توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رفتار اجتماعی ومعاشرت باافراد
بحث
24th July 2014, 10:16 PM
سلام دوستان نماز روزه هاتون قبول باشه امیدوارم حالتون اگه بده خوب بشه اگرم خوبه که خوبتر بشه [shaad]
نمیدونم عنوان جالبی انتخاب کردم یا نه ؟[sootzadan]
اینجا همه میتونن شرکت کنن چه افراد که خ معاشرتین چه افراد خجالتی و.............
اینجا همه میتونن مشکلاتشونو سوالاشونو نحوه برخورداشونو بپرسن تا بچه هایی که تجربه دارن بیان وتوضیح بدن
مثلا از سلام واحوالپرسی گرفته تا آداب خریدو رفتار در مهمونی ورفتار توکوچه خیابونوو...............
اگه نظرتون مثبته که بسم ال...
یاحق[shaad]
M@hdi42
27th July 2014, 06:18 PM
سلام
من خیلی دلم میخواد رفتار جوامع وفرهنگ های مختلف (تو همین ایران خودمون) رو در مورد روبوسی ودیدار اولیه بدونم. یعنی یکی از دغدغه های من همینه . با یک مثلا فرد بجنوردی چطور باید رفتار کنم. با یک عرب چطور با یک شمالی و ترک و لرو کرد و.... چطور؟
ممنون میشم توضیح بذین. راه حلی هم دارین دوست دارم بشنوم
[golrooz]
عبدالله91
27th July 2014, 07:13 PM
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام من خیلی دلم میخواد رفتار جوامع وفرهنگ های مختلف (تو همین ایران خودمون) رو در مورد روبوسی ودیدار اولیه بدونم. یعنی یکی از دغدغه های من همینه . با یک مثلا فرد بجنوردی چطور باید رفتار کنم. با یک عرب چطور با یک شمالی و ترک و لرو کرد و.... چطور؟ ممنون میشم توضیح بذین. راه حلی هم دارین دوست دارم بشنوم [golrooz] علیک السلام و سلام علیک مهدی جان به نظر بنده وقتی یه فرهنگ غالب عوض میشه شیوه برخورد و ارزشها عوض میشن.به عبارت بهتر مردمان کشورهای مختلف آداب و رسوم متفاوتی در معاشرت دارند. در کشور ما قومیت های زیادی هستن که بخاطر فرهنگ کلی که بر کشور حاکم هست آداب و رسوم تقریبا نزدیکی به هم دارند. البته برخی ریزه کاری ها باهم فرق دارند اما این تفاوت در عوض شدن فرهنگ غالب چشمگیرتر هست. منم مثه شما علاقمند به شناخت این ریزه کاری ها هستم.
Client
28th July 2014, 12:40 PM
سلام بر شما.
ضمن قدر دانی از شما دوست بزرگوار به جهت مطلبی که زحمت ایجادش رو کشیدین باید عرض کنم که واقعا جا داره در این زمینه کار بشه ، ما ایرانی هستیم با تمدنی باشکوه و این تمدن لازم هست در سایر جنبه های زندگیمان به صورت عینی مشاهده بشه.حتی اگر چنین هم نبود ، باز از اهمیت موضوع کاسته نمیشد چون دنیا به این سمت پیش می ره و از این جهت هم اهمیت زیادی داره.
حقیقت اینه بسیاری از ما آدما ادب داریم ولی آداب .... چه عرض کنم!!!
خب به نظر من خوبه اگر از زاویه موارد زیر هم به موضوع پرداخته بشه :
- آداب ملاقات با مافوق در سازمان
- آداب ملاقات با نامزد
- آداب ملاقات با رقبا و شرکای شرکت
- آداب ملاقات با بزرگان و نخبگان سیاسی و مذهبی و...
- آداب ملاقات در هنگام مصاحبه استخدامی و...
- آداب مراسم خواستگاری
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.