PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر پخت مواد پروتئيني آنها را سرطان زا می کند..!!! ( حتما بخوانید)



Mina_Mehr
3rd August 2009, 01:41 PM
مواد پروتئيني هنگام پخت، سرطان زا مي‌شوند

استاد دانشگاه ليدن هلند گفت: موادي كه سرشار از پروتئين هستند هنگامي كه پخته يا كباب مي‌شوند سرطان‌زا‌ هستند.

درودي، استاد دانشگاه ليدن هلند، در گفت‌وگو با فارس گفت: تمام مواد پروتئيني بر اثر پختن، سرخ شدن و كباب شدن مواد شيميايي ايجاد مي‌كنند كه ثابت كرديم اين مواد سرطان زا هستند.
وي افزود: با توجه به فرهنگ كشور در استفاده از مواد گوشتي كه سرشار از پروتئين هستند،حتما بايد همراه اين مواد از سبزيجات و ماهي كه حاوي آنتي اكسيدان هستند استفاده كنيم چون مي توانند اثر بدي كه در هنگام پختن و سرخ شدن مواد ايجاد شده را از بين ببرند و يا كم كنند.
درودي تصريح كرد: در همين راستا توصيه مي شود كه اين مواد پروتئيني در كوتاه مدت سرخ و كباب شوند. از آنجايي كه اين مواد جزء مواد غذايي‌ هستند و مي دانيم كه مواد غذايي موثر‌ترين عامل در بروز سرطان به شمار مي‌رود بهتر است كه از آنها با احتياط مصرف شود.
وي گفت: يكي از تحقيقات من مختص همين مواد غذايي بود كه در آن تاثير اين مواد را روي كروموزوم‌ها بررسي كرديم و ديديم كه اين مواد بر اثر پخته شدن عملكرد طبيعي خود را از دست مي‌دهند.
منبع: سایت قطره

امید عباسی
3rd August 2009, 08:05 PM
خیلی مفید بود.... با تشکر از شما

Mina_Mehr
3rd August 2009, 09:33 PM
خواهش می کنم.......
راستش به نظر من که نکته بسیار مهمیه واز همه ی دوستان می خوام که حتما به اطلاع خانواده و اطرافیانشون برسونن و مصرف سبزیجات رو فراموش نکنن و حتی اگه می تونید یه پرینت از این خبر بگیرین چون مواد غذایی پروتئين دار مثل گوشت از پر مصرف ترین ماد غذایی ایرونی ها هست...............

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد