق غذا خوری پنیر پارمسان رنده شده
2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
1 عدد نان فرانسوی ( یا پیاز ) کوچک
طرز تهیه
گوجه فرنگی ها را در ظرف ریخته و پنیر رنده شده و سبزیجات و فلفل و روغن و نمک را اضافه میکنیم
http://uc-njavan.ir/images/uv1yzlarqi2s3s3451a.jpg
http://uc-njavan.ir/images/nhwy3dg0tiwrj7p6b.jpg
http://uc-njavan.ir/images/11yvrl3r9v9wtl55rs4s.jpg
http://uc-njavan.ir/images/a2h4l2hd2q36x5q3kbf.jpg
http://uc-njavan.ir/images/6jdgfrplp5sjz0875cvd.jpg
http://uc-njavan.ir/images/5bz6fm4piu58wghcfnj.jpg
به خوبی مخلوط میکنیم
http://uc-njavan.ir/images/opclfowdwjk1tzqws31p.jpg
سپس روی مواد را پوشانده و در یخچال قرار دهید به مدت 1-2 ساعت
نان ها را به نحوی که در عکس مشخص است برش دهید
http://uc-njavan.ir/images/rq8akjzkrre6jax6owu.jpg
نان ها را در فر قرار میدهیم تا روی آنها به خوبی قهوه ای رنگ شود
http://uc-njavan.ir/images/qmq4s7zewzi7ci2f6258.jpg
زمانی که نان ها گرم هستند میکس گوجه فرنگی را روی انها بریزید
شما میتوانید برای چند دقیقه نان ها را داخل فر گذاشته تا پنیر روی نان ذوب شود
http://uc-njavan.ir/images/4vbuusaylxlyibarkxlo.jpg
درآخر میتوانید مقداری سیر روی نان بریزید
Sa.n
1st September 2014, 04:11 PM
Sun-dried Tomato Baguette
مواد لازم
1 عدد نان باگت کوچک
2 قاشق چای خوری سس خردل
6-5 تکه گوجه فرنگی خشک شده و نصف شده
4-3 تکه پنیر نرم ( مانند Taleggio, Raclette)
فر را با 300 درجه فارنهایت گرم کنید .
باگت را از وسط نصف کنید .
http://www.cookstepbystep.com/images/sundriedtomatosandwich/sundriedtomatosandwich1.JPG
سس خردل را بر روی یکی از برش های نان بمالید
http://www.cookstepbystep.com/images/sundriedtomatosandwich/sundriedtomatosandwich2.JPG
سپس گوجه فرنگی ها را اضافه کنید
http://www.cookstepbystep.com/images/sundriedtomatosandwich/sundriedtomatosandwich3.JPG
و پنیر را اضافه کنید
http://www.cookstepbystep.com/images/sundriedtomatosandwich/sundriedtomatosandwich4.JPG
سپس نان را در فر قرار داده به مدت 5-4 دقیقه تا زمانی که پنیر ها به خوبی اب شود
http://www.cookstepbystep.com/images/sundriedtomatosandwich/sundriedtomatosandwich6.JPG
Sa.n
1st September 2014, 04:32 PM
میگو و کاپ تخم مرغ
1 ورق یخ زده خمیر پف دار
6 اونس میگو کوچک ( در صورت استفاده از میگو یخ زده در آب یخ قرار دهید ، در صورت استفاده از کنسرو میگو ها را شستشو دهید )
4 اونس پنیر خامه ای بدون شکر در دمای اتاق
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/8 قاشق چایخوری پودر خردل
1/4 قاشق چایخوری پودر سیر
1/4 قاشق چایخوری پودر پیاز
2 قاشق چایخوری شیر
2 عدد تخم مرغ کوچک
7-8 عدد پیازچه
قالب شیرینی پزی مافین 12 تایی
طرز تهیه
پنیر خامه ای را داخل ظرف ریخته و نمک و پودر سیر و پودر پیاز و پودر خردل و شیر را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید
http://www.cookstepbystep.com/images/shrimp_eggcups/shrimp_eggcups1.jpg
http://www.cookstepbystep.com/images/shrimp_eggcups/shrimp_eggcups2.jpg
http://www.cookstepbystep.com/images/shrimp_eggcups/shrimp_eggcups3.jpg
http://www.cookstepbystep.com/images/shrimp_eggcups/shrimp_eggcups5.jpg
http://www.cookstepbystep.com/images/shrimp_eggcups/shrimp_eggcups4.jpg
http://www.cookstepbystep.com/images/shrimp_eggcups/shrimp_eggcups6.jpg
http://www.cookstepbystep.com/images/shrimp_eggcups/shrimp_eggcups7.jpg
تخم مرغ ها را اضافه کنید
http://www.cookstepbystep.com/images/shrimp_eggcups/shrimp_eggcups8.jpg
http://www.cookstepbystep.com/images/shrimp_eggcups/shrimp_eggcups9.jpg
با همزن به خوبی هم بزنید تا ماده صافی بدست بیاورید
http://www.cookstepbystep.com/images/shrimp_eggcups/shrimp_eggcups10.jpg
فر را با 400 درجه فارنهایت آماده کنید
ته قالب را به خوبی چرب کنید
http://www.cookstepbystep.com/images/shrimp_eggcups/shrimp_eggcups11.jpg
سپس خمیر را به مربع های نسبتا بزرگ برش دهید و در داخل قالب قرار دهید ، با انگشت های خود خمیر را فشار داده تا در قالب بنشیند .
http://www.cookstepbystep.com/images/shrimp_eggcups/shrimp_eggcups13.jpg
http://www.cookstepbystep.com/images/shrimp_eggcups/shrimp_eggcups14.jpg
http://www.cookstepbystep.com/images/shrimp_eggcups/shrimp_eggcups15.jpg
سپس 3-4 تکه میگو را داخل قالب قرار دهید
http://www.cookstepbystep.com/images/shrimp_eggcups/shrimp_eggcups16.jpg
سپس مایعی که قبلا تهیه شده بود را داخل قالب ها بریزید ( به مقدار 4-3 قاشق چای خوری )
http://www.cookstepbystep.com/images/shrimp_eggcups/shrimp_eggcups17.jpg
http://www.cookstepbystep.com/images/shrimp_eggcups/shrimp_eggcups18.jpg
سپس پیازچه ها را خرد کرده و اضافه کنید
http://www.cookstepbystep.com/images/food/onion/chopped_chives_finely2.jpg
http://www.cookstepbystep.com/images/shrimp_eggcups/shrimp_eggcups19.jpg
به مدت 10-12 دقیقه بپزید تا نان ها طلایی شود .
http://www.cookstepbystep.com/images/shrimp_eggcups/shrimp_eggcups20.jpg
گرم سرو کنید
http://www.cookstepbystep.com/images/shrimp_eggcups/shrimp_eggcups21.jpg
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.