b_r
26th July 2014, 11:24 PM
http://persian-star.net/1393/5/4/MS/02.jpg (http://www.persian-star.org/)
هرچه میزان غذاهای رنگی در برنامه غذاییتان بیشتر باشد، خطر ابتلا به ام.اس کاهش مییابد.
1. بنفش، رنگ اول: رادیکالهای آزاد باعث آسیب به لیزین در حین شکلگیری میشود و این رادیکالها باعث ایجاد استرسهای اکسیداتیو میشوند که زمینهساز آسیب به اعصاب است. اما آنتوسیانین اینجاست! مصرف میوههایی مانند شاهتوت، تمشک، بلوبری، انگور قرمز یا بنفش، گیلاس، آلبالو و آلو سیاه که همگی حاوی آنتیاکسیدان آنتوسیانین هستند، باعث از بین رفتن رادیکالهای آزاد میشوند.
2. زرد و نارنجی در جایگاه بعدی: لیموترش، هویج، پرتقال، لیمو، انگور عسگری و… نیز حاوی آنتی اکسیدان نارنجین بوده و سرشار از ویتامین C،A و E هستند. این ویتامینها نیز از آنتیاکسیدانهای مهم هستند و به عملکرد بهتر اعصاب کمک میکنند. بنابراین مصرف آنها نیز مانع ابتلا به ام.اس میشود.
3. قرمز در جایگاه سوم: رنگ قرمز نشان میدهد خوراکی مورد نظر حاوی لیکوپن است. این آنتیاکسیدان نیز باعث کاهش خطر ابتلا به ام.اس میشود. کافی است هر روز یک عدد گوجه فرنگی، کمی توت فرنگی شیرین، چند قاچ هندوانه سرخ، یک خوشه انگور سرخ و یا کمی گوجه قرمز بخورید.
منبع (http://www.persian-star.org/ms/)
هرچه میزان غذاهای رنگی در برنامه غذاییتان بیشتر باشد، خطر ابتلا به ام.اس کاهش مییابد.
1. بنفش، رنگ اول: رادیکالهای آزاد باعث آسیب به لیزین در حین شکلگیری میشود و این رادیکالها باعث ایجاد استرسهای اکسیداتیو میشوند که زمینهساز آسیب به اعصاب است. اما آنتوسیانین اینجاست! مصرف میوههایی مانند شاهتوت، تمشک، بلوبری، انگور قرمز یا بنفش، گیلاس، آلبالو و آلو سیاه که همگی حاوی آنتیاکسیدان آنتوسیانین هستند، باعث از بین رفتن رادیکالهای آزاد میشوند.
2. زرد و نارنجی در جایگاه بعدی: لیموترش، هویج، پرتقال، لیمو، انگور عسگری و… نیز حاوی آنتی اکسیدان نارنجین بوده و سرشار از ویتامین C،A و E هستند. این ویتامینها نیز از آنتیاکسیدانهای مهم هستند و به عملکرد بهتر اعصاب کمک میکنند. بنابراین مصرف آنها نیز مانع ابتلا به ام.اس میشود.
3. قرمز در جایگاه سوم: رنگ قرمز نشان میدهد خوراکی مورد نظر حاوی لیکوپن است. این آنتیاکسیدان نیز باعث کاهش خطر ابتلا به ام.اس میشود. کافی است هر روز یک عدد گوجه فرنگی، کمی توت فرنگی شیرین، چند قاچ هندوانه سرخ، یک خوشه انگور سرخ و یا کمی گوجه قرمز بخورید.
منبع (http://www.persian-star.org/ms/)