توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال سوال
svd
22nd July 2014, 12:07 AM
سلام.وقتی برنامه ایی را میخوام دانلود کنم بصورت wordدانلود میشه مشکل از کجاست البته بدون idmبا برنامه کامپیوتر اینکار را انجام میدم.راهنمایی بفرمایید
elinaaa
22nd July 2014, 10:16 AM
سلام.وقتی برنامه ایی را میخوام دانلود کنم بصورت wordدانلود میشه مشکل از کجاست البته بدون idmبا برنامه کامپیوتر اینکار را انجام میدم.راهنمایی بفرمایید
سلام
من فکر میکنم مرورگر شما بصورت پیش فرض فایلها و برنامه هارو با ورد سیو میکنه...مثلا تو مرورگر فایرفاکس وقتی روی لینک دانلود کلیک میکنید یه پنجره کوچیک باز میشه که یه گزینه داره به اسم open with جلوی این گزینه یه کادری هست که اونجا به صورت پیش فرض یه برنامه ای نوشته شده مثلا ممکنه winrar باشه یا word باشه یا هرچی...حالا اگه اون زبانه کوچیکه داخل کادرو کلیک کنید یه گزینه دیگه به اسم other داره وقتی اونو انتخابش کنید یه پنجره باز میشه که از اونجا میتونید هر برنامه ای که میخواید فایلهاتون به وسیله اون باز بشه انتخاب کنید یا اگرم تو اون گزینه ها نبود با brows اضافه کنید و بعد ok...حالا هر چیزی که دانلود میکنید با همون برنامه ای که انتخاب کردید باز میشه...
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.