PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر كشف تاثير ضد آلزايمري برخي مواد شيميايي در ميوه‌ها و سبزي‌ها



Mina_Mehr
3rd August 2009, 02:04 PM
كشف تاثير ضد آلزايمري برخي مواد شيميايي در ميوه‌ها و سبزي‌ها

دانشمندان مواد شيميايي را در ميوه‌ها و سبزيجات شناسايي كرده‌اند كه از بروز آلزايمر پيشگيري مي‌كنند.

يك متخصص انگليسي بيماريهاي زوال عقل در يك كنفرانس علمي خطاب به دانشمندان اعلام كرد: گروهي از مواد شيميايي را در بسياري از ميوه‌ها و سبزيجات و هم چنين در چاي و كاكائو شناسايي كرده است كه اين مواد مي‌توانند از مغز در برابر بيماري آلزايمر محافظت كنند.

دكتر روبرت ويليامز خبر كشف اين مواد را در نشست تابستاني انجمن داروشناسي انگليس در ادينبورگ اعلام كرد.

وي مي‌گويد: اين مواد شيميايي كه نوع خاصي از فلانوئيدها هستند در گياهان و ميوه‌هاي حاصل از آنها يافت مي‌شوند كه مي‌توانند اثرات شفابخش و درماني براي مبتلايان به آلزايمر داشته باشند.

دكتر ويليام كه بيوشيمي دان دانشكده كينگز لندن است در بررسي‌هاي خود بيولوژي فلاوونوئيدها را به طور مفصل بررسي كرده و تاكيد دارد كه نتايج اين تحقيق بسيار قوي‌تر و قابل اطمينان‌تر از بسياري از مطالعات قبلي است كه در اين زمينه انجام گرفته‌اند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد