PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نكاتی درباره سیب زمینی



setayesh shb
19th July 2014, 10:06 PM
نكاتی درباره سیب زمینی (http://www.rouzegareno.ir/fa/news/96655/%D9%86%D9%83%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D8%A8-%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C)



http://www.rouzegareno.ir/files/fa/news/1393/4/28/163367_267.jpg
در این مطلب نکات بسیار مفیدی درباره نگهداری و پخت و پز سیب‌زمینی آورده شده است، که حتما برای هر خانم خانه‌داری مفید می‌باشد.

جلوگیری از ترك خوردن سیب زمینی:

اگر می‌خواهید هنگام پختن ، سیب زمینی شما ترك نخورد، قبل از پختن قدری كره یا روغن روی سیب زمینی بمالید. با این كار نه تنها سیب زمینی ترك نمی‌خورد ، بلكه طعم بهتری هم پیدا می كند.

رفع پوسیدگی سیب زمینی:

اگر سیب زمینی خام شما بر اثر گذشت زمان یا هر علت دیگر نرم و پلاسیده است، آنها را به مدت نیم ساعت درون آب سرد بریزید. دوباره سفت شده و تازگی خود را باز می‌یابند.

روش پخت سریع سیب زمینی:

برای این كه سیب زمینی‌ها سریعتر پخته شود، یك جسم نوك تیز داخل آن فرو كنید، تا سوراخ شود. سپس سیب زمینی‌ها را داخل آب جوش بپزید.

روش سرخ كردن سیب زمینی:

بهترین روش برای سرخ كردن سیب زمینی این است كه ظرف گودی را انتخاب كرده تا نیمه آن روغن بریزید. بعد از گرم شدن روغن، سیب زمینی‌های خلال شده را داخل آن ریخته و بدون هم زدن آن منتظر بمانید، بعد از چند دقیقه سیب زمینی‌ها روی روغن قرار می‌گیرند. آن ها را بردارید و مقداری دیگر سیب زمینی داخل روغن بریزید. به همین صورت تمام سیب زمینی‌ها را سرخ كنید. روغن باقی مانده از این كار سفید است و برای پخت مواد دیگر هم می‌توانید از آن استفاده كنید.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد